| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:26
- Nahlásit
Nějaké nápady co v sobotu udělat s Fredem, aby se celý týden nepostavil na nohy? Čím víc chodí ven, tím ví to chce. Dneska skákal se zátěžákem a furt má málo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:28
- Nahlásit
Mucholabka
aby se celý týden nepostavil na nohy?
natrhnout mu sval?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:33
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/191244-tro jice-psu-roztrhala-sveho-majitele.html
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:39
- Nahlásit
Gerda
natrhnout mu sval?
Asi mu spíš natrhnu dupku a rozložím ho na atomy, ale sebe asi víc :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:48
- Nahlásit
Mám holku na Bohouša, potřebuju ho přivézt do prahy. Beňo zaplatim, kdo mě tam odveze a s čoklem přiveze? Holka je z prahy 4.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:52
- Nahlásit
Gerda
Mám holku na Bohouša
Šikovná
kdo mě tam odveze a s čoklem přiveze?
Mistr Knedlíček?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:55
- Nahlásit
Biluška
hele je to nejistý, holce neni 18 a chce ho vzít do depozitu, je to 50 na 50, jestli si ho nehá nebo ne...je to dilema. Knedlíček zamrznul, nestartuje a přimrznul k parkovišti, je nepojízdnej, jinak bych to samozřejmě vůbec neřešila. Jak se to dělá s lidma, co jim neni 18? Můžou rozhodovat, jestli si vemou psa do depozitu, když ani nevim, jestli by jí s nim rodiče třeba nevykopli? A pes by jel zpět?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 20:59 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Gerda
Můžou rozhodovat, jestli si vemou psa do depozitu, když ani nevim, jestli by jí s nim rodiče třeba nevykopli? A pes by jel zpět?
Já bych to neřešila s ní, ale s rodiči. I kdyby jí bylo osmnáct a bydlela ještě s rodiči tak bych to řešila s nima. Normálně jí řekni ať ti dá kontakt na rodiče a zeptej se jich essi souhlasí. Pokud se bude škubat dát telefon tak je něco špatně a pes s největší pravděpodobností půjde proti jejich vůli.
Edit - navíc pokud jí nebylo 18 tak jí ho v útulku stejně ani nedají. Musela bys ho vzít ty na sebe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:02
- Nahlásit
Biluška
mě se tohle řešení právě moc nezdá, aletaky bych byla ráda, kdyby čokl mohl bejt někde doma. Ale takhle mi to přijde jako halo akce, já bych radši kejtlin...je to takový průhlednější...Jinak počítám s tím, že bych čokla brala na sebe a platila útulkonáklady. Jen bych ho nerada vezla zase zpět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:05
- Nahlásit
Gerda
Jen bych ho nerada vezla zase zpět.
to tady vidím jako poměrně pravděpodobnou záležitost.
Puberťačka ve všech směrech závislá na rodičích doveze psa proti jejich vůli..... rodiče se můžou slitovat nad smutnýma očičkama a zkousnout to. Nebo taky nemusí.
Hele a nemohla bys ho dovézt rovnou Kejtlin? Bydlí u Mělníka, to je od Prahy kousíček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:09
- Nahlásit
Biluška
tak už sme si to řekli, od rodičů to dovolený neměla, ani vysloveně zakázaný, měla by dva psy v garsonce, sama nakonec uznala, že se ukvapila a že na to prdí. Kejtlin bych ho vzala ráda, jenže sama říkala, že tenhle měsíc na něj nemá prachy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:14
- Nahlásit
Gerda
Kejtlin bych ho vzala ráda, jenže sama říkala, že tenhle měsíc na něj nemá prachy.
Jsem to pochopila tak, že nemá prachy na cestu a má rozdrbaný auto. Říkala, že žrádlo má zajištěný, pokud jí ho dovezeš tak už žádné náklady mít nebude, ne? Max. třá veta, to bysme pak nějak pořešili tady, určitě to nebude nějak horentní suma páč takové kraviny jako drápky a tak pořeší Kejtlin sama,není pakovikuňa aby s tím chodila za vetem.
Tak počkej do rána až přijde a zeptáme se jí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:14
- Nahlásit
Biluška
Tak počkej do rána až přijde a zeptáme se jí.
přesně tak, rovnou bych zkusila přes pátek sehnat někoho s autem na sobotu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:16
- Nahlásit
Gerda
přesně tak, rovnou bych zkusila přes pátek sehnat někoho s autem na sobotu.
No a bude to CEstou bys ještě mohla přibrat toho Mamuta pro Ebony a nějakou čubu pro jejího právníka
Du se svalit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:19
- Nahlásit
Biluška
CEstou bys ještě mohla přibrat toho Mamuta pro Ebony a nějakou čubu pro jejího právníka
co su ňáký Kopčem, abych vozila mamuty?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:26
- Nahlásit
Biluška
Gerda
sem tady, dovezla jsem 4 bedny masa, mám ho zdarma jinak mám 6 pytlů granulí značka nutra gold-ty sice zdarma nemám, ale jsou u mě, biluška to pochopila správně nemám prachy na béňo, jinak problém není!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:28
- Nahlásit
Gerda
v sobotu je to na pytel, sobota a neděle budu celý den v práci, v pondělí a úterý mám tas noční, dělám 12ctky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:36
- Nahlásit
kejtlin
a víkend příští? Já se totiž z práce zase neurvu v průběhu týdne, máme tu masakr, ostatně teď tu sedim eště taky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:37
- Nahlásit
Pro ty, co mají rádi sníh
Omlouvám se za velikost fotky, ale podařila se mi proostřit, tak jsem jí nechtěla zmenšovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:38
- Nahlásit
kejtlin
prosimtě nenutim tě, abys neměla pocit nátlaku, vůbec ne, stačí říct že ne, jen to zkoušim, jo? Možná moc urputně, tak to se ti kdyžtak moc omlouvám, jestli by ses cejtila, že tě do něčeho hrnu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:39
- Nahlásit
kachna_
to je krása!!!! Super barva, moc nádherné, úpa nejky! ))) Bydlíte na sibiři?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:46
- Nahlásit
Gerda
néééé já ho beru!!!!! ale so+ne je v hajzlu a po+út mám noc to by se eventuelně dalo, to budu přes den doma, dělám 2 dny denní, 2 dny noční a 4 dny volna, ještě zejtra mám volno, pak mám 4 dny práci a zas 4 dny volno, proboha to není výmluva, prosím tě je to pravda!!!!§ o pejsu stojím na 100%!
ve středu 10.2. ráno končím dopo se prospím a odpo můžem vyrazit jestli zainvestuješ béňo, mám 10,11,12,13 volno tak by to bylo super, klidně tě někde naberu, hlavně néé v praze to bych se ztratila, znám cestu jen na holešovice tam trefím i zpátky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:50
- Nahlásit
kejtlin
No já právě nemůžu v tejdnu, jedině o víkendu, ideálně ale v sobotu ráno, abych pak měla čas na svýho psa. Béňo zatáhnu, i ten outulek, kdyby mi jezdil Knedlik neřešim, ale takhle bych aspoň ty holešovice ocenila, kdybys tam pro mě mohla dojet. Ještě se domluvíme, ale zkusim počítat s příštím víkendem?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:50
- Nahlásit
Gerda
příští víkend mám volno v sobotu, v neděli jdu do práce opět na celý den to je v prdeli, co aspoň v pátek bys nemohla toho 12.2.? abych měla na něj čas, a dala mu šanci se u mě zabydlet a mít ho 2 dny pod dohledem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlin
zkusim se domluvit v práci na dovolený, jo? A to ale potvrdím až v příštím týdnu, máme tu šílenej masakr a šéf teď dovolený nedává. Takže zkusim to, myslim, že to klapne, pro jistotu ale fakt potvrdím na začátku příštího týdne, jo? Jinak v pátek ráno by to problém nebyl. Aspoň v sobotu sfouknem s holkama ty Maršovice
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:53
- Nahlásit
kachna_krasna fotka to je,krasne navrzena,ta hra stinovani je nadherna,barva sladena,hele ale mamka davidkova te nepochvali,lepsi by bylo,kdyby jsi tu dala nejakou jarni a kvety v rozpuku treba,ale jinak fotka opravdu super.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:59
- Nahlásit
Gerda
prosím zkus ho ukecat, to dáš, ti věřím , na holešovicích tě klidně naberu, auto mi jezdí to není problém, jen mi nejde otevřít kufr, je zaseklej zámek nebo co, ale jde otevřít okýnko nad otvíráním kufru, nebo odklopit opěradlo od zadní sedačky, vznikne otvor asi 20*30 to by šeltka mohla prolézt, nebo ho dáme na sedačku, když se sekne, že z kufru nepůjde, tak jsme v háji poněvadž moje vozítko má velký kufr a okýnkem ani otvorem tam nevlezu a ani bych na něj nedosáhla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:00
- Nahlásit
kejtlin
určitě zkusim, to je jasný. Hele tak ho povezem na klíně, když mě nepokouše, tak ať mě klidně poblije, to je jedno. A co tvoji psi? Nepokoušou ho?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:03
- Nahlásit
kejtlinGerda
Kdyby něco selhalo, můžu jet já.
nemethova5Gerda
Děkuju za pochvalu , je to spíš momentka, jen jsem se otočila a blejskla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:05
- Nahlásit
kachna_
kdyby mi nedali volno v práci? Hele doufám že jo, snad už taky někdy proboha začnu chodit domu normálně!
je to spíš momentka, jen jsem se otočila a blejskla
jo, nejlepší sou ty, na který se nepřipravuješ a náhodou uděláš tak pěknou fotku -)))))
|