Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:28
- Nahlásit

davidkova renatajo aha,hele,za chvilku ti poslu ten obojek,konecne jsem ho fotla,tak ti poslu mailem,jo?

želva
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:29
- Nahlásit

Gerda
tohle musíš mít na autě
http://www.super.cz/vtipky/8963-co-se-spinou-na-ok ne-auta.html

želva
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:31
- Nahlásit

nemethova5
já ci taky obojek mailem.
dík
morce.kkratkosrsty@seznam.cz
jdu venčit,beru všeci sebou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:36
- Nahlásit

davidkova renatamas to tam tak tu dej link,dik,bo svigra zelva to chce taky videt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
Nejsu, su furt cípnutá a při péči našeho zdravotnictví ještě dlouho budu . Naštěstí máme můdr Kaštanovou, která poradí a pomůže

Čekám na fotku toho božího obojku. Jestli bude absolutně božácký tak ho pořídím i šelticím a pumě . Brajenka mívala sqělý. Originál policejní, sehnala mi ho kámoška co u nich dělá. Je černý a na něm žlutý svítící nápis POLICIE . Brajenka s ním hrdě pajdala po ulicích, občas zakopla, občas spadla do příkopy, ale všichni tmavší spoluobčané byli přesvědčení, že pes je skutečně policejní . Asi ho trochu zmenším a budu ho dávat Wandě. O té si půlka vesnice myslí, že je to vlk

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:40
- Nahlásit

Biluškano pani,to musite nakopnout davidkovou,uz jsem ji to poslala,kdybych vedela jak se to tu dava,tak vam to dam hned,jenze jsem ten analfabet pani,tak musite pockat na davidkovou,bo zelva to chce videt taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:49
- Nahlásit

fšicíííí sem!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:49 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

želva
Tak s Pardubickou to vypadá zatím dobře.
Gerda
Co říkáte tomuhle ípáckýmu cvičení s mouchama
Tsssss,u nás to umí i komáři....
davidkova renata
Tak gdepak je ten obojek?

Ha už tu je.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:51
- Nahlásit

Šickni
http://fishki.net/comment.php?id=26900

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:53
- Nahlásit

isdpch
No jo, to je dobrej nápad! budu jezdit vlakem, aspoň si neudělám žádnou škodu, až se třeba na magistrále nabourám!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:54
- Nahlásit

davidkova renatadiky diky,hele to je jinak moje vyroba,ja jsem se tak bavila,jak jsem chodila hlidat s ajaxem,pani,ten by se vam taky libil,musim rict brachovy at to naskenuje az bude doma,poslu ti sveho prvniho psa,to tele vazilo 55kilo v normalu,byl kratkosrstej,taky cernej s palenim,taky zlaticko,taky ostrej jak ziletka,pani,jestli tretiho ovcaka chytnu nejakeho lempla,jdu se obesit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:55
- Nahlásit

davidkova renata
Neměl by bejt ten obojek obráceně? Nebo jak to má toho psa jako bolet, když má ostny ven? Mlátěj ho u toho? Zkusim to na Marii o víkendu taky, zašiju jí hřebíčky do kšírek.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:55
- Nahlásit

davidkova renata
A nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!
Gerda
Ten kakadů má ňákou krční chorobu,bo co!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:57
- Nahlásit

želva
tohle musíš mít na autě
http://www.super.cz/vtipky/8963-co-se-spinou-na-ok ne-auta.html

Je to krásný, ale já už mám teď auto čistý, bo je nový a tam ho myli. Takže jedině chvilku počkat, než se mi na tom něco usadí, to nebude tak dlouho trvat a pak to můžeš v klidu nakreslit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:58
- Nahlásit

Gerda
Šickni

Ty vado to byl v minulým životě nějakej rocker nebo aspon esesák

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:58
- Nahlásit

Gerdaneee,obracene ne,to splnuje ucel,proti agresivnim coklum a lidem,je to ostry jak ziletky,jinak ten obojek uz mam nejakych deset let,to nema psa vubec bolet,ale chranit,to je obranny obojek,pani dovedete si predstavit to pouzivat na IPOOO jeste s vidlickou,pani to by byli vysledky,to by byl mistr za mistrem!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:00
- Nahlásit

Gerda
Neměl by bejt ten obojek obráceně
Dyk píšu vejš,že nemethová je blbka a dává ho vobráceně.Psa ale tříská,to zas jo,je to dobrá kynoložka a ví jak se má se psem zacházet
nemethova5
pani,jestli tretiho ovcaka chytnu nejakeho lempla
klíííd,bude po Boržínce,to akorát vyjde a nemám teda vobavu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:01
- Nahlásit

Gerdaa co to je,nebo kdo to je ta marka,ja vam svyho psa predstavila a vy pani na me tak tajemne.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:03
- Nahlásit

davidkova renatatriskam ho pokud by neco provedl,to zas jo,ale to by uz fakt neco muselo byt,on je radsi hodnej,protoze jsem potom jak buh pomsty,tak si to radsi rozmysli,jak rikam obranny obojek,ostny ven,az budu cvicit IPOOO,tak budou ostny dovnitr.no jsem zvedava,mudr rikala za dva roky,to by tak slo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:33
- Nahlásit

isdpch
Tak dík,mejm komplexům to ale vůbec neprospělo,kdejakej čokl je na tom líp než já

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:51
- Nahlásit

nemethova5
pani,du venčit,ale nemám z toho radost bo je tu nějak hnusně.Tak esi večír dorazim nějak rozumně,tak vás prozvoním ju?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:51 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
,kdejakej čokl je na tom líp než já
Z toho si nic nedělejte,pani,gdyž mi syn oznámlil,že v Pardubkách postavili novou dráhu pro inlajny a bajky,koukala sem na něj dostatečně dlouhoho a dostatečně blbě,že jen zkonstatoval:"To neřeš,mutr!" a šel.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:53
- Nahlásit

jablunka
pani a co je bajky?? Vim,že je to nějakej literární útvar ,kde vystupujou zvířátka,ale že by pro ně stavěli novou dráhu....

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:56
- Nahlásit

nemethova5
co to je,nebo kdo to je ta marka
No Mařka je přece můj drajvovej pes, ne? Má klidový drajf, je líná, vzteklá, nervní, úplně jako já, sme si hrozně podobný, asi s ní budu dělat obrany, bo na to má ideální povahu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 13:57 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
pani a co je bajky??
No koukám,že ste na tom jak já.Ale poučena,už vím,že bajk je ňákej druch kola!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:03
- Nahlásit

jablunka
bajk je to mrňavý kolo, co se na něm nesedí, ale skáče se s nim po tý u-rampě, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:04
- Nahlásit

jablunka
že bajk je ňákej druch kola!
Koly jo???Jako Kokakola nebo Pepsikola a tak jo? No to je celkem fuk,nepiju ani jednu bo je tam moc cukru

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:05
- Nahlásit

Neessi
Můdr, začíná se mi zase zamlžovat oko - může se mi vrátit zánět duhovek? Ach jo, se z toho potento!

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:06
- Nahlásit

davidkova renata
Pani,vy ste ouplně mimo!No Gerdička už vám to vysvětlila.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:08
- Nahlásit

Gerda
A nemáš vlčí mhu z hladu????

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání