| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 15:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Čus novoročenky
davidkova renata
náš čekaj pohátky bo f telce d
náhodou teď jedna skončila
dále s tim ,že čévéčka sou úpa normální čokli jako každý jiný coš si myslim už delší dobu
já teda znám jenom asi 4 ale taky mi přijdou úpa normální někdo tvrdí něco jinýho????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 16:00
- Nahlásit
Alexa
někdo tvrdí něco jinýho????
no bodet vedle! jako čévéčko nemůže mít gdegdo bo je to prostě "něco jinýho" v zásadě ho může mít jen vyvolený/á a hlavně s nim uš vod mala musej jezdit k Rd,jináč to prostě nejde.Jsou to zvířata víceméně mystická a zvláštní,mají rozhodně svojí hlavu a používají jí(rozuměj že takovýho psa nesmíš ponižovat nějakejma povelama,ten musí vědoucně a zasněně čučet do dáli asi jenom,případně likvidovat kvartýr na prvočásti a utýct jakkoli a odkudkoli)Prostě je to životní styl(jakoby jiný plemena nebyly )a pokud sji toho hoden,dovolí ti žít vedle něj Někteří jedinci jsou k pánům či členům rodiny agresivní,ale to je způsobeno tim,že se s nima nejezdilo kamsi.. Taktéž to,že se perou Voe mám tisíc chutí si toho čokla pořídit a složit s nim nějakou tu zkouštičku nejlépe tartovou abych je nasrala
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 16:26
- Nahlásit
Zdravím a přeju krásnej a plodnej rok, plnej zdraví a radosti.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 16:32
- Nahlásit
davidkova renata
Voe mám tisíc chutí si toho čokla pořídit a složit s nim nějakou tu zkouštičku nejlépe tartovou abych je nasral
no ale cvičení není u nich nic zvláštního: http://www.cswolfdog.cz/galerie/index.php?cat=4&It emid=102
Znám Ohniváka a ten mí IPO3, pak znám jednoho s ZVV2
a je to snad pracovní plemeno né? a že má svoje specifika, to má spoustu plemen.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 16:32
- Nahlásit
Tak jsem se vrátila s čoklama a ta malá svině se mi vyválela v hovnech, sem myslela, že ji nechám běžet za autem, páč to je děsnej smrad. Těch 5 minut, co jsme leli domu bylo krušnejch, jsem myslela, že se pobleju. Jsem ji doma vzala hadicí se studenou vodou, ať ji je třeba zima potvoře jedný.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:00
- Nahlásit
Pavlina M.
Me to minulej tejden udelala Moula. Jenze nez bych dosla dom, boli by od hovna vsichni. Tak jsem ji zvedla za nohy, zadama ji vymachla tam a zpatky v prvni rozmrzle kaluzi a bylo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:02
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
ted je krásnej článek v psích sportech - je tam psáno jak běhaj do práce u kola,jak plavou,jak mají zkoušky,výstavy,stopy,lyžování....
davidkova renata
ti to pak půjčím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:04
- Nahlásit
Mám zas na chvíli nápojku, nedělám nic, jen peču chlép, bo se to dělá samo. Chtěla sem uklízet....chtěla...ale nakonec sem se přemluvila a nedělám nic. Zde opět detonace.
Ohniváka zná aji Bajkonurka, taky se k těm čévům Bajkonůr dost hnal, bo myslel, že za plotem je Ohniváček. Takže my nejdem na vobrany, ale zejtra bysme dali zas nějaký pochození. Ráno.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:18
- Nahlásit
Gerda
a kam bys šla?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:19
- Nahlásit
no my zmokli jak slepice, asi se odstehuju na severni pol a bude. to je proste pocasi ze by jeden blil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:20
- Nahlásit
Jo a Bajkonůr shodil Mařku do odpadkového koše, až tam celá zapadla, a taky mám krásnou fotku bryksy, jak má jenom hlavu a nevypadá jako poserónče. A taky heskou fotku, jak dárek cpe Elis do chřtánu strašlivého čévéčka krs plot )))
brezen2008
jela bych k alekse, jesi maj vodevřío.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:23
- Nahlásit
Gerda
aha,já myslela někam na vychajdu
tak na tu fotku se teším s elis
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:30
- Nahlásit
Gerda
jela bych k alekse, jesi maj vodevřío.
máme přijeťte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:32
- Nahlásit
Gerda
a nemohla bych se přidat,dojedu kamkoliv,jenom s elis klidně,páník je doma,jde až večer
nebo bez psů bych jela,se přizpůsobím
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 17:46
- Nahlásit
Ebony
sem si teď všimla Vášho příspěvku - vtipné, ste se mi trefila do noty, já včera čuměla na Mamma Miu (kdo neviděl, skoukněte), pak na Šakalí léta a do třetice Fame
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 18:00
- Nahlásit
impact
No jo, jenže tam žádná kaluž nebyla, tak jsem šla k rybníku, že ji tam hodím, ale on byl vypuštěnej, takže smůla. Ale stejně smrdí, asi ji budu muset vykoupat ve vaně, ale to než uschne, tak ji budu muset mít vevnitř, aby nezmrzla.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:01
- Nahlásit
Lidi mam NEHORÁZNOU RADOST!!!
V pět mi psala kámoška, že její teta našla ráno na zahradě čubu berňáka, a mě trvalo celou půlhodinu,než jsme našla její páníčky a holka už je DOMA
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:05
- Nahlásit
Tak už je vykoupaná šmudla malá. Stála ve vaně a ani se nehla, byla z toho nějak přepadlá, koukala, jak kdybych ji mučila.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:07
- Nahlásit
Dines
Tak to seš móc šikovná, zasloužíš pochvalu.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:10
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Ani jí nepotřebuju - je to odměna sama o sobě, že to klaplo a takhle rychle
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:15
- Nahlásit
Dines
Já taky říkám, že zasloužíš, né že tě chválím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:15
- Nahlásit
Alexa
no já vim,jedno čévéčko má dokonce tartovou 2 tušim..od Hracha
Dines
Lidi mam NEHORÁZNOU RADOST
jo tak to tě zatraceně chápu! Velká gratulace,pani,vgim jakej je to supr pocit )))))))))))))))
gerda
my někam jedem?? a gdy? potřebuju to vjedít..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:51
- Nahlásit
gerda
hele mluvila sem s aleškem,chce jet tak ho naberem cestou ,pičítej s nim
du se svalit,kreténi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:07
- Nahlásit
Čau žumpo, tak je to jasný, v sobotu-příští si přivezu mimino vlkošed´ačku ovčandu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
tak si to užijte
dávaj fešáka huberta,tak jdu čučet
to jediné na co se dá koukat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:09
- Nahlásit
brezen2008
dávaj fešáka huberta,tak jdu čučet
gde????
kejtlin
příští si přivezu mimino vlkošed´ačku ovčandu.
cožeeeeeeeeeeeeeee????? jak kde co ?????? po kom vodkad a tak vůbec!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:09
- Nahlásit
kejtlin
a vod kud? a kolik že ty máš těch psů?
se ve váz už v některejch nevyznám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
joj plus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
brezen2008
psů mám deset, je z chs nitarm po kim z jenive a izis z ivančiny zahrady, 2.1. jim budou 2 měsíce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:14
- Nahlásit
kejtlin
kim z jenive a izis z ivančiny zahrady
určitě bude krásná a chytrá skoro jako moje Nána! se těšim na foto a info!!!!
brezen2008
to nechytnu
|