| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
is omlouvam se je to u Mestce Kralove
tak to mám moc z ruky, to je mi líto, snad jen doufat že ho někdo našel a nechal si ho.
nemethova5
ze je to nestandartni srst,u nas
tak to by mě zajímalo. Teď jsem koukala na stránky FCI a tam je stejnej standart. Asi to bude něco podobnýho jako červená barva u pudlů nejdřív byla vyřazující, pak se začala posuzovat zvlášť a teprv nějak v poslední době jí začli uznávat. Vícebarevný pudli mají jenom v některých klubech
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:44
- Nahlásit
Alexamozne to je,ja uvidim co mi napise,nahodou me se dvoubarevny pudlik libi,onehda jsem ho u nas videla,to je pekny.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:58
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
nevis jake jsou utulky, veteriny v okoli, zitra to vsechno obvolam
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 22:35
- Nahlásit
nemethova5
tak už to vím:
2) Dlouhorovnosrstý německý ovčák
Jednotlivý chlup je delší né vždy rovný a především nepřilehlý dobře k tělu.Obzvlášť vevnitř uší,za ušima,na zadní straně loketních kostí a nejvíce na slabinách je srst delší,tvoří chomáče v ušíních botcích a praporky od loktů až po nadprstí.Kalhoty na stehnech jsou dlouhé a husté .Ocas je huňatý s lehčím tvořením praporků směrem dolů.Dlouhá rovná srst,která není tak odolná vůči povětrnostním změnám,jako u krátkosrstého,je nežádoucí,však při dostatečné podsadě,pokud to povoluje chovatelský řád příslušného státu,do chovu ještě připuštěn.
3) Dlouhosrstý německý ovčák
Chlup je značně delší než u dlouhorovnosrstého německého ovčáka,většinou velmi měkký a na hřbetě tvoří předělovací pěšinku.Podsada je jen na slabinách,nebo chybí úplně.U dlouhosrstých německých ovčáků je odolnost vůčí povětrnostním vlivům i upotřebitelnost značně zmenšená , proto je dlouhá srst vadná.Do chovu zcela nepřípustná.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 22:53
- Nahlásit
Alexapolaci si prosadili rovnou alterdeutsche schaeferhunde do FCI neuznanych plemen,tak mi to bylo napsano,u nas to bude dost dlouho trvat,nez se prosadi,maji sice jednat v pristim roce o pripusteni do chovu,ale kdya jak to bude,to fakt netusim,no hajan je to dlouhorovnosrsty,nema pesinku,nema ten chlup jemny,ma to jak vatak tu podsadu,takze by se jeste vesel.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 23:02
- Nahlásit
Alexano a druhou stranku je mi to vcelku jedno,stejne na psovy chovat neminim,nejake vystavy jsou mi taky nekde a kdybych chtela,tak jedine do toho polska,mne jde o pracovni upotrebitelnost,chutovost a zdravi,jestli chlupac bude,nebo nebude uznan,nad tim polemizovat nehodlam,protoze se mi stejne ti hunaci libi a to mi nikdo nevymluvi,kdyz dalsi stene,tak hunace,ktereho mam vybraneho z chovky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 00:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
jablunka
Sla sem mrk a to je silaa!
Že jo,mi to volala cérenka z Bylan(jela tam za zábavou) a vyslala mě jít se kouknout na měsíc a já tupohlafka bjehala v zimě f pyžamu kolem baráku,páč sem nevjeděla gde je měsíc.
ale tupohlavka sem ja, chci vlozit sofistikovane odkaz a hoven, tak. sme videly HALOO, pani, a krasny. http://www.novinky.cz/veda-skoly/187804-kolem-mesi ce-mohli-lide-pozorovat-halo.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 07:24 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
nemethova5
tak jeden takovejhle medvídek chodí u nás na kopečku,je desně krásnej,mohutnej,je mu necelej rok,jenom dastík se sním nesnese
jdu ven,tak nepište,večer to nemám čas číst
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:00
- Nahlásit
ahoj všem, doufám, že jste všichni v práci!!!
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
S těma útulkama to ví spíš Fifiová, v tom se moc nevyznám, jen vím, že jeden je v Poděbradech, ale spíš na psy, o kočky se tu v okolí nikdo nestará.
Veterinář je až tu u nás v Městci, jmenuje se Jiří Švejdar, tel:325 643 320, Jinak pak až v Nymburce je, co vím Hodač(telefon nevím) a Veterinární klinika Socrates tel:739 023 060.
Jestli jsou v okolních vesnicích nějací vesničtí vetové, to netuším, ale asi ne. Nejblíž bude ten v Městci.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:07
- Nahlásit
jbat
Si piš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:14
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Si piš
v pořádku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:33
- Nahlásit
jbat
ne válím se s psiskama v posteli na klíně mám not´as, jsem u kamarádky na chatě,za chvíli vyrazíme ven, bohužel dneska jedu domů a zejtra jdu do práce
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:38
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Veterinář je až tu u nás v Městci, j
dekuju pani jdu mu volat, nemohla jsem na nej najit kontakt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 09:41
- Nahlásit
Dobré jitro všem bláznům starejm! Du si prohlížet kardyjačí mimina, co vypadaj jako malý golyje. Uš sem zasejc f práci. Ale nebudu to dnes nijak výrazně přehánět.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:05
- Nahlásit
Ja se strasne omlouvam, ze vam sem porad lezu s kockou, ale jsem zoufal, tu kravu zabiju az ji dostanu do ruky.
tady je jeho fotka prosim jestli mate jakykoliv napad jak to nekde zverejnit sem s nim
Kontakty na me, volne siritelne v souvislosti s Patrikem
Lucia Ivanková, tel: 604 444 241, mail: lucia13uk@seznam.cz, skype: lucia13uk, icq: 477332744
Text informace:
Dne 25.12.09 se ztratil v obci Činěves modrý kocourek - kotě
Je cca 4 měsíce starý, tmavě modrý, žluté oči. Vypadá jako ruský modrý kocour.
Je plašší, slyší na jméno Patrik. Je čipovaný č. čipu: 981100000954348
Foto zde: http://kocicinadeje.rajce.idnes.cz/Patrik_2/#PC050 070.JPG
Pokud ho zahlédnete, dejte mi, prosím, vědět, cizích lidí se bojí (asi se nenechá chytit) nebo mu nabídněte jídlo a někde ho zavřete, ještě ten den bych si pro něj přijela.
Jsem nešťastná, moc se o něj bojím.
Finanční odměna 2 000 Kč za nalezení nebo informaci vedoucí k nalezení kocourka.
Lucia Ivanková, tel: 604 444 241, mail: lucia13uk@seznam.cz, skype: lucia13uk, icq: 477332744
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:09
- Nahlásit
Gerda
von asi nikdo nepracuje,jsem jela uklízet a nikde nikdo
jedu pro maso a nikde nikdo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:16
- Nahlásit
Gerda
heled nechceš taky přivést prasečí nožičky? maj u nás 5kč za kilo,dnes jsem vzala za dvacku,krásné,dlouhé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:29
- Nahlásit
brezen2008
A co se dělá s prasečíma nožkama? Myslim že mařka je už tak dost tlustá než aby musela žrát eště tučný nožky....
Dostala od kamaráda k vánocům klikr, budeme klikrovat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:32
- Nahlásit
Gerda
já je dávám dastymu celou syrovou nožku odpoledne po vycházce
je to dobrý na klouby,jablunka dáva taky
já jsem dřív vařila ,ted už nee
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:33
- Nahlásit
brezen2008cau,jo chlupaci,to je pro me otevrena kapitola,no jsem zvedava,jestli to vyjde,kdyz ne,tak mam jeste jedno zelizko v ohni,jo neni to ten vlkosedej tedik,co mi o ne vykladala renata?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:39
- Nahlásit
nemethova5
nene,je to nádhernej kůn, )))
je to jaký jsou na těch stránkách,krásná kostra,nádhereně socializovanej,mohutnej
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:43
- Nahlásit
brezen2008aha,a jaky je barvy? nemas foto,ty taky rada fotis,ne?a tedik neni pekny,taky je,ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:53
- Nahlásit
nemethova5
je to takováhle barva,jako skoro stejný
http://www.wolflake.pl.tl/VOX-Garliavietis.htm
až jí uvidím se zeptám vodkud to má
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 10:57
- Nahlásit
brezen2008je to je chovka wolf lake,co jsem tu ja davala,aha,no jsem rada,ze chlupacu pribiva,i kdyz je chovatele radi mezi bastardy,tak ja ti nevim,hajan je bastard s rodokmenem tim padem,protoze spickovy chovatele to neradi vidi,chlupate stene v jejich chovu,musim si po ranu trochu rypnout do IN velkochovatelu,no hlavne,ze za chlupace das v zahranici nemale prachy,třá 20 000kc.,to je pak panecku paradox,co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:29
- Nahlásit
ČAU KRETÉNI
se blejská na lepčí časy...
http://www.novinky.cz/koktejl/187820-vedci-nasli-a lkohol-budoucnosti-vystrizlivet-bude-mozne-za-neko lik-minut.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:33
- Nahlásit
davidkova renatacus,no to je novinka,ja nepiju vubec a je mi dobre,to bude tak dobry,pro ty tezkoalkoholiky!ja tak maximalne vajecnej liker a pak mam nohy jak z betonu po dvou pulkach,pani,dnes mazu do rachoty,ale vubec se mi nechce,pak jeste rano se vzbudim a je tu zas ten bilej bordel!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:44
- Nahlásit
nemethova5
,ja nepiju vubec
no ale jébatovi se to bé moc hodit
tady je slunko a teplo...žádná bílá sračka naštěstí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
se blejská na lepčí časy...
gde se to dá koupit????
no ale jébatovi se to bé moc hodit
co tím chcete jako říct? MNĚ chlast vůbec nic neříká! ačkolif fčera jsem měla pocit, že na mě ta druhá sedmička italskýho čebrenýho promluvila...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
no počki, vystřízlivět za chvilku, ale o kocovině tam nic nepíšou, že by jako nebyla... a mně nevadí být ožralá, mně vadí mít kocovinu.
|