| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:10
- Nahlásit
Gerdoooooooooooooooo
Nechceš mi ji koupit, když russellové nezbyli?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:13
- Nahlásit
impact
kolik stojí?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:15 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
brezen2008
No, asi tak polovinu, co papírák. Viděla bych to na sedm osm tisíc.
Edit: Kup mi ji a budu tě dosmrti milovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:20
- Nahlásit
PetraK
Já jsem právě proto třeba moc nechodila v určitou dobu na společný ohaří prochajdy, dokud to nebylo v cajku, sem nechtěla, aby se Ešátor nechával strhnout.
no tak to je jasný,já zrušila všecky vycházky s takovejma lovivejma debilama dyš byla Nána ve vývinu,to bych se dneska asi divila...ted už si to lajsnu bo vim,že poslechne,ale jak učíš přivolání,je todle cesta do pekla
jo bylo to f Oboře..navíc mám štréz bo jak tady pod Markétou sou ty nebohý srnky přímo pod stadionem,f takovým učku který je ohraničený,takže dyš je nahání nějakej zmrd,v zásadě nemaj kam,tak minulej tejden tam najela technika a začli kácet stromy a keře ,takže ty nebožátka se už vůbec nemaj kam schovat,je to tam jak na vyhlídkovým molu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:23
- Nahlásit
impactpeknej stafbul
davidkova renatachudaci srnky.jinak cau pani!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:28
- Nahlásit
davidkova renata
ale jak učíš přivolání,je todle cesta do pekla
přesně. S kámošema si hrál na sídláků a spolu jsme chodili do polí sami. Páč na to se prostě člověk musí soustředit a mít čokla věčně na voku a samostatně.
a začli kácet stromy a keře ,takže ty nebožátka se už vůbec nemaj kam schovat,je to tam jak na vyhlídkovým molu
ty jo tak to je fakt soda!!! Musí se zničit naprosto všechno, aby ta zvířata neměla už naprosto nic.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:29
- Nahlásit
nemethova5
Pěkneeej? Přitlač heleeee.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
že voni tam budou nové byty?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:31
- Nahlásit
impactno co kecam primo nadhernej a luxusni!!!!!!!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:33
- Nahlásit
nemethova5
Nejúžasnější.
A fakt stojí jenom vosum. Božeee, proč nemám nafukovací barák.
Nechcete někdo nudle? Ruším všechno, rozdám po pětikile.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:33
- Nahlásit
davidkova renatabudete ted na upc founu????kolem desate,pred desatou bych ti brnkla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:41
- Nahlásit
nemethova5
desate,pred desatou bych ti brnkla.
právě zas letim (((((
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:41
- Nahlásit
myslete si o mě co chcete,po určitém emailu a trochu toho rozumu,tak dasty zkoušky dělat nebude,radši půjdem do lesa běhat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:43
- Nahlásit
davidkova renatatak nic pani,tak se mejte krasne,cusik.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:49
- Nahlásit
davidkova renata
dávat psa čékoj co nemá na benzoš??
fakt ftipná pani po ránu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:51
- Nahlásit
brezen2008
na jaký zkoušky jsi ho připravovala?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:10
- Nahlásit
Nazdar votpadi!
kejtlin
kachna_
OK, hlavně ať bohumila nešežerou tvoje veliké chlupaté a hnusné obludy, ať leží v domečku s tou golyjí, s tou budou ladit
Hele jinak je to tak, že počítám s částkou max do dvou litrů, víc nemůžu, musim zaplatit vstupní poplatky do stacvebního spoření na ten úvěr a povinko na auto. Takže počítám s tim, že když mi dají v pátek volno, jedeme tam hned brzy ráno, vyzvedneš mě na holešovicích, kam mě zase po akci vrátíš, jo?
Jinak mě dnes šíleně pokousala ta malá svině labradoří, který už votrnulo a žere nás všechny, utíkáme před ní a strkáme jí do huby svý psy, aby nás nechala bejt. Mě konkrétně urvala čéšku f koleni. Její panička byla ráda, že almička žere chvíli někoho jinýho než jí. Ráda tedy s námi chodí venčit, aspoň se jí trošku zahojej kousance. Almičku sem přejmenovala na Napalmičku, bo je strašně hrozná. Už brzy jí předhodíme Rozině, budou se doufám požírat navzájem a nás nechaj bet. Pani se těší, že do čtyř měsícůch bude mít ta svině malá přezubíno. Trochu sem se smála, pani už pak ne. Odečítá to v kalendáři, kdy už budou psoj 4 měsíce. Maryje si s ní asi bude trošku hrát. Ale jenom asi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:15
- Nahlásit
impactno,to si rikam taky,proc nemam nafukovaci byt!jinak mi staci ti dva az,az.jinak stafbulik fakt krasnej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:18
- Nahlásit
impact
simťa, na co takového malostofárda zase dalšího?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:18
- Nahlásit
nemethova5
impact
vznesla jsem dotaz na klubu SBT, proč jako je tadlencta barva toho mrněte lukcusního vyloučená ze standardu a je považována za vadu. jsem zvědavá, esik mi odpoví. už tam nemám nijak dobrej kredit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:23
- Nahlásit
PeKrato
proč jako je tadlencta barva toho mrněte lukcusního vyloučená ze standardu a je považována za vadu
jakože tenhle hnědák neni papírovej? Šak je to děsně pěkná barva...tak ať ho daj ympaktoj zadarmo, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:25
- Nahlásit
PeKrato
Tak to jsem zvědavá.
Gerda
Lukcucní majinká šokoládička. Božeee, asi zečnu šlechtit novou lynyi russellů - čokolády.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:25
- Nahlásit
PeKratojako,to jsem ani nevedela,ze tak pekna hneda barva je vyloucena ze standartu,a jako proc????kdyby to byla tra cela bila,skrz genetiky nereknu ani kach????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:26
- Nahlásit
Gerda
Je papírovej sím tě. Papíry jí nikdo nesebere. Ale už nedá papírový štěnda.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:27
- Nahlásit
Gerda
no papíry asi dostane, ale můžeš si je dát max do vitrínky
Šak je to děsně pěkná barva
mi povídej
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:28
- Nahlásit
nemethova5
Proč? Protože si to tak někdo určil. Jakoby psa dělaly tři hnědý chlupy na zadku a dva černý na hlavě.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:29
- Nahlásit
nemethova5
no právě, že tomu vůbec nerozumím, proč ňákej anglán před x lety řekla, že tahle barva neee. muselo to mít důvod, předpokládám postavenej na genetice. tak třá odpoví a odpověď nebude znít prostě proto
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:29
- Nahlásit
impactto je ale fakt pitomost,to jsem jeste nezazila,boze muj,jako barva a jeste tady ta hneda jako velka vada,jen kroutim nad tim hlavou,proste to nepochopim,no.to musel byt asi desne chytrej nekdo,kdo ten standart delal
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:31
- Nahlásit
PeKratoasi jenom tak,aby mohli jen blbe kafrat,ale skrz genetiky,se mi teda nezda,dejme tomu bila barva,ktera dela u psu hluchotu,slepotu,ale hneda????
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 10:31
- Nahlásit
tak kopíruju ze standardu: Černá s pálením nebo játrová barva je vysoce nežádoucí.
|