Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:32
- Nahlásit

PeKratovysoce nezadouci a duvod neudali,zajimave.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:33
- Nahlásit

impact
PeKrato
Ale už nedá papírový štěnda
můžeš si je dát max do vitrínky
jako ty štěnda? Ste normální?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:33
- Nahlásit

nemethova5
nechápu to, fakt. ale sakra když umožněj skoro všechny barevny kombinace, tak proč zrovna hnědou ne. já tam nevidím žádnou logiku. jako možná tam ani není

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:34
- Nahlásit

PeKrato

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:36
- Nahlásit

Tak Babetoj prece jenom asi na operejsn pujde
Koukal na to jak ji to srustuje rotoped a doporucuje operirovvat. Bude cuza voranzovovoka sesroubovana.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:38
- Nahlásit

co se tady cilite nad standardem jatrovyho staforda? To je prece jasny proc to neni povolena barva, je to z duvodu tyrani zvirat, jatrovyho by vostatni furt vokusovali bo by jim jatra pripominal a von by tim chudak trpel. Uz to ¨chapete?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:44
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tak Babetoj prece jenom asi na operejsn pujde
můžu ti na to dát prachy až příští měsíc...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:51
- Nahlásit

Gerda
můžu ti na to dát prachy až příští měsíc...
jasne nejak to poresime ja se s nim kdyztak domluvim na splatkach a uz mi nektere kockarky rikali, ze se slozime

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
jasný, když budou splátky, příští měsíc dám určitě, teď budem vláčet Bohumila z chrudimě.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:07 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

impact

"Protože si to tak někdo určil. Jakoby psa dělaly tři hnědý chlupy na zadku a dva černý na hlavě."

Dyž to máš těžký, jak jednou sleví, najde vůl, co toho zneužije...

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:19
- Nahlásit

Pumpa
Hele jak už padlo nahoře. Bílou by čék pochopil. U modrá (nebo merle) nese nějaký divný geny taky, ne? Ale hnědá...?

A navíc, u RD jsme se bavili a padl tam dotaz "co dělá borderku borderkou? když nepase a nechce pást, tak to není borderka?" a tak nějak bych to definovala. Není to bordera, jen je to pěknej střapatej pejsek.

Ale to je můj soukromej názor. Podle mě jasný, nějakej ucelenej vzhled beru, měl by být, ale nezapomíná se tak trochu na povahy...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:45
- Nahlásit

impact
hele, jako povaha je ve standardu taky, ale toť asi tak vše. třá u SBT testují povahu nijak, nebo ať nekecám, u štěňat na výstavě tak, že na něj zamlaskají a on musí zavrtět ocáskem a u dospělců jen, že si nechaj sáhnout na zuby a kule. takže popisek jako je, ale testy už eee

třá ojí feně na výstavě ve štěňatech napsali do posudku povahovou nestálost, pán rozhodčí se jí prostě nelíbil, tak za ním nešla a jeho mlaskání ignorovala škoda jen, že jinak vítá úpe každýho, homlesi, ožrali a ostatní divný individua

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 12:13
- Nahlásit

Gerda
teď budem vláčet Bohumila z chrudimě.
ja vim trochu to tadyk sleduju, ale uniklo mi ke komu pujde

drzim moc vsechny palce at je rychle a zdarne vyvlecen ;)

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 12:24
- Nahlásit

lucYnka XIII
uniklo mi ke komu pujde
ke kejtlin, vona už nemá čim krmit KAO, tak sme řikali, že tohle bude nejlepší varianta, dokud eště bohumil neni tak starej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:02
- Nahlásit

Gerda
částka bude 700-800max. vrátím tě zpátky po akci na holešovice, jinam bohužel nemůžu, protože bych se už nemusela vrátit. psi ho nepožerou neboj, mám plnej mrazák masa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:12
- Nahlásit

kejtlin
chtěla jsem ZZO a pak jenom ZOP ale nejde na žádnou

PeKrato
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:14
- Nahlásit

brezen2008
můžu se zeptat, proč nejdete? já chci na tyhle dvě zkoušky taky, od příštího měsíce s fenou začnu zase hodně pracovat a chtěla bych to zvládnout max na podzim. co tě odradilo?
sbírám postřehy, jak moc mám být ve stresu už dopředu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:21
- Nahlásit

PeKrato
jak moc mám být ve stresu už dopředu
chyba!!!!s takovou tam ani nelez obě ty zkoušky jsou pro normálního městskýho vychovanýho čokla dost jednoduchý,březen si to dělá sám bo neustává nervově ani hovno a pes vyšiluje,vona začne vyšilovat eště vís a von zase...pes jitrničku sežral,bavila jsem se o tom s waldou kam březen chodí(l),prý se Dasty dá zklidnit hodně snadno,ale bohužel ne březnem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:22
- Nahlásit

PeKrato
ze mě si příklad neber,jako vážně
heled mě prostě nebaví dávat příkazy,já radši vemu psům obojky a jdem lítat za město,uděláme si vycházku okolo řeky a jsem zpokojená,já na tohle nemám,mám ohledně psů na jiné věci,ale co se týče cvičení na to mozek nemám
přived mi psa,co je v psychycky na dně a já ho dám do rovinky během chvíle,bez násilí,ale víc odemně nesmíš čekat
ale to je víc lidí co takle dokáže dělat se psema
prostě psa to dám do psychycké pohody,ale na zkoušky ana cvičák,to at si najde někdo jinej a né mě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
jo je to tak a né jediná sto napsala takle
je to prostě pravda

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:28
- Nahlásit

PeKrato
a to je i s holkama se sindy a selis,to samí,jít na vycházku mezi psi nemaj problém,ale cvičit snimi to mám problém jenom já a to zkouším dlouho to odbourat,ale nee

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:34
- Nahlásit

PeKrato
sbírám postřehy, jak moc mám být ve stresu už dopředu
můj postřeh je takovej, že největší opruz na těch zkouškách je to celodenní čekání, než přijdeš na řadu. Pak už je pes otrávenej a unuděnej. Ideálně zavřít čokla do odkládačky a nechat ho tam odpočinout. Na těhlech maličkejch zkouškách jsou rozhodčí benevolentní, přesto je dobrý učit ty všechny kousky správně, neodfláknout to, kdybys pak chtěla pokračovat někam dál. Opravovat pozice při povelech, dotahovat cviky. Nebýt ve stresu, hlavně je to příjemně strávený den s kámošema, spoustou jídla, potom s prochajdou

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:35
- Nahlásit

Kejtlin
Bohouš je fakt děsný jméno,ale ušetřím ti starosti s vybíráním nového, jmenuje se Aron

All
Sem zase byla ve městě na kanysce. Ježiš jak mě tečou nervy. Ne z klientů, z těch debylů co potkám cestou. Jsem musela pěšky přes celé město tam a zpátky. Jdu se psama - Ora a Tex - psi na vodítku, oblečené dečky, ze kterých do dálky svítí nápis "canisterapeutický pes", na čumáku maj náhubky (to mě deptá, ale holt mám toho bojovýho čokla tak musí). Před sámoškou nějaký děda na volno s vořechem velikosti šoltyje. Vořech zmerčil Orinu, napřed se strachy připosral a pak zaútočil. Stihl ji cvaknout do pérdele než jsem s ním zametla. Jsem byla hendikepovaná tím, abych udržela Oru, páč ta by z toho vořecha udělala mastný flek na chodníku Dědka jsem seřvala na tři doby, ani se neomluvil zmetek
Cestou zpátky jsme potkali kernteriéra na jo-jo šňůrce. Když nás jeho majitel uviděl tak zacouval do závěje a tam čekal až přejdem. Celou dobu pes předváděl hysterický záchvat, ječel, pěna mu šla od huby...a majitel stál a držel jo-jo. Prošli jsme kolem, Ora s Texem se po něm ani nepodívali, s blbečkama se nezahazujou. Pes zešílel úplně a majitel mu slaďoučkým hlasem domlouval "nezlob, dívej pejsci si tě vůbec nevšímají...." . Traverza se mi v kapse chvěla, ale ustála jsem to.
Došla jsem až na náměstí. Třída prvňáčků právě přecházela ze školy do jídelny. Zetúčka držela otevřené dveře a daf harantů proudil dovnitř. Jak jsme se blížili dostávala zetúčka čím dál větší strach a odhadovala essi stihne nacpat děcka dovnitř včas. Poslední čtyři normálně žduchla do zad a násilím zasunula do dveří s hysterickým jekotem "dělejte,dělejte,jdou PSI". Podotýkám pořád na vodítku, s dečkama a náhubkem.
Už bych nemohla bydlet ve městě, tyhle věci se mě nějak osobně dotýkají

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:36
- Nahlásit

brezen2008
simtě ty s nima cvičit ani nemusíš, poslouchaj tě sami od sebe, jeden jak druhej, tak třetí - než dořekneš Ke mě, už seděj před tebou a čuměj, co budeš si přát ještě dalšího. kéž bych tohle uměla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:42
- Nahlásit

Biluška
majitel mu slaďoučkým hlasem domlouval "nezlob, dívej pejsci si tě vůbec nevšímají
tsss eště lepčí je dyš k tomu dodávej...hodný Alík,zůstan,zůstan,hodný,hodný,to dycky teču

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
tsss eště lepčí je dyš k tomu dodávej...hodný Alík,zůstan,zůstan,hodný,hodný,to dycky teču
To už by se mi vzbouřila traverza a toho psa by prostě zmlátila. Dědu nejspíš taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:48
- Nahlásit

Biluška
už by se mi vzbouřila traverza a toho psa by prostě zmlátila. Dědu nejspíš taky
pani ale to bysem žila na lidu prázdným sídlišti bo to dělá každej
co ta hesina??????????????????????????

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
pani ale to bysem žila na lidu prázdným sídlišti bo to dělá každej
Když jsem ještě bydlela v Bruntáli tak to teda nedělali . Debylní řvoucí psi tam teda byli, ale majitelé aspoň škubali vodítkem a vydávali povely typu "ticho, nesmíš". Ono to moc platné nebylo,ale aspoň se snažili

co ta hesina??????????????????????????
Eště nic. Sme tu operaci museli přeložit, páč Miňonka je v komatu a bude ještě nejmíň dva týdny (což jsem se dozvěděla dneska). Táhnout psa po operaci 120 kiláků vlakem se třema přestupama se mi fakt nechce. Takže jsem to posunula na příští týden a asi budu muset sehnat někoho s autem kdo nás tam hodí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:54
- Nahlásit

Biluška
120 kiláků vlakem
to máš veta tak daleko???

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:59
- Nahlásit

Biluška
Cestou zpátky jsme potkali kernteriéra na jo-jo šňůrce. Když nás jeho majitel uviděl tak zacouval do závěje a tam čekal až přejdem. Celou dobu pes předváděl hysterický záchvat, ječel, pěna mu šla od huby...a majitel stál a držel jo-jo. Prošli jsme kolem, Ora s Texem se po něm ani nepodívali, s blbečkama se nezahazujou. Pes zešílel úplně a majitel mu slaďoučkým hlasem domlouval "nezlob, dívej pejsci si tě vůbec nevšímají...." . Traverza se mi v kapse chvěla, ale ustála jsem to.
nám tady neustále pobíhal na volno maličkej vořech ( a děsně vzteklej), ochcával mi roh baráku a sral před vrátka. Několikrát jsem upozornila páníčka ( mladej chlap.... tak do pětatřiceti), že se jim to nemusí vyplatit, až jednou vyjdu ven se svým..... chlap se bavil ( potkával mně jen s Aluškou, která psa dvakrát sprdla, když byl moc otravnej a jinak ho ignorovala), asi si myslel, že mám doma dobráka nebo že ten jeho vztekloun vše ustojí...
No a jednou jsem vyšla z vrátek s Brutem na vodítku zrovna ve chvíli, kdy vořech ochcával roh baráku ( upozorňuju, že roh baráku je hned u vrátek)....... takové zděšení v očích majitele jsem snad ještě neviděla a tak rychlou reakci Bruta zase neviděl on. Brut jedním krokem zalehl psa a držel ho pod sebou s výhrůžným vrčením. Musím říct, že kdyby to všechno nebylo tak rychlé a já nevrávorala mezi vrátkama, tak bych se i bavila.
Od tý doby čokl ochcává sousedovic barák a sere mu před vrátkama... našim se vyhýbá s páníčkovým komentářem: "tam nechoď, je tam moc zlej pejsek, víš, jak se na tebe vrhnul a chtěl tě spapat"

<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání