| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:19
- Nahlásit
benda2
A co má za problém
to než ti vyjmenuju budem tu do rána
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7155_1.html
tady to máš,9.10. ve 20.35 skoro dole.Mu porad,je na to sám chudák,taky dře a dělá to snad pro sebe??
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:25
- Nahlásit
davidkova renata
no jo dře jako blázen a pro sebe to nedělá to je jasný
Tak mu porad at zavolá tomu jednomu ten ho spojí s tím druhým a tou třetí a ta mu poradí at volá přímo tomu dalšímu
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:28
- Nahlásit
ps: a není ten jeho pes služebák ???????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:30
- Nahlásit
benda2
Tak mu porad at zavolá tomu jednomu ten ho spojí s tím druhým a tou třetí a ta mu poradí at volá přímo tomu dalšímu
Nakonec u služebního faxu bude sedět ten služebák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:33
- Nahlásit
isdpch
tam už jsem byl
benda včera řikal,že to tam tak vypadá
nebo nedej bože sporťák
Ty tvoje katastrofický vize...
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:33
- Nahlásit
isdpch
já jsem pořád ve Francii ale už sem našel i odstřelovačku a ta mě baví
davidkova renata
Nakonec u služebního faxu bude sedět ten služebák
taky by si mohli pořídit skajp aby byli moderní
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
benda včera řikal,že to tam tak vypadá
přesně ......... všude prázný flašky vod piva
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:39
- Nahlásit
Neessidekuji pani za kompliment,haja mel nador na prostate,tak bohuzel je vybranej,bohudik,ze zije,jinak me lidi otravuji kvuli nakryti furt a ja jim porad vysvetluju ze je to kastrat a oni to nechcou nejak pochopitdavidkova renatanazdar pani,zdravi te polovicni mrtvola asi zdechnu,oprel se o me nejaky virus ci co,jo diky moc za ten link,jak je?jeste ze mam volno.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:48
- Nahlásit
isdpch
teď něco řeším v Americe v 18. století, ale to je moje mládí
čirikavy nebo siouxe?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:51
- Nahlásit
nemethova5
Kastrát nekastrát,je to fešák a mým holkám by se fakt moc líbil.Tady kolem je to samá skalára
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 14:58
- Nahlásit
Neessije to skoda,bo mimi by se mi po nem fakt siklo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:00
- Nahlásit
kde je zas ta davidkova,zase sla tvorit trvaly hodnoty?porad ta osoba dela a dela..
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:05 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Tak jsem byl dneska zase za blbce.
Před masnou odložím psa a jdu se postavit do fronty, protože prodavačky nějak nestíhaly. Mezi tím koukám zkrz výlohu, jak k odloženýmu psovi přichází nějakej chlap s feňulí na vodítku a oba se jmou obdivovat pejska, jaký je pěkný. Nakonec ten blb pustil svoji fenku Indymu skoro na záda, tak Indy přece jen vstal a chtěl začít dělat "já jsem stejně větší než ty".
Skoro jsem to stih, jen vteřinku po tom co vstal, už jsem s vehemencí vlastní mé tělesné konstituci Indyho pacifikoval zpátky do odložení na místě. Ten byl tak překvapenej, kde jsem se vzal, že ani nepíp. Vracel jsem se do obchodu s pocitem dobře vykonaného a správně načasovaného zásahu a ještě jsem přes rameno, spíš tak pro formu, nadával chlapovi, že nenechá na pokoji odloženýho psa.
Jenže jsem byl velmi rychle vytržen ze záchvatu své samolibosti. V obchodě se totiž mezi tím na mě všichni ti kynologové ve frontě domluvili a začli do mě šít, proč jsem tak moc vostrej na svýho psa (...já, teda kdo mě zná...) a co že vlastně tak hroznýho udělal, že si tohle zaloužil (...že jsem na něj zařval, vzal ho za obojek a položil na místo!). Já jen na ně civěl a vůbec nic jsem jim nevysvětloval, neb jsem byl překvapenej právě tak moc, jako Inďák před chvílí ze mne.
No zkuste v takový situaci něco vysvětlovat.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:09
- Nahlásit
nemethova5
Si počkej na Bordžínky štěnda-tak za dva roky nejdřív,za tu dobu snad najdu nějakýho pořádnýho psa,ale už teď trénuj,bo je to sviňa-dneska nám pošta oznámila,že se doručovatelka bojí,když čuba se opírá předníma o 160cm vys.plot a kouká doručovatelce do očí( pošťačka je blbá,nemá mít oční kontakt:mad
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:11
- Nahlásit
isdpch
Třikrát se točí Rio Peccos..........
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:12
- Nahlásit
Neessiha,ha pani,ted jste me rozesmala,at na ni priste bordzinka vystrci rit a pani postacka se ji muze rovnou divat do kukatka,nooo,kdyby bordza mela pejska a jeste chlupatyho tak to beru hned.takovej vlkosedacek a chlupatej,noo,jednoho znam,krasavce enjoy od venusiny sopky,taky krasavec.Waldapane nic si z toho nedelejte,to mam na dennim poradku,neni dne abych nepotkala nejakeho blba!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:15
- Nahlásit
Walda
No zkuste v takový situaci něco vysvětlovat.
Co bys vysvětloval!Kolik jich tam venku mělo odloženýho psa?Sim tě,s tím se vůbec nezabývej,když odloženej pes vstane bez tvýho povelu,tak se musí srovnat,to je přeci jasný,jak facka.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:18
- Nahlásit
Dnes byl Gaf odložen napřed před potravinami. Po 20 minutách jsem ho našla tam, kam jsem ho uložila.
Pak jsme si dali repeté na poště a tam dokvačil až k úřednickému okýnku, vyskočil si packama nahoru a přepočítával mnou vyplácené penízky...
Pána s fenkou jsem neviděla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:19
- Nahlásit
Garfieldchytrej pes,hlida panicciny finance,to musi hajana naucit taky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:20
- Nahlásit
isdpch
....jsou zlí a špatní a mají zbraně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:21
- Nahlásit
isdpch
pane,to by jste chtel po me moc,jsem marod a zahriva se mi mozek.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:21
- Nahlásit
Neessi
Sim tě,s tím se vůbec nezabývej
No, já se tím nijak moc nezabývám. Jen mě samotnýho zaskočilo, jak mě tím zaskočili. Tak jsem se chtěl podělit.
Jinak, jsem docela zvyklej. Třeba jsem už párkrát někde na parkovišti slyšel, jak jsem hroznej, že držím psa v autě v kleci....
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:22
- Nahlásit
Garfield
Pána s fenkou jsem neviděla.
Nemohlas, ten byl u nás v Košířích.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:23
- Nahlásit
Waldano furt lepsi pes v kleci,nez pes rozmaznutej na okne od auta,to jsou fakt kreteni
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:23
- Nahlásit
nemethova5
Zkusím jí naučit vystrkovat pr...l na vrata,ale nevim,jestli to bé dobrý na lumpy
Chlupáče zkusím najít-v nejhorším případě to bude celej černej bez pálení,no.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:24
- Nahlásit
nemethova5
ahojda,davídková je v práci
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:27
- Nahlásit
Walda
Jinak, jsem docela zvyklej. Třeba jsem už párkrát někde na parkovišti slyšel, jak jsem hroznej, že držím psa v autě v kleci....
To znám,lidi jsou blbci.
V kleci takhle?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:28
- Nahlásit
NeessiZkusím jí naučit vystrkovat pr...l na vrata,ale nevim,jestli to bé dobrý na lumpy
No gdyž si u toho ještě kvalitně us.e,tak máš vystaráno i s lumpama i s pošťačou!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:30
- Nahlásit
isdpch
no delam pane,bo jsem ten analfabet,to se pocita taky jako nemoc?
Neessi
vite pani,jak tim odezenete lumpy?pes v obrane vystrkujici zadek?a jeste kdyby mela ty zlazy vonny jak tchor,to by byla pak utocna zbran,co?no chlupac i celocerny a le musel by to byt medved,ne zadna ziletka chlupata,aspon 48 kilo.
želva
to rikam,ze davidkova maka na 500%,jinak nazdarek segra,jak se mas?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:35
- Nahlásit
Neessi
heled to myslíš vážně že budeš chtít od Božínky štěnátka?
|