| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
jbat
je to focený zvrchu bych si tak tipla...
Tam nakej vocas vidis? edit, ha, uz sem si poodstoupila a taky ho vidim. no to je fakt des.
To je fuk, Bagetu jsem videla osobne a fakt je to slecna stramanda, zavislacka, pohodova..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:50
- Nahlásit
Fifi
A ti rikam, ze by se pro ni nekdo nasel, kdybys ji soupla s fotama nekam...
Neser jo? Jak jsi přišla na to, že ji chci někam dát? To jsem chtěla před půl rokem a když vypadala tak jak vypadala tak ji nikdo nechtěl Jak by se ti líbilo, kdybych ti říkala, že máš dát do inzerce třá Sádlo, že se určitě někdo najde?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:52
- Nahlásit
impact
Naposled jsi to okomentovala kynologickým hnojem,
Jako že malejch osum??? No tak to jo, já myslela zas nějaký zoufalce...
No názor vzdor všemu nezměním a myslím, že to fakt spolu řešit nemusíme. Budem řešit to vinčo a určo taky nějaký sraz.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:54
- Nahlásit
Biluška
Jak jsi přišla na to, že ji chci někam dát?
No sorac, onehdy si rikala, zes ji mela v nabidce na webu a nikdo se nehlasil. A to nebylo pred pulrokem. To je tak 2 mesice zpet? A byla bez fotek..
Jak by se ti líbilo, kdybych ti říkala, že máš dát do inzerce třá Sádlo, že se určitě někdo najde?
NElibilo, ale ja Sadlo nikdy nenabizela. Tak se necerti. Clovek te pochvali a dostane fakace hned 3x.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:55
- Nahlásit
jbat
Taky si myslím, že neshoda v některých věcech se nevylučuje ve věcech jiných.
Na vinčo jsem aj zapomněla. Zoufalec určo zase nějakej přibyde. Teď mi psala Alenka od leopardů, že někde viděla zdarma boudu za odvoz a někde o mě četla, že jsem nabízela přechodné ubytko bezprizorním, že mám dva kotce, ale nejsou boudy. To jsem zůstala překvapená. Když mi nehledaj psa, hledaj mi aspoň boudu. Než bude pes.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:55
- Nahlásit
Biluška
Neser jo? Jak jsi přišla na to, že ji chci někam dát? To jsem chtěla před půl rokem a když vypadala tak jak vypadala tak ji nikdo nechtěl Jak by se ti líbilo, kdybych ti říkala, že máš dát do inzerce třá Sádlo, že se určitě někdo najde
no aby ses neposrala ti jí nigdo nesebere a dyš tak bys bratry poprosila o jinýho chudáka vova fyfy asi pamatuje jaxi původně řikala,že jen co se dá do kupy,potáhne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
paní bacha, našla sem jedno staré cédéčko a tady z něho máte výcuc
Hesinka byla ještě mladá, Biluška byla mladá a krásná...včil už je jenom krásná, co si budem nalhávat
Heská tenkrát lámala rekordy....
Krom Sisinky u nás běhají i mamuti. Sledujte to nasazení psa
a napětí pomocníků...udrží ten tunel,nebo neudrží?
Relax po závodech (jak znám Bibinku tak úplně zbytečný )
A bacha, včil něco pro ty co o mě rozhlašují, že neumím vařit
No dobře, s tím vařením to tak žhavé není, ale kuchyň mám
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:58
- Nahlásit
impact
Když mi nehledaj psa, hledaj mi aspoň boudu. Než bude pes.
až ti začnou hledat balíky sena a slámy a pytle ovsa, měla by ses začít nad sebou zamýšlet...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 17:59
- Nahlásit
jbat
Pani, jděte do p*dele s koněm, ja?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:02
- Nahlásit
Biluška
Jak by se ti líbilo, kdybych ti říkala, že máš dát do inzerce třá Sádlo, že se určitě někdo najde?
Jenže Sádlo by si nigdo nevzal, teda dyby tam fyfyjová dala tu fotku z hlídačky ))))))
impact
osum malých nudliček mělo rádo rum, jeden se jim ubumbal, zbylo jich sedum. Sedum malých nudliček šlo na medvěda, medvěd jich pět zašlápl, zbyly jenom dva. Dva malý nudličky šlapali svjětem, jeden se jim ušlapal, zbyl jednom jeden...Jeden malý nudlíček vzal si nudličku, měli spolu zase osum malých nudlíčků.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:02
- Nahlásit
Fifi
No sorac, onehdy si rikala, zes ji mela v nabidce na webu a nikdo se nehlasil. A to nebylo pred pulrokem. To je tak 2 mesice zpet? A byla bez fotek..
Dva měsíce zpět jsi mě ukecávala, abych ji dala do inzerce. Já jsem ti říkala,že tam byla a že včil už je to zcela zbytečné, páč ji stejně nedám. Ty jsi doslova řekla "ona by mohla být tak šťastná kdyby někde byla jako jediný pes" což se mě osobně teda docela dotklo a jsem celkem nasraná. Protože pokud můžu soudit tak Getka je celkem spokojený pes i ve smečce Takže to laskavě nevytahuj a pokud máš nutkavou potřebu někoho umisťovat tak zkus nějaké útulkáče, ne moji saň.
davidkova renata
no aby ses neposrala ti jí nigdo nesebere a dyš tak bys bratry poprosila o jinýho chudáka vova fyfy asi pamatuje jaxi původně řikala,že jen co se dá do kupy,potáhne
neboj, Fifiová ví o čem mluvím
jen co se dá do kupy,potáhne
Všichni potáhnou, furt jim to slibuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:03
- Nahlásit
impact
Slámy mám dost, můžu darovat . I odvoz zajistím gdyž to bude pro toho koňa
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:04
- Nahlásit
Gerda
Ty seš prdlá.
Biluška a Fifi
"ona by mohla být tak šťastná kdyby někde byla jako jediný pes"
Nevím, o co jde, ale tuta věta mě zvedá ze židle.
Jen se zeptejte jbat, jak se Hilda těšila ze smečky domů.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:04
- Nahlásit
impact
Pani, jděte do p*dele s koněm, ja?
Já bych vám ho sem tam odjezdila...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:06
- Nahlásit
impact
no jasně že se jí nechtělo. pes je prostě smečkový zvíře a tečka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:06
- Nahlásit
Biluška a jbat
No vy jste spadly z jahody na znak, né?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:08
- Nahlásit
jbat
Mě to nedávno řekla, teď už bývalá, kamarádka. když jsem si povzdechla, že jedna křížená JRT zmizela z útulku dřív, než jsem vyřešila, jak ji dostat z Chomutova ke mě. Že "bude šťastnější někde jako jedinej pes, kde se jí bude páneček pilně věnovat a cvičit než někde ve smečce, kde po ní páneček něco chce jednou za den". Neuvěřitelně jsem se vytočila, páč vidím na těch psech, jak jsou spokojení, když se můžou od rána společně řezat hlava nehlava.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:09
- Nahlásit
impact
Tipuju, že stejně jako většina našich hoteláků. V létě od nás absolutně odmítl odejít jeden vestík . Panička stála u brány, tekly jí slzy, volala na něho a pes zdrhal přes celou zahradu a tam se zapresoval za hromadu dřeva. Musela jsem ho vyloženě násilím vytáhnout. Kdybych tu paní osobně neznala tak bych měla podezření, že psa týrá, že k ní nechce. Ale jsem si jistá, že ho fakt netýrá, maximálně tím, že má pes víc oblečků než já. Asi se mu líbilo být chvíli psem
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
běhají i mamuti. Sledujte to nasazení psa
se chystá to vyvalit ne?
A bacha, včil něco pro ty co o mě rozhlašují, že neumím vařit
nefim..dyk je ta pánef prázdná
|
leila
Člen |
- Nahlásit
Biluška
paní fotek je moooc moooc, jenom nevim jestli nebylo jednodusi hodit si je na flasku kdyz k vam v patek jedu ale jen se snazte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:10
- Nahlásit
davidkova renata
šak to známe tydle chystaný momentky, aby to vypadalo....hned zejtra takovou taky budu mít, jak vařim DALŠÍ svíčkajdu. pche!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:12
- Nahlásit
leila
Uš sou tam všechny krom těch z Bobeša, nemůžu najít to cédéčko. Místo toho jsem našla ten Praděd cup a kochám se . A včil tu mám fotky z tábora, netuším kolikátého, ale někde dávno, ještě je tam Pepíček Nejkrásnější
davidkova renata
Detaily neřeš. Mám pánev? Mám. Mám kuchyň? Mám. Tak co chceš
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
. pche!
tssss a já úpa klidně dám vánočku
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Ty jsi doslova řekla "ona by mohla být tak šťastná kdyby někde byla jako jediný pes" což se mě osobně teda docela dotklo a jsem celkem nasraná. Protože pokud můžu soudit tak Getka je celkem spokojený pes i ve smečce
Ano, protoze tak mi to v tu chvili prislo a nejen mne. Dle vaseho popisu. Nic nevytahuju, tak se laskave nenasirej, skodi to zdravi. Vis jak, prdne ti cevka a budes tahat nohu. A nedelej hariky, zes ji nikdy nenabizela a blabla.. Ja to myslela dobre, pokud mas rozhodnuto a zustane u vas, budiz ji prano.
neboj, Fifiová ví o čem mluvím
zpět jsi mě ukecávala, abych ji dala do inzerce.
Ano. Ad vyse. Ja te neukecavala, jen jsem rekla svuj nazor.
a pokud máš nutkavou potřebu někoho umisťovat tak zkus nějaké útulkáče, ne moji saň.
Ano, neboj, snazim se i jinde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:13
- Nahlásit
Tak co chceš
něco k jídlu třá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:14
- Nahlásit
davidkova renata
tssss a já úpa klidně dám vánočku
a eště to vylepšíme, uděláme si takovou momentku u aleksy na cvičáku! A takovou kuchtu eště nigdo neviděl - vařit f klubovně vánočku! Jen tak letmo přet bráněnim!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:16
- Nahlásit
Gerda
Jen tak letmo přet bráněnim!
mezi revýrama a hlatkým jako prt..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:18
- Nahlásit
davidkova renata
jako prt..
...zejména dyš tam vůbec nemaj troubu...můžu vzít domácí pekárnu...maj tam prout? Dyš zaděláme (jako ten přístroj) těsto hned ráno, tak do polední kávy máme myslim si upečíno...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:19
- Nahlásit
Něco pro Nemethovou
je to polský pes a běhal dost dobře a drajvově
davidkova renata
Poznáš ji?
Fifi
Ano, protoze tak mi to v tu chvili prislo a nejen mne
Co ti přišlo? Že je Getka u nás nešťastná?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:24
- Nahlásit
Biluška
Co ti přišlo?
Vis co? ser na to.. slunce v dusi..
Neres, kdyz je u vas spokojena.
|