Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3960 . 3961 . 3962 . 3963 . 3964 . 3965 . 3966 . 3967 . 3968 . 3969 . 3970 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:50
- Nahlásit

kejtlinno,ja se za chvilku s nema vidam taky na kratkou prochazku,uz mam nachystany sprchac,u nas je to same blato,hlavne,ze snezi,jinak uklid jsem musela zmaknout taky,vubec se mi do toho nechtelo!

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:51 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/5339273/Buldojorks iri.php
Nejvíc mě dostalo to"zatím" neuznaná rasa!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:52
- Nahlásit

jablunkapani,me se nic neobjevuje,stranka nenalezena!

impact
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:52
- Nahlásit

jablunka
Na to jsem taky dneska koukala. Mazec mix. S tou neuznanou rasou to je podle mě vtip.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:53
- Nahlásit

nemethova5
já vzala úklid velkolepě, dokonce jsem si půjčila vysavač na praní koberců a ty koberce s ním udělala, jen ty okna mě se*ou, mám jich 11 velikosti výkladních skříní a stará dvojitá skla

impact
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:53
- Nahlásit

nemethova5
Mě jo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:54
- Nahlásit

jablunkajezis,uz!!!!!co to je????tak to snad ani uznana rasa nebude!!!ty lidi jsou fakt debilove!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:54
- Nahlásit

nemethova5
zkus to znova,opravila sem to.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:55
- Nahlásit

jablunka
Ta jorkšírka bude určitě typová a úplně maličká když ji dokázal nakrýt buldoček

Gerda
Jsem venku, kácíme stromy, už asi padesátý, to je nechutné kolik jich tu je přebytečných Jsem strhaná jak borůfka, je to hnus velebnosti. Teď jsem to zabalila a jdu na etapy venčit smečku, to mě nejspíš zabije úplně

impact
Člen
- Nahlásit

kejtlin
jen ty okna mě se*ou, mám jich 11 velikosti výkladních skříní a stará dvojitá skla
Zkus to umejt šutrem.

jablunka
Člen
- Nahlásit

impact
S tou neuznanou rasou to je podle mě vtip.

Tak tomu zase moc nevěřím,lidi jsou schopný všeho.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:56
- Nahlásit

kejtlinhele,mi to mame taky,obrovsky cedule,hele pockej,obyvak ctyri a k tomu balkonove dvere,muj pokoj jedno,kuchyn jedno,brachuv dve,no jsi na tom lip,co se tyce oken,ono to bohate staci,jak to se svagrovou cistime,joooo a zapomnela jsem na balkone na lodzii,tech mame dvanact!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:59
- Nahlásit

jablunka
No když už nic, aspoň je naočkovali a odčervili.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 16:40
- Nahlásit

čau děcka, tu je moc hásky, tak hásky, že krom nutného jsem ještě nevylezla z postele...
ale asi pudu do pučovny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:14
- Nahlásit

Tak už sme vylesovaný, naštěstí je tam furt eště ledofka, odradilo to kočárkáře a většinu lidůch, lozej tam jen zavilí sportofcííí a pár pejskařůch. Konečně se du válet, eště si s váma dám cigárko po vobědě.

miisha
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:28
- Nahlásit

Biluška
Jsem venku, kácíme stromy, už asi padesátý, to je nechutné kolik jich tu je přebytečných
paní, co blbnete, žádnej strom není přebytečnej. Co to máte za pozemek?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:38
- Nahlásit

miisha
paní, co blbnete, žádnej strom není přebytečnej. Co to máte za pozemek?
Tyhle už mají doslouženo. Je to megavelká megazahrada. Asi tak o velikosti osmnácti normálních zahrad . A je plná stromů. Fakt plná, pro samý strom tu není kam šlápnout Co tu bydlíme tak to postupně kácíme. Většina těch stromů je přestárlých, prorostlých nějakou plísní, při každém větším větru něco spadne. Navíc jsou sázené naprosto nelogicky - uprostřed jsou ovocné stromy, po obvodu jasany, jilmy a tak. Takže stíní těm ovocným a ty dozrávají úplně příšerným způsobem. Třá letos jsme švestky sklízeli od srpna, do října - něco přezrálé, něco úplně zelené, no hnus Holt se nedá svítit a musí se to zredukovat. Letos už likvidujem poslední várku, ještě tak tři-čtyři dny kácení a bude to hotovo. A na jaře nasadíme nové, mladé stromečky, aby měla další generace co dělat

miisha
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:44
- Nahlásit

Biluška
A na jaře nasadíme nové, mladé stromečky
tak to vás šlechtí paní já mám akorát 2 ořechy, myslím, že jim nikdo nikdy neprořezával korunu a vyyyysokej smrk. eště tu byla mladičká vrbička, ale padla za vlast, teda za Juno...na zahradě se bude postupně pracovat a uzpůsobovat chovu Juno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:50
- Nahlásit

kejtlin
já jedině co mě neba je krasobluslení,to mě nějak neba
nemethova5
a paní to tomu morčeti nic neudělájí,já tenkrát přišla vo 2 morčata,bo dasty je se sindy sežrali

a už začíná bejt zima

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:52
- Nahlásit

miisha
á mám akorát 2 ořechy, myslím, že jim nikdo nikdy neprořezával korunu
Takové máme taky. Ořechy se prořezávat nesmí, nesnáší to . Tak to radši ani nezkoušej . Ve finále tu zůstávají dva ořešáky - obrovské, jedna megalíska (obvod tak 15 metrů, výška odhadem asi pět, prostě mega. Jsem ani netušila, že líska může dorůst takových rozměrů),2 malé lísky - normální keře, 2 třešně, 2 švestky, 3 špendlíky, 1 mirabelka, 1 jabloň (essi přežije, ji dost zlikvidovala koza ), 2 ozdobné borovice a 1 normální, 1 meruňka, 1 smrk, 1 jeřabina, 2 jasany(taky mega, obrovské stromy),2 višně a jedno něco co vůbec nevím co je, ale je to moc hezké . Až budu na podzim hrabat listí tak nejspíš zase prohlásím některé stromy (asi všechny ) za nadbytečné

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 17:58
- Nahlásit

helejte, jeden krasny mondenni ring Zvlast pro Gerdici. http://www.youtube.com/user/Sportingdogs

miisha
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:00
- Nahlásit

Biluška
Ořechy se prořezávat nesmí, nesnáší to
tak to maj blbý, páč nemám tak velkou zahradu, abych je vobcházela Miluju špendlíky, mňam není mirabelka to samý co špendlík?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:01
- Nahlásit

brezen2008ne pani oni jsou s hajanem velci inteligenti!oni zvirata nepapaji,oni papaji jenom neprizpusobivy,zlodeje a takovy ty lepsi,zviratka ne.

argosek
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:03
- Nahlásit

Biluška

Je to megavelká megazahrada. Asi tak o velikosti osmnácti normálních zahrad . A je plná stromů.

nemas nekde fotky te zahrady?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:08
- Nahlásit

brezen2008
mě krasobruslení ba, co mě absolutně nebere je fotbal

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:14
- Nahlásit

miisha
tak to maj blbý, páč nemám tak velkou zahradu, abych je vobcházela
Dyť jsou NAD zahradou, ne na ní tak co řešíš

není mirabelka to samý co špendlík?
U nás ne. V Čechách možná jo. To je ta jazyková bariéra . V Čechách se tomu tuším říká blumy.

argosek
nemas nekde fotky te zahrady?
Je v pozadí téměř každé fotky mých psů . Když si zítra vzpomenu tak ti ji nafotím . Akorát že teď je to jedna velká, škaredá, bílá plocha V létě je to moc krásná zahrada

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:15
- Nahlásit

kejtlin
mě krasobruslení ba, co mě absolutně nebere je fotbal

Tak ten nastesti pri Winter Olympic games nehrozi.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:19
- Nahlásit

Fifi
tak já dát dastymu povel aby lezl na tu překážku,tak má po nohách

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:22
- Nahlásit

kejtlin
mě ba děsně dostihy,hokej a co má lyže

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:39
- Nahlásit

Fifi
kejtlin
co mě absolutně nebere je fotbal
hele holky ale od příští sezony se bude prej hrát fodbal tagle:
http://www.youtube.com/watch?v=HHaiyzdLh9s

<< 1 ... 3960 . 3961 . 3962 . 3963 . 3964 . 3965 . 3966 . 3967 . 3968 . 3969 . 3970 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání