Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3726 . 3727 . 3728 . 3729 . 3730 . 3731 . 3732 . 3733 . 3734 . 3735 . 3736 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 23:34
- Nahlásit

nemethova5
condrosulf beru já na kolena, ale silnější.
jo chodí, když ho martina přivezla z útulku, má jestě 2 chod´ačky, tak chodil jako trošku nakřivo a celou jednu stranu nadlehčoval, nedokážu to popsat, tak ho vzala k mému-od té doby i jejímu vetovi na rentgen, ten řek, že něco takovýho ještě neviděl a je mu tak 45let a má hodně rozvětvenou klientelu, martina řekla dobře tak co s tím,udělal rovnou i DKK druhé nohy, když byl uspanej a řekl, že operace nepřichází v úvahu, že je s nejistým výsledkem a druhá kyčel, že ho neunese, tak martina řekla co teda se dá dělat bez operace, tak jí řekl, zkoušet jakoukoli kloubní výživu a čekat, která zabere, tak zkoušela lidský, i zvířecí ty známý-alavis, giom apod. nic bez výsledku, pak jí můj vet nabídl flexon , nikdo z nás pejskařů to neznal do tý doby, tak ho vzala už smířená, že nezabere a už po 3 týdnech bylo vidět znatelný zlepšení, bere ho asi rok a půl a chodí skoro normálně.
dej vědět jestli mu zabral, třeba mu zrovna jako na potvoru nezabere, ale za zkoušku to stojí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 23:46
- Nahlásit

kejtlindiky fakt moc,muze a nemusi,treba asi fakt vyzkouset,jako giom jsme zkouseli,biosol,no proste vse mozne i nemozne,ale nic,jako kdyz tomu chodakovy to zabralo,tak za zkousku nic nedam,ale fakt cumim,s jakym vybornym vysledkem u chodaka teda,chondrosulf jak zabira u tebe,je tam nejaky aspon maly zlepseni?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 06:22
- Nahlásit

Zase všici chrápou a já tu dřu do roztrhání těla.
Ale dnes je to naposled!!! Zítra vám to už tolerovat nebudu!!!

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 06:24
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

neee všichni můžou v práci čumět na net :P A já jdu do práce i zítra!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 07:21
- Nahlásit

dobré ráno všem
jak sníh přišel,tak už zas není,jenommokrej bordel na zemi
nemethova5
no zatím dastík chodí,lítá,blbne s míčkem ,no ale chodí,až jednou nevstane,nevstane nikdy ...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 07:25 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

miisha
já jsem zítra konečně doma.

brezen2008
Jsem po té břečce jela do práce na kole, nějak se mi to šmejklo a jsem durch, páč jsem se v tom pěkjě vyválela.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 07:30
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
taky dobrý a to tady ještě do toho trochu krape,jinak je teplo

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 07:34
- Nahlásit

brezen2008
Tady do toho nekrápe, tady vyloženě chčije.

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 08:47
- Nahlásit

Zis vidite to? Pavlina Moravcova se mi smeje! To sou mravy tadyk

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 08:51
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

ty brdo, ty jezdis v tomhle na kole do prace a jeste za tmy? To je na medaili

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 09:08
- Nahlásit

Zdravím,
tak se mi právě něco povedlo.
Dítě se mi moc nechce přetáčet na bříško, tak jsem ho chtěla namotivovat přes psa. Mám klidnou šeltičku, že, tak jsem jí položila vedle, že se k ní přetočí. Chválim šeltičku jak pěkně leží, dávám sušené střívko. Dítě se k ní otočí na bok, chválim dítě, dávám sušené střívko.
Bohajeho takhle si ten fstach nevybudujeme

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 09:20
- Nahlásit

kachna_
Počkej až ti na to přijde sociálka, to bude papírování

Fšichni
Fstávejte a dřete, co se furt flákáte

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 09:26
- Nahlásit

Biluška
Počkej až ti na to přijde sociálka
co i zbejvá, kojence nenaklikáš...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 09:30
- Nahlásit

miisha
To víš, mám to kousek. Autem se to nevyplatí, páč to než rozmrzne, tak bych měla po pracovní době a pěšky se mi fakt nechce, to si rači hubu rozbiju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 09:44
- Nahlásit

nemethová
chondrosulf mi zabírá celkem spolehlivě, mám ho vždycky na 2-3měs a pak ho musím vysadit na půl roku a pak zase 2-3měs a vysadit, těch půl roku ani nevím, že nějaký bolesti mám, ale v zimě při přechodech teplo-zima a bez prášků to bolí dost, mjám artrózu 3 stupně v obou kolenech, zřejmě ze sportu, protože s tím mám potíže už asi 10let a to je mi teprve 30let.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:03
- Nahlásit

UŽ NÁM TEČE VODÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!

JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:05
- Nahlásit

kachna_
Dítě se k ní otočí na bok, chválim dítě, dávám sušené střívko.

ty seš magor!!!!!
ale je fakt, že já občas neteři říkám "tááák je šikulkáááá!" jako Blbísovi...
ale střívko jsem jí ještě nervala...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:08
- Nahlásit

Biluška
pani, nemáte ještě nějaké fotky?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:09
- Nahlásit

kachna_
děti pejskařů jsou zvyklý na povely, běžně na cvičáku slyším fůj je to nebo zůstaň, sedni, apod, ale odměny ve formě sušených střívek ještě nikdo nedával

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:13
- Nahlásit

jbat
Tak to se běž rychle vykoupat, páč ten smrad už se nedá čuchat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:13
- Nahlásit

jbat
pani, nemáte ještě nějaké fotky?
Máme paní, čeho fotky by to měli být?

monika
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:14
- Nahlásit

No já už na manžela houkla "sedni a zůstaň" . pomyslel si něco o magorech a poslechl.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:17
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Tak to se běž rychle vykoupat, páč ten smrad už se nedá čuchat.

ne ne, včera jsem se koupala v lavoru, jak u babičky ty jo...
a nosili jsme se spolubydlou vodu v kýblech ze sklepa a vypily jsem u toho flašu Merlotu.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:18
- Nahlásit

Biluška
Máme paní, čeho fotky by to měli být?
No z toho ygelyty a tak, chci namotivovat spolubydlu, aby začla s Hildou něco dělat, páč je fakt dobrá...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

jbat
Tak flašku jsem včera vypila taky a vodu jsem k tomu nepotřebovala.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:23
- Nahlásit

lidijove to byl fcera den, plny nadeji, ale sklamani, popisu to do patrickovatematú, jdem dneska do Cinevse, drzte palecky, ale moc to nevypada, tam kde se ztŕatil je na dvore pes, tam uz nebude, jsou blizko jatka jeli jsme tam, ale byli tam dva ovcouni, takovy rozeni hlidaci, lizali mi ruce od makrely a vrtali chvostami, povidame tomu starsimu (jako, ze ten bude vedet) nevidel si Patricka a von zavrtel hlavou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
Paní, já vám nechci brát iluze, ale určitě víte, že pokud se kočka nevrátí domů sama tak se něco stalo

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:29
- Nahlásit

jbat
Najdu nějaké ygelyty ať můžeš motivovat. Ale nejlepší bude vzít ji na čumendu někam na závody, to ji chytne určitě. Dělají se dost často v Horce, to máte kousíček. Počki, ti najdu termíny.

leila
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:38
- Nahlásit

jbat
chci namotivovat spolubydlu, aby začla s Hildou něco dělat, páč je fakt dobrá...
tož ať se motivuje
http://www.stream.cz/video/80325-zonovkar-opava-be ll
http://www.stream.cz/video/80361-seltka-winky-opav a-zonovkar

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 10:40 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Biluška
Paní, já vám nechci brát iluze, ale určitě víte, že pokud se kočka nevrátí domů sama tak se něco stalo
iluze uz nemam zadne, jen i kvuli sobe musim proste zkusit udelat maximum, uz takhle si to desne vycitam, ze jsem mela poznat dopredu co je to za holku, ...

kocour je plachej ten se sam nevrati a nebude vylejzat pred lidma, nekde se skoval, on umi zit venku, je vyrostlej na ulici, byl davanej vyhradne do bytu se zasitovanyma oknama a holku jsem nekolikrat upozornila, ze je plachy, ze ho musi ochocovat, stat se nheco mohlo to urcite jo moh ho zakousnout pes nebo prejet auto, ale ja to musim proste zkusit hledatdal

<< 1 ... 3726 . 3727 . 3728 . 3729 . 3730 . 3731 . 3732 . 3733 . 3734 . 3735 . 3736 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání