Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3951 . 3952 . 3953 . 3954 . 3955 . 3956 . 3957 . 3958 . 3959 . 3960 . 3961 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 08:38
- Nahlásit

PetraK
hehehé vobjevila Emériku po Kolumbusovi
Jako mne je jasne ze psiska nejak reaguju na zmeny nalady, ale pri Macovi to nikdy nebolo tak markantne ako je to pri malom...ono tam nejde o zmenu nalady viditelnu(moju)...to tak nejak v nutri ked ma nieco skre, a rozmyslam nad tym, nesustredim sa tak na psov a on to proste vie, a vtedy je uplne iny...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 08:50
- Nahlásit

Silwuska
ale pri Macovi to nikdy nebolo tak markantne ako je to pri malom...

no jo asi je vyrovnanější. No ne asi, ale určitě, podle toho co píšeš.

nesustredim sa tak na psov a on to proste vie, a vtedy je uplne iny...

znám. . U nás to nemusí být ani o tom, že nad něčím dumám. Ešus tohle nejvíc dělá když jdeme třeba s Brtnikem a nebo s někým jiným. A to předesílám, nejsem venčička - tzn. nekrafu, pořád mám oko na čoklovi, vím co dělá a kde je. /proto taky jít se mnou na prochajdu je pro ostatní na prd /, ale prostě ví, že ta pozornost přeci jen, přeci jen, je rozštěpená a pak musím být důraznější.

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:02
- Nahlásit

PetraK
pořád mám oko na čoklovi, vím co dělá a kde je. /proto taky jít se mnou na prochajdu je pro ostatní na prd
tak to sem přesně já. Takhle mi vycvičil můj Torpédovej Terminátor, kerej se tváří jako golije.

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:04
- Nahlásit

Silwuska
hele, až budeš z Keanu Reevesa unavená, mi ho pučíš, jo?

Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:08
- Nahlásit

gabifi
hele, až budeš z Keanu Reevesa unavená, mi ho pučíš, jo
PRD Ked budem unavena, tak ma bude mily Keanu obsluhovat, krmit, upratovat....jedineeee....ze by som mala namiesto neho este nejaku nahradicku to si ich potom mozeme vymienat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:09
- Nahlásit

tě bůch,kreténi,proč to venku tak šíííleně klouže???!!!!
gabifi
je nějaký informační šum
a to je tady furt!
tak aš to celý vyšumí,napište kam mám dorazit a tak vůbec..

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:14
- Nahlásit

Silwuska
nejaku nahradicku
blond nebo tmavší?

du narvat do šoltyje antibiotika
Jo a golije má sračku

davidkova renata
napište kam mám dorazit a tak vůbec
budou mejdany u ústředního topení

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:18
- Nahlásit

gabifi
tak to sem přesně já.
Torpédovej Terminátor

TT

hele ale jak ti zmetci fakt umí vyčíhnout ten správnej moment a hlavně ho využít

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:28
- Nahlásit

PetraK
hele ale jak ti zmetci fakt umí vyčíhnout ten správnej moment a hlavně ho využít
třá jako kdyš sem se po vycházce s úlevou, že je všechno ok otočila k brance, že odemknu. Golije tryskem utekl do tmy....a připlazil se po pjeti minutách s přední nohoU na sračku, léčili sme ji třičtvrtě roku. Von ten debil celý mládí proúrazoval, ptže podobný příhody se odehrávaly furt.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:36
- Nahlásit

Dobre rano vietname.

Protoze je patek a blazni maji svatek, mam celej den volno.

Akorat jsem uz byla v Albertu, ted jdu se psama, pak musim uklidit celej barak (a najit tu zastrcenou kost, co tady tak desne smrdi ), pak uklidit na dvore, ptz slezl snih a je to katastrofa , pak prestlat stenatum, ptz jsou to chcaleny mrnavy, pak dojdou navstevy na haranty, pak za babickou, ktere zjistili rakovinu a pak se ucit na vyberovy rizeni na moji ctvrtou praci.

Rikal tady nekdo neco o volnu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:38
- Nahlásit

impact
Rikal tady nekdo neco o volnu?
ne,akorát vo bláznech,to sedí ni??

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:42
- Nahlásit

A v Albertu jsou divni. Maj ten albertackej praci gel za 119 kace. To je pomalu jak Ariel v akci. Tescackej gel je jen za 60. Kujwa me to prani dek pod haranty s takovou zruinuje.

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:43
- Nahlásit

Silwuska
Biluška
Nemáte ještě volný byt 1+1? Pro mně a geriatrickou sestru?

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:46
- Nahlásit

Davitkova jo, to jediny sedi. Zavidis?

Se mi dneska zdal kuaaaasnej sen. Ze jsme nalozili psy do auta, prejeli kopec a tam bylo jaro, rozkvetly louky a tak. Tak jsme vyvencili psy a nez jsme jeli zpatky, natrhali si kviti, aby nam to na druhe strane kopce verili. Taky uz mi z te zimy mrda.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:57
- Nahlásit

Lidi pomoc.......hlásí mi to útočnou stránku a nejdou mi citace,ani tlustý černý písmena,prostě nic....ani smajlovéééééé.Pomóóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:58
- Nahlásit

Bezpečného prohlížení
Diagnostická stránka www.cz-pes.cz

Jaký je aktuální stav stránek www.cz-pes.cz?

Stránky jsou na seznamu podezřelých stránek – návštěvou těchto stránek můžete poškodit svůj počítač.

Co se stalo, když Google tuto stránku navštívil?

Z celkového počtu 242 stránek, které jsme za posledních 90 dní otestovali, došlo na stránce/stránkách 8 ke stáhnutí a nainstalování škodlivého softwaru bez souhlasu uživatele. Google tyto stránky naposledy navštívil dne 2010-02-18. Na těchto stránkách se podezřelý obsah vyskytl naposledy dne 2010-02-18.

Malicious software includes 10 exploit(s), 3 scripting exploit(s). Successful infection resulted in an average of 1 new process(es) on the target machine.

Škodlivý software hostuje doména(y) 2, včetně domén(y)wonderch.com.tw/, grameendev.org/.

U domén(y) 1 se prokázalo, že fungují(e) jako prostředník šíření škodlivého softwaru mezi návštěvníky těchto stránek, včetně domén(y) wonderch.com.tw/.

This site was hosted on 2 network(s) including AS43541 (VSHOSTING), AS2819 (GTSCZ).

Fungovaly tyto stránky jako prostředník dalšího šíření škodlivého sofwaru?

Za posledních 90 dnů se u stránek www.cz-pes.cz neprokázalo, že by fungovaly jako prostředník infikace jiných stránek.

Hostují tyto stránky škodlivý software?

Ne, za posledních 90 dnů tyto stránky nehostovaly škodlivý software.

Jak k tomu došlo?

V některých případech mohou třetí strany přidat škodlivý kód na legitimní stránky, což nás přiměje k zobrazení výstražného upozornění.

Další postup:

* Vraťte se na předchozí stránku.
* Jste-li majitelem těchto webových stránek, můžete požádat o kontrolu svých stránek pomocí Nástrojů pro webmastery Google. Další informace o této kontrole jsou k dispozici v Centru nápovědy pro webmastery.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 09:59
- Nahlásit

jablunka
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10702_0.html
uš to tu je..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 10:08
- Nahlásit

já chci bydlet na střeše,tam si udělám garzonečku a budu mít celou střechu pro sebe

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 10:13
- Nahlásit

impact
Jakou práci?

Jinak já furt umírám. Bacil mě neopouští, právě naopak. Zmetek!

A mám dnes taky moc práce.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 10:28
- Nahlásit

DOBREEE RAAAAAAANO
pred chvilkou me vzbudila koolegyne, volala, ze mi posila nejaky mail k vyrizeni, jako sice pracuju od 9, ale nekdy si tak do desiti chrupkam pokud me nikdo nebudi

brezen
kdo ci hraje, ze se davaj goly

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 10:43
- Nahlásit

Koupila jsem si Coldrex hot drink. Jak to nezabere, tak půjdu toho chlápka v lékárně zastřelit, bo to stálo 150 kaček.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 11:12
- Nahlásit

Paw mame novej projekt primarni prevence (rasismus, extremismus, apod.) a reditelka potrebuje managera, kterej bude schopnej organizovat skolitele, skoly, ucitele a zaky z celyho Ol. kraje...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 11:12
- Nahlásit

aleksááá a fšicíííí!!
http://www.novinky.cz/domaci/192628-cesko-zazije-p o-dlouhe-dobe-teply-vikend.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 11:30
- Nahlásit

Nazdar, dnes lépe, vy starý komediantský miciny!

Maryje si pěkně kape, je velice hnusná na všechny krom šoltyje montíka!!!! Už nastavuje. Ráno dem ven s bryjárdima, to zas bude sodoma gomora. Koupila sem mnoho mražené zeleniny a jelikoš už mám sekáček potrevin, budu selý víkent sekat potraviny. Dnes mám s sebou f práci batoch, musím jít nakupovat do drogéryje. Si přectafte, že sedíte na toa, konáte, a pak zjistíte, že nemáte papr na pr. Řiká se tomu prekérka.

Kde je Bajkonurka? maryje hárá - honem, musíme se sejít, budou štěnce! jedenáctizkouškový! Juchů

Jo a zádíčka jí furt eště bolejí. Musím ji tedy bít přes hlavičku.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 11:45
- Nahlásit

Pani jsem tu!
Já i Bajkonůr můžem kdykolif. Akorát mám Zeleninu na technický a jedu si pro ní až dneska večír. Tak nejdříf zítra, ju?
Jablunka neni sama komu nefungá tučný písmo a smajlové, ani citace mi nefungaj. Snad to chlaci technický pořeší.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 12:00
- Nahlásit

Baico
Tak se sem dostanu přez jinej prohlížeč,ale Mozilla mě sem vůbec nepustí!To je bordel lidijové.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 12:09
- Nahlásit

Baico
Jo a honem si vyberte sousedy, máte unás na patře eště volný apartmá, bo je jasný, že nesmíme naše mladý vod sebe dělit, ať se můžou častonafštěvovat. Ale bajkonur nesmí mařeně zahejbat s nánou, i dyš by měli asi dvacetizkouškový štěnce. V nejhoršim se urazíme a počkáme si na ferneta.

jablunka
Mozilla mě sem vůbec nepustí!
copak je to její fora????? Ať si zařídí svojí, jesi chce něgde machrovat!

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 12:14
- Nahlásit

Gerda
copak je to její fora????? Ať si zařídí svojí, jesi chce něgde machrovat!

No přesně,Davídková by měla Mozille nafackovat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 12:31
- Nahlásit

Ja nechci bydlet v panelaku,moji psi to neumi a Agina potrebuje porad behat.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 12:36 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Gerda
Jasně. Jemi jedno, kterýho z těch chlapů budu mít na patře. Ale hlvně ci bejt na patře s vámi. S n8nou zahýbat nebude, prptpže jak znám Maryji, tak si už Bajkonůra ohlídá.

Jinak máme super hlídacího kocoura. Včera byl u nás chlápek z ou tú a nabízel nám internet, kterej už oasi 100 let máme. Tak na něj koucour vystartoval, skočil mu na nohy, zatnul drápy a kousnul ho do ruky. Docela jsem koukala jakej má drajf.

<< 1 ... 3951 . 3952 . 3953 . 3954 . 3955 . 3956 . 3957 . 3958 . 3959 . 3960 . 3961 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání