Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3906 . 3907 . 3908 . 3909 . 3910 . 3911 . 3912 . 3913 . 3914 . 3915 . 3916 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:46
- Nahlásit

Gerda
JÁ SEM ALFA, co rozhodne, pes si nemá co rozhodovat...
Musím si rozmyslet essi na mě náhodou Hesina nehraje tu rakovinu Páč essi jo tak se teda má na co těšit, okamžitě jí to zakážu a za trest ji....(co se teď vlastně dělá za trest?? )

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:49
- Nahlásit

Biluška
co se teď vlastně dělá za trest?
A co ji takhle za trest povalit na záda?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:51
- Nahlásit

Strejda
A co ji takhle za trest povalit na záda?
To už se prej nedělá. Už dávno ne. Rudík říkal, že ho lidi špatně pochopili
Navíc - na zádech se Hesina válí skoro furt, ona je takovej gaučák

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:51
- Nahlásit

Biluška
Gerda
JÁ SEM ALFA
No jezefčík to takyn na mě ve 12,5 letech zkouší s hluchotou. Asi si napíšu o radu. Ale ať nepočítá, že zacinkám drobnejma.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:53
- Nahlásit

Baico
Ale ať nepočítá, že zacinkám drobnejma.
Si trapná, abys věděla . Drobnejma Kvůli takovým jako si ty museli dát kasičku ven, aby ti trapáci co dávaj akorát dvě stovky mohli taky přispět

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:55
- Nahlásit

Biluška
To už se prej nedělá. Už dávno ne. Rudík říkal, že ho lidi špatně pochopili
Vidím, že mám mezery ve vzdělání. Co nadělám. Mně to tam nebaví číst. Je to jak předvolební shromáždění. Všichni oslavně vykřikují a kdo vykřikuje špatně, toho vyvedou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:57
- Nahlásit

Strejda
šichni oslavně vykřikují a kdo vykřikuje špatně, toho vyvedou.
Ještě vyvedou toho, kdo dlouho nenakrmil kasičku, na to nezapomeň

wami
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:15
- Nahlásit

Bela
Ty poznas Luciu? Ona je moja skorosuseda heh, svet je veru maly a hlavne svet ludi od psov
nj, znám - přes net, jak jinak... Márdi je starší brácha Berunky...
to je fakt prča, jak je svět malej...

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:20
- Nahlásit

Gerda
pak možná dostane ympakt nudli.
Šetři. Asi pojedu do toho Třebíče.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:22
- Nahlásit

impact
Šetři.
šetřim kde se dá, koupim ti ale jen tu nudli za pětikilo a jen když umístíš tu trojskou golyji )) blééé blééé blééé )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:28
- Nahlásit

Gerda
Nic jí nekupuj, já pro ni mám dvje nudle zadáčo tak co bys kupovala

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:36
- Nahlásit

Dobrý den,moc prosím o pomoc,za měsíc se stěhujeme a náš 1,5 roku starý Barney s námi bohužel nesmí,je živý a veselý,je to prostě úžasný zvířátko a já už dala spoustu inzerátů,jenže ho nikdo asi nechce,mě je líto vrazit ho někam do útulku,jenže nemám jinou možnost a tak žádám všechny,kdo by zdarma chtěl milujícího hafíka,nejlépe by mu asi bylo v domku se zahradou,nebo s někým,kdo by ho nechal vyřádit v parku,je to-myslím si-věčné štěně a hrooooozně rád si hraje,prosím ozvěte se na tel. 737 747 563,děkuji Tereza Jeřábková

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:38
- Nahlásit

to jsem ted našla v utulku liben

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:39
- Nahlásit

Gerda
Sliby se slibují, blázni se radují, cooooooooooooo?

Biluška
Jaký dvě nudle? Taky taková. Tři dny slibuješ a nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:42
- Nahlásit

impact
Sliby se slibují, blázni se radují, cooooooooooooo?
A slipy se mění jen o vánocích.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:55
- Nahlásit

Ahojky...Máme s naší Ejminkou menší problém =( Je jí 8 měsíců,a už od malička když se na ní trochu zakřičelo,že něco nesmí tak se hnedka moc bála..sklopí ouška a ocásek a je schopná se zahrabat..Teď to zahrabávání přestalo,ale jak mile jí třeba i v klidu vynadám když něco rozkouše nebo když něčím zlobí ..začne si učurkávat ..Nikdy jsme jí s přítelem neublížily ..Prosím o radu..

To je vražda, napsala....

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:59
- Nahlásit

brezen2008
Di s tím do prdele. Ať si Jeřábková sežene byt kam může i s čoklem a neprudí Kdyby jí řekli, že v podnájmu nesmí mít děcka tak je taky vrazí do děcáku?? Ani prt

impact
zabij ju, mrtvolu dovez, zkrmíme ji. Poskytnu ti alibi, řeknu, že sme měli lesbický seks, to nikdo nebude prošetřovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:17
- Nahlásit

– Homolková: „…Jen se neboj, však von si už Ludánek přijde na to, jak na Heduš.“
– Homolka: „Jako já jsem přišel na to, jak na tebe. Za pětatřicet let jsem na to nepřišel… To bych musel bej, prosím tě, Edison anebo Lénin. Ani ty by na tebe nestačili! Já si za těch pětatřicet let vydobyl fotbal a to je keců, že to je hrozný. To je pomalu víc, než kdybych, člověče, vynalez tu žárovku!“
– Homolková: „Ty sis vůbec nic nevymoh, ty jsi mi akorát tak protivnej, že jsem ráda, když vypadneš z baráku, ty Edisone…!“

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:19
- Nahlásit

Gerda
no jo to dávali včera )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:23
- Nahlásit

Gerda

tak souška hlavní kádrovačka si již jistě zatančila na tvým hrobje,škoda,že ti tam nemá gdo udělat tryznu a epytel,nu coš...hlavně že jim tam zvostal ten modrej smajl co mlátí hlavou vo zem,to vystihuje fšecko
přístě di rači na fotbal anebo se vožer..anebo di na fotbal a eště se vožer

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
a konečně je úplně klid, že? ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:58
- Nahlásit

Gerda
a konečně je úplně klid, že? ))))
úplně ne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:59
- Nahlásit

Gerda
v jakým tématu?

argosek
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 13:05
- Nahlásit

davidkova renata

co provedla slecna gerda?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 13:05
- Nahlásit

davidkova renata
úplně ne
))))) i ty jedna )) zase lumpačíš? )))

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:00
- Nahlásit

argosek
co provedla slecna gerda?

Osmělila se napsat svůj názor od srdce a bez vytáček.Asi se jim nelíbil.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:01
- Nahlásit

Neessi
no co bys čéku, co má pocit, že na něj 10letej ovčoun hraje stáří, asi tak jinýho řekla? Kulhá? No to je sráč, takhle simulovat...

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:06
- Nahlásit

Gerda
To mi stejně řekni, co to je za chorý mozky, když vidí že jim kulhá pes a první co je napadne není - není mu něco?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:09
- Nahlásit

kachna_
Vlatním 10ti letého německého ovčáka.Složil celý svůj život jako vojenský pes.U mě přežívá důchod.Nikdy nebyl problémový, poslouchal na slovo a bez potíží plnil příkazy. Já sama nemám se cvičením příliš velkou skušenost a pes toho bohužel zneužívá.Po čase když zjistil mé slabiny na mě začal hrát.Dělá že neslyší, když se mu nechce ven tak se smutně dívá a kulhá, když ho i přesto vezmu ven kňučí a svalí se na zem. Ve chvíli kdy je ve vnitř opět vrtí ohonem a poskakuje. Na rozkazy slyší podle nálady.Poraďte mi co mám dělat, zkoušela jsem mnohé a nic nefungovalo déle než 1.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:14
- Nahlásit

kachna_
pani, vypadá to, že na duben budeme hledat světlého labího mimi-holku s extra předpoklady úžasňácké povahy Kámoška se vrací z bydlení v irsku, plánuje druhý harantě a chtěla by to spojit splánováním feny labíka žluťáka nejbáječnější povahy, budu se proto obracet výhradně na vás.

<< 1 ... 3906 . 3907 . 3908 . 3909 . 3910 . 3911 . 3912 . 3913 . 3914 . 3915 . 3916 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání