Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3735 . 3736 . 3737 . 3738 . 3739 . 3740 . 3741 . 3742 . 3743 . 3744 . 3745 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:27
- Nahlásit

no já mám holky vyjímečně doma (nerada bych aby získaly nějakou přiblblou reakci na střelbu) a majkla džeksná na plný koule
a tagle to vypadá:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:30
- Nahlásit

Gerda
něgde na jihu belgie (mamko, to je taky vedle pákystánu
jo díky....čili aš potkám někoho s kupírovanejma ušmama je to gók..
Fifi
chodil kolem jeho krizku?
tak essi je to Kostelec u křížku tak ten bratr je děda ispidich

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:32
- Nahlásit

Alexa
majkla džeksná na plný koule
no jo válí chlapec ,zrovna byly Bílý džíny
devyjant jak je hodnej
brezen2008
zítra na mě nečekejte,nepříjdu
proč zase????

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:34 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Alexa
no já mám holky vyjímečně doma
No já kluky taky, ze stejnýho důvodu jako ty. Teda pana Bajkonůra, hluchýmu jezevčíkovi jsou petardy uplně fuk, ale aby mu to nebylo líto, tak je taky doma. Bajkonůr dostal novej plnící balonek, tak ho tady kutalí po pokoji jak trupka. asi mu ho zabavim a vrátim na konci školního roku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:35
- Nahlásit

davidkova renata
jenda si přehodil směny
neboj dastíka ti ukážu jindy,neboj žije )

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:42
- Nahlásit

Děcka mě ta nápojka vůbec nefachá, to nemá cenu, proč musej mít všichni zabezpečený sítě? Po hodině sem tu zas na minutku, fan gog eště nebyl, zatim si čtu časopis.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:43
- Nahlásit

davidkova renata
devyjant jak je hodnej
páč má plnou hubu jinak chodily potfory na cukroví a na piškoty a hlavně pudlové jsou v kenele

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:43
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
tak jdu,jenda si dělal srandu,blb jeden )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:45
- Nahlásit

Gerda
Děcka mě ta nápojka vůbec nefachá, to nemá cenu
hele a proč si nepořídíš ňáký připojení já teda i s pevnou platím 900 měsíčně ale přes mobil to taky tak nějak pořídíš nebo si zjisti někde tam v okolí bude určitě nějaká wifina a ty bejvaj levnější

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:45
- Nahlásit

tak všechno nejlepší v roce 2010 Vám přeje:
Dasty,Sindy a Eliška

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:54
- Nahlásit

Alexa
protože za to platit nechci )) to je snat logický, ne? I na kabelofku mám taxu, za kterou sem ochotná to mít, jak to přeleze, tak už to nechci )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 20:59
- Nahlásit

Gerda
hele psala pardálka že pojede,tak já se svezu s ní,taxe uvidíme aš tam na tej rosptylovej loučce

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
no tak gut, pokud se rozhodne saraksová, vemu aspoň jí. Jinak kdo chce jet z prahy štyry, mám dost místa v knedlíčku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
hele máš nějaký nový info o tý vovčandě z Troje???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 21:42
- Nahlásit

Alexa

jo mluvila sem s ní akorát před tejdnem..prej už i běhá,předtim jen chodíla,dost jí pomohli ty vostatní čoklové,už s nima i peče bo je ke psům v pohodě.S lidma to eště nejni vončo(i když zrovna jí prej málem omylem volízla,ale zas se lekla co že to udělala),ona si jí nevšímá,nechá jí at si dělá co chce,že prej jednou přijde sama..Misku se zbytkama si prej furt zahrabává do slámy.Ocas prej jí asi nijak nebolí bo běhá normál a neni nic znát.Akorát prej omylem k Pocem dodala Ke mě a bylo celkem jasný dle reakce vodkud vítr fouká . Zpočátku nevylejzala z boudy když jí šla pustit,ale ted prej už skáče a chce ven.Máme se přiject podivat,což teda uděláme a vemem s sebou našeho Aleška bo jeho Gamička je od ní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 21:48
- Nahlásit

Biluška
nevolalas náhodou do troje ohledně tý šarpejky?

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 21:49
- Nahlásit

davidkova renata
tak nakonec ještě že jí ten původní debil vyhodil a dostala se do správnejch rukouch

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:07
- Nahlásit

Ahoj , taky celá smečka přejeme všechno nejlepší do novýho roku .

Bouchá to tady děsně, ale všichni pejsové, i Rozinka, která rozhodně nahluchlá není, jsou úplně v klidu.
Já za chvilku zalezu do postele, protože Toni už dnes sama večeřela a vesele vrtí ocáskem , tak se jdu konečně vyspat, Silvestr nesilvestr. Konečně... slavit můžu kdykoli jindy, že jo ?

Takže krásnou oslavu milá žumpo, a dobrou

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:15
- Nahlásit

kejtlin
nevolalas náhodou do troje ohledně tý šarpejky?
Jo a nasrala jsem se jako dlouho ne. Je tetovaná, ale samozřejmě se vůbec neobtěžovali kontaktovat chovatele, natož majitele. Paní se cítila docela uražená, že po ni něco takového chci, přece "když se někomu ztratí pes tak ho má hledat, o ni se nikdo nehlásil" Na plemence teď nikdo není, takže toho chovatele zjistím nejdřív v pondělí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:16
- Nahlásit

Já tak za půl hodiny skočím do auta, pojedu dom zkontrolovat psy a kolem 1 ráno musím zas být zpátky na noční ach jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:17
- Nahlásit

Biluška
tak to je mazec, je fakt, že když se mi ztratila čuba, tak jsem obvolala útulky a pak mi volali, že se objevila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:27
- Nahlásit

kejtlin
tak to je mazec, je fakt, že když se mi ztratila čuba, tak jsem obvolala útulky a pak mi volali, že se objevila.
Nedělám si iluze, že o ni majitel stojí, ten ji fakt nehledá. Ale chovatel třá nemá ani ponětí, že jeho štěně v útulku. Jaký k tomu zaujme postoj, to je druhá věc.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:55
- Nahlásit

Gdyž je ten silvestr tak tady máte pár šarmantních mužů
http://www.youtube.com/watch?v=wABxx_5ASGU&feature =related

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:56
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani,tady je bozi dopusteni,sama rachejtle(tim,ale nemyslim sebe,i kdyz jsem)neco pro hajana,jen jsem byla se s nim projit a s mamou a mati rika,divej jak cumi,on ceka,ze odnekud vyleze ringac,no a ja byla malem potentovana smichy jak to rekla.jinak moooooc spatne zpravy,ale to vam reknu,az budu na kremacce ,nebo vam pani napisu meila,je to skrzeva prace,jeste ti povim,co se mi stalo,nebudes chapat,tak si rekni,chces meil,nebo mam pockat na zitra,pekne jse vystrikla jak svestkač.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 22:58
- Nahlásit

kejtlincus pani,klidne bych si s vama tu sichtu vymenila,zas mam depku,nejradsi bych se nekam zavrtala a uz nevylezla.ja s vama soucitim,kdyz jste v te rachote,uz kvuliva psum.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 00:15
- Nahlásit

tak všecko nejlepčí,kreténi mý milovaný)))

tady je celkem sajgon jak f tom má jeden spát?!
nemethova5
ak si rekni,chces meil,nebo mam pockat na zitra
meyla bo du spát,přečtu to aš zejtra stejnak..stěží sem vydržela doted..

čus fšicíí..bděte))

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 00:28
- Nahlásit

Včecko nejlepčí do nového roku hlavně myslete pozitívně

davidkova renata
tady je celkem sajgon jak f tom má jeden spát?!

tady je to taky děsný, spát nemůžu ,musím vyhodit čokle ven ale až tak kolem třetí až bude klíd

StaHi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 00:33
- Nahlásit

nazdarte , uz sem zas vzhuru..bo jak f tom má jeden spát?! to se fakt neda!
(s tou vahou uz vas teda drazdit nebudu no ..z tech ztrat ale nikterak radostna nejsem, je mi tra furt zima )

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 00:35
- Nahlásit

Přeji fšem - vše nej - spokojenosti, zdraví a úspěchů.

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 00:38
- Nahlásit

lidi , vše nej a hlavně zdraví
http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw&feature =PlayList&p=11B0CC8778FA9A05&playnext=1&playnext_f rom=PL&index=8

<< 1 ... 3735 . 3736 . 3737 . 3738 . 3739 . 3740 . 3741 . 3742 . 3743 . 3744 . 3745 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání