Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3897 . 3898 . 3899 . 3900 . 3901 . 3902 . 3903 . 3904 . 3905 . 3906 . 3907 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:08
- Nahlásit

Mucholabkacau,nahodou frizanko je pekny,on ma proslapy?kolik uz ma?maly porad radi jak cert,chudak hajan,ten je vzdycky tak unaveny,ze jde chrapat ke mne do pokojika,nejak dedek nestiha.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:09
- Nahlásit

nemethova5

A kolik že je Hajanovi let?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:13
- Nahlásit

Lucie Kratochvílováhajovy bude uz 25.3. deset let!!!jezisi to utika jak blazen,neni to tak davno co byl malicky jak amok

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Biluška
Konečně někdo.

Za tři měsíce bude mít 5 měsíců. To to letí. A jediné na co rozumí je Frizo, na, pocem, zabiju tě, neřvi a ahóóóóóóóóóóóójjjj a ještě neumí chodit na vodítku, protože to nemá rád

Fifi
Člen
- Nahlásit

Gerda
Takže ženy, zde jedna večerní píseň pro vás!
Voe, to je masakr.

holka se blaženě usmívala, že už jí konečně dortice dospívá, ale sousedka ať se prej nebojí, že teď jí Hepku dortice ještě nepokouše.
To je radost, takovej majitel dortika.

nemethova5
Cau pani, takze uz se zarlivacek starej sklidnil a skotaci spolecne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:18
- Nahlásit

Mucholabkajo,uz pet mesicu,jezis,toto fakt utika,pane boze uz je mi jasny,jak jsi psala,at si maleho uzivam co nejvic!maly uz chodi a dava si na voditku zalezet,nebo se zakousne do voditka a vodi me
Fifino jo dedecek zarlivacek,uz si ho hlida,nejaky cokl vycenil zubiska na maleho a hajan vycenil ty svoje krokodyli zuby a bylo,no jo no,ale je z maleho teda unavenej jak hrom a co muze malemu sezere,dobra zprava je,zase zhubl,asi z maleho

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:26
- Nahlásit

Mucholabka
šak co bys? Máš takového ošklivého psa, no...ale neboj, nejvošklivějšího má Jabloň.

Fifi
To je radost, takovej majitel dortika.
no to ti povim, eště vykoumam v kolik a kam choděj ven, abych se jim fakt dobře vyhnula. Nevýhodou u malýho psa je to, že když už nestihneš a nějakej blp ti doň hryzne, vesměs hryže do zad. Ten debilní vlčák mařce namohl záda, než sem ho sundala, zase jí bolely. A kdyby se jí do zad zakousla dortice, to bych snad tu babu zabila na místě. Fakt mám docela strach z toho, že by jí s těma zádama něco udělal. Eště tam máme jedno megadortisko, starší pán to je, má košík jak kýbl na vytírání, je velmi důstojný, nemá ocásek, chodí si jako velkomož a řikám tě na rovinu, žádnej pes k němu sám vot sebe nechodí )) Mařka ho má ráda a strašně se ho bojí, i když je na ní hodnej.

Je tu někde Erin?
Je normální, aby se vlkodaf nechal přeprat vendéskym basetem malym? Marmela je největší ze všech našich psůch a je furt přepraná. I vod těch nejmenčích. Vona je teda vůbec divná, bo čim menčí pejsek, tim víc láska na hraní...zdrhá za čivavama. A právě dnes jí vendés složil na lopatky hnedle....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:29
- Nahlásit

dneska jsem nejlepší kamarádce řekla, že budu mít dalšího psa, má taky víc psů a ona jen vydechla a řekla v pohodě, já psala na štěně německé dogy
začínám se na bohouše alias arona alias tobiho moc těšit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:30
- Nahlásit

nemethova5
Frizo pořád nosí balónky, žere dospělé jídlo (dneska rval vepřovou hlavu), krade Bucce její panenku (žlutou gumovou rukavici), kouše Freda (chudák malej), když mu hodím balónek tak čumí jak debil protože neví kam to padá, když ho mazlím tak je z něho ragdoll, když mu dávám pusinu na čumák tak vrtí prdelkou...jooo, těším se až bude vrah, ale na druhou stranu-kéž by zůstal jaký je.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:32
- Nahlásit

kejtlin
já budu brečet, to je jasný už teťkonc. Raději si vemu voděodolnou řásenku a prachy na taxíka z holešovic, bo s tim ksichtem voteklym by mě do metra ani nepustili. Vemem pytel piškotůch, jo? Hele mám ti tu pro něj vyčlenit nějakou deku, co tu sbírám na ty maršovky?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:34
- Nahlásit

Co je sakra BOHOUŠ? Krom toho 4% se kterým jsem se tak ožrala, že jsem do půl druhé odpoledne druhého dne blila?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:35
- Nahlásit

Mucholabka
Bohouš je ta šetlka z chrudimě, co si jí nakonec do guláše bere kejtlin, v pátek příští pro něj jedeme, bude se menovat áron nebo tobi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:37
- Nahlásit

Mucholabkano jo no,bud rada jaky je,je fakt pekny.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:38
- Nahlásit

Gerda
týjo.
To je tím, že v práci mám bloknutý net, jedou mi akorát mapy.cz a nejde to obechcat. A v mobilu mi to nějak přestalo fungovat a muchoš nemá čas to řešit.

A taky ta vodka, už je půlka pryč.
Asi mám alkoholismus v genech.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:38
- Nahlásit

Mucholabkaty chlastas?ja nemuzu,porad beru antibliotika!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:39
- Nahlásit

Gerda
to nebudeš, nebo budu brečet taky, naštěstí se nemaluju takže rozteklá řasenka nehrozí, to je jasný, že povezem piškoty, kdybych byla při penezích tak vezmu i grancle třeba nějaký levnější.
deku ani nepotřebuju, chodím po nocích ´vybírat kontíky a v rámci socializace ho asi vemu domu na gauč, aspoň na chvilku a venku mají psi matrace aji boudy do kterých nechodí, tak si třeba do ní vleze.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:44
- Nahlásit

nemethova5
Jak duha, zlato.
Jak duha.
Ale už půjdu spát, zítra jdeme s Kukuč a pesama na procházku z Petřkovic do ZabeŁkówa, pokud bude dost sil tak i do Rudyszówa, musím ještě nabalit řízky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:44
- Nahlásit

kejtlin
na grancle už mít nebudu, eště nechávám tý kámošce ručitelce za svý překládat smlouvu na koně, bude to docela drahý, tak to už by mi nevyšlo. Ale můžem udělat to, že až odvezem Maršovky, můžem sbírat na Chrudim. Co myslíš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:46
- Nahlásit

Hurááááá, brácha mi v neděli doveze na půjčení babetu

Gerda
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
A taky ta vodka, už je půlka pryč.
půlka flašky? Já tu nic v práci nemám, teď sem si vyplnila výkaz práce, mám za tenhle týden už 21 hodin přesčasůch, aspoň to tu zdárně zakuřuju, fčéra tu byl pán kontrolovat požární hlásiče, řikal, že dyš tu nebudem hulit moc, nezačne to řvát. Tak hulim spíš míň. A votku stejnak nepiju, teď už jen citruse, jako slušnej čék. A vždy ke každýmu panáku celou flašku sodovky, což se mi dobře osvědčilo. Ty kocoviny už nejsou co bejvaly, teď je to smrt na tři dny. A na to se můžu vyprdnout.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Mucholabkaa jeje,muchos jde na vylet,hm,sla bych s vama,ale musim doma drepet na prdeli,protoze mam vychazky jen urcitou hodinu!tak si dej i za me do nosu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:48
- Nahlásit

Gerda

Ahoj, ty jsi ještě v práci?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:48
- Nahlásit

kejtlin
deku ani nepotřebuju, chodím po nocích ´vybírat kontíky
Na me dneska divne koukala pani v sekundhendu, kdyz sem si hrde odnasel 3 maxi zavesy na okna. Za 40,- kc maj cupky krasny novy prehozy na gaucink, ty stary uz jsou prilis jety a nevypratelny - chlupy zapichany.

Gerda
chodí si jako velkomož a řikám tě na rovinu, žádnej pes k němu sám vot sebe nechodí
Tomu verim. Voni dortici mivaj takovou zvlastni auru.
A kdyby se jí do zad zakousla dortice, to bych snad tu babu zabila na místě.
Mne je smutno, ze si nekdo takovyho psaka poridi a pak dela problemy jinym psomilcum. Priste ji rekni, at vali na cvicak a bud na ni hnusna, treba ji to nakopne. Doprkvajcic, tohle me dovede rozcilit. Pritom to jsou taak uzasny zvirata.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:49
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ne, sem už 2 hodiny na oslavě narozenin kamaráda!!!!!! Grrrrrr pěkný prd, už na to ani nemám náladu, sem mrtvej čék, du umřít domki.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:52
- Nahlásit

Gerda
Ty kocoviny už nejsou co bejvaly, teď je to smrt na tři dny

Marcel řykal:staré baby na foru, to je koněc.

Ta půlka je ale ve dvojko. Ale to dneska stáhnem, už teď jsem vylitá jak váza. Musím oslavit první pracovní týden za mnou. Dneska jsem v práci psala test a prý dobré, v hodnocení mám že jsem aktivní a hodně se ptám a první praxe byla profesionální (kdyby rovnou napsal že jsem držka drzá jak opice).

nemethova5
To není výlet, aspoň pro mě ne, chodím tak hodně často, ale zbytek osazenstva to doufám na dlouho položí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:53
- Nahlásit

Fifi

Co jsou to dortici?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:53
- Nahlásit

Fifi
Voni dortici mivaj takovou zvlastni auru.
jako fakt jo, protože na něj nejdou ani ty prťavý vochcápci, co jinak voštěkávaj fšecko. A ani dospělý čokle, s těma dělaj pana továrníka, každej si slušne cikne na keřík na své straně ulice, dekentně odvrátí hlavku a pokračují v pomalé chůzi svým směrem )))
Hele s tim sekáčem - dobrej nápad, zejtra tam taky skoknu, vemu třá ňáký ručníky, i na závěsy kouknu. Doufám, že to nejsou moc bejkýárny, aby nebyly v maršovkách nasraný, že jim tam tahám hadry. beru to jen z toho pohledu, že v Kralupech byli rádi...tak snad, no.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:54
- Nahlásit

Fifi
A kdyby se jí do zad zakousla dortice, to bych snad tu babu zabila na místě.
Mne je smutno, ze si nekdo takovyho psaka poridi a pak dela problemy jinym psomilcum. Priste ji rekni, at vali na cvicak

Stát se to mě...škoda slov...ke mně (a hlavně mojim psům) majitelé dortíky většinou neouští. Ale ti moji dortíci mají strach z jedné zahrady, mají tam sádrového buldoka a Aga i Fero ho nemají rádi

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Co jsou to dortici?
Nebespecny vemena. A neco pro Gerdici, at ma peknej vikend.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:56
- Nahlásit

Mucholabka
v hodnocení mám že jsem aktivní a hodně se ptám
ježiš musíš bejt protivná ))))))

<< 1 ... 3897 . 3898 . 3899 . 3900 . 3901 . 3902 . 3903 . 3904 . 3905 . 3906 . 3907 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání