Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 18:05
- Nahlásit

Gerda
tak to jsme dvě,já se taky už těším na sních

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 18:15
- Nahlásit

Neessi
Ta moje krakenka už teď má v.k.60 a furt ta megera roste,už mne napadlo,jestli nemá nějakou poruchu-nadbytek růstovýho hormonu
Pani, to si myslíte Vy, kerý i SLEPICE VYROSTLY DO VELIKOSTI PRŮMĚRNÝHO PŠTROSA????????????????????,

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 18:32
- Nahlásit

isdpch
to mě zas bude v sobotu bolet hlava
Jen se nedělej, na bolest hlavy se musíš těšit- dyť je to regulérní nemoc!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 19:10
- Nahlásit

Isdpch
Předevčírem v nemocnici jsem z nudy přečetla leták, na kterém bylo napsáno, že "kouření je nemoc" . Dokonce má svoji diagnozu - F17 . Takže jsi vlastně nemocný a to tak, že vážně a dlouhodobě . Klidně to všem řekni, žádný hypochondr, vážně nemocný

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 19:14
- Nahlásit

Biluška
Helejte, letáky vo tom, že hypochondrie je taky choroba, tentokrát duševní, tam neměli? Pokud ne, hrubě zanedbali vaše povědomí, jakož i osobní vývoj! Dožadovala bych se nápravy a čísla diagnózy!

želva
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 19:52
- Nahlásit

rosnička
nezapoměn na příští sobotu,výmluva je u tebe jedině že děláš v práci,jinou neberu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:09
- Nahlásit

Gerda
Mamka musí honem do středomoří, nebo nám zmrzne
Děkuju vám,pani,Tak mi to zaplatíte z toho šikovnýho úvěru? To už je snad fuk ne...
Biluška
kouření je nemoc" . Dokonce má svoji diagnozu - F17 . Takže jsi vlastně nemocný a to tak, že vážně a dlouhodobě . Klidně to všem řekni, žádný hypochondr, vážně nemocný
No a alkoholismus přece taky,dyk von je chorobama ouplně prolezlej ,dif že eště žije

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
No a alkoholismus přece taky,dyk von je chorobama ouplně prolezlej ,dif že eště žije
Chudáček Isdpch . Neměli bysme se mu už skládat na věnec? Nebo víte co, ušetříme. V Kauflandu prodávali takové polystyrénové kolečka, za pár kaček. Do toho se nabodá nějaké jehličí, nějaká slaměnka a vyrobíme si věnec sami. Někoho, kdo umí vyšívat pověříme výrobou stuhy a bude. Akorát musíme někde sehnat levně tu stuhu. Nebydlí někdo z nás poblíž hřbitova??

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:20
- Nahlásit

Biluška
Někoho, kdo umí vyšívat pověříme výrobou stuhy a bude
S tim se netřeba crcat, to vám namaluju barvama na textil!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:24
- Nahlásit

rosnička
To je taky možnost . Ale třeba bydlí někdo blízko u hřbitova a může ji sehnat hotovou a hodně levně

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:30
- Nahlásit

Biluška
hodně levně
Náš hrobník nemá skrupule, i by mi nějakou ušmikl. Ale co ochlasta bé chtět aspoň dvacku na pivo. Už vidím, jak se tu vylidní, až přijdu s návrhem, že se na to složíme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:39
- Nahlásit

rosnička
Alkoholismus je sice nemoc, alespoň Davídková to tvrdí, ale já bych to nepodporovala. Hrobníka uplácet nebudem a stuhu prostě šlohnem. Ty věnce se přece vyhazují někam na hnůj ne? Nemůže to na těch hrobech ležet věčně. Nebo bude mít Isdpch věnec bez stuhy, stejně už mu to bude jedno

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:41
- Nahlásit

Biluška

hele,maila mi nepřišla,leda bys ho poslala s virem a antivirák ho nepustil

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:47
- Nahlásit

rosnička
Pani, to si myslíte Vy, kerý i SLEPICE VYROSTLY DO VELIKOSTI PRŮMĚRNÝHO PŠTROSA????????????????????,

no jo,vlastně já už na ty pipiny zapomněla.Tak já ještě pudu přeměřit toho trpaslíka,o kolik vyrost a přestanu tu megeru psí sledovat.Stejně mě na cvičáku nasr...,páč když sebrala figurantoj rukáf a já se k ní sehnula,abych dala povel PUSŤ,tak mě s ním jebla přes nos,až se mi spustila červená.Za chvíli budu mrzák

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:48 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

sem zapomněla přidat smailíky

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:53
- Nahlásit

Neessi
Stejně mě na cvičáku nasr...,páč když sebrala figurantoj rukáf a já se k ní sehnula,abych dala povel PUSŤ,tak mě s ním jebla přes nos,až se mi spustila červená.Za chvíli budu mrzák
Hele, já a isdpch vod počátku věkůch zastáváme názor, že na čoklí akce nejlíp nechat čokli doma, bo čék aby měl voči i na zádech a kdo by se tam s něma votravoval, že jo. Je mi záhadou, že sme Ti náhled TAKOVÝ DŮLEŽITOSTI eště nesdělili, patrně k tomu došlo hrubym opomenutim vyšších orgánů, taky nejsou lidi a dodávky váznou, šak to znáš, že jo?!

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:53
- Nahlásit

Biluška
Chudáček Isdpch . Neměli bysme se mu už skládat na věnec?

Nic takovýho,vápna mám ještě dost,to bé stačit i na další,kdyby chtěl náhodou někdo k isdpch ještě přiložit.

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:55
- Nahlásit

Neessi
sem zapomněla přidat smailíky
Netřeba, zasmajlila sem se svépomocí!

argosek
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:56
- Nahlásit

ak Neessi moja
tak potom neviem cia ssi

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:56
- Nahlásit

rosnička
Je mi záhadou, že sme Ti náhled TAKOVÝ DŮLEŽITOSTI eště nesdělili,

No tohle !zbožňuju! tydlety pozdní rady.To ste mi to nemohla říct hned a to ještě platím figuranta extra-sem mohle i ušetřit

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 20:58
- Nahlásit

argosek
tak potom neviem cia ssi

Nemusíš vědět fšecko,
jsi jako malé děcko
pořád se jenom ptáš
a odpovědi tý se nedočkáš

želva
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:08
- Nahlásit

holky,přes jakej internetový obchod nakupujete? hodte odkaz? potřebuji něco koupit smečce za hračky

argosek
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:10
- Nahlásit

Neessi

v tom pripade
ti darujem biely kvet :-P

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:16
- Nahlásit

želva
internetový obchod nakupujete?

www.baron.cz

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:20
- Nahlásit

argosek

vďaka,vďaka
cesta plná bielych kvetov
to to,čo ma láká
" květiny bílé na cestě........"

argosek
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:21
- Nahlásit

Neessi

eva a vasek?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:24
- Nahlásit

argosek

eva a vasek?

Co blbneš,neznáš Prodanku?
Jo ták,ty myslíš tu bílou orchii?Tak to zas neznám já,jen z reklamy

želva
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:24
- Nahlásit

Neessi
dík,koukám že jsi jediná co mě vnímáš

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:25
- Nahlásit

Neessi
hele,maila mi nepřišla,leda bys ho poslala s virem a antivirák ho nepustil
Nemohl přijít, bo jsem ho teprve teď odeslala . Už tam ale určitě je, leda by trpajzlíci měli ucpané dráty

abych dala povel PUSŤ,tak mě s ním jebla přes nos,až se mi spustila červená.Za chvíli budu mrzák
Chceš pojistku? Nemám ráda Českou pojišťovnu, takže u ní pojistím Isdpcha, tebe a ještě pár dalších lidí z cz-psa a Česká zaručeně do týdne zkrachuje

želva
hračky a jiný matroš tady - www.labra.cz
krmení tady - www.haty.cz
Raději dám vydělat kamarádkám než velkým anonymním serverům

argosek
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2007 21:31
- Nahlásit

želva

holky,přes jakej internetový obchod nakupujete? hodte odkaz? potřebuji něco koupit smečce za hračky

nechal jsem si z japonska poslat plysove roboty - kotatka - jako zive. nechces? psi to milujou? honi je kousou a tak..

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání