Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:08
- Nahlásit

jablunka
vy ste ouplně mimo
jj,tam já právě sem... ,slušně řečeno,teda.
Jinak ale už vim!To kolo ze mě dítě vyrazilo loni k vánocům a já ho zjebala co to koupil za krám,že vypadá jak když ho dostal ke třetím narozeninám.Prej tomu nerozumim,spratek!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:10
- Nahlásit

jablunka
Sem teď byla na obědě a měla sem luxusní polífku minestronku, takovou slaďoučkou, bylo v ní teda dost zeleniny, což nekvituju moc příznivě, ale to, že byla slaďoučká mi to nahradilo Oči mě bolej, v uších mě píchá, hlavu mám úplně dunivou a bolej mě nohy. Takže to je myslim několik správných důvodů, proč si mám jít lehnout do postele. Marie mi bude vařit čaj.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:10
- Nahlásit

davidkova renatapani,ja ted prisla z venku s hajanem,byla jsem s nim skoro hodinu,taky je tu hnusne,tak vecir prozvon,jo?Gerdapani a co mate za plemeno,ja mam ovcouna,teda spis medveda a vy?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
.Prej tomu nerozumim,spratek!

Sem si fšimla,že se overgodovi zalíbilo hádat se s váma!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:14
- Nahlásit

nemethova5
Marie je skorokolie, ale to se jí nesmí řikat, takže jí řikám, že je úplná borderkolie, jenže jen tak mezi námi, je to vořech z tý kolie tam něco bude, pak asi taky kokr a pak nevim. V každym případě před ní ani slovo, před ní o ní mluvíme dycinky jako o kolii.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:18
- Nahlásit

Gerdatak posli foto,ja se rada podivam,jinak co se tyce nachcipani,tak jsme na tom obe dve stejne,rymu a kasel mam na rozdavani,jak vy pani?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:18
- Nahlásit

isdpch
to je vopačně,
No tak to jo,to beru!

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:21
- Nahlásit

nemethova5
,rymu a kasel mam na rozdavani,
To vám vůbec nezávidím,mě trvalo 2 tejdenky,než sem to rozdala!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:22
- Nahlásit

nemethova5
Mařka a Gerda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:23
- Nahlásit

davidkova renataje to je pekny pejsek,nooo mařka je peknajablunkanechcete pani tak kilo rymy a pul kila kasle?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:24
- Nahlásit

jablunka
zalíbilo hádat se s váma!

to je vopačně, alespoň takhle mi to vysvětlovala, když jsem se jí ptal v čem jede ?

Njn..a nigdo mi nepomůže,čék aby fšecko vodřel sám,ku*va!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:27
- Nahlásit

isdpch
Gerda je vlevo

du
Už si tam měl bejt

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:30
- Nahlásit

davidkova renatano konecne ze mi je lip,vcera jsem byla na chcipnuti pani,tak co pani,obojek jde,ne?vite jak jste me to ucila vsechny mozny prostredky proti tem mrdkam cernym,asi si nakonec udelam i ja pro sebe nejake ostny na ruce.

želva
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:31
- Nahlásit

jablunka
tak to je dobře,užij si to a fandi
Gerda
to nemá chybu

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 14:45
- Nahlásit

nemethova5
nechcete pani tak kilo rymy a pul kila kasle?

ANI DEKO!!!!!!!!!!!!!!
davidkova renata
Njn..a nigdo mi nepomůže,čék aby fšecko vodřel sám,ku*va!
Proto už do těhle témat nelezu,páč vím jak úrodná půda je tam pro nadbůcha!

Tinta76
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:06
- Nahlásit

davidkova renata

Že by to byl Kaki? ... u nás teda jako myslim

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:32
- Nahlásit

nemethova5
jinak co se tyce nachcipani,tak jsme na tom obe dve stejne,rymu a kasel mam na rozdavani,jak vy pani?
No kašel celkem mám, ale to mi nevadí, jako kuřák už jsem zvyklá, rýmu ani moc nemám, mám to hlavně v hlavě (jak tam nemám ten mozek, tak je tam dost místa na rýmu), ale nejvíc mě štve to oko, zamlžuje se mi a minule ten zánět taky tak začínal.
nooo mařka je pekna
mařka je moooooooooc krásná, to je jasná věc, zrovna z té fotky je patrné, jak leží, když ležim já

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 15:37
- Nahlásit

čus fšicííííííííí[b]

jen procházím,bo musím jít na cvičák,možná Bordžínka začala majinkato hárat,ale to mi řeknou psi na cvičáku.
Davídková- (k fotce) Bordža stojí jako tele,prdel sráží Aisha-ale dyk to víš.Příjdu večír.

želva
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:09
- Nahlásit

Neessi
Příjdu večír.
budu se těšit

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:12
- Nahlásit

Toho tady zase naplácáte přes víkend!

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fšem matkám!!!!
Potřebuju vod vás slyšet názor!Právě sem cérce(15let) asi zkazila perspektývní fstah!!!Přišla na zahradu s hošanem z vedlejší fsi a že jim je zima,jesli nemůžou do kuchyně,uvařit si čaj.No tak proč né,souhlasila sem.Po půl hodině sem usoudila,že dost bylo čaje a s jemným zaklepáním sem tam ftrhla.A ten gauner měl hlavu narvanou v mojí LEDNICI!!!!No chápete to!!!Tak sem mu slušně voznámila,že toto jako ne,to až po zásnubách a von byl f cukuletu f prdeli! Holka mi řekla,že jesli se na ní vykašle,tak je to moje chyba,pokouším se jí vysvjetlit,že gdyž mu pude vo ní,tak se nevykašle a gdyž vo žvanec,ať dá ruce pryč vona,páč to za nic nestojí.
No co vy na to????????

Ještě to zkopčím na saraxátko,bo tam by mi mohli taky něco říct.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:41
- Nahlásit

jablunka
No v 15 asi eště vtip nepochopí, ale kdyby mi ňákej výrostek strkal hlavu do lednice za účelem sežrání něčeho jistě moc dorbýho, vynesla bych ho v zubech! A hlavně dyby mi céra přitáhla výrostka domů už v 15, seřezala bych jí traverzou!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:43
- Nahlásit

jablunkato je dobry ofrk,strkat hlavu do cizy lednicky,asi bych se zachovala jako gerda,jo a co by vubec clovek chtel po pubescentech?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:01
- Nahlásit

Gerda
A hlavně dyby mi céra přitáhla výrostka domů už v 15, seřezala bych jí traverzou!

Mě by jen za ten nápad nechali zavřít do kláštera!!!
kdyby mi ňákej výrostek strkal hlavu do lednice za účelem sežrání něčeho jistě moc dorbýho, vynesla bych ho v zubech!
Tak to sem byla ještě f pohodě!

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:22
- Nahlásit

Gde ste gdo!?!?!?
No já se pro dnešek loučím,páč navrátivší se Othelo vyžaduje mou pozornost.
Brou noč fšicííííí......

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:42
- Nahlásit

jablunka
Zmlať je fšechny. Céru, hošana i Othela . Jednak se ti uleví a za druhé to má bezpochyby vynikající výchovné účinky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:44
- Nahlásit

jablunka
Já su tu,ale vy už asi né.Esi vyžaduje Otélo pozornost v podobě večeře,je to vodbytý f cuku letu,flákněte mu chleba máslem a je to.at si to užije,zrovna poudali,že vod novýho roku to nebude krmě pro sociálně slabčí rodiny Esi vyžaduje TU pozornost...dyk víte...bude to eště kratší

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:46
- Nahlásit

jablunka
ten gauner měl hlavu narvanou v mojí LEDNICI!!!!

No pani,to je pjeknej začátek!!Co bude dělat po vohláškách??!!
Kolegyně Biluška má pravdu,jako dycky,zmelte fšecky a započítejte f to i souseda řezníka

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:51
- Nahlásit

jablunka
ad zkaženej fztach:

tak tohle u nás je běžným jevem a u obou dětí .Vždycky,když si někoho přivedli na návštěvu,tak jsem po krátkém představení udělala trasu:"Tady je WC,koupelna,kuchyně,špajz,do ložnice mi nelezte,máte svůj pokoj nahoře a pokud se moc rozjedete v hlučné zábavě,tak támhle jsou dveře."Docela to fungovalo a moje děti si svoje návštěvy docela ukočírovaly až na pár vyjímek,kdy nějakej americkej zpěvák(holky kamarád)nechtěl pochopit,že v zabahněných botách od koní mi tu běhat nebude,ale i toho jsem srovnala.Syn si zase bral své kamarády aikidisty (cca 15lidí) na "meditace"-to jsem byla včas požádána o navaření a napečení hory žrádla,ale zase s nima byla legrace.Do lednice chodili běžně všichni -ale to mi nějak nevadilo.Spíš si srovnej céru,aby uměla donutit chlapce dodržovat pravidla,ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:55
- Nahlásit

Neessi
lednice chodili běžně všichni
Pani,vy šílíte,víte co dneska stojí naplnit lednici????????
co na cvíííčáku?

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání