Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3906 . 3907 . 3908 . 3909 . 3910 . 3911 . 3912 . 3913 . 3914 . 3915 . 3916 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:38
- Nahlásit

brezen2008
zrovna dojedli veverku v Hospodě

koupim dývýdý Náně))))))))))))))))
Bela
ty si proste velka vestica, co vsetko vie

zavolej mi ráno mezi 10-11 a já tě to taky naučim ,připraf si pár drobnejch do kasičky a uvidíš nevídané
takze si to presne odhadla, aky problem si na seba sijem
vlastní zkušenost..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:39
- Nahlásit

Biluška
Dyblomacije byla dycynky moje silná stránka
no tak to nechci vidět ty slapčí

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:41
- Nahlásit

kejtlin
neznám šarpeje 100% ke psům
Ti znova opakuju, že já mám takového doma. A kámoška má dva a taky pohodáře. Jezdí s nimi ke mě a jsou naprosto normální. Ty kecy o nemocných a nesnášenlivých džarpínách jsou jenom kecy, já žádného takového neznám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
heled vedle ajka vyhlásila nějakou akci na středu,víš vo tom?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:48
- Nahlásit

Biluška
Twe, tak kejtline sarpejaka necpi, kdyz se na nej neciti, asi ma ty mantinely nastaveny nejak. Este se chudak bude cejtit provinile, chtela pomoct bohousovi a pak bude nakonec bekana, ze si nevezme jinyho?

davidkova renata
Cus maticko, mas maila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:49
- Nahlásit

Fifi
Tak vnutím džarpínu tobě Ses jí neměla zastávat

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:52
- Nahlásit

Nemáte někdo ponětí proč Puma pořád olizuje látku? Buď přehoz na posteli (šusťák), nebo křeslo (něco hrubýho, nevím přesně, něco jako manšestr), nebo cokoliv jiného k čemu se dostane - třá moje kalhoty. Není tam nic rozlitého, voňavého, ani nic takového. Jiní psi si toho ani nevšimnou. Ona to dělá pořád tak poslední půlrok. Vždycky když ji okřiknu tak se nenápadně otočí a snaží se lízat nenápadně, abych si nevšimla. Proč to proboha dělá??

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:54
- Nahlásit

Biluška
Tak vnutím džarpínu tobě
A tak Slecna Sadlo sezere vsecko, ji to je fuk, masa nejni nikdy dost.

Proč to proboha dělá??
Psychous? Preskokovy jednani? Dusledky otravy?

impact
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:59
- Nahlásit

Biluška
Nesvědí ji jazyk?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:00
- Nahlásit

Fifi
A tak Slecna Sadlo sezere vsecko, ji to je fuk, masa nejni nikdy dost.
Essi bude Džarpína kilovací jak si myslí Kejtlin tak bych na Sádlo vůbec nesázela

Psychous? Preskokovy jednani? Dusledky otravy?
No v důsledku otravy je psychouš, ale to je už dýl a hadry neolizovala. S tím začala až na podzim No když jí to dělá dobře tak ať si holt ten šusťák líže, se s tím nějak vyrovnám

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:05
- Nahlásit

impact
jak poznám essi ji svědí jazyk?? To vůbec může svědit??

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:13
- Nahlásit

Biluška
Bud rada, ze si psychouska neblemca hnaty, nech ji hnoupat latku.
jak poznám essi ji svědí jazyk??
Zkus ji ho podrbat?
impact
Nesvědí ji jazyk?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:16
- Nahlásit

Biluška
proč olizuje látku? protože je to puma

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:19
- Nahlásit

Fifi
Bud rada, ze si psychouska neblemca hnaty, nech ji hnoupat latku.
To je fakt, může být hůř.
Dneska tady psychoušují všichni. Rozára celý den žere hovna. Nikdy předtím to nedělala. Ráno jsem ji nachytala jak spokojeně stojí na zahradě a žere guwno. Žvýkala to slastně jak syrový masíčko. Dostala traverzou a šla za trest domů. Odpoledne si našla jiný a žrala zas.... Prasopes. Taky se doma třikrát pochcala. Dneska. Venku totiž musí žrát guwna, takže nemá čas se vyvenčit Sejřijou mě všichni dneska

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 23:22
- Nahlásit

Bela
1. malá Lumpíková je čím dál tím víc boží

2. hele, tady na tý fotce... nejmenuje se ta voříška náhodou Roxy? a nemá "staršího bráchu" Márdiho? Jestli jo, tak hehe, svět je malej, a pozdravuj paničku...

Ebony
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 23:26
- Nahlásit

Biluška
člověče, taky jsem chytla svoje dvě feny, jak žraly venku hovno, vůbec mi to hlava nebrala, tak nějak nevím, co bych jim narvala do chřtánů, aby měli to nejlepší, a voni se pak ládujou tímhle, tak třeba je to počasím, nebo fakt nevím

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 23:29
- Nahlásit

juu Bohousek uz ma novy domof to je hezke.
kejtlin neplakej urcite se brzo najde jiny pejsek, aby jsi nebyla smutna, ze Bohouska nemas

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 06:04
- Nahlásit

Fstávejte a dřete, bože jak já nenávidím pondělky

Ebony
Mě ani tak nejde o to, že sežrala to howno, ale spíš o to jak ho žrala. Normálně žůžo labůžo, kdybych jí dala syrový játra tak by si nepochutnávala tolik

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 07:45
- Nahlásit

Biluška
Normálně žůžo labůžo, kdybych jí dala syrový játra tak by si nepochutnávala tolik
Esli jsou to ty putovní syrový játra tuším po Bagetce, tak se nedif

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 07:53
- Nahlásit

tak tady je zima jak na Sibiři

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 08:01 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

tagže asi taghle

wami
nejmenuje se ta voříška náhodou Roxy
bych řekla že jo bo na rajčeti je nadpis Roxy a Rexi

wami
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 08:09
- Nahlásit

davidkova renata
jsem nějak nepostřehla odkaz na celý rajče...

Jj, jsem si to myslela...

Bela
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 08:41
- Nahlásit

wami
hele, tady na tý fotce... nejmenuje se ta voříška náhodou Roxy? a nemá "staršího bráchu" Márdiho? Jestli jo, tak hehe, svět je malej, a pozdravuj paničku...

odpoved na obe otazky je ano
Ty poznas Luciu? Ona je moja skorosuseda heh, svet je veru maly a hlavne svet ludi od psov

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!

ŠÉÉÉCKO NEJLEPČÍ DODATEČNĚ KU SVÁTKU FŠECH VERONIK

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:28
- Nahlásit

čus babizny,tak už jsem nečekaně zpátky doma. Nechápu naco vstávám uprostřed noci, jdu čtyři kiláky pěšo na vlak, když potom nějaký sebestředný kretén co už nemůže unést tíhu tohoto světa skočí za Krnovem pod vlak a dvěstě lidí v tom vlaku kvůli němu nedojede kam potřebuje

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:31
- Nahlásit

Biluška
když potom nějaký sebestředný kretén co už nemůže unést tíhu tohoto světa skočí za Krnovem pod vlak
Kdyby mu byla včas poskytnuta canisterapie, tak by to takhle daleko nedošlo. Nebyl to nějaký zanedbaný klient?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:34 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Dobré jitro děcka, už vůbec nemám doma nápojku, takže se nemohu připojit, abych zjistila, že vedle už se nepřipojim, byla sem asi hubatá nas čarou - bo tam ňákej vopravdu debil psal, že jeho 10letej ovčoun na něj hraje habaďůru, když venku předstírá kulhání, jako že nechce chodit, simuluje hluchotu a nechuť běhakt povenku. Tož sem čéku napsala, že si buď dělá legrandu nebo je debil, pročež mě vypli. Jko co chcete napsat čéku, kerýho starej pes asi nejspíš úplně dobře už tuhle zimu nezvládá? No že je debil, ne?
Moc všem děkuju za přání, jste dobří lidé!
Mám strašně práce, ale eště vám musim říct, že mi v sobotu v noci přijela na náfštěvu uplakaná kámoška, aji s čoklem, a ten přestože je statkovej a doma spát ani neumí, přesně věděl, že má jít do postele a tam se stočit a spát a vrtět a tak. Asi to maj nějak vchovaný nebo co...
du makat flundřiííííí!

edit: Samozřejmě že z bohouše mám ultravelikou radoooooooost! teď už jen to golyju trójskou, pak možná dostane ympakt nudli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:34
- Nahlásit

Strejda
Nebyl to nějaký zanedbaný klient?
nevim, pod tím vlakem už nebyl moc k poznání. Byl namotaný na nápravách asi třech vagonů
Byl moc příjemný zážitek brodit se po kolena ve sněhu kolem vlaku k nejbližší silnici, na zádech napůl nést a napůl táhnout nějakou starou paní co tím projít nedokázala a na vodítku smýkat Orinu, která se mermomocí snažila vlézt pod ten vlak a posnídat

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:36
- Nahlásit

Gerda
Jenže ten debyl na rozdíl od tebe sype do kasičky . Takový debylům je debylyta povolena

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:42
- Nahlásit

Biluška
Každej furt - hlavně ať na mě nic nehraje, JÁ SEM ALFA, co rozhodne, pes si nemá co rozhodovat...takže věřim tomu, že ten člověk si fakt myslí, že ho starej pes ojebává, když "hraje" stáří a bolavý klouby. Ale to je fuk, si rači budu hlídat klouby u mařeny stran věku a u roziny stran...taky věku )))))

<< 1 ... 3906 . 3907 . 3908 . 3909 . 3910 . 3911 . 3912 . 3913 . 3914 . 3915 . 3916 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání