Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:06
- Nahlásit

Gerda
moji psi nekoušou nikoho a nikdy kromě 3 ty koušou lidi jsou zvyklí, hlídám i cizí, dělám kšeft´áky, nemají ve zvyku si budovat na někom sebevědomí, jná jsem u n ich alfa pozice, která určuje kdo bude v mé smečce, ale je lepší ho mít pod dohledem přivézt ho a dát mezi ně to je na nic a přivézt ho a zavřít do kotce to muze být v útulku.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:13
- Nahlásit

Gerda
kdyby mi nedali volno v práci?
jj. Teď mi navíc seplo, že v sobotu 13. jedu do Holic, to je cca 30 km od Chrudimi, takže to můžu vzít při jednom. Zpět to mám prakticky kolem Kejtlin.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:16
- Nahlásit

co resite? necec se mi cist do zadu takze mam pro vas vzkaz:

neres neprepinej a hlavne po nicem nepatrej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:22
- Nahlásit

Gerda
kachna_
kachno nestraš, doufám a věřím, že to vyjde, když to nevyšlo 2 krát biluši, tak přece nemůžem mít stejnou smůlu, i když v mém případě je všechno možný, jsem byla pro maso, kufr mi nefungá, takže jsem obložila sedačky hadrama a pytlema a dala bedny dozadu 3 na sebe a 1 vedle, klouzaly po sobě, bedny mastný jak sviňa, celou cestu jsem jela jak s hnojem pomaličku a bedny rukou přidržovala aby neklouzaly a maso se mi nevyklopilo do auta, zajížděla jsem do dvora, máme u vrat takovej hup, sjela jsem ho fakt pomalu ale asi ne dost a vrchní bedna se sklouzla a překlopila do auta, z největšího jsem to vybrala a na zbytek pustila velký psy, ti už po večeři, krmila jsem než jsem jela, odfuněli ven, zavřela jsem je do kotce aby měli klid, v noci vstávám k malý goše, tak je taky musím pustit, protože to co snědli musí jít taky někudy ven, ale jsou to blbky, kdybych je nechala puštěný, tak se budou honit a torze se bojím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:29
- Nahlásit

kachna_
jenže 14,15 mám denní to jest 7-19hod a 16,17 noční to jest 19-7hod, aby tady byl půl dne a já ho zavřela prakticky na 2 dny do kotce, protože nebudu doma je na nic, děda mi sice venčí když jsem v práci, ale po tak krátký chvíli nikomu a ničemu pejsa důvěřovat nebude a aby se klepal v rohu kotce strachy příp. zimou se mi moc nelíbí do hajzlu s mojí zkurvenou prací!!!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:47
- Nahlásit

kejtlin
Můžu na cestu přispět 250 Káčé (víc bohužel fakt ne, nechodí mi rodičovskej příspěvek), kdyby něco dala Gerdička, tak by sis tam mohla zajet sama v čase, kdyby se ti to hodilo nejlíp.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:50
- Nahlásit

kejtlin
Když se nějak dohodnete, tak mi na lenka zavináč plivnik.cz pošli číslo účtu a v pondělí, nejpozděj v úterý máš peníze na účtě

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 02:53
- Nahlásit

uz jsem vam davno nedelala snidani

Tinta76
# Zasláno: 5 Úno 2010 06:26
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Zase mi toho tady asi hodně uteklo, jsem se včéra zasekla vedle Ale huš je to cajk, huš to utli

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:36
- Nahlásit

Tak vstávejte a padejte dřít, ale fakt fofrem

kejtlin
Sem mluvila s útulkem, pes prý na tom není s povahou až tak strašně, když si na ně zvykl tak začal být veselý Tak se těch dvou dní v rohu kotce bát nemusíš.
Dejte mi někdo vědět kdy a kdo pojede, to nahlásám do toho útulku a snad to už konečně klapne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:45
- Nahlásit

čau všem
tady nesněží,tady není zima ani horko
akce Bohoušek začala,huráááááááááá )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:53
- Nahlásit

Biluška
kachna[b]
[b]Gerda

já bych jela ten pátek 12.2. ráno s gerdou-jestli dostane volno, 13.2. budu mít volno, pak bude muset 2 dny vydržet a 2 noci sám nebo se psisky to až na to jak se budou vzájemně tvářit-snad dobře, jestli není konfliktní tak to bude bez problémů, pak mám 4 dny volno, pak 2 dny denní a 6 dní volno!!!!!!, mám totiž ještě starou dovolenou, tak jsem si vzala 2 dny na ty noční a zapomněla jsem na to. je to trochu zmatený, snad se v tom lidi vyznáte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:56
- Nahlásit

jinak krásné ráno všem a bohoušek se nebude jmenovat bohoušek, protože to je hrozný a tak vznešenej pes si zaslouží něco jiného naapadl mě monty? pište nápady sem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAÁÁÁÁJN!!

kejtlína si bere Bohouška???? Jé pani, ste moc hodná.

pište nápady sem.

Batul? Batulek?

lucYnka XIII
Díky.
Beru si ten spodní talíř s vokama.

Kafe nebude?

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:34
- Nahlásit

PetraK
lucYnka XIII
Díky.
Beru si ten spodní talíř s vokama.

Tos přehnala.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:36
- Nahlásit

impact
PetraK
já si beru to hroznové víno,nic jiného nechci

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:36
- Nahlásit

Žiší, koukejte, co se narodilo kámošce.
Kdo uhodne, co je to za plemeno?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:38
- Nahlásit

impact
pitbul ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:39
- Nahlásit

nazdar kreténi,gdo sem dal tu blbou veverku??!!
i dyš jako se mušim pochlubit..fčera sem venčila s kámoškou s dvouma chrtíííma,asi 10 metrů před náma u cesty vypíchli zajíce..no děs běs,motal se mezi nima úpa nablísko,prostě přímo před náma,kreténi samosebou úpa šílený,zajoch chudák eště víc,vodvolat nešli,jak jinak, a hnali ho bůhvíkam ,ofšem Nánu sem uřvala celkem bez problémů,akorát měla zcela šílenej výraz,no to je mi fuk,at se tváří jak je libo ,jen dyš poslechne...čikovná holka Kámoška se jala následovat zmrdy a pak psala,že zajoch dobrý,asi jim nafackoval bo dyš je doběhla stáli fšicíí na místě,psi se ho báli a kroužili vokola jak družice ,tak je vodchytla a zajoch odběch..díky bohu.No nestopnout Nánu,tak by tuty nevodbjech uš..
Biluška
hele co hesina????????????????????????????????????
Gerda
prosím tě,máš rozum???!!! dávat psa čékoj co nemá na benzoš??!!! ,si jak malá taky uš.

mám práci,nepište,kreténi!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:40
- Nahlásit

impact

Tos přehnala.

nemáš tak dlouho chrápat. Sem se fčera vyčerpala germánštinou a cvičením. Mám hladánek, musím doplnit energii.

Žiší, koukejte, co se narodilo kámošc

kámošce?? panebože to musel bejt hroznej mejdan!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:42
- Nahlásit

impactco to je,to je pekny psi mimino?malej boxer?
davidkova renatacus pani,zase na sebe dete poustet vodu v praci?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata

Nánu sem uřvala celkem bez problémů,akorát měla zcela šílenej výraz

čikovná, páč ve společnosti je to ešče horší.

Ste mi tím zajícem připomněla, že nás zase na jaře čeká na chalupě zaječí porodnice. Rok od roku to roste kvadratickou řadou. Ty důry ušatý si tam zvykly chodit rodit.

brezen2008

á si beru to hroznové víno,nic jiného nechci

sem zvědavá kdo si vezme toho sviště

nejspíš asi........ Nána jako kompenzaci za fčerejšek

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:50
- Nahlásit

brezen2008
Ne.

PetraK
No dovol? Smradi mě ječením vzbudili v sedm deset

nemethova5
Ne-e.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:51
- Nahlásit

impacttak malej pitbul,nebo staford?jezis,tak nas nenapinej,co to je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:52
- Nahlásit

impact
Smradi mě ječením vzbudili v sedm deset

to už sem byla dávno na nohouch. Smůla, smůla, talíř je můj. Ale dám Ti jedno voko, chceš? Stejně bych měla moc cholesterólu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

nemethova5
dete poustet vodu v praci?
tam uš sem byla)))),ale musim něco pobjehat a tak,takže du pa,doma ted nebudu..
PetraK
páč ve společnosti je to ešče horší.
no ti řikám že to bylo naprosto šílený,ty hovada štěkali jak šílený,zajoch mezi nima kličkoval f kruhu cca 15 metrů dokola neš se mu povedlo vysmeknout,fakt to bylo adrenalínový bo to bylo fakt na kontakt,f týdle situaci je to teda kurefsky těžký bo ty kreténi vůbec nevnímaj a lověj ve smečce..tak jako spadly asi dvě šišky jaxem řvala,ale dobrý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:53
- Nahlásit

impact
dobrman,stafík,borderka,kříženec....

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:56
- Nahlásit

PetraK
Si dělám svoje.

nemethova5
Stafbul. Náááádhera.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:07
- Nahlásit

davidkova renata

,ty hovada štěkali jak šílený,zajoch mezi nima kličkoval f kruhu cca 15 metrů dokola neš se mu povedlo vysmeknout,fakt to bylo adrenalínový bo to bylo fakt na konta

chudák ušák. Hlavně že se zadařilo. Smečka je na tohle blbá. Já jsem právě proto třeba moc nechodila v určitou dobu na společný ohaří prochajdy, dokud to nebylo v cajku, sem nechtěla, aby se Ešátor nechával strhnout. Páč v tý hordě, se pochopitelně vždycky nejde někdo, kdo neodolá a pak to jede.

To bylo v oboře? U nás jsou už chudácí přímo před barákem. Jssem tuhle vylezla večer s Ešusem ven a trouba ušatá seděl na schodech od podesty. KOukal na nás, tak jsem mu řekla, že by jako moch uhnout, kdyby byl tak laskavej. Se odkohátal do křovíčka. Neochotně otráveně. Se mu nedivim.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:09
- Nahlásit

gerda
dnes nebo v pondělí,ti přinesu něco do těch maršovic
nebudu tě vyvolávat,nechám jenom na recepci

<< 1 ... 3888 . 3889 . 3890 . 3891 . 3892 . 3893 . 3894 . 3895 . 3896 . 3897 . 3898 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání