| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj mamko....už nigdy v životě nebudeš mít dobrou náladu.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:23
- Nahlásit
nemethova5
jo, vidělas ty fotky, jak sme chtěli s Davítkojc zakládat chov? Tam je Clarke taky fešák a poslední dobou se mi daří samý takový...
Baico: Byl trošku problém už s tím, že náš taťka byl pes poradkyně a Clarke je jedinej krypťák z vrhu, tak z toho byla lehce rozvrkočená až pos.ala datum....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:23
- Nahlásit
Gerda
Jo a když teď padl Bohumil, můžu vám šoupnout na Babetu Frakturovou
pani to by jste byla hodna, jeste nevidim podrobnosti, kolik kdy atd, ale jsem tento mesic naka svorcova, takze moc dekuju
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:27
- Nahlásit
Čus lidi
To už nigdy nebude svítit sluníčko???A furt budou padat ty bílý sračky???
Mám šílenou náladu a migrénu jako prase!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:27
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Zdravím všechny ulity, vymahače, dlužníky, štěňata, křivoušky, ty co budou spát už jen dva dny a tak jako podobně, všechny s blbou náladou, páč já jí mám dobrou, náladu.
nemethova5
voon je prďolááá.
Pumpa
Ten je sladkej, ty křivý uši, jéééééžiši já taky chci.
ty chceš křivý uši???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:30
- Nahlásit
Pumpa
Byl trošku problém už s tím, že náš taťka byl pes poradkyně
Já myslela, že Clark je po Gerovi z Veselé rodiny a ten je prezidentky klubu, ne?
Hele to, že se narodí pes kryptrochid není zasi nic neobvyklého. To se prostě může stát každému.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
pošleš mi do sms jakási čísla stran účtu? Krz maso se uvidíme bůchvíkdy, tak a´t už to k tobě nějak letí, jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:38
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,radi malej smrad,sla jsem s nema na pidi prochazecku,tak cca 40minut,a malymu se teda nechtelo,furt skucel a skemral,at ho nosim a ja tudle nudle,mas nohy?tak chod!
PetraKjo prdola,ale pekne mazana!
Pumpaja nic pani nevim,hodte linka at se podivam,ja se tu vse dozvim uz jako posledni!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:41
- Nahlásit
jdu se natahnout,teda,jestli me cokly nechaji chvilku odpocivat?
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:49
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj pani, kde si sa to docitala to o tych CSV?? teda su to kurefske spravy neska od rana :/
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:50
- Nahlásit
Baico
no, pan chovatel mi řekl, že je poradkyně, no tak mám asi zkreslený info. No fuk, každopádně je to super pes i tak....
nemethova5
tuhle....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:53
- Nahlásit
čus dezoláti, nakonec vás zdravím z Barrandova, kde teda přebývám v super bytečku s balgonem a parazituju na wi-fině někoho z baráku.
co nového?
jo, hele, proč tady furt sněží??? co blbnete? zabijete mamku s tímhle...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:58
- Nahlásit
Ešusovááááá
Paní dělejte s tím vašim forem něco, bo to je děs dyk z 10 pokusů se tam sotva jednou vlezu !!!!
Nebo huž děláte taky cenzůru ??????
A já mám červenou kartu???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:12
- Nahlásit
Maryje sežrala mámy šéfovou, co přišla na náfštěvu. Bouchla jí košíkem, když po ní vyjela. Máma je šíleně naštvaná. A jak byla v tom šílenym vzteku, seřezala mařenu polštářkem ze sedačky, což mařena nečekala, pročež jí sklaplo a již se dále chovala velice mravně. A jelikož teď zůstává s mámou doma od rána, bude halt muset začít poslouchat i mámu. Již je velice rozcapena a na maměnku skutečně z vysoka prdinká. Takže se znova učí na první pokyn plnit příkazy mamčiny. Polštářek budiž pomocníkem. A to se ještě máma bojí, aby jí nezpůsobila fyzickou újmu tímto pokáráním. Sem řikala - jak ti štěkne, okamžitě Na Místo, pokud se do vteřiny neotočí, vrhni cokoli, co máš po ruce, ideálně pohorku, či cihlu, je to jedno. Faktem je, že od tý doby, co jsou holky spolu furt, denně, je mařena ještě víc rozcválaná. Takže hned, jak budeme mít rekonstrukci výtahu a bude se mnou jezdit do práce každý den, zůstanem u toho a bude chodit se mnou furt, to jí pomůže vzpomenout na nějaká šikovná pravidla slušného chování, bude pracovat v práci, pomáhat hodným lidem )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:15
- Nahlásit
Gerda
jí pomůže vzpomenout na nějaká šikovná pravidla slušného chování
hm,to je ta teoryje relatyvyty...mě mlácení košem do návštěvy přijde jako úpa vrchol slušnýho psího chování bo gdo tam má co líst!akorát že bysem jí ten košíček nedávala.-))))) sem byla dycky jiná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
no vono to mámě docela fest vadí, bo mařena jest bohužel tak špatně vychována, že do bytu cizího nepustí nikoho, to pak vypadá, že máme doma rotvajléra či pastefce hlídavého a skutečně by pokousala, nebylo by to jen letmé štípnutí psíka. A taky mámě furt ječí u dveří a víš, jak má protivnej hlas. Nakonec se tak u těch dveří sejdou všechny čokle v baráku a je tam bordel, že by jeden vraždil. Musí prostě umět poslouchnout i tu mámu. Vim, že mlácení asi neni ideální postup, ale třeba od mámy dostala jen jednou v životě facku rozkouslou pantoflí, od tý doby už mámy pantofel nikdy nevzala do huby, ani tojma z toho neměla ))No a jak od mámy pokárání neni zvyklá, rozhodil ji i teď ten polštářek, asi přemejšlí, jako vo co de, že jí babička bije.....takže může přemejšlet mnohem víc, bo teď halt už u dveří jen tak štěkat NEBUDE. A za to, že mě mamča pomáhá se psem, jí nemůžu zkazit život kreténem nevychovanym, že jo. Taky je alep ravdou, že když někdo dole blbě zavře dveře a toulaj se nám barákem ukáčka nebo houmlesi, máma se doma se psem běsnym bojí míň než bez něj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:28
- Nahlásit
Gerda
že tě tuna vidím, tak jsem si fzpomněla, to jsem dobrá co, bude tam něco jako ZZo teda nevím essi přímo ZZo, ale ňáká poslušnost bez střelby a s aportem tam určitě bude
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:29
- Nahlásit
PetraK
Jasně...
Ne takový mimino chci taky...
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
Gerda
pošleš mi do sms jakási čísla stran účtu? Krz maso se uvidíme bůchvíkdy, tak a´t už to k tobě nějak letí, jo?
poslu Vam to mailem, jo? ja nez to nacvakam do sms
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
bo mařena jest bohužel tak špatně vychována, že do bytu cizího nepustí nikoho
nesouhlasím,Mařena je vychována naprosto výborně a kecy bleděmodrýho typu já nežeru ,na to sou tu jiný votpadlííícíííí.-)))))))))))))) a poratcííííííííííííí.Jedině by mě sralo,že řve u dveří,ale to bysem já jí rychle zatrhla .at mě Mařka sere čimkolif ,tak za todle by u mě měla ráj na zemi,rozhodně bych jí v tom eště podporovala ,zbytek se dá pořešit dobrou poslušností a tu bych do ní už někak nakopala
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fajka
A já mám červenou kartu?
ne, ale asi máme fšicí ananas, nebo kokos, nebo co. Mi to taky nejde. Ale blbne mi to nějak jinak. SE mi to kousne a přesýpám hodiny. Jak se to kousne, kousne mi to šécko co dělám, já dostávám psotnik, křičím nahlas a mám naběhlý žíly. To se neslučuje s mým postavením. Ani trochu. Protože křičím velmi sprostá slova.
JE ZDE PROSÍM NĚKDE PAN MODERATIZÁTOR???? Eši by jako nemoch udělat simsala bim! a bylo by.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:30
- Nahlásit
PetraK
hele pani, co furt blbnete s těma ramštajnama?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:32
- Nahlásit
PetraK
ne, ale asi máme fšicí ananas, nebo kokos, nebo co. Mi to taky nejde. Ale blbne mi to nějak jinak. SE mi to kousne a přesýpám hodiny. Jak se to kousne, kousne mi to šécko co dělám, já dostávám psotnik, křičím nahlas a mám naběhlý žíly. To se neslučuje s mým postavením. Ani trochu. Protože křičím velmi sprostá slova
no mě se to taký koooše... jako by nestačilo že mám kousavou hyenu pruhovanou..... a jak se mi to koosne tak pak huž tam prostě nemůžu a takhle třá 5 krát dokóla ahuž mám z toho nerf a taky su jak dlaždička
tož dyby prosím na to mohl někdo juknout bo už nás stěžovatelů je víc a mě to třív nedělalo a ted huž to dělá aj mě a čím dál častějš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:35
- Nahlásit
Alexa
bude tam něco jako ZZo teda nevím essi přímo ZZo, ale ňáká poslušnost bez střelby a s aportem tam určitě bude
OK, tak to se hlásim, taky se hlásím, že chci mít u vás vot toho března člena ))) A hlásim, že na brigády nejezdim, rači to zaplatim ))
lucYnka XIII
poslu Vam to mailem, jo?
jasný, pošlu večír, jo?
davidkova renata
zbytek se dá pořešit dobrou poslušností a tu bych do ní už někak nakopala
přesně o to jde. nemusí milovat lidi a jiný psy, to po ní nikdo nechce, ale musí poslouchat a to tak že hned a na tom teď musíme trošku víc zadělat, aby mámě nebylo ouvej z jejich většího společně strávenýho času.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:40
- Nahlásit
PetraK
Mi to taky nejde. Ale blbne mi to nějak jinak. SE mi to kousne a přesýpám hodiny. Jak se to kousne,
Mne se to teda nekouse, ani jednou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:43
- Nahlásit
Fifi
mě se to taky nekousalo vůbec a pak to začalo jednou za čas a teď skoro pořád asi nějakej mor bo co :-/ vyčkejte paní a dojde i na vás
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Pumpa
hele pani, co furt blbnete s těma ramštajnama
Je miluju kluky německý
Fajka
Je to na pytel, začlo to březnoj, pak já a tetkon i vy pani.
HÁÁÁÁÁLOOOOOO PANE MODERATIZÁTORE, PROSIM VÁS NEMŮŽETE SE PODIVAT NA EŠUSÍ FÓRU, PROČ SE FURT KÓŠE?
DĚKUJI PŘEDEM, ZADEM I BOKEM.
Fifi
To příde. neboj. Dočkej času, jako husa klasu
na každýho jednou dojde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:00
- Nahlásit
PetraK
začlo to březnoj, pak já a tetkon i vy pani.
Ptaci mor? Praseci kripka? Nemuze to delat prohlizec? - v godzille mi to fakt neblbne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:00
- Nahlásit
PetraK
Je to na pytel, začlo to březnoj, pak já a tetkon i vy pani.
Janiii řikala že jí to taky blbne
To příde. neboj. Dočkej času, jako husa klasu
jo jo už sem na to přišla ....to je totiš nakažlivej RANDAAALMOR
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:09
- Nahlásit
Fifi
Ptaci mor?
Praseci kripka?
CHCETE S TIM SNAD NĚCO NAZNAČIT????