| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:03
- Nahlásit
želva
takže se to nemělo jmenovat Raftáci,ale:
život rodiny Neeesi
Vono by stačilo Neessáci....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:07
- Nahlásit
Jedu socializovat děti,psy a hlavně sebe,někam mezi lidi!Sedáme do auta a jedeme ještěnevímekam!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:11
- Nahlásit
Biluška
Paní, dyť já jsem myslela hlavně vás
aha,no já blbka sem to nějak nepochopila
Mimochodem, o jakých ostnáčích je řeč
No jen že v časáku PPč je foto s RTW na ostnáči.Mi to přijde jako propagace čehosi zakázaného ne?Když teda uvážíte,že zákaz kupírování tamtéž zmiňují na každým možným místě a na blbej pochod Horní - Dolní tam s takovým čoklem nemůžete jít ani kolem,tak mi to přijde fakt pikantní
Lilátko má akorát na zádech otisknuté kopýtko
Nyný tam má mojí botasku ,taky háááský
nemethova5
jeste by jsi mi mohla poslat to o te vidlicce
Nemůžu to najít,ku*va,tady je stránek jak nas...no!
du eště hledat,ale za chvíli,du dělat voběd.
S čoklem chodim to jo,bo to mě ba a hlavně právě na to potřebuju ten čas.
T -mobil asi néé ,právě všici známý maj Eurotél
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:14
- Nahlásit
nemethova5
porid si za pajdu T-MOBILE kartu
Počkej,něco mě napadlo,já to zjistim a dám vědět,myslím,že mám jeden tel. na T -mobil.Mám ho od isdpch,volá mi na něj jen on bo má taky něco zadara.Nevim ani číslo bo ho nepoužívám,ale já to zjistim,vydržte
jablunka
Vono by stačilo Neessáci....
Co cézeťácííí?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:16
- Nahlásit
davidkova renatahele,ten t-mobile kvuli mne,volat z neho nemusis,ja,ti budu volat,ja mam po treti minute hovor na celou hodku zdarma,jinak ten eurotel si pouzivej jak chces,jde o to,ze bych ti na eurotel poslala sms,at si prehodis simku a je to,ja tak fakt s tebou moc provolam a potrebuju nejaky minuty kvuli robote a tak,byl to jen navrh,nebo si porid skype a muzeme kecat pres comp a je to jeste lepsi,jinak se tesim az si poctu o te vidlicce.hele me taky spise bavit chodit s hajanem,hlavne kdyz nepotkame zadnyho prudice.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 13:17
- Nahlásit
davidkova renatano vidis,ze mas nekde simku skovanou?jinak hajan mel sr...u,jak bic a nevim vubec z ceho???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nemethova5
číslo máte v mailu
jinak hajan mel sr...u,jak bic
no to nevim,esi byla ojedinělá tak ho to snad přejde.Jinak Neesii taky zcela nedávno řešila podobný problémy u čub a byly to nějaký šmejdi vod ovcí .Maj ve za barákem,dyby něco zeptej se,ale takhle po netu se to dá určit těžko
P.S.se srajdou se přestěhujte do tématu kde ce řešej houna
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:10
- Nahlásit
davidkova renatavelebnicek pani,diky,hele vecer ti brnknu,uz nas to mohlo napadnout davno,ja jsem krapet mimo,vsak me znas,jinak hajan zadny hovna nezral ani nezere,je to hodnej pes,nooo nekdy ma mysky,ze by treba nekoho sezral,ale to je v norme a vramci hlidani,jinak jsem se dozvedela z ceho to ma,matka aniz by se me zeptala mu dala kosti,aniz by se me zeptala a vi,ze je od ty doby nesmi,ze mu to dela paseku! koukam,ze tema zere houna je popularni,koukam,ze mi jsme fakt posranej narod,hele brnknu kolem sedmy moze byt?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:13
- Nahlásit
davidkova renatajdu si jeste lehnout pani,jsem nejaka chcipla,neco na me leze,ale chlap to neni,tak vecer jo?pokecame,az nas huby budou bolet!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:26
- Nahlásit
nemethova5
matka aniz by se me zeptala mu dala kosti
No tak jsme doma,aspon víš,že to neni nic vážnýho
neco na me leze,ale chlap to neni
Tak to jsme na tom podobně
Jo,tak cinkni kolem 7 at jim trochu zvednem náklady
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 14:38
- Nahlásit
davidkova renatajj,to zvednem,ale jejich,jsem nejaka umordovana a zacina me bolet palice,asi si vemu nejaky ten pilulek
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 16:33
- Nahlásit
jablunka
Vono by stačilo Neessáci
No my taky začínáme na Ra....,ale nejlepší je tam Navrátil(instruktor),ten je taky skutečnej,bo je to takovej magor tělocvikář,že na pěší tůře 40km!!!!!!s primánama utahal i naši čubu,kterou si holka vzala s sebou.Chudák čubina měla oteklé polštářky ještě 3 dny
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:26 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
promiňte že vám lezu do fora, jen jdu za Biluš
Biluška
Takže 13.10. máme přijet na devět ráno s dvouma stovkama jo? Jaký máš číslo na mobila, kdybysme to v té Liptáni nějak nemohli najít? (kdyžtak na mail) Jde k tomu vašemu statku nějak popsat cesta?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:32
- Nahlásit
Shelticka
promiňte že vám lezu do fora
Co blbneš? To přeci nikomu nevadí,ani to nikoho nenapadne!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:39 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
davidkova renata
no tak když vy tu máte takovou tu svoji diskuzi, že já si to tu občas jen čtu a nevím co napsat tak abyste mě odsaď nevyhnali, že mluvím mimo téma ostnáčů, traverz a vyjetýho oleje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:10
- Nahlásit
Shelticka
že mluvím mimo téma ostnáčů, traverz a vyjetýho oleje
No to je závažnej nedostatek,to je fakt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:25
- Nahlásit
Shelticka
13.10. se trénink ruší . Ještě, že jsi mi to připoměla, úplně bych na to zapoměla. Lála má narozeniny a babička chystá megaoslavu. Její megaoslava se rovná soudnímu předvolání, z toho se člověk nevykroutí . To zase bude horror. Takže další trénink bude až 27.10 ,protože ten týden předtím jsem na závodech v Olomouci.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 18:49
- Nahlásit
děvčata,nemáte doma někdo dvd? já bych potřebovala a měla zároven prosbu jestli byste mi někdo nenahrál příští neděli VPS - velkou pardubickou?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:01
- Nahlásit
želva
děvčata,nemáte doma někdo dvd?
DVD jako takové je ti na prd,potřebuješ rekordér a ten my bohužel nemáme.Ale na Velkou pardubickou jdeme,jako každý rok,naživo.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:27
- Nahlásit
jablunka
hm bezva,já už tam musím taky vyrazit naživo,tak hlavně fot a fot ti závidím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:38
- Nahlásit
želva
já už tam musím taky vyrazit naživo
Od svých 4 let jsem vynechala pouze v r.1992,protože jsem ležela v nemocnici se zápalem plic.Samo,že fotit budem!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:48
- Nahlásit
jablunka
a kde většinou jste,myslím na trybuně nebo někde dole?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:51
- Nahlásit
želva
Kdepak tribuny,tam není ta správná atmosféra,vždycky se motáme okolo vážnice,padoku a cílové rovinky.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:59
- Nahlásit
no jsem slyšela od Martiny Růžičkové - ta letos nepojede,že vÁna pojede poslední VPS a pojede i jeho syn,tak jsem zvědavá,já mu totiž strašně fandím ,ale i Holčákovi a všem,hlavně že koně se dostanou do cíle v pořádku a že není nějaké umrtí
ten den jsem strašně nervozní a než to ostrartují,tak to jsem uplně s nervama v háji,já ořvala Registánu když padla na 2 překážce,no hlavně že se jí nic nestalo
a když už to odtartují,tak to vypadá jako kdybych to jela sama,a hlavně ten konec,to mám na plný pecky a řvu ten kdo běží např" Maskul jed,Maskul , Maskul" no jak pako
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:01
- Nahlásit
želva
řvu ten kdo běží např" Maskul jed,Maskul , Maskul" no jak pako
Jj,to znám,já pak tři dny nemluvím,jen chraptím.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:02
- Nahlásit
Biluška
ááá proč mi to děláš? Tak já jdu obvolat lidi, že se to ruší, snad to teda vyjde toho 27.10. A na jaký závody to do Olmika jedeš?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:05
- Nahlásit
jablunka
Jj,to znám,já pak tři dny nemluvím,jen chraptím
naprostý souhlas,to raději nemluvím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:11
- Nahlásit
Shelticka
Sorry, jsem se to taky dozvěděla v pátek . Na agi závody přece, na jaký jiný
želva
Se znám s Váňou osobně, heč heč .Taky s doktorem Olehlou co trénoval Železníka,Registanu a spousty dalších.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:25
- Nahlásit
Biluška
tu ste: http://kaya.cz/novinky-2/wanda-a-jeji-nova-smecka. html
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:26
- Nahlásit
Biluška
ahá to jsem vůbec nevěděla, se asi přijedu podívat tam jedete na dva dny? To až my budem moct závodit, tak jsou samý závody daleko, to je jak naschvál
|