Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:35
- Nahlásit

isdpchdiky pane,vy jste hodnej,ja se to naucim nekdy,nebojte

želva
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:37
- Nahlásit

nemethova5
nazdarek segra,jak se mas?
nazdar,jak se mám? ted jsem zapekla těstoviny s masem,za 2 hodky jdu vypomoc na Flyball,a JÉna je doma,takže se mám dobře

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:38
- Nahlásit

želvahm,ty se mas,to ti zavidim,ja spekuluju jak vyzrat na chripajznou a nejak se mi to nedari

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:44
- Nahlásit

jablunka
No gdyž si u toho ještě kvalitně us.e,tak máš vystaráno i s lumpama i s pošťačou!

No to vona umí dobře se pořádně usr.t,ale až po večeři po syrovým mase,ale zkusím jí dát ráno munici(třá fazole).Jen by pošťačka neměla kouřit,bo to by bouchlo.............,jak na Ukrajině

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:00
- Nahlásit

Neessity vo.e,to by byl druhej cernobyl,to jak si hajan kvalitne usere,tak to prcham,pac to je jak biologicka zbran!

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:08
- Nahlásit

nemethova5
jak si hajan kvalitne usere,tak to prcham,pac to je jak biologicka zbran!

no a já to mám ještě ve větší-dvojité koncentraci,bo se s Aishou předháněj,která víc a častějc

želva
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 16:09
- Nahlásit

Neessi
odpovíš mi na otázku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 17:13
- Nahlásit

Ste tu človjeci?

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 17:58
- Nahlásit

Neessi

V kleci takhle?

No skoro. U tvý klece nebyl návod k použití? Třeba časem zjistíš, že se používá jaksi obráceně. Ale pokud máš rozzuřenou smečku (jako na fotografii), tak to jde i takhle.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 19:06
- Nahlásit

želva
odpovíš mi na otázku?

4ti fšecko a nebudeš se ptát-nejdřív za dva roky!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 19:14
- Nahlásit

Walda

Ale byl,jen jsem je učila,aby z toho měly zábavu a ne stres,takže ty jsi myslel asi tohle:

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:10
- Nahlásit

Neessi
nemethova
Žádný pes nedokáže přeprdět Lilátko když venku sežere kravské lejna. Pak normálně musíte opustit pokoj a vyvětrat, protože jinak je to o čichové buňky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:10
- Nahlásit

4us fšicííí
Co tu zas kdo prdí
Neessi
no kouřit by počťačka fakt neměla bo by mohla skončit u český pošty a přejít plynule k plynárnám.
walda
Nic si z toho nedělejte,pane kolego ,mě vodsuzujou skoro všichni a furt ,ale nakonec se dycky udiveně zeptej..téééda,jak vy to děláte??? Dycky máte ty psy tak vychovaný,to já toho našeho vola nemůžu vůbec pustit bo by mi utek.Nyný se jednou šla podivat za mnou do Normy ,esi už jako du a dodneška toho lituje,když jdu zpátky,nechce pro jistotu ani vstát,jakože vona ale vůůůbec nepospíchá a klidně tam eště bude
nemethová
čus marode,analfabetismus asi choroba neni... ,škoda,uhrála bych na to invalidní důchod
Gde je jablůůůnka a Biluše????????????????,

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
Sem tadýýýýýýýýý!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:16
- Nahlásit

jablunka
Máte kliku bo jinak...
Už sou fotky žiletek?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:17
- Nahlásit

davidkova renatano nazdar,ja jsem uplne grogy a je mi hur a hur,hele aspon,ze ten hajan nevotravoval chrape spolecne se mnou,asi vi,ze mi neni dobre,nehne se ani na krok,musela jsem ho premlouvat,at jde se mnou ven,bo nechtel ani s brachou,no skoda,ze analfabetismus neni nemoc,chtela jsem ti ten obojek fotnout a poslat,ale to pozdeji,jak bylo v robote workholiku?

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:18
- Nahlásit

Neessi

jen jsem je učila,aby z toho měly zábavu...

To mi připomíná, jak jsem Indyho učil plazit se. Taky jsem mu to předváděl, plazili jsme se vedle sebe. Rodina byla vyvěšená z oken a málem vypadli smíchy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
Už sou fotky žiletek?

Nejsou,něgdo to v Irsku zdržuje!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:21
- Nahlásit

Waldaha,ha,to si dovedu predstavit,pamatuju si,jak jsem s prvnim psem delala ZVV2,a musela jsem se plazit se psem v tom pres kaluz a pres hovno,pane to byl zazitek,jak pro me tak pro okolo prihlizejici,takze nejste v tom sam.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:24
- Nahlásit

nemethova5
chtela jsem ti ten obojek fotnout a poslat
no to udělej at máme co probírat
F práci jako dycky ani nemluf,zas koupili novej koberec do tý největší učebny až nahoře co nejdál...zátěžák,zelenej..těžko bys našla něco na čem by bylo víc vidět všechno a co by se luxovalo hůř.A kdy deš do práce?Se hod na neschopenku,to není sranda v těhle podmínkách

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:25
- Nahlásit

nemethova5
musela jsem se plazit se psem v tom pres kaluz a pres hovno
Tak to bych tu zkoušku neudělala,pani bo bysem se poblinkala navíc f tomhle věku bych už z tý zeme ani nevstala

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
těžko bys našla něco na čem by bylo víc vidět všechno a co by se luxovalo hůř
Našla!!!!!Gdysi sme měli doma koberec rádoby samet a tmavě modrej,prkticky neluxovatelnej,jen vlkej rejžák na něj platil!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:32
- Nahlásit

jablunka
tmavě modrej
To sou nový dlaždice na hajzlech,faaakt dobrý,je tam vidět i to co tam vůbec neni
Jak jako zdržujou f Irsku?????Chovaj se jak hovada a eště zdržujou jo??????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:35
- Nahlásit

davidkova renatanooo,to si dovedu predstavit,vzdycky tak krasny barvy,at jde na tom vse videt,prosim te,kterej debil tohle vybira,tem muši byt barvoslepej,ne?hele,jak jsem delala tu zkousku,tak to mi bylo 15let,dnes bych hned vedle toho hodila savlu,uz nemam takovej dobrej zaloudek,neboj vyfotim a poslu.jen ho najit,nevim,kam jsem ho dala.na marodku nejdu,vykuryruju se na kremacce u kremacnich peci,stejne musim hlidat teplotu a samo-tamo se jim zapne kremace,tak to musim vypnout,tak co,tak si tam dam telku a budu cumet,no a pritom se potit pani.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:36
- Nahlásit

jablunkapani neblaznete,vsak nam tu davidkovou strhate,vy na ni s kartacem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:41
- Nahlásit

nemethova5

vykuryruju se na kremacce u kremacnich peci,
No jak myslíš,aspon víš do čeho deš.
vy na ni s kartacem?
se na ně vyfláknu,se neboj!!Něco vymyslim,nejsem debil,luxuju jen o velkejch prázdninách a nehodlám to měnit
Neessi
hele hod sem linka na to tvý album at Dana vidí Boržínku f plný kráse

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:43
- Nahlásit

davidkova renata
Jak jako zdržujou f Irsku?????Chovaj se jak hovada a eště zdržujou jo??????
Nee,tihle sou ty hodný,ale mají tam ňákej problém a do toho nigdo z Čech nevidí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:46
- Nahlásit

jablunka
Nee,tihle sou ty hodný
Jo tak,to víte,sem prudká a hned vidim rudě .Hlavně aby přijela!!!
No nic,du se asi zhroutit bo co,né že tu budete psát jak fsteklý.nemethova5
pani,zas si zavoláme,napište gdy můžete a dem do toho

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:46
- Nahlásit

davidkova renataja uz se z mudr domlouvala na stenakovy,ale musi to byt chlupac a musi mit pres 40kilo.no to jsem rada,ze to taky neprehanis s tou praci,ale mas recht,kdyby mi bylo zle jdu marodit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:47
- Nahlásit

davidkova renataja volat muzu porad pani,zavru se v loznici a muze mi bejt vse ukradeny,akorat pani musim najit nabijecku,v tomdle skladisti to je des.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání