| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:21
- Nahlásit
Nazdar všichni oteklí a zanícení!
Bolí mě tak děsněv krku, že sem ani nemohla spát. Asi mám spálovou angínu. Takže pochopitelně na Sněžku s naší firmou nejedu, budu se smažit v posteli.
Auto už mám přihlášené, stejnak ste na mě v dobrém nemysleli, aby se to podařilo. Neumim s nim vůbec jezdit, furt mi chcípá. Včera sem jela v protisměru, říkala jsem si, že je to divné, že bych jako řidič neměla být u chodníku, když mám trčet do silnice, abych viděla. Pak všichni troubili, tak jsem uhnula pryč. Naštěstí se nikomu nic nestalo, tluču hlavou o zem, už to nikdy neudělám, budu se soustředit na značky a ne na to, kde mi v křižovatce zabírá spojka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:28
- Nahlásit
Gerda
zanícení!
Sem zanícenej kynológ,fstahuje se to teda na mě taky?
Včera sem jela v protisměru
Hlavně nejezdi na Prahu 6,stejně tu neni nic k vidění. A co kruhovej objezd,už proběh?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
A co kruhovej objezd,už proběh?
Ten je v pořádku, ve Skotsku se na něj najíždělo podstatně hůř ))
Už brzy tě svezu - chceš hodit domů? ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:42
- Nahlásit
Gerda
chceš hodit domů? ))))
Se zeptej esi chci hodit ze skály to je asi totéž
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:46
- Nahlásit
Gerda
Vítej do klubu
Kaštanová
Jsi tu někde? Potřebuju můdrovskou radu, ale lepčejší než mi dává ten patlal přes papíry co si říká obvoďák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:49
- Nahlásit
Biluška
Je f práci,musíte vydržet,pani.Ale můžete založit samostatný téma na to téma a rady se jen pohrnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:01
- Nahlásit
Biluška
Potřebuju můdrovskou radu
Ti taky klidně zdravotnicky poradim, to nemůže bejt tak těžký, copak ti je?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:03
- Nahlásit
Gerda
Ti taky klidně zdravotnicky poradim, to nemůže bejt tak těžký
to ste řekla moooc pěkně a hlavně přesně,pani Taky sem napnutá jak kšandy co z ní vypadne
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:09
- Nahlásit
Gerda
nezapoměn na příští víkend,více u nás v sejšlu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:13
- Nahlásit
isdpch
ať si na to dá vodu
Ty seš úplnej dochtor Cvach
ale zajímavý teda je,že seš zalezlej jak vydra v noře,ale jeeeen se promluví vo nějaký chorobě ,vletíš sem jak mastnej papír do průjezdu...fakt zajímavý
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
ale zajímavý teda je,že seš zalezlej jak vydra v noře,ale jeeeen se promluví vo nějaký chorobě ,vletíš sem jak mastnej papír do průjezdu...fakt zajímavý
Pán má dobře vyvinutej instinkt!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:20
- Nahlásit
jablunka
Pán má dobře vyvinutej instinkt!
bohužel je to to jediný co má vyvinutý
isdpch
ale na vobjedě a bylo to mňáááááám
No ale bacha třá na botůůůlizmus!!! To by mohlo bejt vošklivý!
si do hrobu tydlůecty pracně nabytý zkušenosti nevezmu
Je zakázáno cokoli brát si s sebou do hrobu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:34
- Nahlásit
davidkova renata
bohužel je to to jediný co má vyvinutý
AU!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:35
- Nahlásit
jablunka
AU!!!!!!!
Du nahrát isdpch Nemocnici čikégohoup
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:50
- Nahlásit
isdpch
že se nemaj jíst nahnilý jablka
To já vim dávno a ani zelenina,prej se to nemá vodkrajovat ale vyhodit! No to asi psal nějakej chytrák co nestál nikdy u regálu s cenama .Teratogenní vlastnosti mi nevaděj bo zabřeznout už neplánuju a poškozenou DNA mám vodjaktěživa,jinak bych se nemohla bavit s overdogem s takovou laskavostí .
Ofšem ta kořalka..tot otázka,počkáme na můdr,ale myslim,že ten kvasnej proces s tim patulíínem zatočí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:52
- Nahlásit
isdpch
Já bych se patulinu tak děsně nebála, protože je to spíše indikátor špatných výrobních postupů - používání "plesnivých" vstupních surovin, než bezprostřední vážná hrozba zdraví člověka či zvířete, i když je třeba počítat i s chronickou intoxikací.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 13:52
- Nahlásit
Fšem moc děkuju za projevenou soustrast a nabídku pomoci. Bohužel potřebuju pouze a jedině můdr, jelikož je na to vystudovaná a něco jí přece za ty roky ve škole v té chlafě zůstat muselo, no ni? Jelikož ten papírovej blb je schopen pouze a furt dokola mi vnucovat neschopenku, ale že by přišel na to co mi je a co se s tím má dělat, to teda ne. A neschopenka je mi na dvě věci když mám doma sedm čoklidů a musím splácet hypotéku. Můdr, vykašli se na ty těhule, ony beztak porodí i samy a pojď honem sem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:27
- Nahlásit
Biluška
potřebuju pouze a jedině můdr, jelikož je na to vystudovaná
jo tak vy ste snad nakonec březí???!!! no ty krá...o.to budou lííínije .Už mi poslala maila tak je doma
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:37
- Nahlásit
davidkova renatanazdar reni,u kamosky bylo super,jak jinak,jsem nachcipana jak svina,nemuzu ani mluvit,jeste,ze mam jen dnes sichtu a pak az v sobotu.co je pani,kde ste se ztratila?chtela jsem jit kousat,skoda,nas figurant smenuje.ale mozna v nedeli se pujdu podivat do koukolne na cvicak,uz jsem tam dlouho nebyla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:39
- Nahlásit
nemethova5
sem tu ale du ven právě a pak dřít .Sem si četla starý časáky vod želvy.Nachcípaná??Tak to ste chytla tady na netu!!
Tak to přetrpte f práci a až vám bude líp,zasejc si zavoláme jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:45
- Nahlásit
davidkova renatastarych casaku mam,vzdycky tam ne co najdu pro inspiraci,takze v nich jsem skoro porad,mam je od roku 1970,az na ty komunisticky blaboly fakt dobry,kdyz se podivam na psiska pred tim a ted je to fakt rozdil,no nachcipana,mozna jsem chytla tu netovou nemoc,co ji po me mamil ISDPCH???,ten moribundus,ja to pretrpim,tak mi dneska prozvonte pani,vsechny zase pekne prodrbeme,hlavne tu vidlicku ala IPOOOO.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:53
- Nahlásit
davidkova renata
Paní nestrašte laskavě . Ještě tohle tak. To by mě asi kleplo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:59
- Nahlásit
Biluška
Jsem tu,ale fofr,za chvíli jedu na cvíííííčák
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:02
- Nahlásit
Neessijsem tu sice pozde,ale pekna fotka,jinak hajan mel 52kilo,ale musel dolu,boleli ho klouby.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:03
- Nahlásit
No tak kurňa-je tady celej den sháňka po mně,ale když příjdu,tak jak když střelí do hejna pipin-nigde nigdo
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:06
- Nahlásit
nemethova5
hajan mel 52kilo
No jestli má v.k.62,tak asi trochu musel jít dolů.Ta moje krakenka už teď má v.k.60 a furt ta megera roste,už mne napadlo,jestli nemá nějakou poruchu-nadbytek růstovýho hormonu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:10
- Nahlásit
Biluška
Tak gde ste,paní?Nemám vám tam poslat rovnou černý havrany,když se nehlásíte?
Za 5 minut sem ještě kouknu a pak frčím,zatím jdu napytlovat čuby do auta
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:35
- Nahlásit
davidkova renata
to je pro tebe jak stvořený
http://www.novinky.cz/domaci/o-vikendu-zacne-mrzno ut--na-horach-bude-snezit_124340_ufvc5.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:40
- Nahlásit
želva
Mamka musí honem do středomoří, nebo nám zmrzne. Já se naopak docela těšim .-)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 16:02
- Nahlásit
Neessi
Já sem musela s čoklicema ven, nebo by mi zbořili barák. Tak já vám písnu maila paní.
|