Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3717 . 3718 . 3719 . 3720 . 3721 . 3722 . 3723 . 3724 . 3725 . 3726 . 3727 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:26
- Nahlásit

Fifi
Bylo patlama matlama?
Nebylo.Když dort uviděla,tak vejskala radostí a nechtěla věřit tomu,že je k jídlu -jen se opatrně dotýkala prstíkem.Dokonce málem obrečela krájení.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:27
- Nahlásit

Gerda
Neessi
nevidim žádnej vobrázek.....koupala se Bóbi? Mařka ani neběhala, protože v lese něgdo detonoval, tak chodila u nohy a srna nesrna, daňcíííí nedaňcíí dělala ípo.

Tak asik blbne rajče. Dneska koupačka nebyla,bo jsem ji kolem řeky nepustila z vodítka.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:42
- Nahlásit

Gerda
nechces neco z vetamixu?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:44
- Nahlásit

Neessi
Tak asik blbne rajče.
Nefunguje to v exploreru. Ve fajerfoxu je to v pohodě. V exploreru se ti na konci odkazu objeví blank.gif a nic se neukazuje.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:46
- Nahlásit

Gerda

Tak tady máš jinej vobrázek z dnešního rána: Bóba sedí na židli v kuchyni a čeká,až se otevře piškůtrová skříňka :

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:47
- Nahlásit

Mucholabka
Nefunguje to v exploreru. Ve fajerfoxu je to v pohodě. V exploreru se ti na konci odkazu objeví blank.gif a nic se neukazuje.
Jak je to možný? Včéra to ještě fungovalo!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 11:54
- Nahlásit

Neessihe,he,to mi neco pripomina,akorat,ze hajan se na tu zidlu nevejde,toz se mejte,deme se zkulturnit s hajanem na cvicak.chudak mala,uz tam dlouho nebyl,jsem mela same sichty,mame tam totiz soudruha,ktery nechce makat,takze jak jinak,vse jsem oddrela za nej,hlavne,ze mi slibili premie,to byli super premie 500kc.s tim co mi dali si to muzou strcit dop.dele!!!!uz se fakt prestavam ovladat,jeden vetsi debil nez druhy na te firme zapraskane!

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:02
- Nahlásit

nazdarte a stastny a vesely sice trochen opozdene, ale dyz uvazite, ze zrovna dlabu prvniho kapra a salata, tak musite uznat, ze je to fer..jak se vsichni darite? ja furt zapasim s pucenym prahistorickym pisidlem a taky mi dneska zmrzla voda v haj.lu..to abych vam udelala taky nakou radost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:27
- Nahlásit

nestíhám,kreténi!
StaHi
máte neomluvený hodiny!!!!! kuli vám uš několikrát přetekla žumpa!!! dyš na to nestačíte,tak to nedělejte!!
Neessi
Bóba sedí na židli v kuchyni
no to je děsný

StaHi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 12:45
- Nahlásit

davidkova renata
jak nevomluveny? jsem byla bez kompla! no a s pisidlem co mam ted..darmo mluvit! kazdopadne na foru je kratky (vsechno se nacita veky vekouci a nez se odesle plesk, clovek citelne zestarne)
..a ad vyvoz: je to v riti, bo hovnocuc je schovanej v tom umrelym picitadle ..to jsem ale jednak hlasila a dvanak tu byla prehrsel liduch, kery se vehementne cpali do funkce..toz mi reknete, kam se ty cerchmanti schovali, dyz jsem potrebovala zastoupit?

ps. a co mi vykas, tati? je teda fakt, ze jsem se chvilu neukazala, ale na zapomneni to snad este nebylo, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:28
- Nahlásit

Tož ted´ jsme se vrátili z procházky,dost zima, ale aspoň néni tolik bahna.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:48
- Nahlásit

NAZDAR MAGOŘÍ

jak se máte co děláte

normálně sem se přežrala husou s bramborovýma knedlema a červeným zelím

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 15:50
- Nahlásit

To je zajímavý, že dyš vypadnu s fory, je vás tu hnedle habakuk! Tak dyš uš mě nechcete ani semka, tak jak si mám asi hledat nový kamarády, dyš jinej levl dólejc uš neni! To sou ty vaše prijority a komunikační kanály, jelimani!

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 15:56
- Nahlásit

Gerda
dyš vypadnu s fory, je vás tu hnedle habakuk!
a gde se porád couráš já tu sem

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:06
- Nahlásit

Alexa
nebyla si tu!!!! Sem se courala u kámošky na obědě, měli sme kachnu ))) Je to kámoška, co umí péct vánočky a řikala, že se mě to pokusí naučit. Tak uvidíme. Mysli že příští týden už bych snad mohla mít pořešený auto, tak kdy se u vás zas bude konat cvičení? Už sme tam dlouho nebyli....

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:18
- Nahlásit

Gerda
tak kdy se u vás zas bude konat cvičení? Už sme tam dlouho nebyli....

normální cvičení každou sobotu, tak přijeďte bude sranda

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:23
- Nahlásit

Alexa
přijedem hnedle, co bude auto. Už sem ho měsíc ani neviděla

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:24
- Nahlásit

Gerda
Už sem ho měsíc ani neviděla

a myslíš že ho ještě najdeš????

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:28
- Nahlásit

Alexa
Najdu ho určitě, to neni problém, je na hlídaném parkovišti, spíš sem měla strach z toho, že sem nedolila fridex a ještě nemám vyměněný gumy. Chci to vše pořešit teď před koncem roku, kdy by to v práci nemusel bejt takovej masakr a mohla bych si vzít volno na autoúpravy

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:29
- Nahlásit

Gerda
Eště je chceš?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 16:44
- Nahlásit

proč byl vynalezen emajl
http://www.youtube.com/user/72734695

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 17:02
- Nahlásit

Alexa
proč byl vynalezen emajl
Nebo postovni schranky. Boha, to sou psychousove.

Gerda
spíš sem měla strach z toho, že sem nedolila fridex a ještě nemám vyměněný gumy
Tak pospes, nez zase primrzne, mila zlata.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 17:11
- Nahlásit

jeheee, a sem naaahodou urvala predchozi reply kulatej prispevek!! Pocet odpovedi : 118000 !!!! Chapete to??? Stoosumnasttisic odpovedi uz tu bylo! To je zumpa!

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 17:19
- Nahlásit

Fifi
Stoosumnasttisic odpovedi uz tu bylo
je to fora s úplně nejvíc odpověďma

Tutuli
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 17:39
- Nahlásit

corgi
Ta fotečka je luxusní.

Gerda
Link na ušaté štěníky od Marty
http://www.zirexu-cardigan.unas.cz/stenata.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 18:25
- Nahlásit

StaHi
kam se ty cerchmanti schovali

třá driftujou na jich zrovna..
a co mi vykas, tati? je teda fakt, ze jsem se chvilu neukazala, ale na zapomneni to snad este nebylo, ne?
gdo chvíli jako synke (cera) stál,uš stojí opodál..
aleksa
tě bůch sem se taky permanentně přežrala,ale ne husoj.. cííí k vám na cvičák uš,potřebuju trénovat přepat ze zálohy zezadu a hlatký na ryngo,upizorni Honzu ,že ho zneužiju

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 18:34
- Nahlásit

davidkova renata
Honzu ,že ho zneužiju

bude radostnej
hele sem koukala na Karlíka a továrnu na čokoládu a sem si na tě fzpomněla tam ti měli veverek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 18:36
- Nahlásit

Alexa
tam ti měli veverek
hajzle!!!! si raši hlídej depryvanta aby někoho nekous jsa uvázán

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 18:42
- Nahlásit

davidkova renata
i raši hlídej depryvanta aby někoho nekous jsa uvázán

koho ste potkali, co vám nalhali???Já hodnou čupku mám!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 18:54
- Nahlásit

davidkova renatacus pani!dnes jsme se pekne vyradili na cvicaku,hajan mel svuj oblibeny ukol,hlidat predmet,to on ma hrozne rad,jak muze domlatit kosem fika,no akurat mi bylo receno,ze uz nemam s hajanem delat dalku,jen takovou kratsi statiku a kousacky na dlouhem voditko,no jo pater v haju.aůe uzili jsme si to i sobotu i nedeli.

<< 1 ... 3717 . 3718 . 3719 . 3720 . 3721 . 3722 . 3723 . 3724 . 3725 . 3726 . 3727 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání