Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 19:20
- Nahlásit

želva
Nejezdi. Je tam zima, houbec vidíš, snad jen ta atmoška.

želva
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 19:23
- Nahlásit

rosnička
Nejezdi. Je tam zima, houbec vidíš, snad jen ta atmoška.
zimu mám ráda,když jdeš na tribuny tak vidíš a tmosféra je supééééééééér ,prostě pojedu,jestli tedy nebudu v tu době někde na flyballu jako nabíječka

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 19:25
- Nahlásit

želva
jestli tedy nebudu v tu době někde na flyballu jako nabíječka
...anebo třá v porodnici. Uš béte mnět po svarbě, ne?

želva
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 19:41
- Nahlásit

rosnička
svadba nebude,kvuli papíru a děti nechci,takže v porodnici nikdy nebudu,ale budu zapsovávat ,to víš,já raději psi než děti , ráno vstávám v 6 abych se dostala ven na pořádnou vychajdu s dastym,pak příjdu kolem 7 a jdu ven s těma druhejma,když jdu po noční,tak jdou někdy i v 6 a pak šup spinkat,to já pro psy udělám ráda

želva
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 20:54
- Nahlásit

kde jste???????????????

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 20:58
- Nahlásit

želva
kde jste???????????????

v návalu práce,mám rozloženej šicí stroj a šiju a šiju a šiju...........

želva
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 21:01
- Nahlásit

Neessi
moje svatební šaty? tak už nemusíš... fakt to nemá cenu se brát kvuli papíru

želva
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 21:31
- Nahlásit

jděte všici do háje,MÁTE VŠICI VELKEJ KŘÍŽEK

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 21:35
- Nahlásit

želva a fšicí!!!
Nestíhám,nestačím,lítám celej den kolem mladýho,rameno ho bolí,tak potřebuje maminku.Otřes mozku jsme přežili v pohodě,jen byl ještě dneska unavenější.Ani z Pardubické jsem nic neměla.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 21:49
- Nahlásit

jablunka
Nestíhám,nestačím,lítám celej den

taky tak.No nic-balim to ,už mi to stejně nende,nit se trhá...kde je vlastně triniti?Mně by stačily dvěniti.
Brou fšem

želva
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2007 22:23
- Nahlásit

Neessi
jablunka
DOBRÁ,VÁM SE KŘÍŽEK MAŽE

Triniti
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 08:17
- Nahlásit

Neessi
nit se trhá...kde je vlastně triniti?
Triniti ležela fčera zdechlá takměř celej ten krásnej den f pelechu a čučela na tu nátheru z votefřenýcho vokna. Ani podrpat se sem nemjela sílu
Mně by stačily dvěniti
No mně by teť uš stačily taky dvje, ale uš se mi začínaj vozývat chuťový pohárky, tak snad se časem nebém muset přemenovat na štyrniti.

želva
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 08:24
- Nahlásit

dobré ráno všem

Triniti
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 10:10
- Nahlásit

želva
Nazdárek

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 10:44
- Nahlásit

Dobré ráno všichni líní a rozhýbaní!
Mám pochvalu z rehabilitace, dnes sme narvaly ruku dost daleko nad hlavu, je to báječné!
Jinak mám pořád ukrutnou rýmu a úplně dunivou hlavu. Kdo vyhrál Pardubickou? A co ste tu přes víkend naplácali?

želva
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 10:48
- Nahlásit

Gerda
nazdar
Kdo vyhrál Pardubickou
vyhrála bělka Sixteen s žokejem Dušanem Andrésem,trenér:Josef Váňa,majitel Bouček,čas: 9:18:66

želva
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 11:58
- Nahlásit

kde je davídková ?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 12:10
- Nahlásit

želva
kde je davídková ?????
Tadýýýý,nestíhám,nesvačím,nestihnu to,nestačím...
Gerda
všichni líní a rozhýbaní
Ty vado,eště žes nebyla fčera se mnou bo sem se nějak zamotala a šla sem vomylem do toho NEJVĚTŠÍHO,NEJDĚSNĚJŠÍHO,NEJDELŠÍHO A NEJPRUDŠÍHO kopce ,ani Nyný už nejevila známky nadšení ,sotva sme dolezly po 4 hodinách dom

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 12:14
- Nahlásit

davidkova renata
No já sem hlavně do tří odpoledne spala, narvaná lékama na rozpuštění rýmy, s čepicí na hlavě, ve čtyři jsem vyrazila jen do krčskýho lesa, přišla v půl sedmý a šla si zase s teplotou lehnout. Takže eště že sem s tebou nešla )))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 12:39
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,tak mam sok!byla jsem na meste kvuli tomu bytu,tak minimalne za sest leta ceny od te doby,co je mesto v mest.druzstvu,tak za jednopokojak bych dala pul melounu,ja se na to vyseru,fakt!jinak vsechny zdravim!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 13:08
- Nahlásit

nemethova5
tak za jednopokojak bych dala pul melounu,
Hm...pěkný...sice seš furt vo hodně níž než tady,ale to tě asi nepotěší..tož to nefím..
Jinač taky zdravim

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 13:27
- Nahlásit

davidkova renatavis co i kdybych si mela vzit toho pul milionu pujcky,fakt je to neunosny,dnes jedu na argos,tu sichtu nejak pretrpim a pak mam dva dny volna,zkusim zavolat figurantovy,jestli by nemel cas na hajana v utery odpoledne,hele co jsi to delala za ctyrhodinovou prochazku???pripravujes se na maraton???

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 13:40
- Nahlásit

nemethova5
Prosimtě já si budu brát hypošku 2 mega, jestli neseženu sponsora, a taky to budu muset ňák přežít - v nejhoršim pošlu Marii do práce ,aby taky vydělávala

benda2
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 13:45
- Nahlásit

dobrej den lidé dobré vůle
co je nového zde na serveru kde slovo pes znamená víc než slovo dolar.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 13:50
- Nahlásit

Gerdano jo,hajan uz vydelava,jak to nepujde jinak,beru si pul milionu,nevim,ale hypoteku asi ne,na muj vkus je premrstena placenim,takze asi pujcku.jo soukromi je soukromi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 14:42
- Nahlásit

nemethova5
A jak hajan vydělává? Jen pro inspiraci, protože jsem chtěla Marii poslat na pohovor do jedné mezinárodní firmy, ale pokud se dá pes zaměstnat i bez těch trapných psychotestů a motivačních pohovorů, sem s tím nápadem! Jinak jí nechám zaměstnat u Rovera, aby mi sháněla levnější díly v případě bourání.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:46
- Nahlásit

Čus fšicííííí......
Tak vod rána sem si teprva teď sedla.Nejdříf sem lítala s jedním klukem po nemocnici,potom s druhým na vočkování a holka mi pro změnu lehla!Ještě,že ten nejstarší funguje,bo to už by mi hráblo!Teď sem toho vykloubenýho vodvedla na angličtinu,tak mám aspoň chvilku času.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 15:58
- Nahlásit

jablunka
A co si vykloubil vykloubenec?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 16:10
- Nahlásit

Gerda
A co si vykloubil vykloubenec?
Jj,máš kolegu,to samé co ty,ale nic si tam snad neporušil,tak uvidíme jak to bude dál.Voni sou děti f podstatě nerozbitný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2007 16:31
- Nahlásit

jablunka
To víš, pro mě je to citlivý a věčný téma. Dětem se to stávat může, ony srostou většinou dobře, dcera mojí kamarádky měla v období svého třetího roku vypadávající loket, trvalo to nějaký rok, teď už se jí to nestává. Rameno je nejblbější kloub, má nejmělčí jamku, protože ta končetina dělá největší rotaci pohybu, to žádný jiný kloub nedělá. Pokud si tam nic neporušil, měl by být do 14 dnů max úplně v pohodě - Můdr vlastně říkala i dřív.
Nejblbější mi na tom přijde, že ta bolest je tak velká, že si teď dávám až moc velkýho majzla na to, aby se to znovu nestalo, což taky neni dobře.
Některý vykloubence to ani moc nebolí, záleží, jak si to vyndáš, jestli si u toho něco skřípneš, nebo natrhneš, nebo já nevim co.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání