| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:27
- Nahlásit
Gerda
měli sme kachnu
pak se nediv, že se s tebou nikdo nebavi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:35
- Nahlásit
nemethova5
,mne se libi ten udelanej takovy mensi,hned napravo
No joo, to je Knedla, ta se líbí každýmu.
Jedna v kondici:
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:44
- Nahlásit
Gerda
To je divný, pani, že zrovna vy ten vobrázek nevidíte. Je to z téhle adresy: http://www.cardigan.estranky.cz/fotoalbum/stenata- --puppies
Fotogalerie stojí za prohlídnutí, když člověk chce vidět ušatý lišky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:46
- Nahlásit
jedna s hajanem na prochajde
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:48
- Nahlásit
pawLINkano,no,zrovna ten,ma priznacny jmeno knedla,jj,mam rada naducany hafy,dnes na cvicak prisla jedna ovcanda,dle meho gusta,je vetsi a tezsi nez hajan,hajan vazi uz jen 52kilo.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:48
- Nahlásit
nemethova5
Jednu chlupatou vofčandu máme i u nás na cvičáku. Jsou boží.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:50
- Nahlásit
nemethova5
ma priznacny jmeno knedla
No ofiko se jmenuje Jessie.
hajan vazi uz jen 52kilo
Si kup slona, když je ti to málo.
Neměla bys jít do jiného plemene když se ti líbí takový typy?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:51
- Nahlásit
pawLINkapani a mate foto?esli jo,tak sem s nim,jo a jestli to vyjde,hajan bude mit kamose,takoveho maleho,chlupateho,skoda,ze v polsku hunac vyjde na 18 000!!!!!!!!tak cekam u nas a pevne doufam.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:53
- Nahlásit
nemethova5
Furt nechápu jak to s nima je. Ta na cvičáku je s PP, ale jak je to s uchovněním?
Foto zkusím pohledat, ale nevím nevím...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:54
- Nahlásit
pawLINkapani,on byl tezsi!!!!vazil 57kilo,ja chtela flanderskyho bouviera,ale kazdy me od neho vodradil,pry na guvno na cviceni,pry nic pro me,kdyz jsem zvykla na ovcouna,potrebuju psa,hodne hunatyho,mam rada chlupaty hafy.jo a to je von,nebo ta jessie???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:57
- Nahlásit
nemethova5
No promiňte teda, copak vidíte někde pindíka? Je to TA Jessie.
ja chtela flanderskyho bouviera
Ti se mi moooc líbí. Ale ještě hezčí je můj vysněnej velkej knírač...
Jak je to s tím uchovněním? Uchovní chlupatýho ovčáka?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 20:59
- Nahlásit
http://www.wolflake.pl.tl/ATOS-Wolf-_-Max.htm?PHPS ESSID=751adbd3175051e012590aadd741501dto je odkaz na psi v polsku,pristi rok se ma o tom jednat,samostatny klub,samostatny kruh na vystave,samostatne papiry a jsou dva typy srsti,srst otevrena,to je ten pes na fotu a hunata,jak ma hajan.jinak je to Z-vyrazen z chovu pro dlouhou srst,tak jsem pani zvedava.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:02
- Nahlásit
nemethova5
No bylo by to zajímavé kdyby to uznali... Vím, že je hodně příznivců dlouhých ovčáků.
A ještě k tomu dva typy dlouhé srsti...
A k tomu psovi - v Polsku se teda normál chovají a vystavují i ti dlouháni? Když tam má ten pes ty CACi a ták...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
Uchovní chlupatýho ovčáka?
když není moc huňatej a na výstavy a bonitaci je řádně ostříhanej tak jo ale je to vada vyřazující z chovu
No bylo by to zajímavé kdyby to uznali... Vím, že je hodně příznivců dlouhých ovčáků.
nejdřív by to museli uznat němcí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:04
- Nahlásit
Fotku té fenky u nás na cvičáku jsem nenašla, ale má srst jak ten z toho polska.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:10
- Nahlásit
pawLINkajo,tak to je otevrena srst,jo normal vystavujou,se podivejte,tam ma same vystavy vypsane,to je v polsku samostatny klub ZONDa,v nemecku,rakousku,holandsku...maji samostatne kluby,svoje vystavy,atd.jako v polsku vyjde stene na 18 000kc. a v nemecku vyjde na 30 000kc.to je sila coz a u nas chlupaci jsou brani jako bastardi,coz me teda s.re!jo maji o tom jednat v pristim roce,coz jsem fakt zvedava!!!!!!!takze jdu pristi rok do hunace zas a doufam,ze to uz konecne vyjde.nevadi a pani vomlouvam se,ze jsem nepoznala,ze je to fenule.no me vymlouvali flanderaka skrz povahy,ze bych byla dost zklamana,kvuli povaze.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:10
- Nahlásit
A zejtra jdu zas do práce. Mám z toho děsnou radost.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:12
- Nahlásit
corgi
Já jsem si říkala, že mi připomíná nějaké štěndo od Ivy z B-vrhu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:13
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
no to nejsi jediná
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:14
- Nahlásit
Alexa
To jsou mi věci.. Takže když mám chlupatýho vofčáka a ostříhám ho na výstavu, tak mi ho uchovnijou? To je divný teda...
Eště že mám picbumy, u kterých se todleto neřeší
nemethova5
Možná vypadám jak kretén, ale fakt se ve vofčákách nevyznám - takže čistě teoreticky bys třá v tom Polsku vystavovat svýho psa mohla?
A s těma cenama mazec - tady pod cenou, tam se za ně přiráží.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:14 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
NEVITE O NEKOM Z ČINĚVSI (MĚSTEC KRÁLOVÉ)NEBO OKOLI, MOC PROSIM
Strasne moc prosim neni tu nekdo z teto lokality ochotny vylepit v teto vesnici a okoli plakatky.
Pred dvema tydny jsem k jedne slecne (krave zasrane) umistila kote. Ted mi oznamila, ze pred dvemi dny uteklo. Moc prosim plakatky vyrobim, ja ji neverim, ze je vylepi, prosim pomozte, klidne Vam to zaplatim, nevim co mam delat, klepou se mi ruce a rvu nejsem schopna ani ten plakat udelat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:19
- Nahlásit
pawLINka
jeste jedna,jo ceny nadhera,ja si pockam u nas,vyjde mi stendo na sedm tisic a jeste z vyberovyho chovu,jo mohla by jsi vystavovat,poslala mi pani walterova fotky z vystavy z polska a ceny taky nadherny,tam mazec,tady je to bastard s rodokmenem,kazde plemeno ma neco,no.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:19
- Nahlásit
pawLINka
Takže když mám chlupatýho vofčáka a ostříhám ho na výstavu, tak mi ho uchovnijou? To je divný teda...
no to víš když někdo chce za každou cenu štěňta tak se dělaj různý podvody. Ty v Polsku už jsou moc chlupatý já myslela takový ty s delšíma chlupama na uších a vocase. Ne ty ouplný chlupáče. Nevím jestli v Polsku nebo Rakousku jsou to ofiiko německý ovčáci s FCI rodokmenem, tohle by spíš věděla EBONY ta má v ovčácích přehled
lucYnka XIII
NEVITE O NEKOM Z ČINĚVSI NEBO OKOLI, MOC PROSIM
Strasne moc prosi
kde to je???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:20
- Nahlásit
lucYnka XIIIpani,skoda,ze nejsem,ja bych vam rada pomohla!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:22
- Nahlásit
nemethova5Alexa
Tak jsem zase chytřejší, dík žencký
Já jdu hajánkovat, pá pá.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:23
- Nahlásit
Alexaano maji FCI rodokmen,v nemecku to je primo alter deutscheshaeferhunde,v polsku to je zwiaz owczarka niemieckiego dlugovlosego,je fakt ze tohle je primo otevrena srst,ktera se hodne v polsku propaguje.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:26
- Nahlásit
Alexa
jezis omlouvam se je to u Mestce Kralove
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:27
- Nahlásit
nemethova5
ano maji FCI rodokmen
to by museli mít přece ve standartu ne? a když je to ve standartu jako vyřazující vada?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:36
- Nahlásit
Alexakdyz se podivas na ty chovky a na jejich rodokmeny,tak tam v FCI jsou,nevim jak to je,musela bych treba zavolat do toho polskeho klubu,ale muzu se na to zeptat primo pani walterove,jak to je,kdyz vim,ze je to nestandartni srst,u nas Z.jestli hned neodepise,napisu zitra,co mi napsala.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2009 21:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
jj, Městec, tož rodiště mé.
|