Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:01
- Nahlásit

davidkova renata
to máš veta tak daleko???
Toho dobrýho jo.
O dvě vesnice dál mám toho obyčejného na očkování a kapky do ucha. Pak je pár vetů v Krnově,tam nakupuju odčervovací tablety a tak a jela bych tam s nepříliš vážně nemocným zvířetem - což nejezdím, páč takové kraviny zvládnu doma sama. Obvyklého veta kam jezdíme s nemocnýma zvířatama máme tak 50 kiláků. No a v Ostravě je ten co zachránil Lilátko po havárce, perfektní diagnostik a chirurg - když je něco fakt vážného tak jedu sem. Akorát že je to tak děsně daleko, ale koneckonců když bydlíš v Oryjentu tak je daleko i do nejbližší sámošky.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
to máš veta tak daleko???
já mám veta taky 60km daleko a to nebydlím na Sibiři či v Oryjentu

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:04
- Nahlásit

brut
"tam nechoď, je tam moc zlej pejsek, víš, jak se na tebe vrhnul a chtěl tě spapat"
Jenže Orina je gameový rváč, kdybych ji nedržela tak by toho vořecha tím košem rozmázla. V nejlepším případě by skončil s polámanýma žebrama. Ona není z těch co narolují pod sebe a dají důtku s výstrahou, ona zabíjí. A mě by toho chudáka vořecha bylo líto, nemůže za to, že má majitele debyla

Jo a toho chlapa u tebe bych neupozorňovala, sbírala bych hovna jeho psa před vrátkama a příležitostně bych mu je donesla domů. Udělala jsem to jednou a perfektně to zabralo, od té doby máme klid

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:10
- Nahlásit

Biluška
Jenže Orina je gameový rváč, kdybych ji nedržela tak by toho vořecha tím košem rozmázla
sem zapomněla napsat, že vořech je černej a Brut bytostně nesnáší černý psiska..... isdpch by mohl povídat
Ale není zabiják, jen psy prostě naroluje pod sebe a drží je dokud nepovolej .... což byl přesně tenhle případ... na moje: "Pusť!! Vstaň!! Ignoruj debila!!" zareagoval naprosto skvěle.... dvakát vrkl, pak se zvedl a s výrazem "raději zmiz" zůstal státMyslím, že čokl pochopil dost jasně ...

[i]Jo a toho chlapa u tebe bych neupozorňovala, sbírala bych hovna jeho psa před vrátkama a příležitostně bych mu je donesla domů.
nevím kde bydlej.... choděj párkrát v týdnu okolo, ale pokaždý z jinýho směru ulice...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:14
- Nahlásit

brut
nevím kde bydlej....
Musíš si zahrát na detektiva. Já taky původně nevěděla. Někdo mi chodil s**t přímo před dveře klubovny na cvičáku. Cvičák nebyl oplocený, byl to jenom plac s klubovnou, chodili tam mraky lidí se psama na procházku. První lidské lejno jsem uklidila. Druhé uklidila Puma, která ho našla dřív To už jsem byla docela hodně nakrkaná. Chápu, že když musíš tak musíš, ale hned vedle té boudy bylo asi tříhektarové křoví, k tomuto účelu mnohem vhodnější. Tak jsem si zahrála na detektiva, zjistila kdo nám tam chodí a třetí produkt jsem donesla dotyčné paní domů . A byl klid

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:18
- Nahlásit

Biluška
Musíš si zahrát na detektiva.
óká, s Brutem v závěsu, aby se rychleji hejbali a nezdržovali ...dobrej nápad

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:19
- Nahlásit

Hele děfčata, vy tu máte zkušenostě s těmi štěňaty - Rozina je teď navočkovaná a vodčervená, docela čerstvě, chci jí vzít zítra na normální prochajdu s Mařkou do lesa a kámoška mi jí nechce pučit, že by umrzla. Rozině je 8 týdnů, byla odebraná v 6, ale mě se neptejte, proč, neb to nevim, neni to můj čokl. Může jít 8tejdenní berňátko na výlet do lesa, ani by umrzlo? Myslela sem, že bych vzala pro jistotu batoh, kdyby byla nějak kántry, abych jí nesla, ale myslim si, že by snad normálně jít ven mohla, ne? Jak to vidíte?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:21
- Nahlásit

Gerda
ale myslim si, že by snad normálně jít ven mohla, ne?
Samozřejmě. Pokud teda kámoška nechce mít nesocializovanýho mrzáčka a jezdit na Ofčáry

brut
óká, s Brutem v závěsu, aby se rychleji hejbali a nezdržovali ...dobrej nápad
Jistě, přece tím sledováním nestrávíš celej den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:21
- Nahlásit

Gerda
na normální prochajdu s Mařkou do
essi myslíš tou normál prochajdou 2 hodiny a více tak za mě řikám ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:28
- Nahlásit

Biluška
Pokud teda kámoška nechce mít nesocializovanýho mrzáčka a jezdit na Ofčáry
ne to buď v klidu, ta má všechny svý čokly, co kdy měla, vycepovaný. Ale s takhle malym štěněm zkušenostě nemáme nikdo....

davidkova renata
essi myslíš tou normál prochajdou 2 hodiny a více
no to tim myslim, no....ani kdyby pak šla v batohu?

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:29
- Nahlásit

Biluška
Jistě, přece tím sledováním nestrávíš celej den
no bať

Gerda
ven by jít mohla, proč ne ( spíš měla)... ale takhle malý mimi bude brzo utahaný, takže na dlouhý prochajdy to moc nebude, pokud jí nebudeš nosit ajk miminko ve vaku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:31
- Nahlásit

Gerda
no to tim myslim, no
no tak já ani omylem..tak malý štěně prostě tolik neujde,kor f týdle sračce,ani sednout a vodpočinout se nedá,navíc těsně po vočkování,osobně bych jí nevzala,nevidim smysl f tom aby byla nešena v batohu..náhodou chytne sračku nebo přistydne a kdo myslíš,že bude na vině??

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:33
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
už by se mi vzbouřila traverza a toho psa by prostě zmlátila. Dědu nejspíš taky
pani ale to bysem žila na lidu prázdným sídlišti bo to dělá každe

Koukám, že malý město se neliší od velkýho. U nás v Prďálovicích a okolí se strašně rozmohli ridžbeci. Když se někoho zeptám, proč, tak prej maj úžasnou povahu. Jsem asi divná, ale úžasná povaha z mýho pohledu teda vypadá jinak. Ale to jen na okraj.
Teď si tohohle zrzouna pořídil i můj býbalý spolužák ze základky. Tudle jsem ho potkala při prochajdě. Se mě zeptal, co má udělat, aby to štěndo poslouchalo jako Baico. Měl představu, že mu dám univerzální radu a 3 měsíční fenečka bude do týdne fungovat jako 4 letej ovčák. Jsem na něj koukala jak zjara a pak jsem řekla, ať přijdou k nám do kurzu na cvičák. Tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:37
- Nahlásit

Baico
tak prej maj úžasnou povahu. Jsem asi divná, ale úžasná povaha z mýho pohledu teda vypadá jinak.
necííí tu vyvolávat nějakou dyzgrymynaci,ale osobně dyš vidim rýžbejka,přecházim na druhou stranu bo takový m*dky jako sou tady f okolí snad nejsou nigde

du ven,nepište kreténi

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:40
- Nahlásit

davidkova renata
necííí tu vyvolávat nějakou dyzgrymynaci,ale osobně dyš vidim rýžbejka,přecházim na druhou stranu
Tak jsme už dvě

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:41
- Nahlásit

Biluška
Já potkala na poli dvojici se zlaťákem. Šla jsem přes takovej lán o velikosti několika polí, páč všechno jedna velká louže sněhu a už z dálky vidím, jak mě zmerčili, zastavili se, otočili a šli zpět. Tak jsem si říkala, že snad nevypadám s Máfem a pár nudlema tak děsně. Ale čert je vem. No, bořím se dál sněhem, jakoby za nima, ale oni zatočili kolem JéZéDé a za ním se pak otočili a šli mi doprotivky. Jakmile mě zpoza rohu zmerčili, odhadem tak na půl kilometru, tak zlaťáka šup na vodítko, zalezli do pole a brodili se sněhem pryč. Jsem pořád nechápala, než nás teda zlaťák zmerčil a na toho půl kiláku začal dělat neuvěřitelnej bordel.

Hele no jestli by mě to mohlo, chodit ven s takým čoklem, kde se musíš všem psům vyhnout na kilometr.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:47
- Nahlásit

Koukala jsem na Bohouse, jste vsechny moc hodne, ze ho zachranujete, kdyby bylo nejak potreba pomoct tak se hlasim, ale s penezma bohuzel ted nepomuzu, ale treba nak jinak. Muzu vam treba udelat medaile, klidne pomuzu i jinac reknete jak ja predchozi stranky jak se to tu rozebiralo nejak nestihla procitat cely. Jo jediny co nebudu tak cesat ho, ja nesnasim cesani a dlouhosrsty psy me od vcera krkaj, ten muj blbecek jak jsou zaveje tak kdyz de srat tak se zadkem pritlaci na zavej a vsechna hovna si natlaci do hustych chlubu na zadku, udelal to v noci i ted rano a to nema prujem to je snad jeste horsi to z toho dostat. Udela to jeste jednou a jde dohola, malem jsem se vecer poblila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:49
- Nahlásit

impact
Hele no jestli by mě to mohlo, chodit ven s takým čoklem, kde se musíš všem psům vyhnout na kilometr.
hlavně nechápu kde takové čokly berou. Už jsem jich měla pěknou řádku, zvlášť počítám-li i reparáky, kšefťáky a tak mě to nikdy nikdo nedělal. Ani to nezkusil. Tohle prostě neznám. Teda znám, ale jenom z té druhé strany

Baico
Měl představu, že mu dám univerzální radu a 3 měsíční fenečka bude do týdne fungovat jako 4 letej ovčák
Ty jsi ale hnusná, že mu nechceš prozradit to zaklínadlo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:53
- Nahlásit

tu mate medaile

Biluška
počítám-li i reparáky, kšefťáky a
hele zas budu za blba, ale co jsou kseftaci? Jako reparaci jsou asi Ti co treba nekoho kousli a pak jdou k tobe a ty jim udelas program a skoleni a vysvetlis jim, ze kousat je spatne ze jo jestli to tedy dobre chapu ale kseftaci nevim, ti s necim kseftujou? treba s vobojkama proti blecham?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:58
- Nahlásit

Biluška
Ty jsi ale hnusná, že mu nechceš prozradit to zaklínadlo
Jsme to řekla, že si měl pořídit ofčouna a ne ridžbeka. Protože to je základ. A pak už to jde samo Davítkojc to určitě potvrdí
Přátelé, přejí vám krásný víkend. A kdyby náhodou budu o víkendu v Brně na výstavě, tak se kdyžtak u běloušů zastavte! Čusek!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:00
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kšefťáci jsou psi cvičení na kšeft - za prachy. Např. si bohatý pan podnikatel pořídí retrívra páč je IN mít u baráku psa a jak by se proboha koukali sousedi gdyby ho neměl Dyť by vypadal, že nemá rád zvířata. A von je rád má, v mládí měl u dědečka voříška. Takže koupí štěně, které mu za krátko přeroste přes hlavu, neposlouchá, utíká a když někdo vyleze na zahradu tak po něm skáče místo aby si krásně sedl a nechal se hladit. Takže ho dá k nám na výcvik - to je kšefťák.

Reparák nemusel nutně někoho kousnout, jsou to psi co nemají socializaci, nic neumí, nic neznají. Třá z kravína od Bártů. Tam se snažím u dospělého psa dohnat socializaci, což jde blbě, ale jde to

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:05
- Nahlásit

Biluška
ahaaa dekuju zas jsem o kousinek chytrejsi

PeKrato
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:17
- Nahlásit

davidkova renata
chyba!!!!s takovou tam ani nelez
jo, to je mi jasný. jsem docela trémista, ale tak snad se nějak zklidním. jinak to fakt nebude mít smysl, psice by mi znervila taky, to mám odzkoušeno

brezen2008
tak ono je to tvoje fungování i z mýho pohledu smysluplnější a pro psiska přínosnější. zkoušky jsou spíš o těch lidech, že já si nedávám žádný velký cíle, chci mít zvládnutou základní poslušnost a když už cvičíme, tak zkusit zvládnout nějakou tu zkoušku. bude mi stačit prolézt

Gerda
největší opruz na těch zkouškách je to celodenní čekání
jo, to je stejný víceméně všude (coursing, výstavy, ...), s tím se musí počítat je to přesně jak píšeš, musí se to pojmout jako den strávený s lidma stejnýho ražení a pak je to v pohodě a sranda

díky všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:42
- Nahlásit

Gerda
máš na recepci oblečky do maršovic,víc tu bohužel nemám co bych mohla dát ze svého

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:51
- Nahlásit

PeKrato
heled,jestli bude elis se sindy rychlé,tak chci zkusit koursing snimi,ale ted to dělám,jako že běhám normál podle sebe v klidku,zatím na volno,dastík ten kluše na šnuře,chvilku
ale dastyho baví jít s honzou na noční hlídat,to doslova miluje,chodí jednou za 2 hodky asi na 20 minut do polí a obchází nové baráčky,jinak spí na matraci v teple,ve světle,má tam svůj míček,misky na jídlo a na pití a příjde domů,pozdraví mě a holky a jde si lehnout a pak mu dám maso a pak mu dávám pohov až do odpoledne na vychajdu,chodí ted tak jednou až 2x do měsíce

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:59
- Nahlásit

mam zas nočku. se asi zabiju a bude klid.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:27
- Nahlásit

Tadyk je nějak mrtfo. Je tu někdo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:28
- Nahlásit

pawLINka
vjetšina je už na cestě domů,kromě Gerdy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:29
- Nahlásit

Potřebuju radu...

Otevřela jsem si víno a nějak podezřele bublinkuje. Prostě bublá jak kdyby bylo sycený. Dal mi ho kámoš, že ho dovezl od známého, který to vyrábí doma - má vinici.

Mám to pít?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:33
- Nahlásit

Tož mi poraďte, alkoholik ve mně má fakt chuť.

<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání