| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:09 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Jinak pěkné posváteční dny a hlavně klííd
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:17
- Nahlásit
Biluška
Můžu, u šeltií to taky vypadá slibně
eště že máte těch klubů více
nakrknu foxterieráky a s Entitou si ani neškrtneš
eště že mám za chovatele poradce chovu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:29
- Nahlásit
Eire
Eire je Erin?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:32
- Nahlásit
Mucholabka
Eire je Erin?
Je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:48
- Nahlásit
leila
eště že máte těch klubů více
Není problém nakrknout všechny
Teda lidi, řeknu vám, jít venčit dvanáctihlavou saň po skoro celé flašce vaječňáku je dost blbej nápad . Jsem těch psů pořád viděla nějak moc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:56
- Nahlásit
Biluška
no nemáš nějaké navíc?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 18:59
- Nahlásit
brezen2008
no nemáš nějaké navíc?
no to by se jí klidně mohlo stát..třá při průchodu vesnicí.. svádí to na chlast a přitom zas vyrabovala nějakej slovenskej útulek!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:03
- Nahlásit
brezen2008
no nemáš nějaké navíc?
Co já vím. Furt se to tu hemží, chvilku se to nezastaví, tak kdo to má počítat
davidkova renata
no to by se jí klidně mohlo stát..třá při průchodu vesnicí..
No to se stává, páč Megera a Bageta hárají. Sme v obležení Třá včera sem měla bígla. Docela hezkýho . Naštěstí si pro něho přišel majitel
a přitom zas vyrabovala nějakej slovenskej útulek!
Ne, ne a stokrát ne. Ani za střízliva,ani nijak jinak Sem ti jasně říkala, že s útulkáčema končím Rozhodně v tomhle množství
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 19:50
- Nahlásit
Biluška
Sem ti jasně říkala, že s útulkáčema končím
no jo řikala,no...ale víš jak...řeči se mluví a voda(pivo) teče
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:42
- Nahlásit
Biluška
Není problém nakrknout všechny
v tom problém asi není ale pod čím by jste pak chovala
Jinak su teď moc nasratá je normální aby si lidi kryli jen tak venku před barákem v pejskaři frekventovaném parku? A eště hulákají - mmohli by jste si toho psa zavolat my tady kryjem eště že mám fenku. Páč jsem si na 100% jistá že kdybych měla psa, že ten se mi na nějaké ke mně vysere, když je fena v tom nejlepším A eště tam kryli takový hnusný yorky - jeden horší než druhej dlouzí, velcí a jsem si na 100% jistá že ten pes byl peusoyork - silky teriér
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:56
- Nahlásit
Eire
my jsme ted´ 3 dny venčili jinde, ale budu koukat a obešlu známý odsud-mělník a okolí.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:04
- Nahlásit
leila
Já šla jednou šmírovat na krytí a šli jsme krejt do lesa, měli vybranou takovou pěknou loučku uprostřed lesa. Jenže hafani na to vlítli už na začátku, uprostřed dost prekventované turistické cesty. Docela sranda, jak se děti neustále ptaly rodičů, co to tam ti pejskové dělají?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:14
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Leila
a šli jsme krejt do lesa
To je teda dost blbej nápad . V životě by mě nenapadlo krýt někde jinde než u psa doma . V krajním případě snad u feny doma, pokud to u psa z nějakého důvodu nejde. Ale jít kvůli tomu ven mi teda přijde dost ujetý. Nechápu důvod.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:14
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
no ono záleží asi na velikosti psíků, a když říkáš že měli vybrané i něco jiného, ale prostě pudy jsou pudy... ale například takového yorka jde poponést, každopádně majitelé vypadali, že chtěli krýt tam páč paní od psa bydlí na jedné straně parku a paní od feny na druhé, takže se prostě potkali uprostřed... opravdu by mě zajímalo co by dělali kdyby tam přiletěl nějaký zkušený kryč, naskočil na fenu a už bylo pozdě - a že takových psů pár znám...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:18
- Nahlásit
Biluška
Ale jít kvůli tomu ven mi teda přijde dost ujetý. Nechápu důvod.
asi aby byla romantika ne?
ale já to třá chápu u některých plemen jako kdyby jsi chtěla krýt nějakého molosa v bytě tak to půjde asi těžko... ale u malých yorků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:21
- Nahlásit
leila
ako kdyby jsi chtěla krýt nějakého molosa v bytě
Když chovám molosy tak mám asi nějaké kotce a budu krýt tam, ne? Molosy přece nechovám v bytě. Krom šarpejů teda
asi aby byla romantika ne?
Je vidět, že jsi mladá a nezkušená . Na sexu venku není romantickýho vůbec nic - jehličí píchá kam nemá, když si nedáš bacha tak se překulíš do kopřiv a v nejlepším na vás z křoví vykoukne nějaký houbař Nebo vypálí pes za srnkou a pak nahatí vyskakujete z křoví a ječíte "Mikýýýýýýýýý, ke mněěěěě"
U psů to určitě nebude jiný
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:26 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
Biluška
Důvod byl jednoduchej, pes byl na týdením výcvikovém táboře a ta fena tam za ním jela přes půl republiky a bylo to už jen překrytí. Vůbec jim nevadilo, že nejsou doma. Bylo z toho krásnejch 10 štěňat.
Edit: Mohli jim uvolnit stan, aby měli soukromí, ale prej to nebylo ono.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:29
- Nahlásit
Jo a byli to rotvíci, ti se fakt špatně přenášej. A ten pes vživotě doma nekryl, maj ho v bytě, takže kryjou u nich u cvičáku, když je zájemce.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:29
- Nahlásit
Kde že tady probíhá ten horor s názvem Vetamix? Dodali zboží za 652 Kč, ale poslali fakturu na 1500 Kč, tomu říkám skore. Psi hlaodví a účet prázdný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:32
- Nahlásit
leila
chtěli krýt tam páč paní od psa bydlí na jedné straně parku a paní od feny na druhé, takže se prostě potkali uprostřed
Jorci totiž mají krátké nožičky a ošoupali by se...
..však jorci už se bezPP prodávají za nějakých 5 tis a to ještě horko těžko...jo, bývaly jiné doby.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:32 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
Když chovám molosy tak mám asi nějaké kotce a budu krýt tam, ne? Molosy přece nechovám v bytě. Krom šarpejů teda
pche kecáš známá teď odchovala vrch bordeauxkých dog v BYTĚ
Na sexu venku není romantickýho vůbec nic
pche ale vysvětele to nám mladým, my jsme odmala na extrémy připravováni.
jehličí píchá kam nemá
si nevybírám jehličnaté les né??
když si nedáš bacha tak se překulíš do kopřiv
kopřivy jsou sfině, ale najdeš i místa bez nich
z křoví vykoukne nějaký houbař
a zásadně si nevybíráš přelidněná místa
teda osobně znám 3místa kde je to fak pěkný, ale neprozradím páč tam ZATÍM nikdo nikdá nechodí
U psů to určitě nebude jiný
ty já ti nevím, zase na druhou - se mi to nedopsalo!! - lepší než když pro ně máš nachystanej stůl a při každým krytí na něciví 20očí - i když jim je to očividně jedno to mají poláci vymakaný systém jsme tak byli na krytí někde hodně daleko v polsku a tam ěmli normálně toho čokla naučeného, že se kryje jen ta tom stole
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:36
- Nahlásit
Zážitek z dnešního venčení-byla jsem ted´ 3 dny u kamarádky, chodily jsme na procházky tam, je tam potíž, že cesta po který musíme jít, je v tomhle počasí zabahněná a to že je tam bahna po kotníky , fatk po kotníky, tak jsme se dohodly, že pojede venčit ke mě. Vyrazily jsme, já smečku ona smečku, naši psi nás navzájem docela poslouchají, hlídáme si, jsme nejlepší kamarádky, trávíme spolu dost času. Ted´ má 2 štěňata lousianských leopardů 3 a půl měs. a 4 a půl měs. ještě moc neposlouchají, denisa se zdržela za rohem a já šla štěňata se mnou a vletěli na napůl zamrzlý labe, já na ně vy malí zmetci běžte z toho ledu nebo se propadnete, snažila jsem se na sebe upoutat jejich pozornost, asi 10m od štěňat byli kluci tak kolem 10 let a taky na ledu, mysleli, že je to na ně, tak řekli jó my dem, na bruslení to eště neni, já byla tak vyjevená, že jsem ani neřekla, že to nebylo na ně, denisa padala smíchy, když jsem jí to říkala, můj výraz byl asi dost debilní, když jsem zjistila, že jsem vyhodila ty cizí kluky-je tam asi po kolena vody, v těc h místech je to slepý rameno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:38
- Nahlásit
leila
pche kecáš známá teď odchovala vrch bordeauxkých dog v BYTĚ
No tak jsou určité extrémy, uznávám
pche ale vysvětele to nám mladým, my jsme odmala na extrémy připravováni.
mno, až ti bude tak pětadvacet tak pochopíš, že není nad krásnou, měkkou, pohodlnou postýlku
ty já ti nevím, zase na druhou
Ptala jsem se Mášenka. Jeho mozek zaregistroval asi tohle...."bla,bla,bla,bla,SEX,bla,bla,bla,bla..." . Tak jsem se šla zeptat Armánka. Taky pochopil jen to jediné slovo. Texála jsem se radši ani neptala. TAkže samečkům jsou jehličí, kopřivy i kolemjdoucí evidentně jedno
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:41
- Nahlásit
Přírodu také neuznávám, páč po takovém zážitku, který jsem měla , jsem málem přestala uznávat i sex.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:45
- Nahlásit
Biluška
No tak jsou určité extrémy, uznávám
a měla jich 10 teď plánuje druhý vrh páč z toho prvního na ní nezbylo štěně
y já ti nevím, zase na druhou
se mi to nedopsalo - huž je to aktualizované... ale na toho psa jsem čuměla jsme přijeli a pán jako, že ho pustí ať se seznámí pustil psa, pes přišel k feně čuchl si k ní a šel někde do pryč... jsme si říkali super takže asi nenakryjeme... a sotva je pán hodil na stůl tak oes začel krýt
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:55
- Nahlásit
leila
No tak to je fakt dobrý.
No nic, jdu si hajnout, zítra zase do práce. Ale na čtvrtek jsem si domluvila dovču, tak se těším.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 06:46
- Nahlásit
Teda, já už jsem hodinu v práci a vy ještě chrápete, či co???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 07:51
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
já jsem vzůru vod 5,byla jsemuklidit a vyvenčit psiska a ted jdu do práce na zboží pomoc
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 07:56
- Nahlásit
Nespíme, už jsem v pracovním procesu, ale nechápu proč se ještě snažím, když posledního končím.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 07:59
- Nahlásit
brezen2008
Tak to jsme byly vzhůru stejně, také vstávám v 5. Ještě zejtra a štyry dny volno.
|