| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 08:42
- Nahlásit
gabifi
Jsi zlá. Chudák dcera...
Mě doprovází potkani od 7. třídy ZŠ. To jsem si koupila první - Nastěnku. Pak následoval kanálník Mášenka, Jerry, černá Princezna, Oskar, Sára, Jinna, Felix...
S PP byl jen Felix. Ten mi umřel loni a teď žádného potkánka nemám. Ale zase budou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 08:47
- Nahlásit
leyenda
Prodala jsem je.
Tadyk posílám nějaké foto:
Sára
Princezna:
Mimina:
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 08:50
- Nahlásit
pawLINka
Já trvám na tom že to nejsou potkani, ale krysy. A samci jsou opravdu dost nebezpeční jak vidno. A strašně moc sežerou.
Jestli Bucka nějakého chytí živého, tak ti ho pošlu poštou.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 08:51
- Nahlásit
Mucholabka
Správně je to takhle: u nás venku žijí potkani - zavalitější tělo, kratší ocas.
Doma jsou laboratorní krysy - lehčí, delší ocas.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 08:54
- Nahlásit
pawLINka
Doma jsou fakt krysy? Prostě mám na zahradě ten větší druh co na slovensku žere cigánské děcka a u nás žerou psy.Kdyby šli nějak vycvičit na to aby jedli jenom hovna tak bych je i tolerovala v létě je to s těma hovínkama dost markantní, jeden den se psi vykadí, druhý den chci ze zahrady sbírat a není co.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:30
- Nahlásit
Mucholabka
Potkan je větší než krysa...
No na uklízení hoven to není špatný.
My tady potkany máme taky, ale ne zas tak moc - jen na podzim se sem stahují od vody. Ale zato myši... Těch je tady jak namrdá. Mají vyhrabanou díru u Aarona pod kotcem a chodí mu i do misky když tam něco nechá, ty kur.y...
Nic, jedem pryč s psékama. Sice venku prší, ale snad se nerozpustíme.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:37
- Nahlásit
pawLINka
no, tak jednotlive nejsou tak hnusny, jsem ani nevedela, ze jsou v tolika barvach ani, ze sou taky s PP
jsem parkrat videla asi krysu na zahrade, takovy hnedosedy s dlouhym ocasem to bylo, sedelo to na strisce a uprene me pozorovalo, jsem se divila, ze neutece
jednou pes cosi takoveho ulovil a to byla hysterie, jsem jecela
jako blazen "fuj, pust to, vodnes to pryc, fuj, nechto, pocem, dipryc" ja se totiz strasne stitim mrtvejch zivocichu, bala jsem se, ze mi to vrazi do ruky - blici smajl
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:42
- Nahlásit
leyenda
sou hnusný i jednotlivě. Dodnes pamatuju, jak seděl v klícce a pořád mne sledoval očima. Byla jsem z toho nesvá, ptže ostatní domácí myšky tohle nikdy nedělaly.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:43
- Nahlásit
pawLINka
Ale zase budou
seš odvážná žena, to já rači velkýho pavouka....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 09:47
- Nahlásit
Dobré ráno vespolek
Zkoušeli jste si někdy zadat do slovníku slovo "tart"?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:24
- Nahlásit
Dines
nezkousela, napada me, ze v holandstine se pouziva tohle slovo pro provokaci, vyzvani (k souboji), tak spis by me zajimali, jestli
to je odvozene od toho, nebo je to nejaka zkratka
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:30
- Nahlásit
Znáte?
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Hlavn%C3%AD_str ana
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:32
- Nahlásit
leyenda
To nevím, ale slovník na seznamu (anglicko-český) mi vyhazuje mimo jiné "coura, děvka, běhna,kurvička......a tvarohový koláč"
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:38
- Nahlásit
pawLINka
Sou to úžasný a inteligentní zvířátka,když jsme měli Žofii a Žanetu,šéfovaly kočkám i psům a zavřený v kleci byly jen když přišel někdo se psem kterej na ně nebyl zvyklej.Strašně rády s náma sledovali telku,jak si někdo sedl do k řesla k telce,měl je okamžitě u sebe.
A poslední holčičku sem měla taky s PP.Mě už od dalšího pořízení odrazuje právě to,jak sou inteligentní,ale zároveň krátověcí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:41
- Nahlásit
Dines
mi vyhazuje mimo jiné "coura, děvka, běhna,kurvička......a tvarohový koláč"
Maj tam chybu!!!!V souvislosti s coura, děvka, běhna,kurvička,bytam měli mít jablečnej koláč.(sem si vzpoměla na Prci prci prcičky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:42
- Nahlásit
Dines
(anglicko-český) mi vyhazuje mimo jiné "coura, děvka, běhna,kurvička......a tvarohový koláč"
hm, tak tudy asi cesta k vykladu nepovede
mimochodem, kolac to muze byt jakykoliv, nejen tvarohovy
ukazuje to i odkaz na staroegyptske texty
jablunka
Mě už od dalšího pořízení odrazuje právě to,jak sou inteligentní,ale zároveň krátověcí.
jak dlouho ziji?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:44
- Nahlásit
leyenda
jak dlouho ziji?
V průměru tak 2-2,5 roku,ale měli jsme rekordmanku 3 roky a 7 měsíců.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:49
- Nahlásit
jablunka
no, tak to je fakt malo
ja mam ted 5 let kralika a porad ho pozoruju, jestli uz je starej, ale nepripada mi, doufam, ze jeste vydrzi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:02
- Nahlásit
čau všem,tak tady je teplo,chlapi jdou do práce za chvilku a já si budu užívat s holkama,budem přesazovat kytičky,budem prát,půjdem za tetami a večer budem koukat na hokej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:11
- Nahlásit
brezen2008
a večer budem koukat na hokej
hokej je zejtra večer né?
jinak příjemné dopoledne všem.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:17
- Nahlásit
kejtlinnazdar pani!taky preji pekny den,i kdyz u nas je teda hnus,hnus,hnus,pršosnezi,fouka vitr a je zamraceno!a je zima,to jsem si to zas vybrala volny den!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:20
- Nahlásit
kejtlin
to jo,jenže já koukám i na ty ostatní a budu vstávat dneska na slováky,hrajou s lotyšama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:21
- Nahlásit
nemethova5
nazdar, nazdar co je tady novýho? já ted´ nějak nemám dobrou náladu, tak sem moc nechodím, abych ji nekazila ostatním, mám volno dokonce přes víkend!!!!! takže v neděli se sejdem na cvičáku se sourozenci mojí malý ovčandy-byli jen 3 ve vrhu, ale i tak se moc těším.
pak jdu do práce jen pondělí a úterý na denní a týden volna
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:23
- Nahlásit
Ty štěňata jsou úplně na palici. Normálně trénují štěkání v šest ráno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:24
- Nahlásit
brezen2008
já koukám i na ty ostatní
to já taky, ale kamarádka mi řekla, včera jsem u ní byla na kafi a bavili jsme se s jejím tátou o sportu a hlavně hokeji, že jsem nějaká divná, že mě zajímá sport, tak jsem myslela, že koukáš jen když hrajem my, to koukaj i jiný ženský.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:33
- Nahlásit
kejtlinja tu taky moc nelezu,taky nemam naladu,asi budu bez roboty,jo vikend mam taky volny,tak uvidim,jestli pujdu aspon s hajou,s aminem nemuzu,ma tu kylu obrovskou jak tenisak,takze v pondeli jdu za doktorem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:35
- Nahlásit
nemethova5
Týjo, štěně s kýlou bych si nikdy nevzala a už vůbec bych si ho nenechala dovézt.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:36
- Nahlásit
kejtlin
já koukám i na ty ostatní
to já taky, ale kamarádka mi řekla, včera jsem u ní byla na kafi a bavili jsme se s jejím tátou o sportu a hlavně hokeji, že jsem nějaká divná, že mě zajímá sport, tak jsem myslela, že koukáš jen když hrajem my, to koukaj i jiný ženský.
Já koukam v podstatě na všechno, ale po půlnoci už nekoukam ani na naše
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:38
- Nahlásit
nemethova5
jak tenisák? po operaci musí být v klidu, aby si nepotrhal vnitřní stehy, kamarádka měla taky NO po operaci kýly a měla ji jak ping-pong míček, potrhal si vnitřní stehy, hlavně možná jsi mu to měla nechat udělat až později, můj vet to nechce dělat před 7 mým měs. věku, minimálně ve 4měs. moje goša má taky kýlu, ale má čas na to než jí to nechám udělat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:39
- Nahlásit
Mucholabkahele,ta kyla byla zoperovana a tvrdila mi,ze je to uz v poradku,za tyden se totalne vyvalila,a tady nic,co se tyka meho psa resit nebudu,to se nezlob,jinak amin je perfektni,jak v povaze,tak ve vsem,az na tu kylu,bohuzel,ale kvuli tomu se ho nezbavim,to se na me nezlob!nejsem ten typ,nehodi se mi do kramu,pryc s nim.
|