Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3726 . 3727 . 3728 . 3729 . 3730 . 3731 . 3732 . 3733 . 3734 . 3735 . 3736 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:35
- Nahlásit

kejtlinjo aha,pani tak vy taky strazite,no nastesti u nas je pes podminkou,hm,tak to je blby,hlavne kvuli psum,hele,kdyz se chce,vsechno jde,jen maly deti se museji nosit,vymenit sefa!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:41
- Nahlásit

nemethova5
mám naštěstí super kolegu, občas utečem z práce na střídačku třeba o 2 hod dřív, na půlnoc jsem domluvená, že si sjedu domů, já bych ho vyměnila hned, proto hledám něco jinýho, mám výhodu protože nesmím dělat noční takže hned jak něco najdu skončím ze zdravotních důvodů, jenže mám jen maturitu na zemědělce, od příštíjho roku školního se hlásím dálkově na VŠ obor kynologie.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:49
- Nahlásit

kejtlin
maturitu na zemědělce, o
no a co si myslíš, že mám já?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:50
- Nahlásit

jbat
já mám roudnickou.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:55
- Nahlásit

kejtlin
já Kroměřížskou.
obor Chovatel koní, jezdec. a dělám v bance.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:59
- Nahlásit

jbat
aspoň máš v bance slušnej příjem, dybych sem napsala kolik beru, tak na mě uspořádáte sbírku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:05
- Nahlásit

kejtlinno hele,vsechny ty ochranky naprd plati,at je to v praglu,nebo tu na ostravsku.pristi rok si jdu delat skolu ochrana majetku a osob,pujdu upa pryc z ochranky,to by jste pani nechapala,co jsem zaucovala za zjevy,tak jsem vcera a predevcirem byla z toho trochu mimo misu,jo skolu ti schvaluju,to je plus navic,takze do toho jdu taky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:07
- Nahlásit

kejtlinhm,tak to je vyhoda,ja tu nikoho na stridacku nemam,takze bych taky zdrhala,ale nema me kdo vystridat,na kremacce je to lepsi,tam uz jezdi prvni palic pred patou,tak aspon tak.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:08
- Nahlásit

kejtlin
aspoň máš v bance slušnej příjem, dybych sem napsala kolik beru, tak na mě uspořádáte sbírku
tak změň místo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:13
- Nahlásit

jbat
o to se snažím už 2 roky, bohužel na aspoň trochu líp placený místa dají přednost vysokoškolákům nebo lidem s praxí, mám 25km do prahy ale jak nemáš vysokou tak jsi v hajzlu, nespočítala bych na kolika jsem byla pohovorech odeslala hodně životopisů-bohužel.
nemethova5
mě taky ne, jde to jen o kampaň když sloužíme ve 3 a to jsou jen 2 měsícev roce.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:17
- Nahlásit

kejtlin
no vono to není dobře placený to hlídání,vidím to na jendovi
nedostal ještě zaplaceno za dastyho

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:19
- Nahlásit

kejtlinjak jinak,setri vsude a na vsem,jeste,ze nevidis muj kyselej xsicht!na rovinu?pokud to nejni starej bezzubej posuk,co chodi oblikanej jak popelar,pozor,on ve sluzebnim nemusi,ma asiata,ktery vita vsechny cerny ve vratech a necha si vlizt do objektu chlapy ze zasahovky a pes je jeste doprovodi k vratnici,kde jeho panicek sladce chrupe?????a druha,ktera prisla na zauceni v civilu a spinava jak prase a tahl z ni chlast na sto honu,no tak na to uz nemam fakticky co rict!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 17:22
- Nahlásit

nemethova5
to je normální ta takový práce chodí zoufalci-tím tě neurážím, ale každej nebo větší část to bere jako přestupní stanici než půjde někam na lepší.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 18:01
- Nahlásit

kejtlinto jsi napsala dobre zoufalci s iq tykve a posledni prestupni stanice,jo to je v poho,nas dobrych je par,spocitas na prstech jedne ruky,chci se dostat zpatky k jedne firme,na psa uz pred deseti lety platili 2 500kc.,pes musel vykazovat zkousky z vykonu,minimalne ZVV1,co pul roku prezkouseni,jak s poslusnosti,tak z obrany,takze tam to byla sama perla,jak pes,tak psovod,to byla radost se koukat,jeste jsme jezdili na zavody reprezentovat firmu a za to jsme dostavali prasule,jine firmy?je mi z nich na bliti!u nich staci,ze to je kdejakej vorech,ma to ctyri nohy a jak nekdo na nej zadupe,tak nevystrci cumak z boudy,viz.ta co jsem ji zaucovala,pry muj pes je silene ostrej,pokousal by kazdeho,tak jsem se ji ptala,jestli delala ringac,nebo tart,kdyz je jeji pes tak vostrej jak ziletka,cumela na me,jak bych spadla prinejmensim z jahody naznak,takovy typky opravdu miluju,na hube geroj!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 18:14
- Nahlásit

nemethova5
já jsem dělala na metru u hlídací služby, tak to bylo super, už před osmi lety jsem měla včetně peněz za psa víc než mám ted´, bylo to tam o hubu to je fakt, jsme chodili po bažině, do objektů, kde spíš někdo byl než nebyl, bylo nás tam 6 na službu, jak jsi neměla spolehlivýho psa, tak sis neškrtla, nejlépe aby byl zvyklej kousat na ringo, odešla jsem odtamtud můj pes měl 2krát zápal plic, třetí by pravděpodobně nepřežil, v tý době jsem si připravovala už novýho, ale se 4měs štěnětem jsem do služby nemohla.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 19:32
- Nahlásit

kejtlintak to je jasny,to verim,hajan miluje ringo,pokud by si mel vybrat mezi rukavem a ringem,tak ringo jsme zkouseli,hrozne se mu to libi a hlavne jak ho chce figo jako zalehnout,tak se s nim pere,jako opravdu neni nad spolehliveho psa,opravdu.ten zapal plic mel z te sluzby?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 19:41
- Nahlásit

nemethova5
on to byl pit a byl už 11ti letej z domova, když se mi propad vysekanou dírou do ledu a než jsme došli domu tak byl napůl zmrzlej bylo kolem -20, ráno už nemohl přes kašel vstát a pak už byl náchylnej na jakýkoliv nastydnutí, na metru prochladl a dostal druhej a pak jsem šla pryč.
kao taky kouše na ringo, je dobře zvládnutá jinak bych si to nedovolila, speciálně na ni si bere figurant helmu a nechá ji odkousat jen 2 kola při třetím by už na ni asi prej neměl sílu a kdyby ho dostala na zem, tak ho udělá, což je asi pravda, o rukáv zájem nemá.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 19:48
- Nahlásit

kejtlinjezis,chudak starej,on promrzl,tak to se nedivim,ze to mel kazdou chvilku,to je smula,fakt,jo helma na ringu musi byt,hajan ma uchylku,jak je hlidacka predmetu,tak to sice dela s kosikem,ale figo si bere ringo,ten vrch,protoze ono to fakt dost boli,jo a rad skace s tim nahubkem do xsichtu a na hlavu,jo,vubec se figurantovy nedivim,vzdyt to je taky vaha,takovy medved!hele,ono staci jen to ringo,jak je tezky,jsem si to zkusila a sotva jsem se plazila,nejsem zadny tintitko,ale figurantum to nezavidim,hele a vis co je zajimavy,ze kdyz se do ringace navlece zenska,ze ti psi moc nechcou kousat,takovych 80%,hajanovy to je jedno,pri obrane musel asistovat i synovec,nikoho jsem doma nesetrila.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:10
- Nahlásit

nemethova5
i já zkoušela ringo, si ze mě na cvičáku dělali prdel, že je těžkej at´ v tom radši nechodím bo bych to při svým zdravotním stavu nemusela přežít, já na ně. že jsou kreténi, já si připadala jak v brnění, mi strašně táhnul ramena dolů, sem měla pocit že lítám, když jsem ho sundala a dva dny mě boleli záda.
pes když není zvyklej kousat na ženskou tak nemá takovou razanci, dokonce jsem viděla i policejního psa, že se zastavil a nechápavě koukal, co má jako ted´ dělat, musí být zvyklej od mimina, je jedno jestli rukáv nebo ringo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:21
- Nahlásit

Leila
Nevíš jak je na tom Aljoša s umístěním štěňat? Má je zadaný, nebo ještě ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:24
- Nahlásit

tak dasty sežral 3/4 kila masa a už hajá a spokojeně odpočívá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:25
- Nahlásit

Biluška
sem zrovna na tebe myslela, v útulku v troji mají šarpejku vlkošedou, má trochu lilátkovej nos

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:28
- Nahlásit

kejtlin
a v kralupským utulku taky

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:29
- Nahlásit

kejtlin
Hoď link .Ale předem říkám, že ji nechci, se k nám nevleze

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:33
- Nahlásit

Biluška
stejně píšou že není vhodná k dětem, takže asi trochu sráč
www.upozpraha.cz

leila
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:34
- Nahlásit

Biluška
jj ma, ma volne - fenku nebo pejska? copak chces soltyji?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:36
- Nahlásit

kejtlin
Můžeš trošku specifikovat ten link? Jsem tam prošla šest stránek a nenašla jsem ji . Zato jsem našla krásného buldoka

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:38
- Nahlásit

leila
No tak lehounce jsem uvažovala, ale je to komplikovanější. Ti písnu maila.

leila
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:38
- Nahlásit

Biluška
jj pisni - ma volnou jednu cubis a dva psy

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:40
- Nahlásit

leila
Už jdu psát. Kdo si bere tu čubís? Někdo známý? Essi cizák tak to tu nezveřejňuj, jenom kdyby to byl někdo táborový, agilitní, nebo tak něco

<< 1 ... 3726 . 3727 . 3728 . 3729 . 3730 . 3731 . 3732 . 3733 . 3734 . 3735 . 3736 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání