| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 11:42
- Nahlásit
kejtlin
Tak jdu do práce a kolegyně se očividně včera pěkně ožrala. Bordel je tady až po strop, účet není udělanej, ve špílboyi (stroj na umývání sklenic) hnijou kvasinky ve vrstvě půl cm a nemůžu ji ani za boha vzbudit. A v tomhle mám makat.
Hlavně, že mě minulou neděli zmrdala, že měla na baru postavených pět špinavých sklinek. A tady jich je tak sto po celé hospodě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 11:46
- Nahlásit
impact
tak to uznávám to je na posrání, natoč ledovou vodu do kýble, naházej tam sníh a vychrstni to na ni.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 11:51 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
kejtlin
Jo kdyby byla tady, taki neváhám. Ale ona je doma.
Dvakrát mi telefon zvedla, že už jde. V rozmezí hodiny. Pak si ho pro jistotu vypla a spokojeně chrápe.
Už mám udělanej účet, uklizeno a jdu umývat ty sklenice. A to jsem tu už dvě hodiny a ještě jsem se nezastavila. A do toho ještě obsluhuju lidi, že.
Kurwa jen ať přijde.
A za oknem tak krásně šněží. Že se na to fakt nevyfláknu a neběhám radš po poli se psama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 14:54
- Nahlásit
Tak uš sme doma, samozřejmě sme trošek uvízli - aleksa řikala, abysme nesjížděli moc z teho kopca, že už nevyjedem, toš sme sjeli a hrabali a hrabali....nakonec sme se prohrabali až na štěrk a vyjeli. Aleksa věnovala na maršovice asi tunu granclí, musíme sbírat, abychom to zas zavezli, dokud je to ještě akutní. Maryje snědla kůže z kuřete, bo máma dělala kuře na smetaně (moje skoro nejmilejší vomáčka), chuděra uš je po večeři, ani to neutuchá. A zjistila sem, že vot tý doby, co bydlíme ve svym, mařena nechce u mámy pít. Normálně ta sviňa čeká, až přijde domki, a zhltne misku vody. Teď sem jí za to zrovínka pokárala. Rozhodně nejdu stěhovat pokojíček, du se válet jak krafskej vocas.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 15:25
- Nahlásit
jdu sem trochu zhoršit náladu, minulý týden jsem byla u veta na očkování a byl tam pán se stařičkým basetem, taky na očkování, co mě zaujalo, ten baset byl bez jednoho ucha, měl ho uříznutý, zbylo mu z něj asi 10cm, jsem tvor zvědavý, tak jsme se dali do řeči a z pána vylezlo, že ho našli jako asi 2-4letýho s uříznutým uchem-byl asi tetovaný, tak aby se nedohledal majitel, to je strašný, kdo může něco takovýho psu provést, vzpomněla jsem si na to když jsme potkali na prochajdě 2 basetí mimina a uši vláčeli po zemi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 15:47
- Nahlásit
čau kreténi,su zmrzlá jak hovno z ondatry
Gerda
Aleksa věnovala na maršovice asi tunu granclí,
no jen se z ní nepoto!! si zapomněla dodat co mi ta dobrá žena naježila Krom podkovičky mi vjenovala eště přívješek..schválně essi ti bistřejší uhodnou čeho... no??? ...jistěěěě VEVERKY Jako kašlu na jílový uš tam nejedu,sou tam hnusný zlý a rači pudu na vánoce do rodiny jako malej jaroušek co mu 24 let!!
kejtlin
ty voe,to sou zmrdi ,ale slyšela sem to už taky,pokud je čipovaný,třá mu to normálně vyříznou ..co my sme za zku*venej druh to se nevidí,fakt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 15:54
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
Hele, ono to vůbec nemusí být tak vážný. Gozérku jsme brali z útulku s useknutým ocasem. Měli jsme plnou hlavu teorií jak jí někdo usekl ocas a sežral ho, nebo jak se ožralec vrátil domů z hospody a honil Gozišku po dvoře se sekerou..... Realita byla ta, že fena při porodu místo pupeční šňůry překousla ocásek co se tam přimotal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:01
- Nahlásit
Biluška
toš nefim...že by si bazet při překusování pupeční šnůry ukous skoro celý ucho??
né,jako vážně..s těma čipama se to bohužel děje a divila by ses kde a proč (proč teda ne,to je celkem jasný),prostě nemám iluze vo lidech!Úraz je samo taky možnej,ale víš jak..
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:03
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/vase-zpravy/kocka-imituje-zvuk-t rabanta.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:12
- Nahlásit
davidkova renata
.že by si bazet při překusování pupeční šnůry ukous skoro celý ucho??
No tak až tak úplně nereálný mi to nepřijde. Vono to ščeně je v těch obalech takový zakroucený, takže hlavu má jakoby na hrudníku... uznávám, že by to byla fakt náhoda, ale myslím, že stát by se to mohlo.
No a nebo pak jakýkoliv jiný úraz, třá se štěně přimotá pod sekačku na trávu...nebo pod auto. Sem znala kokra, kterému ucho amputoval vlak. Vlak mu ho teda přejel, amputovali ho pak na veterině.
s těma čipama se to bohužel děje a divila by ses kde a proč
Třá pán co k nám vozí psy na hotel jim ho vyřízl, protože má dojem, že ty čipy způsobují rakovinu. Nebo tak něco. Oni jsou takoví hodně zatížení na zdravý životní styl a chtějí, aby psi byli taky zdraví tak nechali čip vyříznout. V zásadě nic až tak divnýho mi na tom nepřijde, taky bych nechtěla mít pod kůží něco cizáckýho.
Co se týče trvalého označení slavněpapírových psů. Znám borderáka, kterému vybledlo tetování. Bylo nečitelné a téměř neviditelné. Pán se rozhodl, že to chce opravit. Normoš přišel na veterinu a chtěl psa přetetovat. Vetka bez problémů provedla. Neprokazoval se průkazem původu, nic nedokládal...prostě přišel a řekl "chci tam natetovat číslo xxxx".
Krásný návod jak se dá z bezpapíráka udělat papírák, co?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:21
- Nahlásit
K těm úrazům při porodu:
Máme bohužel také negativní zkušenost, kdy náš první pejsek, který se u nás narodil, přišel při porodu o prst na zadní noze. Kdybych to neviděla na vlastní oči, tak bych tomu možná ani nevěřila, ale bylo to tak. Nakonec měl štěstí, že přišel jen o prst, kdyby fena kousla o něco dál, byl bez celé tlapky, to už by bylo horší. Jinak psovi je dnes dva a půl roku a nijak mu to nevadí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:34
- Nahlásit
Biluška
No tak až tak úplně nereálný mi to nepřijde
mě jo bo sem měla za to,že je to samec..
Neprokazoval se průkazem původu, nic nedokládal...prostě přišel a řekl "chci tam natetovat číslo xxxx".
hehe to je dobrý..zas máme další typ do lynyjí..
jinak v případě mnou zminovaném jde o kšeft a to na místech kde bys to fakt nečekala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:40
- Nahlásit
davidkova renata
mě jo bo sem měla za to,že je to samec..
Aj samec se musel narodit a mít pupeční šňůru. Ale je fakt,že je-li fena takhle neopatrná stačilo by málo a byl by samica
hehe to je dobrý..zas máme další typ do lynyjí..
Viď . Eště vím jak se k tomu dají sehnat papíry. Origoš, žádné falšování. Ale to tu zveřejňovat nebudu, to je moje nouhau, přišla bysem o kšefty
jinak v případě mnou zminovaném jde o kšeft a to na místech kde bys to fakt nečekala.
kšeft s papírama, nebo se psama?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:42
- Nahlásit
kejtlin
bylo by dobrý se sem naučit vkládat fotky, abyste byli u toho jak roste a tak vůbec, bohužel jsem dosti pc antitalent, tak nevím
Teď nedávno jsem polopatickej návod posílala kamarádce. Jestli chceš, pošli mi mailík na grafika9@volny.cz
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:46
- Nahlásit
Biluška
Kopíruji z fora psiadusa.sk:
"mozno si ma pamätate,zo zufaleho pokusu zachranit,fenku zo skladky,,teraz bagetku som ponukla hotovost za pomoc,,cely pripad sledujem a bola som happy ze sa niekto o fenku postaral,,ale takisto ako vy som prekvapena malicko info o fenke a prostupe pani bilusky mne sa nikdy neozvala,,coz je mi luto aj ked ponuknutu financnu odmenu som slubila tomu kto si fenku vezme,,,ale biluska sa mi nikdy neozvala,,a to je dost divne ved kazdy by sa ozval"
Ty ty peníze jako nepotřebuješ?
all
jinak krásný nový rok všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:49
- Nahlásit
aren
tě bůch..jaxe daří? a co smolař Korálek?
no umíš si představit co by nastalo kdyby se tam biluše ted dovalila a chtěla prachy?? dyk by jí sežrali zaživa poté co sem ted přečetla nějaký reakce od jistých lidí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:51
- Nahlásit
aren
Tak ji vyřiď, že jsem fenku včera viděla na vlastní oči a byla krááááásnááááá. FAKT.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:51
- Nahlásit
Takže sem zapomněla říct, že Aleksa naježila mmce krásnou číbrnou veverku, kerá je poznat na první pohlet, že je to veverka, já dostala hrníček s pejskem a prase....to asi proto, že prase je velice krásné a mimořádně chytré, něco jako Judr Gazela...aspoň tak sem o teda pochopila, takže alekse eště jednou s mamkou děkujeme. Co se bazetích uchouch týká, lidé jsme velkolepé hnusoby, šecko se nám vrátí. Mám zimu na balgoně, takže ani jednočárková nápojka mě tu zřejmě neudrží dlouho naživu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:52
- Nahlásit
aren
Při tom počtu psů co máme potřebujem pořád každou korunu. Vždyť to znáš. Ale tak moc, abych "žebrala" u cizích lidí zase ne. Tu paní(slečnu) vůbec neznám a ozývat se jí, aby poslala peníze, které nabídla mi přijde dost divné. Každopádně teď už je Bagule v pořádku (až moc ), tak ať ty prašule pošle třá někam do útulku, tam je užijí víc. V dohledné době asi bude Getku čekat kastrace - začala hárat (poprvé u nás) a je to nějaké divné. Krvácí hodně moc (fakt hodně, každý den jí musím měnit deku) . Vet doporučil kastraci, asi ho poslechnu. Alespoň mi tím ubyde starost o její hlídání.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
Tak ať Bilu napíše paní ss.
Jaký reakce? Teď jsou docela pěkný: http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=60&t= 4593&start=190
Jinak díky za optání, máme se všichni fajn, i Korálek.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
prase....to asi proto, že prase je velice krásné a mimořádně chytré, něco jako Judr Gazela.
vidim jinou souvislost Jinak já teda neděkuju jak uš sem výše napsala!
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
ale takisto ako vy som prekvapena malicko info o fenke a prostupe pani bilusky mne sa nikdy neozvala
otázka zní takto: kam prostoupila Biluška, že se neozvala?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:54
- Nahlásit
aren
Jaký reakce
tydle
http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=60&t= 4593&start=160
, máme se všichni fajn, i Korálek.
tak to je taky fajn..kolik těch čoklů vůbec máš??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:54
- Nahlásit
aren
Kdyby je nikdo nechtěl, tak já si je klidně vezmu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:55
- Nahlásit
Biluška
Hele, tak ji to takhle nějak napiš. Není na tom nic divného.
A nebuď skromná, stejně to dáš do psů, tak to není pro Tebe.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:55
- Nahlásit
kachna_
otázka zní takto: kam prostoupila Biluška
že by do jiný dymenze??? či paralelního vesmíru?? to je možný bo jí s sebou přibalili lylátko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:57
- Nahlásit
davidkova renata
vidim jinou souvislost
Jako že sem silnější? Náhodou já si teď počítala ten indeks otylosti, a dyš budu měřit dva metry devadesát sedum, budu aš vychrtlá...prostě čahoun...bidlo...no...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:57
- Nahlásit
davidkova renata
kolik těch čoklů vůbec máš??
Šest. Píďa, Sára, Mercy, Korálek, Lesanka a Fif.
Fifa neznáíš, to je dědoušek z karanténní stanice Trebišov.
http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=17&t= 2675&start=30
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:58
- Nahlásit
Jaký reakce
tydle
Já jsem si vždycky myslela, že psát někam na forum je moje právo, ne povinnost . No nic, teď už to řešit nebudu.
Hele lidi, víte co je zajímavé? Getyna se normálně bojí slovenštiny. Když na ni promluvím slovensky tak se začne tvářit hrozně nejistě. Ne teda, že by se vyloženě rozklepala strachy, ale je hodně nejistá a nervní. Zajímalo by mě jestli proto, že mluvím "divně", nebo jestli se jí vybaví minulost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 16:58
- Nahlásit
impact
Kdyby je nikdo nechtěl, tak já si je klidně vezmu.
VYPADNI!!!!! TO JE MOJE!!!! FORA!!!Mám výhradní a výsadní práva!!
|