| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:38
- Nahlásit
nazdar vsici!!!koukam,ze mate krasne tema?hypoteka a spol.nic si z toho nedelejte,ja mela ty same problemy a byla to lichva jako prase,jenom jsem platila a platila a nevedela za co?davidkova renatacau pani,tak jsem se nejak zmatorila,hele to melo s obedienci tak hodne spolecneho,jak ja s kralovnou ze saby,ipoooo,jako prase a hlavne ta neprirozenost pri chuzi a obchazeni pri obratech,vim,co jsem delala za zkousky,jeste jak jsem videla,tak si ty kroky pocitala,ha,ha,neboj,jeste nejsme tak blby.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:53
- Nahlásit
Biluška
Nebyl to leasing, ale spotřebitelský úvěr s víc než 100% úrokem, což sem si prostě nespočítala a z vesela podepsala Volala sem zoufale i na úrazovou pojistku, a´t už mi začnou vyplácet to rameno, a´t nahonim aspoň nějaký peníze zpět. A určo bych se nesebevraždila, bo se mám docela ráda, a mamince by to bylo líto!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:53
- Nahlásit
nemethova5
hele to melo s obedienci tak hodne spolecneho,jak ja s kralovnou ze saby,
Njn,to tam píšou to vidíš ne Se podivej,esi už ti na hlavě neroste koruna .Ale je to totéž vid?Kroky počítat nebudu ,do tolika ani neumim a s tou palicí to taky nevyjde... Ale můžu jí aspon píchnout vidličkou abych jako ukázala tu dobrou vůli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:54
- Nahlásit
Gerda
spotřebitelský úvěr s víc než 100% úrokem
to je skutečně pravda a legální?????????
Sto procent???????????????????
Kde to žijem....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 13:57
- Nahlásit
davidkova renatapani,vcera jsem mela plodnou diskuzy se svoji kamoskou a rikala jsem ji,ze jsme OUT!!protoze pri vycviku nepouzivame vidlicky,malem ji slak trefil,poudala,ze chce byt s dobou a hned letela si koupit tu poradnou dvouvidlici na maso,jinak koruna mi jeste neroste,maximalne bedar.no esli budes chtit delat BH,tak budes muset.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:01
- Nahlásit
Gerdahele,ja mam spotreb.uver na 59 000kc.,splatky i s rucenim proti nezamestnanosti a umrti a platim nejakych dvanact stovek,ze to mam pojistene,ale 100%to se mi fakt nezda a ge money,banka,to je divny?kdyby to byl nebankovni produkt,tak to jo,pani ja byt vama,do banky jeste zajdu,protoze kdyz jsem sepisovala pujcku,vsechno mi bylo do podrobna vysvetleno,ukazano,jak blbcovy,ono asi zalezi kdo za tou prepazkou sedi,fakt je to divny,ja mam spise spatnou zkusenost s providentem,tam mate urok 79% a to uz je lichva.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:04
- Nahlásit
nemethova5
hned letela si koupit tu poradnou dvouvidlici na maso,j
Tak je to správně,tak to má byt. Ta na grilování je lepčí bo se nemusíš vohýbat
koruna mi jeste neroste,maximalne bedar
Aspon něco,nemusí hned pršet,stačí když kape
no esli budes chtit delat BH,tak budes muset.
Hele klíííd,sem ti povidala jak to vypadalo na ZZO ne? .Mě je to fuk,se nepos...u .
Du ven,celej den svítí slunce a ted se začlozatahovat .Pak du do háku,tak večír nebo zejtra.Bys mohla třá brnknout esi seš zejtra doma.Co třá dopoledne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:08
- Nahlásit
davidkova renatapani,taky jdu za chvilku ven,jdu se s hajou projit,tak na dve hodky.mas pravdu asi ji reknu,ze je lepsi ta na grilovani,vecir ti brnknu,neboj,zitra je matka doma a mela by pindy,ze mam zas prilepeny mobil u ucha jak sekundakem,hele,ja pevne verim,ze nyny tu zkousku udela se zavrenyma ocima,nejdes na mistrak,takze jde o houno jak rikam,vecer v kolik mam volat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:11
- Nahlásit
nemethova5
no já tam měla RPSN 72,7 %, vyvázat ze smlouvy mě nechtěli, že když sem to podepsala, tak jako nashle. Což samozřejmě chápu, v této situaci jsem jediným blbcem já.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:12
- Nahlásit
nemethova5
takze jde o houno
Pani s tim ale děte vedle do tématu laskavě
No hele já tě prozvoním a ty mi zpátky cinkneš jo bo nevim kdy se dostanu dom a pak mooožná budu čučet na Pojištovnu štěstí(abych nedopadla jak Gerda ),pápalála zatim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:13
- Nahlásit
Gerdato je nejak moc????to je jako co?pujcka,hypoteka,nebo nejakej multiservis?proboha!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:21
- Nahlásit
nemethova5
Spotřebitelský úvěr na koupi auta
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:46
- Nahlásit
Gerdano,to je teda ficak,to bych radsi leasing a vyjde nakonec levneji.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:47
- Nahlásit
nemethova5
dyť řikám, že sem úplně blbá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 14:58
- Nahlásit
Gerdaa to zas ne,ja se taky jednou tak blbe spalila,jak rikam,pak jsem platila a platila a ani nevim za co.kazdy nekdy slapnem vedle.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 18:18
- Nahlásit
Tak děcka, držte mi palce, ať aspoň to auto bez problémů přihlásím, beru si na to celý den dovolenou, kdybych se tu neukázala ve středu, nepodařilo se mi to a jsem na záchytce.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:20
- Nahlásit
Gerda
Spotřebitelský úvěr na koupi auta
Ach jo,to zas bude jen dieta-z toho dluhu aspoň neztloustneš a ještě budeš krutě poučená.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:25
- Nahlásit
Neessi
už sem ztloustla, ale poučená jsem a hlavně nikdo neudělejte stejnou bejkárnu.
Jinak teď využívám toho, že jsem ještě neřidič a ochutnávám v práci moravskou slivovici. Už ale jedu domu za hárafkou natuplou Dnes venčíme s berňákem kamarádem, to ho zase bude Máňa přemlouvat, aby si s ní hrál na manžele. On je tak hodnej a poslušnej, že na jeden zákazový povel přestane se všemi zdvořilostmi
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 19:42
- Nahlásit
Gerda
že na jeden zákazový povel přestane se všemi zdvořilostmi
a to je pak jako nezdvořilej, bo co?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:03
- Nahlásit
Tak takhle má zákus Bordžínka a vzhledem k tomu,že teď v Bratislavě se umístil její strejda(přes tatíčka) na 8.místě(Thomas Lapp s Falkem v.W),tak mi Davídková poručila,abysem si koupila nový triko,až budem stát na bedně taky ,tak abych prej nedělala vostudu s pokecaným trikem vod kečupu.No určitě budou u vietkongu výprodeje,tak se po něčem podívám,ale spíš bysem potřebovala mačky na boty,bo takhle klouzat při vobranách po pr... a po zádech,jako naposled včera,to se mi nechce-i když jsme měli veeeelký aplaus a žádost o opakování
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:06
- Nahlásit
Neessi
i když jsme měli veeeelký aplaus a žádost o opakování
Jejda, natočený na víííídeu to, předpokládám, nemáš, co?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:20
- Nahlásit
rosnička
natočený na víííídeu to, předpokládám, nemáš, co?
Bohužel,jako vždy to nikdo nečekal a hlavně všichni strnule čekali,zda mne to moje tele těch 5 metrů dotáhne k nebohýmu figurantovi.Dotáhlo.A to jsem ležežela na zádech a patama vyrývala hluboké brázdy.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:21
- Nahlásit
Bohužel,jako vždy to nikdo nečekal
Škoda, věčná škoda. To je pech, todleto!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
zda mne to moje tele těch 5 metrů dotáhne k nebohýmu figurantovi.
Co tam máte za nedoftipy? Ten čokl vás vodtáhne naprosto kamkoli,věřte mi,pani...
abysem si koupila nový triko,až budem stát na bedně taky,tak abych prej nedělala vostudu s pokecaným trikem vod kečupu.No určitě budou u vietkongu výprodeje,
Bože vy ste netyp,pani! nemůžete u příležitosti takovej slavnosti zajít někam na lepčí,třá do sekáče????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:30
- Nahlásit
davidkova renata