| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
.Hlavně aby přijela!!!
To je i moje nejvroucnější přání................
No nic,du se asi zhroutit bo co,
Du taky,bo sem servaná jako prase!
Brou noč fšem..........
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:53
- Nahlásit
nemethova5
tak zejtra,pani,von bude volat eště isdpch co má za novou chorobu tak to je na dlouho .Tak zejtra číhněte sem ,zatim brou a kurýrujte se
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 20:56
- Nahlásit
davidkova renatadobra pani,ted jsem vam volala,tak jinak dobrou a zejtra
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2007 21:19
- Nahlásit
davidkova renata
rozkaz
http://album.volny.cz/samanka1/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:19
- Nahlásit
čus fčicííí zmrzlí a nasr..ý
gde je gdo,sakra?
Neessi
pani jak to ten čokl stojí,proboha????To nevíte,že mu máte srážet tu prdel až na zem???To ste kinolok??!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:38
- Nahlásit
Brýýýýýýýýýýý rrrrááááááááááánko fšicííííííí..........
davidkova renata
Neessi
Ženský,ať koukám,jak koukám a že sem prohlídla fšechny fotky,ta čuba má palici jak krááááááááva!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:40
- Nahlásit
jablunka
čuba má palici jak krááááááááva!!!!
Spíš jak kýbl ,je to pěkný zvířátko,ale asi nesplnuje současný trendy a parametry
du ven...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:53
- Nahlásit
dobré ránko všem
jestli se sem dnes Nika nebo Jimmi ukáže tak mě asi pomluví
lidi,já si včera užila na flyballu ,a to jsem jenom vypomáhala
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:10
- Nahlásit
želva
ale di ty, byla jsi výborná...já tě sledovala
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:16
- Nahlásit
Jimmi
ale di ty, byla jsi výborná...já tě sledovala
jéééééééééééééé to je hezkýýýýýýý ,uvidíme se v pondělí
ale nejvíce se mě líbilo,jak mi Ála nařídila abych si sedla na box a vypouštěla psy,je vidět že ta tlouštka je k něčemu dobrá,box se ani nehnul
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:32
- Nahlásit
davidkova renata
Spíš jak kýbl,je to pěkný zvířátko,ale asi nesplnuje současný trendy a parametry
Je nádherná,na parametry já se.u!!!!!!!!!
želva
jestli se sem dnes Nika nebo Jimmi ukáže tak mě asi pomluví
To ikdyž se neukážou!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:38
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,ted jsem se vzbudila a pripadam si,jak bych spadla do obrovskyho mlynku,jsem domlacena jak prase,to ta horecka,jinak fena je fakt nadherna,vis ze taky s..u na nejaky soucasny trendy,mam rada velky,mohutny zvirata a ne ipovyyyy skalary,ktery tahaji zadni nohy jak klokan a kdybych na toho psa sahla,tak se zlomi,jo a to nesmi foukat silny vitr,bo to se tutove zlomi,staci aby nevybral zatacku.no budu asi po bordzince kvuli tomu steneti premyslet.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:46
- Nahlásit
Nazdar všichni anorektičtí a plandaví!
Dnes zažívám nejkrásnější pocit za několik let - padají mi kalhoty, záměrně jsem si pásek vzala jen do tašky, abych si tento bájný pocit řádně užila. Děcka jezte bílkoviny, bude vám plandat ouplně šecko! Kalhoty, co sem si kupovala - pánsky s vyššim pasem, bo nesnášim ty nízký, co z nich lezou boční faldy a spoďáry - mi krásně visej na bokách, přes zadek a z toho mám největší radost! Jupíííííííí!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 09:49
- Nahlásit
Gerdanazdar hubenoure,ja se radsim najim a vim,ze mi je dobre i tak,bilkoviny,jakozto plnohodnotny jsou v mase?ja jsem sice masova,ale za chvilku bych kvuli masu zkrachovala.jinak gratuluji k zhubnuti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:15
- Nahlásit
nemethova5
Bílkoviny jsou podle mojí dietoložky hlavně v mase, doporučila mi jíst maso v podstatě pořád + mléčné výrobky jako jsou kefíry, tvarohy, acido mlíka atd. Vzhledem k tomu, že se v podstatě několik let obrovsky přežírám, pak prostě hubnu při dodržování "normálních" porcí. Už jsem docela dlouho nejedla v noci, to je taky veliký plus.
Teď nám do práce dorazily chlebíčky a jelikož je nás tu málo, urvala jsem pro sebe velikej kus snídaně - mňam! No a už teď se těšim na oběd
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:47
- Nahlásit
tohle pořidte chlapům
http://www.super.cz/vtipky/8961-touhle-sladkosti-m uzi-nepohrdnou.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 10:52
- Nahlásit
želva
tohle pořidte chlapům
Co za pí.oviny ještě nevymyslej!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:02
- Nahlásit
jablunka
no holka,to stačí když si tohle udělám z gumovejch medvídků
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:08
- Nahlásit
jablunka
za pí.oviny
No právě,pani
Gerda
padají mi kalhoty
Bysem vám ráda pogratulovala,ale neudělám to...bledá závist! Se ty přebytečný vaše kila totiž nastěhovaly ke mě!!!! Kalhoty mi naposled padaly loni kolem vánoc,letos je bohužel všechno jinak .Nicméně pocit je to naprosto bezkonkurenční,nejlepčí ze fšech,matně si fspomínám
nemethova5
čus chcípáku .no to je teda děs,nesnášim takový stavy a navíc eště musíš s čoklem .Kdy jdeš makat,až zejtra?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:14
- Nahlásit
želva
tohle pořidte chlapům
No včera byla reportáž o modním návrháři, co ušil 14 večerních rób z plechovek od koly a piva. Vypadaly podstatně líp než tahle podprsenka z bonbonků. Už vidim jak to máš na sobě v létě a ubodaj tě vosy.
Co říkáte tomuhle ípáckýmu cvičení s mouchama? http://www.youtube.com/watch?v=mLG7NKBK98M
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:22
- Nahlásit
Gerda
Co říkáte tomuhle ípáckýmu cvičení s mouchama? http://www.youtube.com/watch?v=mLG7NKBK98M
no to usím vyzkoušet,nějaké dnes venku chytnu a začnu svičit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:29 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
Co říkáte tomuhle ípáckýmu cvičení s mouchama
no týýý krááá...o,to je vončo! .Spoprtáááácíííjjedou,to se musí nechat.Leží mi tu jedna zdechlá vod rána na parapetu,zkusim jí resuscitovat a zahájim výcvik Dyš bude levá,dám jí do lepčích rukou a chytnu si jinou
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:34
- Nahlásit
co máte v plánu o víkendu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:38
- Nahlásit
O víkendu se budu válet a léčit z té dunivé hlavy, snad to rozpustim, už rok sem nebyla nemocná. A taky půjdu s Mařenou do lesa, aby se zas trošku prošla.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:43
- Nahlásit
Gerda
tak hlavně at jsi fit příští sobotu
nevadilo by vám,kdybych to přesunula na 14 hodinu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:52
- Nahlásit
želva
Mě je to celkem fuk, hlavně ať je to v sobotu, v neděli už je tím směrem moc velká zácpa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 11:56
- Nahlásit
Co říkáte tomuhle ípáckýmu cvičení s mouchama?
Co myslíte, používá na to tachyjón, nebo cvičí na vidličku?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:05
- Nahlásit
Biluška
nebo cvičí na vidličku
Bych myslela,že tu...taková moucha na vidličce..mňam!
Nemethová slíbila vyfotit epesní vobojek na Hajana ,to se nám bude líbit,ale vona blbka ho dává tomu čokloj vobráceně
už ste zdravá nebo co?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:20
- Nahlásit
davidkova renatanazdar zdravi te chcipak,hele,uz je mi trochu lip,no zitra jdu makat,jedu na kremacku,jo jinak je pravda,ze ho davam ostnama navrch,to je proti tem mrdkam cernym,oni jeste nevi,co na ne chystam celkove,se budou divit,kde mate ty mouchy,co cvici ipooo,ja si poridim poradnou masarku,kdyz radnej pes tak i radna moucha,neboj,ja to fotnu,pak tu muzes dat link,jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2007 12:23
- Nahlásit
nemethova5
kde mate ty mouchy
http://www.youtube.com/watch?v=mLG7NKBK98M
na to klíííkni
|