| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:18
- Nahlásit
Dotaz,setkali jste se s tim ze by stene melo sestouple obe kulky,ale melo maly sourek? Obe koule jsou tam kde by mely byt,ale nejsou videt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:28
- Nahlásit
Mucholabka
je to stejný jako u chlapů - někdo má a někdo nemá . A v zimě jsou dycinky menší, skoro z nich bývá královna
Co řešíte žumpice? Sem si pročetla to žebrací forum, chtěla jsem se jaksepatří rozčílit a vono prt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:33
- Nahlásit
Biluška
ahoj ty i všici okolo, řeším to, že nemůžu spát, i když mám před druhou noční je to na pytel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:35
- Nahlásit
kejtlin
hoj ty i všici okolo, řeším to, že nemůžu spát, i když mám před druhou noční je to na pytel.
nemluv přede mnou o spánku Jsem se nevyspala ani nepamatuju, naposled asi jako mimino a to ještě bůhví jestli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:37
- Nahlásit
Biluška
nemluv přede mnou o spánku
hele já spim skoro závodně bych řekla. Lehnu do postele a do deseti fteřin sem tuhá. Probudim se akorát tak na žrádlo, a to ani někdy vo tom nevim. Jak lehnu, spim. Kdykoli. Eště nikdy se neměla nespavost.... )))))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:38
- Nahlásit
Biluška
ja v praci resim,aby uz nekdo preladil radio,protoze evropa 2 a hlavne mares po ranu mi uz nahani strach. A taky demonstrativne pisu mejly kolegum ze stare prace,aby mi zavideli volny rezim. Asi si zajdu pro kafe,at je videt ze vyvijim cinnost.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:39
- Nahlásit
Biluška
nemůže spát, protže mám starch o tessu, pořád jí pozoruju jestli jak jí tu bulku u cecíku vyříznul, jestli se jí to nevrací, zejtra se do dozvím, ještě ta bulka na bradě ach jo, vím, že si nepomůžu ani já ani nikomu a ničemu, když se budu nervovat dopředu, ale nemužu si pomoct.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:39
- Nahlásit
Gerda
To ti závidím.Já mám nespavost už několik roků. Je to o nervy. V deset jdu spát, fakt totálně tuhá, zničená. Nejpozději ve tři ráno jsem vzhůru. Nejpozději. Už se mi podařilo vstávat i o půlnoci A už neusnu. Takže jdu makat a zase si lehnu tak kolem páté-šesté ráno. Nejpozději za hodinu zvoní budík a jdu zase dřít Odpoledne jsem totálně vyřízená a padám na hubu. Jenomže když si odpoledne lehnu tak už vůbec nemusím jít spát v těch deset páč prostě neusnu až do rána
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:41
- Nahlásit
kejtlin
Ona už to má vyříznuté? Tu bulku co jsi předvčírem, nebo kdy našla? To jsou fofry teda
Mucholabka
Evropa 2 je děsná, taky ji nemusím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:45
- Nahlásit
Biluška
já to našla asi před dvěma týdny, ale nebyla to bulka ale něco jako divná piha, ale bez pigmentace, řekl mi, abych to sledovala a když se mi to nebude zdát, abych přijela, začalo se to zvětšovat, tak jsem mu volala, tak mě co nejdřív objednal-do druhého dne, protože mě zná jak bych byla v hajzlu, bylo to velký asi jako půl nehtu u malíčku, ale říkal, že dělá veterináře dost dlouho, ale ještě to neviděl tak nevím.
bouli na bradě jsem našla před 2 dny.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 15:05
- Nahlásit
čau,ve stromajdě bylo dokonalo ,nikde nikde skoro,3 koně jsme viděli,dasty lítal jak mladoch,půjčil míček psí slečně vlkošedý
holky byli doma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 15:06
- Nahlásit
kejtlin
Pihy nejsou nebezpečný, taky jich mám vyřezaných asi šest, páč mi furt rostou. Nebezpečný je jenom to, o čem si myslíš, že by to mohlo být nebezpečný, chápeš? Tak si říkej, že je to kravina, tukovka, nebo tak něco a bude to tukovka. Síla vůle je nepřekonatelná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 15:07
- Nahlásit
brezen2008
čau,ve stromajdě bylo dokonalo
no dík. my sedící v kanclu tudle informaci oceníme
Jo v tuhle dobu jste měli stromajdu skorem celou pro sebe což? je tam hásky. Šli jste se klouzat na Říčku? Vlastně asi ne, kvůli Dastyho nožkám, žejo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 15:11
- Nahlásit
PetraK
mi to prošli od výstavyště dál k rybníku co jsou ty kachny a šli jsem jak je psí louka a na koně jsme šli a pak z zoo a pak busem 112 domu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 15:12
- Nahlásit
Biluška
Síla vůle je nepřekonatelná
to vím, když jsem byla na střední, tak jsem jednou ráno ve škole zjistila, že píšem, písemku- třetí hodinu, já uměla nic klasicky , tak jsem si říkala mohlo by se mi do tý doby udělat špatně, sem si říkala je mi špatně je mi špatně no a druhou hodinu se mi udělalo tak špatně, že mě museli odvést na intr
co se týče mých vlastních zvířat, tak jsem absolutní hysterák.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 16:48
- Nahlásit
kejtlinzdar pani!nic si z toho edelejte,ja jsem hystericka kvuli coklum taky,jinak drzim pesti,at se pani tessi ulevi a je to v poradku,ja byla taky sobouma dvouma venku,probihala socializace ve meste,hajan tezce otraveny,no maly behal za psama a lidma a ja odvolavala a odvolavala a dobry.akorat zbankrotuju na pamlskach,tak jsem froliky sekala na ctvrtky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 17:17
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 18:50
- Nahlásit
nemethova5
copa je to za souznění na tom vobrásku???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 18:55
- Nahlásit
nemethova5
Hehe, stejnej pelech, dva coklove, to je ten zabijak, co ho nemoh vystat? smrada cernyho mrnavyho?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 18:58
- Nahlásit
davidkova renatato je upa souzneni,prisli z venku oba dva po hodine unaveni a zmrznuti!tak sli chrapat!malej uz div nevleze hajanovy do huby!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:00
- Nahlásit
nemethova5
ááá takže pan Hajan už je chůvička? To je super!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:00
- Nahlásit
Fifijj,presne,vcera si chtel amin hrat s coklikem a hajan tu akci rozehnal,zacina si ho hlidat,jinak je to fakt smrad cernej mrnavej!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:01
- Nahlásit
Gerdajj,chuvicka,pekne zubata.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:09
- Nahlásit
nemethova5
hele ale přece malýho musí nechat hrát s jinejma čoklama, ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:17
- Nahlásit
Gerdajj,hraje neboj,dnes zrovinka si hral s bulikama a amstafama a hajan taky,ja to hlidam,neboj!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:18
- Nahlásit
nemethova5
hajan tu akci rozehnal,zacina si ho hlidat,jinak je to fakt smrad cernej mrnavej!
A tak to nejmensi je - klasika, brat malyho ven extra a nechat ho vyblbnout s ostatnima a taky se ti nefixne tolika na starocha.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:19
- Nahlásit
Honééém, dejte mi někdo peníze. Já chci (dup nožičkou).
Plodné odpoledne, psiska mají novou slámu v boudách.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:21
- Nahlásit
Frizánek překročil pátý měsíc a už jako veliký pes snědl celé dva skelety.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:24
- Nahlásit
Fifichodim i sama s hajanem i sama s malym,jo taky nechci,aby byl moc fixovany na hajana maly,zacnu chodit s hajanem do rachoty,tak at si malej zvyka,s hajou jedu zas zitra na cvicak,tak se aspon vyblbne a vykouse,ami jeste nic,nema jeste za sebou preockovani,takze tak kolem baraku a tot vse.az ve ctvrtek jdu na ockovani
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:29
- Nahlásit
nemethova5
nema jeste za sebou preockovani,takze tak kolem baraku a tot vse.az ve ctvrtek jdu na ockovani
Nechci ti do toho kecat, ale pravděpodobnost že něco chytne j nejvyšší tam, kde se zdržuje víc psů na jednom místě, a to jsou třeba právě sídliště a skrz naskrz prochcané trávníky. To už bych radši štěně vzala na ten cičák, kde máš aspoň kontrolu nad tím, že jsou všihni psi očkovaní a jakž takž zdraví Se psem před barák ti vyleze každý blb, s prominutím, kterému pes třeba kašle apod.
|