Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3897 . 3898 . 3899 . 3900 . 3901 . 3902 . 3903 . 3904 . 3905 . 3906 . 3907 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:56
- Nahlásit

Gerda
[i]až odvezem Maršovky, mužem sbírat na Chrudim[/i
jasně, u nás na cvičáku taky uděláme občas nějakou sbírku na potřebný útulky, maršovice ani chrudim neznám-potřebnej je každej útulek to je jasný a když si odtamtud vezmu psa, tak bych jim ráda něco dala

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:57
- Nahlásit

Fifi
Nebespecny vemena
ty vole no to je konec, vona je fakt strašná! Jak se mračí )))))) Normálně nevim, proč se furt směju, když tu fotku vidim. Slečna Sááádlo )))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:59
- Nahlásit

Gerda

Taky v sekáči kupuju hadry, pro psy luxus, jednou tam měli vyhřívací deku za 30 kč a odchovala jsem na tom štěnda. Byla to deka na celou postel. Až byli větší tak ji prochcali a začala probíjet, tak jsem ji musela vyhodit, ale nebylo mi to ani moc líto. Pak jsem měla ještě jednu z aukra 40 x 40 cm za nevím kolik moc peněz a tu Aga snědla, taky snědla přímotop...drahý pes ta Aga chce aby jí byla kosa.

Akorát pro venkovní psy hadry moc nejsou, hned to navlhne. Pro nás nejlepší je sláma, hadry je v horkém létě nebo když je velká kosa a jsou schovaní v garáži.
BTW garáž je na polití benzínem a podpálení, po tom co tam zrobili...

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:59
- Nahlásit

kejtlin
zkus teda něco eště splašit u vás na cvičáku, když nejedu autem z domova, nepotáhnu věci metrem, takže příští závoz uděláme do chrudimě

jo a zapomněla sem poděkovat březnoj za tašku - březne děkuju za tašku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:00
- Nahlásit

Mucholabka
Akorát pro venkovní psy hadry moc nejsou, hned to navlhne
Aha! To mě vůbec nenapadlo....ale oni nejsou úplně venku, jsou v jakémsi baráku, kde mají vnitřní kotce a v nich boudy. Tak tam by to šlo, ne?
Aga je kráva. A takové to bylo pěkné štěně...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:01
- Nahlásit

Gerda

jo a zapomněla sem poděkovat březnoj za tašku - březne děkuju za tašku!

Když už jsme u toho-děkuju neznámému ctitelovi kterému jsem zapomněla vrátit tašku a už je moje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:03
- Nahlásit

Gerda
Normálně nevim, proč se furt směju,
Vona se takhle fakt smeje jen na jednoho letityho "oblibence", kterej ji postuchoval, coby majinkatou. Delal na ni bububu a i po tech 9 letech, kdyz ho z dalky slysi promluvit, tak kreni hubu. )) Sem vedela, ze ti zlepsim naladu.

A se optejte primo, co by potrebovali v Chrudimi, nez jim tam vozit hadry - to je pro kotcovy psiska fakt dost k nicemu, vlhne to, lepsi par baliku slamy ci jina pomoc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:04
- Nahlásit

Mucholabka
Když už jsme u toho-děkuju
a taky chci poděkovat panu režisérovi a celému týmu, bez nich by to nešlo, nemůžu nezmínit šoféry, maskérky, kosmetičky, kadeřnice, osvětlovače...a nejvíc chci poděkovat rodině - díky mami! Světu mír! Mupy mup!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:05
- Nahlásit

Gerda
V budě to není dobré, prootže v boudě si to psi zadýchají a z dechu jde voda-jak je ten vzorec-glukóza se rozkládá na vodu a nějakou sračku, asi CO2 a k tomu energie nebo já nevím, já v chemii nedávala pozor...no každopádně si funí vodu do boudy a hadry tím navhají a když vylezou z boudy a ze vzorce vymizí teplo, tak hadry namrzají a psům se znova do boudy nechce a pokud ano, mají opruzeniny.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:07
- Nahlásit

Gerda
no jaksi jsme se poštěkali s předsedou-více než obvykle, protože si tam dělá černý kšefty a to se některým z nás nelíbí ale většina lidí je tam nových a jsou na jeho straně-nikomu to nevymlouváme, to musí každý poznat sám, takže když my na cvičáku děláme sbírku, tak ji v současné době skoro nikdo nepodpoří, ale nepotřebujeme je, uděláme sbírku sami a bude.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:10 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Fifi
pozdrav pro sádlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:12
- Nahlásit

Mucholabka
ty fotky tuty na foře od tebe jsou všichni tví pesani?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:17
- Nahlásit

Mucholabka
Slecna Sadlo dekuje. Agusa ma tu spodni celist pekne zrasenou , ale asi srostlo ok.
Muzem usporadat virtualni bitku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:18
- Nahlásit

kejtlin
jj, co sem dávám jsou většinou moji psi, sama mám 4...černého, kouřového, hnědého a bílého, já ti je aji přectavym, jo?

tohle je můj nejškaredčí pes, polák Frizo, který bude degen protože ve 4 generačním rodokmenu má jedno jméno 6krát

tohle je můj vrah, poloslovák Fero/Fred/Flederik/Kretén který papá lidí

tohle je můj nejchytřejší pes/fena, prý to je podle některých množitelů bezPP psů vořech, ale má 6 zkoušek, což mě zajímá víc než rodokmen

a tohle je dcera Fera a vořecha, takže výstavně i sportovně úspěšný polovořech.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:22
- Nahlásit

Fifi
Aga má hezčí žaludek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:24
- Nahlásit

Mucholabka
tak jsem v obraze díky, měla jsem pit´áska 14 let.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:26
- Nahlásit

kejtlin
A pak eče mám napůl tosu, kerá je chovná ale osobně asi ani od ní nechci štěnda, protože je bázlivá

A taky jsem měla matku od Freda, která byla hrozně moc hodná na lidi, ale rozdrtila Bucce packu, když jsem si myslela že Bucka ji bude ignorovat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:30
- Nahlásit

kejtlin
Jo a eče sem někdy dávám bráchy a ségry od Aginky, ale to jsou moje "miminka",které moc ráda vidívám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:31
- Nahlásit

Mucholabka
njn to se prostě stane jsou to jen zvířata

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:33
- Nahlásit

a ještě Bucka...foceno přesně před rokem...to je doba...hrůza.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:34
- Nahlásit

kejtlin
njn to se prostě stane jsou to jen zvířata
no, ona chudák měla něco za sebou, tam už byl ten program...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:34
- Nahlásit

Mucholabka
na koho chodíš kousat?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:40
- Nahlásit

kejtlin
Teď už nikam, s bílou fenu víc neudělám, protože jsem lempl na poslušnost a kvůli práci jsem neměla čas, vystřídala jsem toho víc, ale nejvíc ji i mně naučil Parolek a Staniová-sem chodí jako Baileys. Ale tak půl roku fakt nekousala, v květnu ji vemu na ringo, ať z toho života něco má.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:45
- Nahlásit

Mucholabka
neznám podle jména, ale viděla jsem 2 lidi a stopovačka, tu metodu znám a uznávám ji, proto jsem se ptala.
jdu spát, zejtra brzo vstávám a ještě musím žehlit věci do práce.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 22:48
- Nahlásit

kejtlin
no ona nerada pouští-jako každý bull. A ten fík se tehdá učil, a pak se na to stejně vybodl.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 23:12
- Nahlásit

Mucholabka
panii ten bilej pejsek nekoho kous. Proc vedle nej stoji ten druhej pan? Chce taky kousnout?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 07:59
- Nahlásit

No tak končete s kousáním a padejte dřít, uš máte nejvyšší čas

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 08:33
- Nahlásit

Moje hlava...
...musím do toho ZabeŁkówa? Beztak už je Kukuč na cestě...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 08:36
- Nahlásit

Biluška
dávno už dřu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 08:43
- Nahlásit

Biluška
No tak končete s kousáním a padejte dří
já nedřu,ale du kousat

<< 1 ... 3897 . 3898 . 3899 . 3900 . 3901 . 3902 . 3903 . 3904 . 3905 . 3906 . 3907 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání