| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:36
- Nahlásit
pawLINka
nepiju,ale jestli ti to chutná,tak proč asi ne )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:37
- Nahlásit
pawLINka
se posereš, když piješ poloviční burčák.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:38
- Nahlásit
pawLINka
Hele pokud je čirý a jen bublinkuje, tak ho vypij. Max bude překvašený.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:42
- Nahlásit
No voní sladce a furt bublinkuje v té flašce. Už se mi z těch bublinek točí hlava jak na to čumím.
Ještě jsem ho neochutnala, tak nevím jestli to risknout.
S burčákem Gerdo dík, ten už nepiju. Dřív jsem ho milovala, ale na podzim jsme si kdesi koupili takovej dobroučkej. Chlápek říkal, že je mladej a ještě kvasí, ale že to ničemu neva, že je v něm akorát míň alkuhůlu. Jsem ho vesele pila. Po 3 deckách se mi udělalo nevolno, tak jsem ho radši už nepila.
Ale ta noc... Celou jsem ji problila a prosra....
Tak to asi riskovat nebudu.
Jenže co teď? Mám tam i jiné flašky vína, ale Lukáš mě zabije, když otevřu další. Chce furt dělat archív. Je divnej.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 16:48
- Nahlásit
pawLINkajestli nechutna spatne tak bych to vyzunkla,jestli tra neni zkvaseny,ale ma normalni chut,tak bych se toho nebala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:11
- Nahlásit
pawLINka
Jenže co teď? Mám tam i jiné flašky vína
tak kde je problém? Lukášovi řekneš, že nevíš, kde jsou ty vypité.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:25 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Tak víno jsem radši fakt nepila. Po té zkušenosti s burčákem nehodlám nic riskovat.
A další jsem neotevřela, pač jsem hodná ženuška. Otevřu si ho až zítra.
No nic, jdu s blbama konečně ven.
Edit - ympakte tadyk máš důkaz, že alkáč nejsem, pač kdybych byla, tak to vypiju i s bublinkama.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:38
- Nahlásit
jdu na chcete mě?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:54
- Nahlásit
tak utulek Plzen,to jeděsný,hlavně ten poslední
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:54
- Nahlásit
brezen2008
Ti lidi jsou fakt takové svině... ti dva slepí psíci
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 17:58
- Nahlásit
makrel
no právě,to sou voni a ta poslední kříženec dogy - slepej a ještě podvyživenej a nalezenej v lese s fenou která o něj pečovala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 18:01
- Nahlásit
brezen2008
Jako uvázat jakéhokoliv psa je hnus, ale slepého je 2-násobný
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:13
- Nahlásit
pawLINka
Tak ho svař a přestane bublinkovat.
Jak jsou ty stupně vína?
1. Dá se pít.
2. Dá se svařit.
3. Dá se poslat pražákům.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:25
- Nahlásit
tak tady mrholí,to bude ráno kluzavka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:37
- Nahlásit
čus žumpizny, jsem tu.
Nutně potřebuju zpátky auto, to dojíždění autobusama mě zabije
Ale mám dobrou náladu, páč jsem vyhrála něco o čem vůbec nevím co to je . Sem si koupila lentilky a dostala jsem k nim los. Na ten los sem vyhrála plejstejšn. Nevím co to je, ale mám radost, páč většinou vyhraju velký prt
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:58
- Nahlásit
Mucholabka
Dá sa.
Nedá sa.
Dá sa svařit.
Dá sa Pražákům.
Jezdím na výcvikáče na Moravu - a jsem Pražák
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 19:59
- Nahlásit
Biluška
to využijou děti,budou si hrát hry
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:00
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ahááá, jsem to spletla, ale ti pražáci z teho nakonec vyšli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:26
- Nahlásit
Biluška
Na ten los sem vyhrála plejstejšn. Nevím co to je, ale mám radost
to sou elektronický plenky, dobrá výhra!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:31
- Nahlásit
ahoj, jsem tady, dostala jsem dneska vínko z moravy portugala, a je výborný, chutná i po hroznech, bohužel se nemůžu ožrat bo jdu zítra ráno do práce Biluška
já vím, že je aron, je to v tom linku cos mi posílala, ale mě se třeba víc líbí tobi
přidám se se zkušeností pí*i a psa na volno-jedu autem ulicí-pomalu bo je to namrzlý, najednou mi pod auto vletí jezevčík, kdybych nejela asi 8km v hodině, tak ho přejedu na ledu to neubrzdím a je malej takže jsem ho viděla na poslední chvíli, no nic zastavila jsem a ženská mi zaklepala na okýnko, já hop stáhla jako že mi chce poděkovat a ta kráva na mě začala ječet že jsem jí málem přejela psa, že bych měla vrátit řidičák apod, tak jsem jí nechala doječet a řekla jí ty krávo blbá, tupá, kdybys měla psa na vodítku jak to vyhláška této obce říká a ne navolno a nenechala ho lítat po silnici, tak ho nepřejedu ani kdybych jela stovkou, ta čuměla s otevřenou hubou, já zavřela okýnko a jela dál.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:36
- Nahlásit
Jak máme na sídlu tu novou generaci dortíků s ocáskama, už to trošku dospívá, a ráno mi řikala sousedka, že na její Hepku vlítla dortice, nahrabala jí pod sebe, štípla, holka se blaženě usmívala, že už jí konečně dortice dospívá, ale sousedka ať se prej nebojí, že teď jí Hepku dortice ještě nepokouše. Tak sme se jen ujistili, komu se venku vyhnout. Zítra nám přijede na celý víkend Amálka i s paničkou na návštěvu. Možná zvládnem ty maršovky už zítra, záleží, jestli bude Zelenej ďábel pojízdnej, myslim, že má stejnej probém jako Knedlíček.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:40 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Už jsem vám ukazovala Frizánka?
Tak škaredé štěně jsem ještě neměla ale je to zlato, kouše ještě víc než Agina.
A potřebuju poradit, zdá se mi že má prošlapy, dopuju ho vápníkem každý den...je fakt že to může být geneticky prtoože jeho fotr taky trochu má-i když u nového majitele se spravil a matka s otcem jsou příbuzní, tak to může být i gen...čím se dají prošlapy zlepšit?
A taky je pravda, že je docela tlustý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:43
- Nahlásit
Gerda
brezen2008
to sou elektronický plenky, dobrá výhra!
Ste blbé? To si jako vážně myslíte, že nechám děcka sedět u jakéhosi počítača? Víte co je tu práce na latifundijích? Na nějaký sezení něgde nemají vůbec čas, sou rádi když podojí kozu, okopou brambory, usuší seno, zalejou zahradu, posbírají jabka,nanosí vodu do necek, večer napíšou úkoly a padnou vyčerpáním Já jim dám plejstejšn, prodám ho na aukru a budu v balíku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:45
- Nahlásit
Takže ženy, zde jedna večerní píseň pro vás!
http://www.youtube.com/watch?v=GLuJZf2T2Rk&feature =related
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:48
- Nahlásit
Gerda
Jsem taky žena? V nové práci jsem až na šéfa s přehledem nejstarší...bych ty puberťáky bila aspoň jebáky by mohli vymačkat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:49
- Nahlásit
Biluška
Ste blbé? To si jako vážně myslíte, že nechám děcka sedět u jakéhosi počítača?
já ale nepsala, že je to pro děti...pokud nemají před spaním vydrhnuté spáry za kuchyňskou linkou, nejsou to dobře zaměstnané a využité děti...na co by jim byly počítače? Leda by si hledaly na netu brigádu na noc....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:52
- Nahlásit
ale pobavila mě odpo jedna velmi neoblíbená paní z naší obce, má psa ovčáka, pes od pohledu vyloženě sráč, šla s ním na vodítku-teda on ji táhl, nemůže ho pustit-už by ho neviděla. začal vyjíždět po psovi přes silnici co byl za plotem, baba ho stáhla, asi na 3 vteřiny se zklidnil, ona ho poplácala a řekla bud´ hodnej, v tu chvíli se rozhodla přejít, pes zabral, baba zakopla o hromadu sněhu na druhou padla hubou a pustila vodítko ovčák a pes za plotem se do sebe pustili přes plot, baba v stala psa odtáhla a potrestala ho stylem že ho dvakrát uhodila vodítkem stylem, že pohlazení by pes vnímal víc, vrtěl u toho ocasem a táhli dál. jenže to potkat venku tak bych se vůbec nebyvila, naštěstí se tak ještě nestalo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 20:52
- Nahlásit
Gerda
Leda by si hledaly na netu brigádu na noc....
Jsou to holky a jsem odpovědná za jejich výchovu a čest Takže noční brigády jim zatrhnu Leda by to byla práce na doma a po nocích navlíkali korálky, nebo lepili obálky, to by šlo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:05
- Nahlásit
to jako neegzystuju nebo co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:08
- Nahlásit
Mucholabka
To jako egzystuješ, ale asi ti nigdo nechce říct, že Frízák je neobyčejně bekaný pejsek, aby tě to jako neranilo . Já su ale kámoška, já ti to říct můžu tak ti to teda říkám . Je eště ošklivější než Ferďas a určitě bude i víc kousat. Až tenhle někoho kousne tak budeš mít velký problém. Rači ti rovnou zdražím pojistku
|