Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3717 . 3718 . 3719 . 3720 . 3721 . 3722 . 3723 . 3724 . 3725 . 3726 . 3727 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 08:41
- Nahlásit

Voni mi zmlátili Ferdíka

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:17
- Nahlásit

Ahoj magoři, proč pracujete??? Já jsem teda taky v práci, ale přec nebudu pracovat, ne??? Vždyť byly a budou svátky!
Dnes bude velké Hildí koupání, jsem zvědavá, jak to bude snášet.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:30
- Nahlásit

Nazdar žumponí
Mám doma bojovýho psa........bojuje i s helikopotvorou.
http://www.youtube.com/watch?v=-xBZ0KsBShA

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:32
- Nahlásit

jbat
Tak třeba já vůbec nic nedělám, tada krom toho, že si přes net objednávám pořád nějaké kraviny pro psy.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:33
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Tak to je naprosto v pořádku.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:35
- Nahlásit

jbat
Už zase sem jim objednala podložku do boudy, i když vím, že její životnost bude tak hodinu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:37
- Nahlásit

jablunka
Hihi, Ferdík by na to neštěkal :-D

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:44
- Nahlásit

Nevíte někdo, co jsou hacken-dřepy? Já znám akorát hákenkrojc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:59
- Nahlásit

Dobré ráno mansardíííííí! Už sem zas f práci, už nemám nápojku intronétovou ani na tom balgoně, prostě se večer už nepřipojim, tak nevim, jesi si to i ty nezabezpečený zabezpečili....prostě děs. Maryje je moc ráda, že se naklikává, mociny jí to bafčí, ale nevim, jesi to chápe, vona spíš žere než že by chápala....i ráno na louku chodí jíst, loudí úplně u každýho, protože každej dává. Jako mě je to vcelku fuk, ani jí neokřikuju, když po těch lidech skáče, prostě jí to halt nemaj dávat, no. Nechávaj po sobě hopsat všechny čokle, tak co. Popelka si dneska zapíchla mezi prsty 4cm klacík. normálně to vypadalo, že jí jen trčí mezi prsty kousíček trávy, když to panička vytáhla, tahla prostě klacek z nohy - stačí jen vybetadinovat a vodesinfikovat, že jo? Čuba ani nekulhala, ani neplakala, asi se to píchlo dobře. Jinak nic, sem strašlivě přejeděná.

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:08
- Nahlásit

Tak vlkodav se našel!!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:16
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Už zase sem jim objednala podložku do boudy, i když vím, že její životnost bude tak hodinu

dobře vám tak, pani.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:47
- Nahlásit

Eire
Tak vlkodav se našel
a kde?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:49
- Nahlásit

jbat
Jim ji asi nedám, nechám si ji pro parádu a nebo až dostanou rozum.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:50
- Nahlásit

Eire
Tak vlkodav se našel!!
to je dobře, že tak rychle!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:54
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
taky chci nakupovat kraviny z netu - dej mi nějakou adresu prosím

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:03
- Nahlásit

kejtlin
Gerda

kopírováno z nadačního fondu pro IW:

Corann se našel!!
Corann je v útulku v Poděbradech, jak se dostal tak daleko je trochu záhada, ale důležité je, že je na světě. Pro pejska si už šťastná majitelka jede a moc děkuje za podporu. Informaci dostala od někoho, kdo si přečet výzvu a pomohl hledat. Ani jsem se nezeptala na jméno a tak nemůžu poděkovat konkrétní osobě. Ale i tak - moc děkujeme, máme radost.

Vypadá to,že ho někdo ukradl a pak se zalekl.Nevím je to divné.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:05
- Nahlásit

Eire
nejsou poděbrady fakt hodně daleko? mohl tam ten čokl dojít sám?

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:14
- Nahlásit

Gerda

Jsou,po cestě 60 km,nevím jak dalece byl pes trénovaný,ale spíš si všichni myslí,že ho někdo ukradl a pak se zalekl.Nahrává tomu i to,že se ztratil z uzavřené zahrady.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:24
- Nahlásit

lidi, poraďte, babě nad náma praskla trubka. baba není doma, není na ni kontakt, tak se zastavila voda půlce baráku a čeká se, až se paní ozve. my jsme 24 hodin bez vody a družstvo, správce, všichni tady ti zmrdi mi ttvrdí, že to nemají jak řešit.
jestli paní odjela někam do prdele, tak budem bez vody třeba týden.
co mám dělat, na koho se obrátit?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:24
- Nahlásit

Eire
60km je pro chrta nic, nejdůležitější je, že je v pořádku doma, možná vím, komu patří, má ještě smetanovou fenku, jestli to je ona, ale křestní jméno souhlasí, chodí s námi na cvičák.
kdyby ho někdo ukradl, tak vezme možná oba psy, nebo jestli byl ukradenej na objednávku a ta se zrušila, nějak se mi to nezdá s tím ukradením, ale je fakt, že mi chtěli ukrádst i KAO na pískovně, když jsem si šla pro langoš, tak možný je všechno.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:26
- Nahlásit

jbat
správce domu, měl by mít náhradní klíč, nebo volat policii a hasiče.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:28
- Nahlásit

kejtlin
správce domu, měl by mít náhradní klíč, nebo volat policii a hasiče
náhradní klíč nemá, mají na ni jen mail. nejde o ohrožení života, tudíž policie nemá ani hasiči nemají důvod zasahovat. právník jim prý řekl, že to nejde řešit vypáčením dveří.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:33
- Nahlásit

Eire
Nahrává tomu i to,že se ztratil z uzavřené zahrady.
To je docela odvaha ukrást vlkodava ze zahrady....škoda že je nepokousal, ty vado to je furt pejskové mazlíci, nesměj kousat lidi, jenže pak ti někdo prostě sebere ze zahrady psa. Hukot prostě.

jbat
hele já myslim, že tohle by hasiči teda řešit mohli - vyrazit dveře a zastavit vodu jen u báby. Kor jestli vytápí víc partají najednou.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:35
- Nahlásit

Gerda
hele já myslim, že tohle by hasiči teda řešit mohli - vyrazit dveře a zastavit vodu jen u báby. Kor jestli vytápí víc partají najednou.
oni tu vodu zastavili, půlce baráku tím pádem taky, už to neteče. nejde o ohrožení, nepřijedou.

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:35
- Nahlásit

kejtlin

60km je pro chrta nic

Jenže vlkoš není čistej chrt.Ani co se povahy týká a ani výdrže v běhu ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 11:42
- Nahlásit

Eire
Jenže vlkoš není čistej chrt
není, ale stále je to chrtovitý plemeno a z chrta má opravdu hodně. to je jedno, ale nevím, kdo by ukrad tak velkýho psa ze zahrady, a jak? přehodit ho přes plot, nevím kolik váží, ale kolem 70kg bude mít určitě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 12:02
- Nahlásit

čau kreténi,jaxe máte?
jbat
babě nad náma praskla trubka
důležitá votáska..byla ta trupka kouzelná???

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 12:04 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

Gerda
Včera jsem objednávala z www.profizoo.cz, dnes z www.spokojenypes.cz a ještě jednoho, ale to nevím přesnou adresu.
Edit : www.E-PETshop.cz

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 12:07
- Nahlásit

Před chvílí mi přišlo papání, tak doufám, že mi dorazej i ty barely na to žrádlo, který už mám vobjednaný asi tejden.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 12:10
- Nahlásit

Na reklamaci Vetamix mi zatím neodepsali.
Nezaplatím, dokud neodepíšou.

<< 1 ... 3717 . 3718 . 3719 . 3720 . 3721 . 3722 . 3723 . 3724 . 3725 . 3726 . 3727 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání