| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:18
- Nahlásit
Biluška
fakt jo?? tak to vás lituju..lity ,lity,pani... tady je fakt pěkně,celkem slunko,větřík je mírný,akorát tak vysouší ty louže..třá to k vám dojde taky.
P.S. bordel mám za fšema dveřma at tam jaro je nebo není
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:21
- Nahlásit
davidkova renata
bordel mám za fšema dveřma at tam jaro je nebo není
Já ne, já mám za každýma dveřma nějakýho psa
dy je fakt pěkně,celkem slunko,větřík je mírný,akorát tak vysouší ty louže..třá to k vám dojde taky.
Už aby to tu bylo, ta vichřice je děsná. Malý psy maj zákaz vycházení, páč by je to odfouklo Bageta taky, páč má velký uši
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:21
- Nahlásit
Biluška
Tu je děsná vichřice
u nás ve středočeským kraji jsme na tom líp, tady aspoň nefouká, ale nic jsem se nedočetla že by někde měla bejt vichřice až orkán i když v oryjentu je asi všechno možný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:24
- Nahlásit
kejtlin
Když je vichřice nebo něco u nás, tak se o tom nigdy nedočteš, páč nás berou už jako Polsko
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:27
- Nahlásit
Biluška
aha tak to jo, mám 2 známý bydlí ve vendryni a taky říkali, že už jsou braný jako polsko.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:36
- Nahlásit
Biluška
za kerýma jako??
hele jak u nás právě teď svítí sluníčko
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:40
- Nahlásit
bezva den pokračuje, volala mi kamarádka, že její lousianka chytla štěně číňana, hned teda jela k vetovi, všude byla krev a má zlomenou čelist, nedá se s tím nic dělat, nezkoušel to rovnat, protože je čelist křehká-štěně má 1.30kg
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:46
- Nahlásit
Juchůůůůůůůůů, na sluníčku 15 stupňůůůůůůůůů! Je jaróóóóóóóóóó!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:48
- Nahlásit
kejtlin
bezva den pokračuje, volala mi kamarádka, že její lousianka chytla štěně číňana, hned teda jela k vetovi, všude byla krev a má zlomenou čelist, nedá se s tím nic dělat, nezkoušel to rovnat, protože je čelist křehká-štěně má 1.30kg
ale di už do prdele ,nějaký vůdů až z vysočiny snad
Alexa
hele jak u nás právě teď svítí sluníčko
tak u nás zalezlo!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:50
- Nahlásit
kejtlin
Už sem žádný takový negativní zprávy nepiš. Od teď samá pozitiva a životní jistoty, jasný?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:51
- Nahlásit
Alexa
Žádný sluníčko tam nevidím, jenom hnusné bahno a ještě hnusnější auta
Jinak tady máme sluníčko taky, ale k němu tu vichřici
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:56
- Nahlásit
breeeee ranooo, i ja jenz jaro ocekavam s panikou z milijonu kotat se z jarqa radujuuuuuuu, uplne je mi nejak lip na srdicku jak tam sviti slunicko, takze to jaro beru a nejak se to zvladne a jestli ne tak se to taky zvladne, vsechno clovek zachranit nemuze
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:58
- Nahlásit
Biluška
bohužel se poslední dobou kolem mě nic pozitivního neděje ale jedno je jistý-umřít musíme všichni
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:00
- Nahlásit
Alexa
ty ses z jiloveho?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:09
- Nahlásit
Biluška
Žádný sluníčko tam nevidím,
a to lesklý je asi cooooooooo? to je odraz od sluníčka
argosek
ty ses z jiloveho
jj
kejtlin
hele nech si to uš, musíš myslet jak???? no přece pozitívně!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:11
- Nahlásit
Nazdar fšem, zrovna sem sklidila dýně, nasadila jahody a maliny, za cvhíli du zase sklízet, je to frmol taková farma, čék se má co votáčet.
kejtlin - vypnout kejtlin, dokud nepřijde s nějakym veselym tématem
Bajko - vypnout Baico, dokud nepřestane lízt na ty vinice s ptácima.
lucynkanebojaxemenuje - vypnout, dokud nepřestane panikařit
lejenda - samozřejmě, že se Jablůnky syn menuje Mauglí Jablůnek. Ve školce ho sválně krměj jídlem, aby ho pak doma bolelo bříško, dyš je chudera zvyklej na grancle.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:29
- Nahlásit
Gerda
zrovna sem sklidila dýně, nasadila jahody a maliny,
Pani to si vás budu muset najít a přidat jako souseda. Potřebuju totiž ještě jednoho, abych si mohla zvetšit farmu
vypnout Baico, dokud nepřestane lízt na ty vinice s ptácima.
Jo pani, tak to sem nepůjdu dost dlouho, jestli bude 500 žádostí jako loni, tak sem do půlky července nenapíšu nic.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:31
- Nahlásit
Baico
Pani to si vás budu muset najít a přidat jako souseda
do tří odpoledne je to dnes rozbitý, nemůžeš přidávat, anmi posílat dárky, hned si tě pak najdu taky! To je jasné! A rovnou ti vlítnu makat na farmu, abych za to měla nějaký prachy, sem se teď vydala z posledního, co sem nakoupila stromy )) Až si tě přidám - chceš poslat zvíře? Pošlu ti kočku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:32
- Nahlásit
mám pozitivum viděla jsem venku první jakýsi létající hmyz, to je příznak jara ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:38
- Nahlásit
kejtlin
viděla jsem venku první jakýsi létající hmyz, to je příznak jara ne?
anebo si byla moc blízko žumpy...jeden neví.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:38
- Nahlásit
kejtlin
mám pozitivum viděla jsem venku první jakýsi létající hmyz, to je příznak jara ne?
Příznak jara to sice je, ale pozitivního na tom nevidím nic Hnusný muchy zase budou fšude
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:41
- Nahlásit
Gerda
do tří odpoledne je to dnes rozbitý
To je mi celkem šumák, protože máme fejsbuk v práci zablokovanej, takže se tam dostanu nejdřív večer doma.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:46
- Nahlásit
Mazéééc, na sluníčku je už 19,6 stupňů! Krásný den.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:48
- Nahlásit
Gerda
Biluška
se čék snaží a nic
postupně zjišt´uju, že v žádný akvaristice nemají silikon, potřebuju přesilikonovat akvárko, protože rosí a kdyby se mi do obýváku vyrosilo 100l vody tak bych asi nebyla ráda, takže je vypuštěný a už měsíc sháním silikon, snad nepojedu kvůli němu do prahy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:52
- Nahlásit
Baico
No tak až dorazíš domu, už tě budu mít přidanou za souseda a budeš mít fertilizovaný záhony )))))
pawLINka
na sluníčku je už 19,6 stupňů!
mamka bude mít radost, už shání grém, půjde ležet k vodě. Jak se maj kozenky? Už rostou?
kejtlin
nemůžeš si ho objednat po netu? Přivezli by ti ho až domu a nemusela bys vůbec nikam...Hele co ta krev okolo plotu? Nepřihlásil se někdo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:57
- Nahlásit
Gerda
Kozenky se maj dobře. Rostou jako z vody. Přemýšlím, že je půjdu vyfotit když je tak krásně, tak pak třeba nějakou tu fotku přidám.
Máme tady ještě k těm co se tady narodily ještě dva kozlíky, kteří jsou přibližně stejně staří. Jeden známý nám je daroval, protože má hodně zájemců na mlíko. No raději jsem to nekomentovala... Snad budou kluci v pohodě, už trochu sami žerou a když podržíme Matyldu, tak si od ní i cucnou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 10:59
- Nahlásit
Gerda
zatím ne, já ji tedy hned po činu zakamuflovala a zatím naštěstí nic, ale od té doby jsou plaňky v plotě na svém místě, takže to k něčemu bylo, že kao někoho vzala...
vidíš to mě nenapadlo objednat po netu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:05
- Nahlásit
pawLINka
Mazéééc, na sluníčku je už 19,6 stupňů! Krásný den.
V neděli jsme na sluníčku měli 28 . Jenže pak zalezlo slunko a rázem z toho bylo 12
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:10
- Nahlásit
pawLINka
Kam ty vlastně všecku tu zvěř nacpeš? A psové si choděj normálka mezi kozenama? Máš už toho páva?
kejtlin
Asi sem moc outlocitná, ale doufám, že ho vzala jen tak, že mu půlka řiti zůstala zachována )) Silikon si objednej, nech si i poradit ten nejpevnější, akvárkovej - na tlamofčim foru, tam chodí děda.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:10
- Nahlásit
kejtlin
hele, můžu říct Michalovi, ať se staví v Bauhausu, esli tam maji lepidlo.
|