Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3906 . 3907 . 3908 . 3909 . 3910 . 3911 . 3912 . 3913 . 3914 . 3915 . 3916 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:16
- Nahlásit

argosek
moc slov....to bylo... daly dokupy dvě plné věty ve dvou posledních příspěfcích.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:16
- Nahlásit

argosek
ja myslim, ze takova, nebo podobna snuska nazorovych sracek se najde na kazdem psim foru. rozdil je jen v tom, ze treba tady si diky diverzite nazoru ty sve sracky aspon trochu vzajemne vybalancujeme.
Napsal jste mocinky krásně,pane Nemohu tolik posuzovat každé psí fórum,bo jich mnoho nenavštěvuji,nejvíce zde -cézetpsa,anžto se mi zdá,že zde nevládne žádný diktátor ,který by hodnotil kvalitu sraček a tudíž sem chodí lidi schopní sami odfiltrovat blitky a sračky

aplikujete pravidlo "cim kratsi, tim lepsi" i na jine oblasti zivota?

Na ty citované bych nejraději dala "jepičí"

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:17
- Nahlásit

Gerda
nebyl ani za mák vulgární, to ostatně nikdo z nás
No vyjma JirkySi, kterej byl na přesdržku . Neúčastnila jsem se, ale početla jsem si.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:19
- Nahlásit

kachna_
Neúčastnila jsem se
to je tim, že nejsi genetickej votpat, víme paninko? ))))

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:21
- Nahlásit

Gerda
genetickej votpat, víme paninko?
á modří již vědí

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:32
- Nahlásit

Gerda

moudry to veru muz.

Neessi

Na ty citované bych nejraději dala "jepičí"

vidite, to mi je obecne blizsi socialni demokracie nez treba ods, problem je v tom, ze jsou mi strasne nesympaticti jeji predstvitele. kdyby meli ve svem cele inteligentni a aspon trochu charakterni lidi, tak maji hned muj hlas.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 15:35
- Nahlásit

Gerda
heled jdi snimi,jak se přivolává,hlavně jirkasi ti to ukáže,já nechápu proč stím lujsákem tam furt jezdí,když furt vrčí a napadá psi

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:13
- Nahlásit

argosek
to mi je obecne blizsi socialni demokracie

No já nevim,pane! Neměl byste se poučit z historie třá?Za 1.rep.platilo heslo: " Kudy chodil,tudy krad,sociální demokrat"

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:20
- Nahlásit

Co tu zase kafráte? Mohl by tu někdo aspoň předstírat, že pracuje? Krom Davídkové teda, ta zcela jasně dře, páč sem vložila fotku toho záchodového pracovního nářadí

Co je na pořadu dne? Pořád ten degen se simulujícím ofčákem? Myslíte, že když zavolám na Vlčáry mezi 10-11 tam sjedu tak vyléčí Hesce tu rakovinu? Essi jo tak jedu hned a sbalím i Rozárku, taky simuluje nádory na mléčné žláze

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:21
- Nahlásit

Biluška
Rozárku, taky simuluje nádory na mléčné žláze
která je rozárka? A stará je či mladá?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:24
- Nahlásit

Gerda
Rouzí je ta stará ovčačka z Olomouce co jsem ji loni dostala k svátku.Stará moc, asi tak jedenáct-dvanáct let, úplně hluchá, špatně chodí a má neoperatibilní nádor na ml.žláze. Ale má děsnou chuť k životu, žere guwna a klacky a kouše pošťačku
má poslední dva zuby, ale to jí neva, kouše děsně moc

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:27
- Nahlásit

Biluška
a zhoubnej?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:31
- Nahlásit

Gerda
No to se neví, napřed tvrdili, že jo. Ale mám ji od července a pořád žije a je relativně v pořádku, tak začínám mít o té diagnoze dost pochyby . Operovat ji v jejím věku a stavu každopádně nenechám a do nějaké chemoterapie nepůjdu ani omylem. Museli by jí brát komplet obě žlázy a to by nedala

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 16:45
- Nahlásit

Můžete mi někdo poradit jak se vistě přehazuje klávesnice????????? Já debil jsem si pořídila novej počítač a nejen že tam musím fšecko překopírovat, ale eště mi to nepíše háčky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:11
- Nahlásit

caute a muzete mi nekdo taky poradit,ted me upozornila chovatelka amoka,ze je amok von sramek,ale ja mam v galerii na cz psovy amok von šramek,tak nevim jak to napravit?diky moc?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:44
- Nahlásit

nemethova5

čéče, můj pes má v papírech blbě datum narození a poradkyně chovu řekla, že je to jedno...

já nevěděla donedávna, ani jak citovat, tak Ti asi neporadím...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:00
- Nahlásit

Pumpaahoj,jiz opraveno,hele a to mu tak zustalo,to nevadi?ze ma jine datum narozeni?

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:15 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

Neessi

to je velice odusevnela rikanka. u nas si bohuzel nevyberes napravo, ani nalevo. kdyz budu mit pocit, ze je v nejake pravicove strane dost poctivych lidi na vedoucich pozicich, tak ji budu volit radsi nez levici, jak ji dnes reprezentuje cssd, kdyz ale uvidim levicovou stranu, kterou povedou poctivi lide, budu radsi volit ji.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:19
- Nahlásit

Co to tu zas vyvádíte? Jsem se večer dívala na ubohý katastrofický film (asi deset minut, pak jsem upadla do bezvědomí) a zdál se mi že mám doma Jima Morrisona To jsou dneska čéci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:03
- Nahlásit

Mucholabka
Už jsi z někoho vytáhla nějaké dluhy?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:08
- Nahlásit

Biluška
Já se to teprvá učím, teď sbírám info.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:13
- Nahlásit

Mucholabka
ted tu zrovna byl nějakej vymahač dluhu,jestli tu nebydlí nějaké Blažková,prej dluží kolem půl mega

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:18
- Nahlásit

brezen2008
Tak to jsem nebyla já :-D

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:23
- Nahlásit

Mucholabka
jsem myslela že chodíte přes den a né až takle pozdě
no půl mega je děsně moc,ale vím že dole je snad úřes 3 měsíce několik upomínek co má na poště ,ale tady takovej nebydlí,jedině načerno

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:29
- Nahlásit

brezen2008
Nevím jak kolegové z Ukrajiny a Ázerbajdžánu, ale já po bytech nechodím, natož po večerech :-D

Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:17
- Nahlásit

nemethova5

nevim, poradkyně chovu řekla, že už je to fuk, tož nevim. Taky se mi to nezdálo.

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:23
- Nahlásit

pozitri mi privezou prvni davku masaaa - objednal jsem 300kg, tak jsem zvedavy, to bude zasoba na 3 tydny.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:48
- Nahlásit

Pumpato se mi taky nejak nelibi,to je divny teda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 22:57
- Nahlásit

Lidi držte palce, ve středu se dozvím, jestli má moje jezevčice bouličku u cecíku zhoubnou nebo ne.
doma jsem jí našla ještě jednu takovou divnou na bradě, ve středu až tam pojedu mu ji ukážu.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:53
- Nahlásit

kejtlin
Držím, držím. Mambička měla pod levou tlapkou na žebrech, ale asi byla fakt tuková, ptž už tam není.

argosek
Ty woe. Metrák masa na tejden? Jak dlouho připravuješ jednu dávku pro všechny?

<< 1 ... 3906 . 3907 . 3908 . 3909 . 3910 . 3911 . 3912 . 3913 . 3914 . 3915 . 3916 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání