Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3735 . 3736 . 3737 . 3738 . 3739 . 3740 . 3741 . 3742 . 3743 . 3744 . 3745 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:49
- Nahlásit

jablunka
A jak se Matýsek těší? Už nějaký haranti z okolí viděl? Bude tam mít nějakýho známýho? To se hnedle nastupuje lépějc...A jak je to s vaší robotou pani? Vy uš taky pudete dřít? A co Mauglí?

Mucholabka
símťa, si jak jébat, tý je taky furt blbě...já uš to rači moc nepokoušim, bo sem pak dva dny mrtvej čék, uš to halt neni, co to bejvávalo.

Pavlina Moravcova
užaj si s čoklema na výletě, začíná svítit trošku slunko, chytnete zdravej luft a barvu.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:51
- Nahlásit

Gerda
Tady teda slunko nejni a nechce se mi z postele. Chytla mě lenora.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:56
- Nahlásit

Gerda
No, já tam chtěla být tak do šesti...příště už nebudu pít ten vyjetý olej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:01
- Nahlásit

Gerda
A jak se Matýsek těší? Už nějaký haranti z okolí viděl? Bude tam mít nějakýho známýho? To se hnedle nastupuje lépějc..
Těší se strašně moc,ale je to pro něj pole neorané,snad to bude příjemné překvapení.
A jak je to s vaší robotou pani? Vy uš taky pudete dřít? A co Mauglí?

mateřská mi končí v květnu,nevím jak to bude se školkou,ředitelka tam nebyla,ale ředitel školy říkal,že maj ve školce sice plno,ale dvě děti tam mají své vlastní asistenty,tagže by ho mohli vzít.uvidíme.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:10
- Nahlásit

Tak už vím proč mám na břiše cucflek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:11
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Chytla mě lenora
a co dortíci? Ty eště taky spěj? Aby tě pak nepokousali )))

Mucholabka
příště už nebudu pít ten vyjetý olej
jooo tak to byla jízda ve velkém )))

jablunka
Jo Matýsek jde prvně do školy? A žádný děcko vot sousedů nebude prvňáček? Že byste se mohli střídat v doprovodu nebo odvozu, to taky někdy ušetří čas...Budeš Mauglímu dávat do školky místo postýlky pelíšek? A můžeš říct úče, aby ho nenutili do jídla, ale dali mu normál grancle, jak je doma zvyklej?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:11
- Nahlásit

Mucholabka
Nemáš chlastat, vidíš jak to pak dopadá

Gerda
Gde svítí slunko? No gde? Mě tu prší na vyprané prádlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:12
- Nahlásit

Mucholabka
Tak už vím proč mám na břiše cucflek
a nedělá ti ho tam ňáká žencká? A proč máte tak čistej stůl? Vy vůbec nejste v hospodě?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:14
- Nahlásit

čus fšicííí co byli f sekšopu i ti co eště ne i ti co maj haranty jen na víkent...čistá závist teda z mý strany!!!!
Mucholabka
příště už nebudu pít ten vyjetý olej.
simtě taková škoda,dyk my s ním s biluš krmíme a ty to chlastáš!!! Hajzle! lidi uš nevjedí co by samou roztažností do tý huby dali!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:16
- Nahlásit

Biluška
Gde svítí slunko? No gde? Mě tu prší na vyprané prádlo
No teď přet chvilkou prosvitlo v riegráku krs mraky....ale v pořátku, už je zas zalezlý.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:23
- Nahlásit

Zdarec, jako co se delo v lidlu nemelo obdoby, parkoviste narvany, jely vsechny pokladny, lidi vystresly a nasrany, regaly poloprazdny - deeeeeees! Vycouvat z mista bylo vo drzku, jeden vzteklej kok.t to do nas malem napalil.

jablunka
Tak at to sousedum vydrzi naveky, pratelska nalada.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:23
- Nahlásit

Gerda
Nespěj, Elina tam řádí jak šílená, zase tahá konev jezdí v misce, to je ti takovaj rámus, že by vzbudilo i mrtvího.
No nic, jdu vylést z pelechu a připravit něco na večer, máme mega akci u bráchy, to mi zas bude ráno blbě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:26
- Nahlásit

Fifi
deeeeeees!
proto sem rači f práci, sem tu skoro sama a je mi krásně. Přijeď zejtra na novoroční vychásku.

Pavlina Moravcova
to mi zas bude ráno blbě.
no tak hlavně ať ti muchoš neudělá taky cucfleka na břiše. Ty máš dortíky na zahradě? Tak to jo, já myslela, že eště chrápou doma, to by se už asi vyvalili bokem ))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:28
- Nahlásit

Gerda
a nedělá ti ho tam ňáká žencká?
taky koukám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:28
- Nahlásit

Gerda
Přijeď zejtra na novoroční vychásku.
Dekuji za nabidku, ale je to daleko a brzo. Radsi se pudem cournout s Matheou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:29
- Nahlásit

Mucholabka
taky koukám
no tak počkej za devjět měsícůch, třeba budeš koukat eště víc ))) Šak víš, jak tydle velkopijatyky dopadaj )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:31
- Nahlásit

Fifi
a pojedete k tomu móřeti s náma? Zatim sme jasný s bajkonurkou, už má zuzanu, a s waldaufem, ten má zas přirozenej orientační smysl, takže nás dovede a s Hankou se o nás postaraj stran eksistenčních vjěcích a taky tintička řikala, že chce do toho svinibrodu, takže s tintičkou taky počítáme. Zbytek se furt upejpá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:35
- Nahlásit

Gerda
a s Hankou se o nás postaraj
jako doufám ,že nemyslíš tu hanku bo to samo nejedu nikam!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
myslim waldohanku přece....myslim, že už sem jí přemluvila, termín teda uděláme podle waldů, až budou moct, protože s nima to bude mnohem bezpečnější po všech stránkách. Se hlavně bojim, že s bajkonurkou budem jako posádka úplně nemožný a přes všechny zuzany světa se na místo určení vůbec nedostanem. Ale co, v sopotech sem taky eště nigdy nebyla.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:44
- Nahlásit

Gerda
Jo Matýsek jde prvně do školy? A žádný děcko vot sousedů nebude prvňáček? Že byste se mohli střídat v doprovodu nebo odvozu, to taky někdy ušetří čas...
Nende poprvý,je ve druhý třídě,ale teď po vánočních vakacích de poprvý ve Vilémově.A žádnej vodvoz a a doprovod nejni třeba,máme školu kousek,párkrát s nim pudu já s Mauglím a psama na ranní vychajdu a pak to zvládne sám.
Budeš Mauglímu dávat do školky místo postýlky pelíšek? A můžeš říct úče, aby ho nenutili do jídla, ale dali mu normál grancle, jak je doma zvyklej?

No eště sem nad tím nepřemejšlela,ale asi si tam s ním užijou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
i ti co maj haranty jen na víkent...čistá závist teda z mý strany!!!!
No gdyby to byli ti malí,taxe ti nedivím,ale mě takhle zmizí jedna pracovní síla.
Fifi
Tak at to sousedum vydrzi naveky, pratelska nalada.
Kéžby,ale chce se mi v to vjeřit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:49
- Nahlásit

Gerda
a pojedete k tomu móřeti s náma?
Nenene, do svinohobrodu si jedte sami, jiste to bude humorna vyprava. Jo a sadlo je uz bezstehovate, srostle, jiz jelinkovala na louce a hrabala krtky a tahala klady.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:53
- Nahlásit

jablunka
Nende poprvý,je ve druhý třídě
tak to bude prt stres pani přece!

ale mě takhle zmizí jedna pracovní síla.
si řekni bilušce, ta má taky docela dost harantůch, ti ňákýho pučí...nebo dyš se domluvíš s holkama ze saraksátka, těm pracovní síly zrovínka dorůstaj, už teď sou ve velikosti, kdy můžou na pohodu vymejvat skleničky na šampaňcký rukou.

Fifi
jiste to bude humorna vyprava
toho se právě trošku bojim.

Jo a sadlo je uz bezstehovate, srostle, jiz jelinkovala na louce
Sádlíčko už je zase sika, no to je hezké, slíbilas to nafotit, jak sádlíčko poskakuje, já jí furt vidim akorát v ý hlídačce, jak je...legrační )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:53
- Nahlásit

jablunka
takhle zmizí jedna pracovní síla
aha
Fifi
jiste to bude humorna vyprava
možná překoná aji akci vetamyks f praze
a sádýlko je pašandáááááááááááááá

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 12:58
- Nahlásit

Gerda
slíbilas to nafotit,
To sem chtela dneska, cestny svazarmovsky, i fotak sem vcera nabila...a...nechala lezet na stole. Tak priste. Uz ji nesvedej ani chloupky, dorostly tu magickou hranici. Jo a stehu sem napocitala 25, + 2 co byl chycenej dren, svadlenka madlenka sikovna vetova.
davidkova renata
No o tom snad nikdo nepochybuje.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
nechtesi ty fory a radsi se pridejte, po tom co se nam odhlasil brezen nam na pristi tyden zhruba 6kg chyby, takze si vas pisu - objednat 6 kurat pro davidkovou

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 13:01
- Nahlásit

Fifi
svadlenka madlenka sikovna vetova
mohla jí tam vyšít nějakej nápis, když je taková šikula...třeba Sádlo forevr nebo tak něco...

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 13:02
- Nahlásit

lucYnka XIII
objednat 6 kurat pro davidkovou
budou za ní chodit jako malí pejsci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 13:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
objednat 6 kurat pro davidkovou
túdle,včera přivez andrle bednu kuřátek,22 kousků za 320kč
Gerda
třeba Sádlo forevr
nebo Sádlo na hrat

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 13:08
- Nahlásit

davidkova renata
třeba Sádlo forevr
nebo Sádlo na hrat

nebo Sádla světa spojte se!

<< 1 ... 3735 . 3736 . 3737 . 3738 . 3739 . 3740 . 3741 . 3742 . 3743 . 3744 . 3745 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání