Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:01
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:03
- Nahlásit

brezen2008budes mit s dastym zkousky?tak pilne cvicte,posilam tu fotku maleho cerneho dabla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:04
- Nahlásit

nemethova5
To je tak krásný

brezen2008
ale tohle je hnus,přce maj mozek ne??
Nemaj. Kdyby měli, tak by takhle nevypadali.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:11
- Nahlásit

Jsem si to myslela hele. Ale zatím to jde, tak jsem to mázla.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:11
- Nahlásit

nemethova5
Hele paní když fotíte toho prďulu tak si prosím k němu lehněte při nejhorším klekněte, páč s takové výšky vidím tak prd a já ho už chci vidět konečně v celé kráse. Můžete i třeba u toho dělat kliky, mě je to jedno jen ho vyfoťte pořádně a taková společná fotečka Hajan+ kuliprďola by nebyla? Se polepšete.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:14
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAÁÁÁJN!!

brezen2008

hele na Hlaváku na nádraží nahoře býval obří sekáč, kde svýho času měli prostěradla a povlečení za pár šupů. Nevím ale, jestli to ještě funguje

davidkova renata

Jinak hláško o nevrozeným loveckým pudu fakt stojí za to

co prosím???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:17
- Nahlásit

nemethova5
paní jo,ale jsem to trochu v palici přehodnotila a jde ted 24 dubna jenoim na ZOP,ZZO na to nemám sním nervy.to se nedá ....
mysli si vo mě co chceš,ale já na toho černýho nemám nervy
vono stačí,že dám povel k noze a už vyšiluje
jdu,nepište

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:27
- Nahlásit

brezen2008ty vysilujes,on citi z tebe nervy!!tak se nediv,ze sili,musis se uklidnit trochu
pawLINkazacina se trochu vytahovat do vysky
Darina1zdar pani a jak to mam udelat,kdyz on je zive stribro?podivoceni oba dva s hajanem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:29
- Nahlásit

Alexa
tak jsem si tu poradnu fčera a dneska pročetla a už se nedivim vůbec ničemu
heský ne?.-))))))
nemethova5
je mi líto,pani,ale pevná vod rána nefachčí,uš sem hlásila poruchu..
Petrak
noo s tim lovením asi tagle pani:
Lovení a nepřátelství k určitému tvoru není podle mě otázka genové výbavy, ale výchovy předané buďto rodiči nebo pánem
taxi to laskavje uvědomte!)))

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:29
- Nahlásit

nemethova5
Paní se nevymlouvejte a jako fotograf, který mačká tu spoušť tak se holt musíte snažit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:33
- Nahlásit

davidkova renata
hele a hlavně mě docela udivuje, ať je ronďák jakej je že je tam nechá tagle plkat nesmysly

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:34
- Nahlásit

brezen2008
jde ted 24 dubna jenoim na ZOP,ZZO
A kde to budete dělat? U Waldy? Neboj se, my vás kdyžtak přijdeme podpořit psýchicky!
nemethova5
Pani je mocinky krásnej,už aby byl květen

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:36
- Nahlásit

Alexa
hlavně mě docela udivuje, ať je ronďák jakej je že je tam nechá tagle plkat nesmysly
No protože kdyby to opravoval a nedej bože se tím někdo řídil, tak by už k němu nepotřeboval jezdit a on by přišel o přisluhovače a zdroj korunek, teda hlavně těch korunek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:49
- Nahlásit

davidkova renata

Lovení a nepřátelství k určitému tvoru není podle mě otázka genové výbavy, ale výchovy předané buďto rodiči nebo pánem

aha. A tak proto maj lidi s lovečákama začasto tydlety problémy, páč voni to toho čokla naučili sami. Tak to jo, to jo. To je mi to hned jasnější. Proč já vůl teda makala jak blbá s Ešusem od štěněte, abych pak neměla problémy?

Mohl by se tam někdo teda zeptat, jak pak vysvětlejí to, že je fůra čoklů co loví, zatímco jejich majitelé se je to snaží urputně odnaučit? Ten Metrix zase nefunguje nebo co

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:52
- Nahlásit

davidkova renatadik za meila,ted to vypada ze nejvetsi kreten jsem asi ja,ano trochu nadhledu,o.k.
Darina1to neni vymluva,to je holy fakt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:54
- Nahlásit

PetraK
Mohl by se tam někdo teda zeptat, jak pak vysvětlejí to, že je fůra čoklů co loví, zatímco jejich majitelé se je to snaží urputně odnaučit
tak todle vim nááhodou úpa přesně!!!! vodnaučujou je to blbje !!!!! jediná rada je přiject do kraje věčného léta a tam uviděj co eště neviděli a uslyšej co eště neslyšeli a seznaj,že fšecko dyš se chce a ví se jak na to Jak na to vědí jen 2 lidi,RD a hlavní kádrovačka,kerá to vyřešila hrstí hozenejch kamínků přet čokla f pravou chvíli.Takže fšicíí kerejm to nejde sou debilové..tot odpověd na vaši otásku

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:59
- Nahlásit

davidkova renata

tak todle vim nááhodou úpa přesně!!!! vodnaučujou je to blbje

no gůt, tak je to odnaučujou blbě, ale JAK JE MŮŽOU ODNAUČOVAT NĚCO, CO TEN PES NEUMÍ??

Matka ho to nemohla naučit, páč to si jako nedovedu představit - když to vezmu podle Ešusa, že by třeba jako v tý kůchni, nebo na zahradě za těch pár tejdnů ho Babeta stihla naučit lovit. No a já jsem taky z obliga a přesto, světe dif se to v tom psovi bylo. KDO TO TAM DAL?

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:00
- Nahlásit

Baico
Neboj se, my vás kdyžtak přijdeme podpořit psýchicky!
jak jako a co závody u nás?????????????????????????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:02
- Nahlásit

nemethova5
ted to vypada ze nejvetsi kreten jsem asi
už zase??!! gde je ten nadhled,pani?
ympaktééééé
hele se výborně bavim))))),ale nezapomen že kuli slovu game se rozpadlo původní desenskýho forum ,sali s psíčkem si jistě pamatují.Mluvíš hesky a střízlivě,ale nemáš šanci bo sou fšicííí zfanatyzovaný,že fšecko de a růůůda jim to vokáže a voni tomu věřej!! navíc essi jich pár zná a sou to lízátka(vodvírá se mi kudla f kapce při tomdle výrazu:madtagže je to jasný!!! sou hodný a basta a dyš se perou tak si debil co to nedoved vychovat a nepatří ti čokl do ruky!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
No protože kdyby to opravoval a nedej bože se tím někdo řídil, tak by už k němu nepotřeboval jezdit a on by přišel o přisluhovače a zdroj korunek, teda hlavně těch korunek.

ofšem todle to je teda perla: Rynn: A ještě jedna věc, tohodle psa bych taky skoro každýmu vymlouvala já vim, že to neni jednoduchý, aby snášel jiný psy, ale neni to nemožný. Prostě neni, to mi nevymluvíš, i kdybys mi ukázala 10 pittů, co psy trhaj, pořád jsou i tací, co ne. Prostě to neni plemeno pro každýho, jako i ostatní plemena, co maj nějakej ten oříšek... akorát si tohle lidi neuvědomujou a pořizujou si je bezhlavě. Já bych do pitta nešla. Šla bych do Amstafa, ale ani to né teď. A věřim, že bych v jeho pubertě byla na Vlčárech každej tejden, ale taky věřim, že by se to zvládnout dalo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:04
- Nahlásit

PetraK
KDO TO TAM DAL?
asi Ducháček,todle nevyřešíte,bo je to tak jak píšu a laskavě vo tom nešpekulujte jo??????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:05
- Nahlásit

Alexa
perel je tam hafo,uš si byla v psi vs. děti??? výýýborný,doporučuju!!! pitti sou úpa bezva ..jak holt píšu ympaktoj

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
uš si byla v psi vs. děti???
jj už jsem i přemejšlala, že se tam těch holek co přemejšlej než otěhotněj zastanu, ale oni to zvládaj dobře samy

Silwuska
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:07
- Nahlásit

Dobre rano všem

Tak uz sa pridavam do klubu "nech uz prestanu padat tie biele sracky" doteraz som sa drzala zubami nechtami a prehovarala sama seba ake to je kraasne...biele, makucke...dokonca mi nevadi ani ohrabavanie snehu...ale to ze od vcera namrdalo dalsich 10 centi snehu, a Montymu je vidiet spod snehu len ofina, a Maco to brodenie nezvlada na klby, tak to ma sere, sere ma to strasne, sere ma to neskutocne chodime sa prechadzat po uliciach, co ma sere tiez, lebo ma to nebavi ja chcu jar

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

davidkova renata

asi Ducháček

odle nevyřešíte,bo je to tak jak píšu a laskavě vo tom nešpekulujte jo

jsou chvíle, kdy mě i mrzí, že nejsem regnutá, ale zase toho času co ušetřim.

Je tam někdo z těch myslitelů, kdo má lovečáka?

a vůbec, by mě zajímalo, proč teda lidi po staletí podchcovali u psů určitý vlohy , když se to dá jednoduše všechno naučit. Jak prosté milý Wotsne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
psi vs. děti???
ehm. mám se tam dívat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Silwuska

ja chcu jar

zatim vydrž s timdle

pardon, se omlouvám, já vim, že není jar jako jar, ale ta slovní hříčka mi nedala, no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:18
- Nahlásit

Silwuska
tak to ma sere, sere ma to strasne, sere ma to neskutocne chodime sa prechadzat po uliciach, co ma sere tiez, lebo ma to nebavi ja chcu jar

ste můj čék))))
PetraK
Je tam někdo z těch myslitelů, kdo má lovečáka?
jj,i tací tam sou.-)))) jedna má pižlu zrovna!
kachna_
ehm. mám se tam dívat?
určitě!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:24
- Nahlásit

davidkova renata

j,i tací tam sou.-)))) jedna má pižlu zrovna!

tak jak to potom proboha může někdo napsat , snad viděj toho psa vyrůstat?? když pominu to, že teda nikdy asi neviděli jeden jedinej dokument, nečetli jeden jedinej článek o zvířatech a psa viděj teda evidentně poprvý v životě jako první zvíře na světě. Oni snad nechodili ani na základku???????????

Silwuska
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:29
- Nahlásit

PetraK
zatim vydrž s timdle
Prosim ta jak sa to pouziva proti tym srackam?? to mam rozstrekovat okolo abo co?

davidkova renata
Uz som s toho zufala...psiska su nevyblbnute, starsiemu to je nahovno na klby lebo by potreboval pravidelny rytmicky pohyb, a nie bud lezat, alebo sa smykat po uliciach. ..

<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání