Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:21
- Nahlásit

Nazdar všichni oteklí a zanícení!
Bolí mě tak děsněv krku, že sem ani nemohla spát. Asi mám spálovou angínu. Takže pochopitelně na Sněžku s naší firmou nejedu, budu se smažit v posteli.
Auto už mám přihlášené, stejnak ste na mě v dobrém nemysleli, aby se to podařilo. Neumim s nim vůbec jezdit, furt mi chcípá. Včera sem jela v protisměru, říkala jsem si, že je to divné, že bych jako řidič neměla být u chodníku, když mám trčet do silnice, abych viděla. Pak všichni troubili, tak jsem uhnula pryč. Naštěstí se nikomu nic nestalo, tluču hlavou o zem, už to nikdy neudělám, budu se soustředit na značky a ne na to, kde mi v křižovatce zabírá spojka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

Gerda
zanícení!
Sem zanícenej kynológ,fstahuje se to teda na mě taky?
Včera sem jela v protisměru
Hlavně nejezdi na Prahu 6,stejně tu neni nic k vidění. A co kruhovej objezd,už proběh?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
A co kruhovej objezd,už proběh?
Ten je v pořádku, ve Skotsku se na něj najíždělo podstatně hůř ))
Už brzy tě svezu - chceš hodit domů? ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:42
- Nahlásit

Gerda
chceš hodit domů? ))))
Se zeptej esi chci hodit ze skály to je asi totéž

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:46
- Nahlásit

Gerda
Vítej do klubu

Kaštanová
Jsi tu někde? Potřebuju můdrovskou radu, ale lepčejší než mi dává ten patlal přes papíry co si říká obvoďák.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:49
- Nahlásit

Biluška
Je f práci,musíte vydržet,pani.Ale můžete založit samostatný téma na to téma a rady se jen pohrnou

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:01
- Nahlásit

Biluška
Potřebuju můdrovskou radu
Ti taky klidně zdravotnicky poradim, to nemůže bejt tak těžký, copak ti je?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:03
- Nahlásit

Gerda
Ti taky klidně zdravotnicky poradim, to nemůže bejt tak těžký
to ste řekla moooc pěkně a hlavně přesně,pani Taky sem napnutá jak kšandy co z ní vypadne

želva
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:09
- Nahlásit

Gerda
nezapoměn na příští víkend,více u nás v sejšlu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:13
- Nahlásit

isdpch
ať si na to dá vodu

Ty seš úplnej dochtor Cvach
ale zajímavý teda je,že seš zalezlej jak vydra v noře,ale jeeeen se promluví vo nějaký chorobě ,vletíš sem jak mastnej papír do průjezdu...fakt zajímavý

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:16
- Nahlásit

davidkova renata
ale zajímavý teda je,že seš zalezlej jak vydra v noře,ale jeeeen se promluví vo nějaký chorobě ,vletíš sem jak mastnej papír do průjezdu...fakt zajímavý
Pán má dobře vyvinutej instinkt!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:20
- Nahlásit

jablunka
Pán má dobře vyvinutej instinkt!
bohužel je to to jediný co má vyvinutý
isdpch
ale na vobjedě a bylo to mňáááááám
No ale bacha třá na botůůůlizmus!!! To by mohlo bejt vošklivý!
si do hrobu tydlůecty pracně nabytý zkušenosti nevezmu
Je zakázáno cokoli brát si s sebou do hrobu

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:34
- Nahlásit

davidkova renata
bohužel je to to jediný co má vyvinutý
AU!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:35
- Nahlásit

jablunka
AU!!!!!!!

Du nahrát isdpch Nemocnici čikégohoup

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:50
- Nahlásit

isdpch
že se nemaj jíst nahnilý jablka
To já vim dávno a ani zelenina,prej se to nemá vodkrajovat ale vyhodit! No to asi psal nějakej chytrák co nestál nikdy u regálu s cenama.Teratogenní vlastnosti mi nevaděj bo zabřeznout už neplánuju a poškozenou DNA mám vodjaktěživa,jinak bych se nemohla bavit s overdogem s takovou laskavostí.
Ofšem ta kořalka..tot otázka,počkáme na můdr,ale myslim,že ten kvasnej proces s tim patulíínem zatočí

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 12:52
- Nahlásit

isdpch
Já bych se patulinu tak děsně nebála, protože je to spíše indikátor špatných výrobních postupů - používání "plesnivých" vstupních surovin, než bezprostřední vážná hrozba zdraví člověka či zvířete, i když je třeba počítat i s chronickou intoxikací.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 13:52
- Nahlásit

Fšem moc děkuju za projevenou soustrast a nabídku pomoci. Bohužel potřebuju pouze a jedině můdr, jelikož je na to vystudovaná a něco jí přece za ty roky ve škole v té chlafě zůstat muselo, no ni? Jelikož ten papírovej blb je schopen pouze a furt dokola mi vnucovat neschopenku, ale že by přišel na to co mi je a co se s tím má dělat, to teda ne. A neschopenka je mi na dvě věci když mám doma sedm čoklidů a musím splácet hypotéku. Můdr, vykašli se na ty těhule, ony beztak porodí i samy a pojď honem sem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:27
- Nahlásit

Biluška
potřebuju pouze a jedině můdr, jelikož je na to vystudovaná
jo tak vy ste snad nakonec březí???!!!no ty krá...o.to budou lííínije.Už mi poslala maila tak je doma

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:37
- Nahlásit

davidkova renatanazdar reni,u kamosky bylo super,jak jinak,jsem nachcipana jak svina,nemuzu ani mluvit,jeste,ze mam jen dnes sichtu a pak az v sobotu.co je pani,kde ste se ztratila?chtela jsem jit kousat,skoda,nas figurant smenuje.ale mozna v nedeli se pujdu podivat do koukolne na cvicak,uz jsem tam dlouho nebyla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:39
- Nahlásit

nemethova5
sem tu ale du ven právě a pak dřít.Sem si četla starý časáky vod želvy.Nachcípaná??Tak to ste chytla tady na netu!!
Tak to přetrpte f práci a až vám bude líp,zasejc si zavoláme jo?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:45
- Nahlásit

davidkova renatastarych casaku mam,vzdycky tam ne co najdu pro inspiraci,takze v nich jsem skoro porad,mam je od roku 1970,az na ty komunisticky blaboly fakt dobry,kdyz se podivam na psiska pred tim a ted je to fakt rozdil,no nachcipana,mozna jsem chytla tu netovou nemoc,co ji po me mamil ISDPCH???,ten moribundus,ja to pretrpim,tak mi dneska prozvonte pani,vsechny zase pekne prodrbeme,hlavne tu vidlicku ala IPOOOO.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:53
- Nahlásit

davidkova renata
Paní nestrašte laskavě . Ještě tohle tak. To by mě asi kleplo.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 14:59
- Nahlásit

Biluška
Jsem tu,ale fofr,za chvíli jedu na cvíííííčák

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:02
- Nahlásit

Neessijsem tu sice pozde,ale pekna fotka,jinak hajan mel 52kilo,ale musel dolu,boleli ho klouby.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:03
- Nahlásit

No tak kurňa-je tady celej den sháňka po mně,ale když příjdu,tak jak když střelí do hejna pipin-nigde nigdo

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:06
- Nahlásit

nemethova5
hajan mel 52kilo

No jestli má v.k.62,tak asi trochu musel jít dolů.Ta moje krakenka už teď má v.k.60 a furt ta megera roste,už mne napadlo,jestli nemá nějakou poruchu-nadbytek růstovýho hormonu

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:10
- Nahlásit

Biluška

Tak gde ste,paní?Nemám vám tam poslat rovnou černý havrany,když se nehlásíte?
Za 5 minut sem ještě kouknu a pak frčím,zatím jdu napytlovat čuby do auta

želva
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:35
- Nahlásit

davidkova renata
to je pro tebe jak stvořený
http://www.novinky.cz/domaci/o-vikendu-zacne-mrzno ut--na-horach-bude-snezit_124340_ufvc5.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 15:40
- Nahlásit

želva
Mamka musí honem do středomoří, nebo nám zmrzne. Já se naopak docela těšim .-)

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 16:02
- Nahlásit

Neessi
Já sem musela s čoklicema ven, nebo by mi zbořili barák. Tak já vám písnu maila paní.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání