| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 07:12
- Nahlásit
Vstávejte a děte dřít, ale fofrem
Mathea
lekla jsem se až sem si cvrnkla do textilu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 07:30
- Nahlásit
leyenda
ja koukam na internetu. uz vedeme 3:1 .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 07:34
- Nahlásit
nESPÍM, ŠLA JSEM SPÁT V DEVĚT a jsem hrozně unavená, jezdila jsem s Ferdíkem na kole a sotva lezu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:09
- Nahlásit
argosek
uz vedeme 3:1
JUPIIIIIIII
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:10
- Nahlásit
argosek
uz vedeme 3:1
PCHE!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:16
- Nahlásit
Silwuska
skakave dalnice:hladke okresky 3:1
ale od ted uz muzete vyhravat
leyenda
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:20
- Nahlásit
argosek
skakave dalnice:hladke okresky 3:1
vole no nic, ale tesim sa aspon za toho cloviecika ktory na vas vsadil zevraj 2500efro...ten sa ma ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:30
- Nahlásit
čau,
tak já taky vstala,jenda ten měl infarkty a já mu šmrdlovala před obrazovkou že uklízím,mě málem zabil ))))))))))))
tak jsem vyvenčila a i sem tam koukala,ale stačilo když jenda zařval gooooooooooooool a já věděla že vedem
Silwuska
heled,těším se zítra na Vás,hrajete s Ruskem
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:59
- Nahlásit
brezen2008
Po tom ma uz prd, hlavne mi islo o to koooonecne vyhrat nad vami teda nie wami, s tou sa nehram :P
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:01
- Nahlásit
Silwuska
no vono kdybysme neměli jágra aeliáše,tak byste to vyhráli,ale je mi vás líto,já bych chtěla někdy finále čeko - slovensko
tak vyrážím do chebu,pa
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:19
- Nahlásit
brezen2008
vsak finale cesko - slovensko uz bylo
Silwuska
nejakej typek vsadil 300 tisic, ten ma prijemne rano
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:20
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Lide dobrý, mám ukrutnou radost a černej smutek zároveň. Včéra odehráli DM charitativní končertýno v Albert Hall (lístky pryč za 4 minuty, to jsme fakt nevychytali a neměli šanci) no ale po 150 letech hráli zas v plný sestavěěěě!!! Tak mě štve, že jsem u toho nebyla, to jednak a druhak mám radost, že třeba už zas budou hrát spolu.
Jako vim, že je to každýmu u řitě, ale to mi nevadí, musim to říct úplně všade - ešče zbejvá zelinář a řeznik, tam du vodpoledne , páč podle záznamů z jůtrupky to bylo gůt, gůt megagůt.
Silwuska a ostatní prominou neni v tom nic osobního, jde čistě o vítězství
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! 3:1!!!!!! Jen tak dál a jedem domů ve zlatěěěěěě!
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:26
- Nahlásit
PetraK
Depeche Mode??
neni v tom nic osobního
No jasneeeeeeeee
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:44
- Nahlásit
tě bůch kreténi
rozhodně nepište mám práci ,táhněte rači dřít ,si jako myslíte že dyš tu biluše po vás nešlape že se béte flákat???!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:46
- Nahlásit
NAZDAR PAKA
TAJE TAJE TAJE TAJE TEN BÍLEJ HNUS
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:49
- Nahlásit
Dobrý den, celý den!
A nám. protože jsme československá rodina, je úplně putna, kterej mančaft vyhrál Krom toho de celá volympijáda úplně mimo nás A dneska se mi zdálo, že jsme v Českých Budějovicích na prostranství před věznicí (na tý byla přidělaná vobrovská vobrazovka) na tu volmpijádu čučeli. A našla jsem tam štěně - fenku čsv, měla tetování 2418 A taky někomu utek vosel. Tak vůbec nevím, co mám z toho snu vyvodit
brezen2008
Pani!!! Vy ste jistojistě přehlídla fotky šnečků, co jsem sem dávala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Silwuska
Depeche Mode??
ano prosím. Hošíčci moji černí
No jasneeeeeeeee
No fakt ne, já nepatřim do tábora dělitelů. Ale v hokeji chci, abychom vyhráli naprosto šécko.
Alexa
TAJE TAJE TAJE TAJE TEN BÍLEJ HNUS
Jedu na hory, to neni vhodná poznámka. Víte to?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:57
- Nahlásit
PetraK
Jedu na hory, to neni vhodná poznámka. Víte to?
JARO SE BLÍŽÍ PTÁCI ZPÍVAJ JAK ZBĚSILÝ JODLEJDÝÝÝÝÝÝÝ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:02
- Nahlásit
Alexa
Tinta76
A taky někomu utek vosel
ale já nikam neutekla!!!
PetraK
Jedu na hory
si klidně jedte.to je nám fučík ,tam at je mr*ka třá do června,nejseme paka abysme jezdili na hory!!!,ale at mr*ka táhne vocud!!!!
na můj fkus taje hodně pomalu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:06
- Nahlásit
Alexa
Mor a vánici na vás!!
tam at je mr*ka třá do června,nejseme paka abysme jezdili na hory!
Hm tak třeba Fajfka bude z tohodle sdělení určo celá mocinky vodvázaná. Jí sem pošlu, ať si to s váma vyřídí osobně . Vona má tu pruhatou bestiji, víte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:08
- Nahlásit
PetraK
Hm tak třeba Fajfka bude z tohodle sdělení určo celá mocinky vodvázaná. Jí sem pošlu, ať si to s váma vyřídí osobně . Vona má tu pruhatou bestiji, víte?
tak sem vůbec nepochopila,ale celkem mne to netrápí
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:08
- Nahlásit
PetraK
Hošíčci moji černí
Moja platonicka laska
Bola som na nich len raz, v Blave, ale este raz to zazit musim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:11
- Nahlásit
Silwuska
PetraK
Hošíčci moji černí
sem četla hrošíčci..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:12
- Nahlásit
Brýtro, zase nic moc. Mařena eště neukápla ani kapku, ale už nastavuje a dává ocásek stranou - je to normální? Fčéra si hrála se sindinou, kterou normálně moc nemusí, dnes měla celý ráno na zadku přilepenou kačenu, takovou malou bílou maltézačku v zelený kombinéze, pak přišel šeťák montík a už by mu dala! Přitom ani nekape, ani nemá velikou pipku. Tak nevim. Hárá teda, nebo nehárá?
Biluše
čoveče to tim úplně nebude, mám teda jen dvě spolubydlící zkušenosti, ale pokaždý sem byla děsně ráda, když sem někde mohla bejt sama. Nakonec sem právě objevila, že oddělený ložnice sou něco naprosto dokonalýho - když jeden chrápe tak, že se nedá asi maličko usnout, když přijdeš z pařbičky v takovém stavu, že nechceš být viděna až do rána, když jeden chodí spát pozdě a dlouho vychrupuje, zatímco druhej chodí spát brzo a i brzo vstává...depak, v garsonce bych nemohla bejt víc než v jednom a sice svoje děcka asi miluje každej, jen to nci nemění na tom, že tě mohou nebetyčně srát svou věčnou přítomností bez možnosti je zavřít do vlastního pokoje ))
Jinak dnes zavolám jednomu kamarádovi stran těch tvejch věcí, dám mu tvý číslo, budete se domlouvat spolu, jestli to bude dělat nebo ne, jo? Kdyby ti řek, že ne, dám ti číslo na někoho jinýho, problém je ten, že u nás to dělat nemůžem, je to malý, pracný a ty hodiny na tom se nedaj zaplatit. Musí to jít přes venkovní kámoše.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
to je nám fučík ,tam at je mr*ka třá do června
tsssssssssssssss to teda fuj jako co to je za názor tohleto!!!!!!!
Já vám dám do června !!že vás pani huba nebolí!!!
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
sem četla hrošíčci..
to preto ze ste stara a blba a slepa...hahaa :P
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:15
- Nahlásit
Gerda
dnes měla celý ráno na zadku přilepenou kačenu, takovou malou bílou maltézačku v zelený kombinéze, pak přišel šeťák montík a už by mu dala!
essi vona není promiskuitní
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:17
- Nahlásit
Silwuska
tyvoe, má nějak nepoměrně velkou hlavu ne? jak pytel vod banánů by se mi skoro chtělo dodat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:18
- Nahlásit
Silwuska
to preto ze ste stara a blba a slepa
a eště jí řekni, že je tlustá ))))))
Alexa
essi vona není promiskuitní
je, to si piš, jak je háravá, je to největší mistryně světa, schválně se promenuje před cizíma psama, a jak si k ní čuchnou, strašlivě je seřve a vyžene pryč. Je to hrozná svinka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:19
- Nahlásit
Silwuska
jéééééééééééééééé jééééééééééééééééééééééééééé
Davídeeeeeeek!!!!!!!
Bola som na nich len raz
no, my dali tentokrát na turné koncíky tři, celkem huž 14. Jedinej, kterej nebyl zdvojenej byl ten první ešče za komanče v roce 1989.
Hele, hele číhni na sem:
http://www.depechemode.cz/
máš tam odkaz na ten Albert Hall. Na tom prvním vídeju je Somebody s Alanem, na konci jsou pak s Martem, kurnik já doufám, že se zas dovalej pohromadě, Alan tam hudebně hrozně chybí. áááááááááách joooooooooooooo, příští tejden poslední konceret v Německu a pak šmidra. Sem si řikala, ešivá ešče třeba nepřidaj - a.... prt.
davidkova renata
sem četla hrošíčci.
sem nepsala vo vás!
tak sem vůbec nepochopila,ale celkem mne to netrápí
no ale bude za chvíli. Páč až si Fajfka přečete, že chcete, aby byl sníh na horách /vona bydlí NA HORÁCH/ až do června, tak se tady zhmontí aji s Fajkýšem a ta vás vyslíkne z drézu, že se nestačíte nadechnout. Víte?
|