Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3951 . 3952 . 3953 . 3954 . 3955 . 3956 . 3957 . 3958 . 3959 . 3960 . 3961 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:24
- Nahlásit

Gerda
ok pošli posli

ja se chci takystehovat nevim siće kam se stehujete nestiham vas cist, ale vemte me tam taky a vyberte mi dobre sousedy, duveruju vam

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
sousedy si musíš vybrat sama, ať pak nepyskuješ, že máš blbý sousedy.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:31
- Nahlásit

BiluškaUš tam máme nastěhovanýho Máldra??? Na Máldrovi trvám

Viděla jste film California, pani?
Hraje tam tendle kunďák a eště Brad Pitt a ten tam famózně hraje naprostýho dezoláta. Essi ste to neviděla, tak si to pučte, uvidíte tam Máldrův velmi hezký zadek zcela nahý.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:32
- Nahlásit

Gerda
panii ted jsem jukla na ucet a penize mi prisli, tak to muzem nechataz pak, nebo jak chcete. Opusti me panika poslednich hodin, ze ve stredu dojede nakladak a ja nebudu mit na zaplaceni ufffffff hnedle je mi lip

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:33
- Nahlásit

jbat
Viděla jste film California, pani?
Vzpomínám si, že kdysi jsem se začala koukat a po pěti minutách jsem usla . Jako u většiny filmů, zvládám akorát krátké sitkomy jako třá Ozáka, ale nic delšího . V které minutě je tam ten nahý zadek? Se kouknu akorát na tohle, beztak je to stěžejní bod celého filmu

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
pošlu, to je jasné, je možné, že ve středu bude mít kámoška dokonce aji auto k dispozici, aby pro to dojel její manžílek

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:45
- Nahlásit

A ja ci taky do panelaku jako!! Na patre s jinejma coklama ci harantama bejt nemuzem, bo asocijalni Sadlo, toz klidne si zaokupuju sklep, kdyz tam nebude plisen a samara ze studny a coby souseda bych si prosila:

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:50
- Nahlásit

Fifi
Ve sklepě je hropka a hasiči. Můžeš dostat přízemí gdyž tak. Ale Sádlo musí chodit ven s náhupkem, aby neohrožovalo ostatní psy co budou čekat u výtahu

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:52
- Nahlásit

Biluška

45. myslím.

Fifi
joooooo jeho určitě! ty vado, já budu na chodbě potkávat Hugha Lorieho!!!! a pučovat si mouku od Deppa.

No, drahouš za chvíli příjde z práce, asi bych mu měla oznámit, že se stěhuju.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:56
- Nahlásit

Biluška
Ve sklepě je hropka a hasiči.
Ani jedno nam nevadi, Sadlo be hlidat hropku coby Kerberus, aspon nakej zodpovednej poradnej hlidac, kdyz tak ji zastoupi Kremyl!! A hasice taky nak skousnem.
Prizemi neberu, se tam furt bude nekdo courat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 16:56
- Nahlásit

jbat
už si zkusila zverimex na tilleho náměstí. Barrandof? zaměstnankyně tam mají moc-li psůch, dokonce i džekrásla

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:02
- Nahlásit

kachna_
já mám teď Blbíse na prázdninách, takže zatím ne.
ale vím o něm.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:22
- Nahlásit

jbat
tak tam pozdravuj od Lenky, co je na mateřský

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:23
- Nahlásit

jbat
tak na tom patře teda určitě nechci bejt já..
Víš prt vo co přicházíš,uš se mnou bydlí jen tři a fšichni sou cvičený,to ti potvdí i naše dětská doktorka,která zažila Mauglího vodložedí s důrazným "zůůůůůůůůůstaň" a po uposlechnutí vodměnu piškotem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:30
- Nahlásit

jablunka
a fšichni sou cvičený,to ti potvdí i naše dětská doktorka
sou chočený ))))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:34
- Nahlásit

Gerda
sou chočený
To jo,ale Mauglí umí i zavrčet,gdyš se mu něco nelíbí.Hlavně gdyš ho votzravuješ u jídla.To ale neřeším,páč do jídla se u nás nechmatá a cizí maj smolíka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:37
- Nahlásit

jablunka
Je to dobré děcko - má papíry? Budete ho množit? Jednu fenku bych si časem vzala...mahagonovou ideálně....

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:40
- Nahlásit

jablunka
To ale neřeším,páč do jídla se u nás nechmatá a cizí maj smolíka.
no jo, ale já mám problém, chtěla jsem lucce sebrat jabko na zem spadlé no a asi mám tak jako problém s autoritou.
Sem jí zkusila povalit na záda, ale ňák to nezabralo

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:44
- Nahlásit

Gerda
Je to dobré děcko - má papíry? Budete ho množit? Jednu fenku bych si časem vzala...mahagonovou ideálně....
No eště je chvilku čas,ale určitě ňáký potomky dá a mahagonová barva je přetpoklat.
kachna_

šiš,taková školácká chyba!!!To je matryjál,todleto!!!Buduj fstach a klidně přes pamsky,na přetsutky se vykašli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:48
- Nahlásit

jablunka
určitě ňáký potomky dá a mahagonová barva je přetpoklat.
))))))) vy ste strašlivá matkoslava )))))))) Zabírám si první holku z vrhu. Ale ráda bych znala matku, aby to nebyla ňáká jen tak vobyčejná...

Buduj fstach a klidně přes pamsky,na přetsutky se vykašli.
přes úplatky? Buď ráda, že to děcko neni čévéčko, zvedlo by na tebe prostředníček.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:55
- Nahlásit

Gerda
vy ste strašlivá matkoslava
Vim,říkaj mi to i oni ,vopčas.......dneska sem napříklat dostala poučení,že sem trupka.Vopčas je podezírám,že sem choděj číst,ale vzhledem k tomu,že mi to řek Mauglí a ten eště nečte,fouká vítr vodjinut.
Ale ráda bych znala matku, aby to nebyla ňáká jen tak vobyčejná...
Tak tohle si vohlídám,vo tom žádná.
přes úplatky? Buď ráda, že to děcko neni čévéčko, zvedlo by na tebe prostředníček.

Možná to bé odlišnejma inicijálama,ale s čévéčkovou kamarátkou Avalou fungujem jen přes úplatky.Jinak to nejde,páč její druhý méno je ZUBATÁ

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:55
- Nahlásit

jablunka
Buduj fstach a klidně přes pamsky
sem myslela,že přes pamlsky je to houby vztah, že by mělo poslouchat z lásky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:57
- Nahlásit

čau,tak žiju,kokosáček byl dokonalej,uměl povel lehni a panáčkoval ,utulek za chebem praskal ve švech

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 17:59
- Nahlásit

kachna_
sem myslela,že přes pamlsky je to houby vztah, že by mělo poslouchat z lásky

Tohle bys měla skusit říct ve vjeku 15-18 let a já bych chtěla bejt u toho.
U nás vodjakživa panoval systém cukru a biče.......vod malinka pamlsky,s vyšším vjekem tak třikrát do roka něco dražšího(CD,DVD a tak) a jak šlapou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 18:04
- Nahlásit

jbat
jako fernet
jako ví Baico že jí stěhujete ferneta??????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 18:06
- Nahlásit

a projížděli jsme vesnicí Krupá a já si s katkou vzpoměli na ten psí koncentrák a na dárečka

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 18:06
- Nahlásit

jablunka
Vim,říkaj mi to i oni ,vopčas
sou to zlopočasné děti, mějte se před nimi na pozoru!

Jo a zdálo se mi dnes o panu argoškoj, nevim proč, ale řikal z nějakýho důvodu, že "Moje odpověď je za á" A fakt nevim proč...asi nějakej kvíz.

brezen2008
čau,tak žiju,kokosáček byl dokonalej
no to je dobře, to teda byla cesta, viď? A kokosáka ste předali někomu, kdo ho zaveze do jeho nového domova, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 18:13
- Nahlásit

Gerda
cesta byla suchá,až asi od 60km před prahou začalo pršet,jinak vše ok
paní si ho vyzvedla na černém mostě a jela někam na Hradec Králové a ona si ho nechá,má už pejska a tak bude mít kamaráda
kokosáček byl celou dobu potichu,koukal jak jedem a pak jsem zkusila píovel lehni a on to pochopil a chtěl drbat
v utulku měli zmenčeninu hyeny a mazlivou čubu kokříka a já tam oběvila malinkého šmudlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 19:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Biluška
hasiči.

hasiči nemůžou bejt ve sklepě, musej bejt furt připravený u pyromana nikdy jeden neví.

Do háje, vysvětlete někdo tomu čoklovi, že už mě s tím přinášením nádobí dost jako štve. Už si jde pro druhej přídavek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 20:11
- Nahlásit

brý večír,uš mám f paneláčku garzónečku taky?? si vemu samečka s sebou..

P.S. mládě vod jabloně necíííí ,mám vobavu,že by f tom moch nekalou roli hrát Otík
kachna_
ste jí povalila blbje,sbalte se a alou na Děckočáry!! domlufte si osobní konzultaci,to se po netu nedá

<< 1 ... 3951 . 3952 . 3953 . 3954 . 3955 . 3956 . 3957 . 3958 . 3959 . 3960 . 3961 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání