| Autor |
Zpráva |
rosnička
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:50
- Nahlásit
jablunka
Já totiž dneska vůbec nestíhám!
Nestíháte co ??? Ste měla ležet a z postele rozdávat pokyny, jesi se dobře pamatuju, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:55
- Nahlásit
Já jsem tady, ale jenom procházím a jdu zase umřít. Lidi, mě už ta nemoc fakt otravuje . Proč zrovna já, proč ji nemá Isdpch? Ten by byl štěstím bez sebe, já se tu s horečkou ploužím s Wandou a pumou po kotárech a po nocích vysedávám nad pojistkama.
Kaštanová
Ty nepoužíváš na obranách kopačky?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:01
- Nahlásit
rosnička
Ste měla ležet a z postele rozdávat pokyny, jesi se dobře pamatuju, ne?
To už dávno není pravda,muskej už je vod fčerejška f pracovním procesu a mě zvostali na krku 4 děti a 4 psi.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:07
- Nahlásit
Biluška
Kaštanová
Ty nepoužíváš na obranách kopačky
No nepoužívám,bo jsou strašně široký a přesto,že jsem prostorově jinak řešená,tak mám děsně ouzkou a malou nohu(38),ale snad mi ve sportu seženou nějaký speciálky horolezecký.Jinak v pohorách taky jezdím jak na bruslích,ta pinda psí má děsnej tah .Nechápu,jak jsem mohla za mlada udržet 56kilovýho psa Asi to bé tím stářím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:32
- Nahlásit
Du sspát,dnesk mi uteče i House,tak se můdr dívejte,zejtra poreferujete.....brou noč fšem.....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:38
- Nahlásit
jablunka
Du sspát,dnesk mi uteče i House
No jo,vy to teda umíte-starou bábu zaúkoluje čuměním na TV a klíďo de ležet.Hele,to je naposled-příště si nastfte nahrávání a zkoukněte to ráno.
Jinak to tady teda zase žije
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2007 22:25
- Nahlásit
Neessipekna fenule,moc se mi libi,jo a slysela jsem samou chvalu od davidkovy,ja mam neco podobneho,ale psa a cerneho s palenim a jeste chlupace-medveda,ale fena pekna,to jo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 05:56
- Nahlásit
nemethova5
Díky za chválu,ale ona je ještě štěndo(8 měsíců),jinak "medvědy" taky miluju-tak sem hoď fotku,nebo přes Renču mailem
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:17
- Nahlásit
Neessi
.Nechápu,jak jsem mohla za mlada udržet 56kilovýho psaAsi to bé tím stářím
A kolik je psovi teď?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:19
- Nahlásit
Čau baby a isdpch!
Jste tady? Dnes mám volno, takže za chvíli jdeme k rybníčku (bruslit).
isdpch
Blahopřeji taky k úspěchu, ale vlastně nevím, jakému, nestíhám číst.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:25
- Nahlásit
Lola1
Nechápu,jak jsem mohla za mlada udržet 56kilovýho psaAsi to bé tím stářím
A kolik je psovi teď
Copak psovi,tomu je teprf 8 měsíců ,ale je to jinej ,horší je to s Neessi Ale abych jí v tom nenechala samotnou,mám naprosto stejnej problém...
Biluška
Lidi, mě už ta nemoc fakt otravuje
To nemoce dělaj,pani,ste se mě měla zeptat .A co vám jako je,furt topíte?Dyštak se stafte,bo já bysem teda vypla topení
Neessi
Jinak v pohorách taky jezdím jak na bruslích,
Hele pojedeš ve VŠEM,dyk to vim... .Jediná záchrama je úvaz nebo snad ty mačky,ale vidim to bledě .Pak jedině ty vostnatý kšíry
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
zkouška
to vlevo ja nemethový Hajoš,třá najdu i lepčí..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:18
- Nahlásit
dobé ránko všem
Neessi
gratuluji.sice nevím kčemu,ale to jedno
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Říj 2007 10:13
- Nahlásit
isdpch
Gerdo to je nějaká blbost, já mám normální úvěr u GE a ty procenta jsou někde úplně jinde, není tam chyba v desetiné čárce a je to v normálním GE, není to ňáká GE - Gejza Lakatoš and his money boys.n Fakt nevím, ale že by se u nás půjčovalo na 73 %, to bych se možná někde přeptal jestli se to smí. No ale jestli si ty kačky vyčerpala na autííí, tak asi pozdě bycha honit ....
No blbost ... při půjčce 70 tisíc na pět let bance ve splátkách zaplatíš 106560, čili o 36560 kaček navíc, což je 52,23 %. Vím, že se takhle úroky nepočítaj, v tý částce jsou zahrnutý i poplatky bance a pojištění. Ake čék si běžně úroky spočítat nedokáže, potřebuje vědět, kolik zaplatí navíc A to ti údaj např. "úrok ve výši 13 %" neřekne.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 10:38 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Čus fšicííííí..........
Vy ste ty průsery s prachama přivolali.Ráno mi volal brácha,že potřebuje nutně půjčit 65000,-kč,že je v průseru!!!!! Uááááááááááá!!!!!!
Neessi
Sem nakonec,vydržela,ale hrozně mě nasrali,bo nesnáším pokračování příště!!!
davidkova renata
to vlevo ja nemethový Hajoš
Ten je božíííííííí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 11:02
- Nahlásit
jablunka
potřebuje nutně půjčit 65000
Potřebuju NUTNĚ asi 5 mega,můžu přiject?
Ten je božíííííííí
No a to já vemeno nenašla fotku jak stojí,počkám,až jí Dana pošle a mrsknu jí sem.Je to hovado,47kg a vostrej jak žiletka,pani .Myslim povahově
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 11:23 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Potřebuju NUTNĚ asi 5 mega,můžu přiject?
Přiject můžete kdykoliv,ofšem 5 mega bych potřebovala sama.
Nejhorší je,že jsme fšechny peníze strčili před 2 měsíci do investyčka a gdyž to teď vyberu,tak přídu o prachy!:mad A protože tomu trotlovi nigde půjčku nedaj,budem si ji muset vzít my a on (doufám!!!!) bude splácet!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 11:25
- Nahlásit
davidkova renata
Je to hovado,47kg a vostrej jak žiletka,pani.Myslim povahově
Gdyž já mám ty žiletky ráda!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 11:30
- Nahlásit
jablunkanazdarek fsici!jo,kdybych vedela,jak jsem foto dat,tak ho tam dam,mam operu,tak nevim,nevim,jinak je hajos perfektne socializovany pes a tesi,kdyz s nim jdu po ulici,ze lidi obdivne mluvi,jak je pes vychovanej,minule tuhle kocka tahla kote v tlamce,tak si hajos sednul a pockal az prejde,jinak je vostrej,hlida dobre,to musi bejt.Neessinazdarek pani,fena je fakt kus,to se malokdy vidi,nemam rada vycmrdliny,ktere vazi v dospelosti tricet kilo a foukne vitr a pes se zlomi,na fenu krasa.davidkova renatanazdarek pani,kdyz mi reknete jak se sem foto dava,tak dam,jak zijete jinak?to jsme si zas pokecali,co?jinak promin za ten vcerejsek,ze jsem nejak na vas pani zapomnela?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 11:47
- Nahlásit
nemethova5
čau pani,tak mi nějakou,pošlete na maila bo to neumim vysvětlit a já to sem zkusim zas dát.Nechápu za co se vomlouváš,já ti s tim zas nějak rychle šlehla bo sem měla další hovor.Eště to proberem co sme načaly.Du si na chvíli lehnout bo mám dost,pošli tu fotku,pak to sem hrcnu
jablunka
ofšem 5 mega bych potřebovala sama
Tak nic no...za pokus to stálo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 12:33 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
potřebovala bych půjčit 25 000 000
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 12:36
- Nahlásit
isdpch
bereš stravenky ?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 12:36
- Nahlásit
isdpch
beru ,ale nevím jestli mi je v bance proplatí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 12:46
- Nahlásit
isdpchale prdlajs pane nekdo ma internet explorer,nekdo moziliu firefox a nekdo jako ja ma operu,takze zadna nemoc,mate smulu pane.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 12:58
- Nahlásit
isdpchani todlencto,bohuzel,musite si najit novou nemoc,jeste neco lepsiho,nez je moribundus.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 14:08
- Nahlásit
želva
Ty seš nenáročná . Na co to potřebuješ? Zařiď si odpovídající příjem a seženu ti hypotéku
isdpch
Dobrý den pane, prostudujte si bilirubnemii, to je velmi příjemná nemoc, v krajním případě bych vás mohla nakazit
davidkova renata
Já se teda zítra stavím a vyhřeju ti byt
nemethova5
Kaštanová
Takovej malinkej drobeček byla i naše Kazbunda. Mazlivě jsme jí říkali "Drobulka" . 63 v kohoutku, váhu přesně nevím jelikož tenkrát jsme ji mohli zvážit jenom na nádraží a tam to bylo dost nepřesné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 14:26
- Nahlásit
nemethova5
tak eště jednou
du ven a makat
Biluška
Já se teda zítra stavím a vyhřeju ti byt
Ok,hodim i prádlo do pračky,že by něco jako sušička...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 14:55
- Nahlásit
davidkova renatadavidkova renatajdu taky ven a jdu chrapat ke kamosce,dik za foto,bo doma je to neunosny a na zabiti,zadny soukromi,jak neco budes chtit,tak mi napis.dana
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:09
- Nahlásit
jablunka
Biluška
tak oznamuji,že VÁŃA starší - nepojede VPS,pojede jenom syn pepa mladší
jablunka
mám prosbu,kdyby se ti povedlo - vyfotit vítěze,budu ti moc vděčná
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:13
- Nahlásit
želva
Pokusím se,ale teď jsou nějaké problémy,tak ví bůh,jestli se tam dostanu.
|