Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:29
- Nahlásit

Mám chuť k tomu Rudánkovi taky napsat, protože to je síla tohle, ale nebudu se rozčilovat.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:33
- Nahlásit

davidkova renata
A´t mi vlezou na hrb jako. Jsem se aspoň pobavila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:33
- Nahlásit

Silwuska

Prosim ta jak sa to pouziva proti tym srackam

to nevim zatim, ale řikala sem si, že když tak zúfalo shánite jar, že vám udělám radost

starsiemu to je nahovno na klby lebo by potreboval pravidelny rytmicky pohyb, a nie bud lezat, alebo sa smykat po uliciach. ..

todle je blbý, to je fakt.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:41
- Nahlásit

impact
To je dobrý, první tam háže moudra a teď píše, že o nich nic neví. Ach jo.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:42
- Nahlásit

pawLINka
Takoví jsou nejlepčí. Akorát to píšu na chatu. To je jako bych já, s mejma zkušenostma, přišla za myslivcem a začala mu kázat, jak má jeho ohař nosit kachy, aby je neprokous.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:45
- Nahlásit

impact
A ještě je dobrý, že nějakej ten čokl nakryl toho pitbulla a ten se nechal. Ona se ani nezastavovala, ale ví na 100% že to byl pitbull. to jsem se taky zasmála

Silwuska
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:56
- Nahlásit

PetraK
to nevim zatim, ale řikala sem si, že když tak zúfalo shánite jar, že vám udělám radost
Urobilo, dekuju pani :P cela sa s tym namazem a budem sa po tom sajrajte bielom smykat

Strejda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 10:57
- Nahlásit

PetraK
A tak proto maj lidi s lovečákama začasto tydlety problémy, páč voni to toho čokla naučili sami.
Myslíte, že jsem ovčandu učil pást a ona proto přivedla domů ovce? To si teda nemyslete, neučil.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:07
- Nahlásit

ahoj žumponi, tak jsme KAO nenakryli, naštěstí majitel si ji držel jinak by mě sežrala, se psem jsme se zkamarádili, zejtra to zkusíme znovu, ale dozvěděla jsem se, že fena má 3 kyčle!! jsem řekla že bych takový zvíře vůbec nekryla, uchovněná je PP má i když nevím jak ji mohli s takovými kyčlemi uchovnit, pes má teda 0/0.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:19
- Nahlásit

Gerdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mám tu patnáct nudlí z rušenýho chovu. Už se nehoděj. Po pětikile. Kolik mi jich koupíš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:22
- Nahlásit

Silwuska

cela sa s tym namazem a budem sa po tom sajrajte bielom smyka

bych řekla, že kapek vypěníte potom :

Strejda

Myslíte, že jsem ovčandu učil pást a ona proto přivedla domů ovce? To si teda nemyslete, neučil.

no co já!!! tam si to někdo myslí. Fakt nepobírám, já chápu, že člověk nemusí mít hluboký kynologický vzdělání, ale tohle je tak někaj myslím v základech přírodopisu ne?

isdpch
mrkněte na ty fotky když dou venčit, jo jo

no to právěže nemrknu

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:24
- Nahlásit

Lucinkooooooooooooooooooo nevim ten nick.
Oni maj i číči.

> Dobrý den,
>
> doneslo se k nám, že rušíte svůj chov RT. V případě, že byste chtěli pomoci s
> udáváním takového množství pejsků, rádi se toho ujmeme. Podmínkou však je, aby
> psíci byli dáváni zdarma.
>
> S pozdravem, Gabča

Dobrý den,
děkujeme zatím se lidé ozívají v případě nouze se ozveme.
Máme Brické 6 měsíční koťata které daváme zdarma z důvodu rušení chovu a rými.
S pozdavem
Jana

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:25
- Nahlásit

isdpch
kde a na co se mám kouknout?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:25
- Nahlásit

impact
Mám tu patnáct nudlí z rušenýho chovu. Už se nehoděj. Po pětikile. Kolik mi jich koupíš?
max dvě a to mám dobrou náladu. vyber si aspoň ňáký hezký simtě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:26
- Nahlásit

impact

no to bude nářez!!

Hele vlk u mě na fóře sháněla zrovinka britku a tuším že je taky odněkud z Moravy.

Jdu říct Fajfce ať jí sem nadiriguje

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:26
- Nahlásit

Gerda
Fakt si mám dvě koupit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:31
- Nahlásit

isdpch

on už prej ten Pavlov není to co bejval

to má z toho, že má svojí vlastní stanici. Metra.

bože ale přece není možný, aby si někdo opravdu něco takovýho myslel?? Pak by se evoluce snažila naprosto zbytečně . Já nejsem žáden ajnštajn, ale kurnik tohle přece nemůže napsat nikdo kdo má kví kvé vyšší než napařovací žehlička. Vypnutá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:32
- Nahlásit

hoďte mi sem odkaz na psy vs. děti, já to nemůžu najít a ráda bych se poučila. Ďýk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:32
- Nahlásit

isdpch
ahoj ykono...může na tebe promluvit???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:33
- Nahlásit

kachna_
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=14&t=5273
PetraK
Já nejsem žáden ajnštajn
a tak...zbytečně tu zasíraáte databázi(vedle se to nesmí)infem co každej ví

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:40
- Nahlásit

davidkova renata
.zbytečně tu zasíraáte databázi(vedle se to nesmí)infem co každej v

sem chtěla, aby se na to nááhodou jako nezapomnělo

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:42
- Nahlásit

impact
Fakt si mám dvě koupit?
jo, když si dvě koupíš, pošlu ti litr. Ale seženeš taky někoho pro tu golyji z Troje nebo pro Bohouše.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:43
- Nahlásit

PetraK
aby se na to nááhodou jako nezapomnělo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:51
- Nahlásit

Gerdaimpact
Mi přijde nesmyslné je zbytečně vykupovat, když si je udávají zatím sami... Kdyby byly zadarmo a fakt to potřebovali, tak by to bylo jiné... ale takhle? proč je zbytečně vykupovat a brát je pryč a zase je posílat dál, když si je můžou udat sami a můžou jít rovnou do nového domova...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:56
- Nahlásit

davidkova renata

ňák vám cuká levý víčko

a pak - nemůžu bejt ajnštajn, dyš sem ajnštajnova céra, přece.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:59
- Nahlásit

pawLINka
impact
Holčeny zlatý, jak chcete. Kdybyste pak teda potřebovaly, pak prachy dodám Ale to o tý golyji a šeltce platí. Někoho jim sežeňte simvás

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:36
- Nahlásit

isdpch

to bude mít Tchoř radosť
A...U! Prosím Tě neříkej mi, že blábol o genech a pouhém učení matkou a majitelem vzešel od něj?
tohle sem tipovala na předtleskávačky

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:57
- Nahlásit

isdpch
esstli si byla u pokladničky, tak můžeme krátce pohovořit, velmi krátce, abych se příliš neunavil
ty si vůůůleček dědo )) zrovna fčera sem kámošům v hospodě vykládala, jak si měl radost z toho zánětu kyčle, bo sme si vyprávěli o hypochondrech a markétka řikala, že její bratr je pyšnil dokladem na meteorismus, a tim, že to nafouklý břicho mu tlačilo na srce a z toho měl tachykardyji nebo nějaký bušení problémový. A pak mu dietoložka doporučená srcologem nařídila psát si deníček s jídlem, on ráno začínal jogurtama a japkama, pak furt nehub a pak si to zpětně přečet a každej den ve 22.30 tam měl půl kila párkůch, 4 fernety a 12 pif )))) Za 4 litry mu dietoložka ten deníček upravila tak, aby hub. A co myslíš, že mu vyškrtla? Tak teď už asi nemá meteorismus ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 12:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

isdpch

ne to bych mu křivdil, on je auterem toho výroku o Pavlovovi, ale třeba myslel toho z metra

jo tak. To už jsem se ale opravdu lekla

, on je auterem toho výroku o Pavlovovi, ale třeba myslel toho z metra

ale třeba to myslel tak jako to vidim i já, že nejen o Pavlovovi je psí mozek,učení a žití. Nevim,sem to nečetla, tak nemůžu posuzovat. Ale já se opravdu polekala, že ten genetickej blábol je jeho nápad. To by ale snad možný nebylo.
A už tam někdo s mozkem v hlavě autorovi tohodle moudra osvětlil jak to je ve skutečnosti?

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 13:01
- Nahlásit

isdpch

jo pani všechno je jinak, on už prej ten Pavlov není to co bejval, stačí když si prostudujete etologickou literaturu mladší deseti let ...

pane psiduchu, ja myslim, ze mnoho teoretickych problemu tykajicich se modre poradny vyplyva naopak z ustrnutosti v paradigmatu ne zcela aktualnim.

kdyby rudovy analyticke schopnosti byly z poloviny tak dobre jako jeho prakticke kynologicke umeni, mnoho dobreho mohl by prinest lidu psa chovajicimu.

<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání