Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3726 . 3727 . 3728 . 3729 . 3730 . 3731 . 3732 . 3733 . 3734 . 3735 . 3736 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

davidkova renata
to bejval atlet se všim všudy,někde by se možná daly dohledat fotky z těch dob.
Pravdu dis, matko. Ja s takovym zacinala, tady je to este ani ne rocni zouzev, ale byla to hora svalu, palicata, uzasna. Akorat holt na tech fotkach klasickych oskenovanych je videt kulobelo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:11
- Nahlásit

Mucholabka
Prosím, naflákejte sem nějaký...miluju psy, kteří opravdu pracujou. Nesnáším dnešní výstavní oplácatiny.
já už žádný ale neznám...to bylo dřív za svazarmu,nějaký sme na cvičáku měli,byly to nádherný kusy,fakt impozantní,ale už moc let jsem nic takovýho neviděla ani vzdáleně...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:12
- Nahlásit

davidkova renata
sim tě..seš nějakej cymprdlich se tam určitě voctly vyloženě náhodou,nějaká teleportace asik..víš co by za to děti f afryce daly???????????
Že jo? Je divnej. Mi tam ten párek spadl, no bóže Dokonce sem ho aj opláchla, ten nadělá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:13
- Nahlásit

Fifi
jo,to je vono perdel je jakýsi maličký proti němu sem nevěděla,že ste měla boxíka..no dřív se s nima dělalo běžně..

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:14
- Nahlásit

Fifi
hele to je hnus stran těch petard, i když je to nevýchovný, já prostě chodim venčit tak, abych odpoledne nebyla s harantima venku. Takže odpo jen chcanda, potom noční chození, kdy už smradi snad spěj, klidně jdu až v půlnoci, ale ať se ten čokl může normálně proběhnout. A ráno velmi brzy, zase aby se mohla pořádně vyběhat, přes den prostě jen chcaníčko na špagátku, čistě vyčůrat a domki.

Děcka, sem si musela koupit dvoje gatě na floře, mam velmi velké, takže mohu zase hodně jíst.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
sem nevěděla,že ste měla boxíka
Nemela, jen cvicila znamym, coby mladeznice.. coz bylo za dob cb fotografiji, to hovori za vse. Ale byl to bourak, hajzlik, pekne me vyskolil, prali jsme se solidne. Obcas prokousla noha i s holinkou..

no dřív se s nima dělalo běžně..
Delalo, a byly to děla, sestrelovali fiky i do tech postackejch bambuli.. zjoo, to byly casy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
nějaký sme na cvičáku měli,byly to nádherný kusy,fakt impozantní,ale už moc let jsem nic takovýho neviděla ani vzdáleně...
A proto mám pity...na vánoce jsem si koupila knížku o sportu-jak to funguje fyziologicky, chemicky, geneticky a na jaro budu mít psy sval a šlachu-i když sezením a čtením toho asi nedosáhnu ale s Ferem už najíždím na trénink a s Buckou taky pomalu začnu-s Aginou nemusím, ta nemá nervy, nic ji nebolí a proto pořád běhá a je svalnatá sama od sebe, té stačí na jaro ubrat žrádlo. Fera už vystavovat nebudu, ale Aginu určitě ano a pokud natrénuju Bucku, tak to s ní ještě zkusím. líbí se mi, že piti musí být na výstavy natrénovaní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:22
- Nahlásit

Fifi
zjoo, to byly casy
to řikal aji Alešek, náš fižirantek maličký, že aji chtěl jakéhosi boksíka, ale dyš vidí, co se s něma za ty roky stalo, že na séře, bo uš to neni pracovací pes.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:25
- Nahlásit

Mucholabka
jak to funguje fyziologicky, chemicky, geneticky a na jaro budu mít psy sval a šlachu-i
njn...čéče dříf vůbec žádný takový knížky jaxi nebyly,ale psi byli zcela luxusní..nevim jak je to možný,prostě to tak bylo..žádný odborný kydy a výzkumy a trendy a nevimcoeště,bylo to tak úpa normálně a přirozeně..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
No jo, dřív lidi neseděli celý den u TV nebo v Žumpě, ale dělali s těma psama a asi nebyli takové citlivky-výběr jedinců do chovu byl podle mojeho názoru mnohem drsnější..dneska má pes alergii na x věcí, ale je krásný, tak proč na něm nechovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
prostě to tak bylo..žádný odborný kydy a výzkumy a trendy a nevimcoeště,bylo to tak úpa normálně a přirozeně..
Páč tenkrát měli lidi zdravej rozum, ten postupně tak nějak zdegeneroval a atrofoval (jako ostatně fšechno co se nepoužívá) a sme tam gde sme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:34
- Nahlásit

Mucholabka
nebo v Žumpě
mírni se,děfče!
jinak máš pravdu,hlavně v tom že se chová na úpa fšem a todle sou výsledky..vono to neplatí jen u boxíků..

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
žádný odborný kydy a výzkumy a trendy a nevimcoeště
A taky zadny pohary a pytle granuli za odmenu na zavode.. Ceny se vyrabely na koleni a z toho, co bylo dostupny. Hele, vole, co sem oprasila a cvakla. To je z propisotu na bilym taliri, opatruju jak oko v hlave. I ty nalepky maj dneska uz asi hodnotu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:43
- Nahlásit

Fifi
Moc pěkné...holt dneska jsou lidi na ty materyjální hodnoty aji mi přijde, že zkoušky byly tvrdší...chtěla jsem si s pitama udělat výkonnostní zkoušku a klub boxerkářů mi to nepovolil, prý že nepodporujou psy bez PP...já jsem jen ráda, že nejsme pod FCI.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:45
- Nahlásit

Fifi
ty si vítěs ligy mládeže? Šak si musela bejt skoro mimino v tom roce, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:48
- Nahlásit

Fifi
To je z propisotu na bilym taliri, opatruju jak oko v hlave. I ty nalepky maj dneska uz asi hodnotu.
ty kráso,to je krása)))))) jako víš jak...kdo to zažil,nechápe na co s dneska furt tak děsně nadává,já nikdy nic blbýho neviděla ani nezažila a že zkoušky byly tvrdší o tom žádná..asi sem měla kliku,ale je nás víc,dodneška se s kámoškou z děctví nostalgicky dojímáme nad zašlými časy bo ona je ted výcvikářkou na cvičáku kam jsme jako harantíí chodily..myslí si totéž co já.Taky proto to nikam nedotáhla a nedotáhne na což ale sere

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:52
- Nahlásit

Gerda
ty si vítěs ligy mládeže?
Bejvavalo. Ted uz mam feny jen pro radost a cviceni moc nedame. Mimina by do mladezniku nepustili, pani, sem byla mladeznice.

Mucholabka
udělat výkonnostní zkoušku
To jsem taky mela kdysi v umyslu, ale oni je nejak u zachranaru zrusili a jiny plemena je snad uz ani neporadaji? Driv ta moznost byla.
že zkoušky byly tvrdší..
Tak byl jen narodak, IPO se ztuha rozjizdelo.. Nekoukalo se na to, jak pes pousti,ale jak do toho jde, sundat sis ho mohla z rukavu rucne a blabla.. filmy pro pametniky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:54
- Nahlásit

Fifi
Mimina by do mladezniku nepustili
no a tebe už vůbec ne

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:55
- Nahlásit

Fifi
A když už u zachranářů něco je, tak to máme 6 hodin jízdy a ještě to dělat s kolem na střeše...no to nééééé....já stejně vím že to ti moji zvládají bez tréninku, ale chtěla jsem to mít na papíře, abych po letech mohla pít víno a vykládat Jooo, a tadleta Bucka, ta furt běhala. Pak se jí narodila Agina a ta běhala imrvére.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
no a tebe už vůbec ne
Neser. Mam nafotit i diplomy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:59
- Nahlásit

Fifi
my máme jednu medaili. A tu sme dostali. Ale zase je obranářská...taková nedůvěryhodná, dyš jí má na krku mařka....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:02
- Nahlásit

Mucholabka
Jooo, a tadleta Bucka, ta furt běhala. Pak se jí narodila Agina a ta běhala imrvére.

si blpka)))))
Fifi
Mam nafotit i diplomy?
klidně,ale postup do mládežníků ti to stejně nezajistí

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:10
- Nahlásit

davidkova renata
postup do mládežníků ti to stejně nezajistí

Mucholabka
ale chtěla jsem to mít na papíře, abych po letech mohla pít víno a vykládat Jooo, a tadleta Bucka, ta furt běhala.
blbko. Ja to na papire vse mam, zrovna sem si cvakla nohu do pasticky, kdyz sem sla nostalgicky probirat vzpominky na pudu. A nasla sem vycvikovej denicek, kdy ten boxik dostal v ZVV1 v Cesky Lipe na obrane 98 od Dubovyho (reviry v lese, stary dobry), a vzpomela sem si, jak nas chvalil.. aaaa. du to zase zahrabat a nastrazit pasticku.

Gerda
my máme jednu medaili. A tu sme dostali
Na ty mikulassky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:15
- Nahlásit

Fifi
simtě bys mohla uspořádat jakýsi výcvikový tábor a cvičit nás...bys ale mohla v létě, ne? Až se vrátíme vot móřete...

my máme jednu medaili. A tu sme dostali
Na ty mikulassky?

tu máme vot jiříka zlatovlásky, co to vyhrál s hárlejem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:18
- Nahlásit

Gerda
bys ale mohla v létě, ne? Až se vrátíme vot móřete...
Zbytecna snaha. Jestli odjedete v kvetnu, dorazite na podzim, s vasim orientacnim nesmyslem.
a cvičit nás
Mi staci Mathea. Mate tam jinou fosiliji, rekni davidkojc.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:18
- Nahlásit

Fifi
zrovna sem si cvakla nohu do pasticky

čék by se neměl upínat k minulosti bud ráda že nebyla na medvjedíííííí
obrane 98 od Dubovyho (reviry v lese, stary dobry
ty vado,dobrý!!!! tak voni jinčí revíry neš f terénu jaxi nebyly

du ven,kreténi,počkuite se fspomínáním na mě...já si dodneška pamatuju povinný branný cvíčo či co to bylo jak sme to dělali s čoklama..plazení ,střelba ze vzduchofky a hot granátem na cíl..to vám bylo děsný,sem neměla nigdy ani bot bo sem nesporovní typ uš vot mala

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:22
- Nahlásit

davidkova renata
čék by se neměl upínat k minulosti
Neupinam, ale je to prijemny zavzpominat. A jak sem uz psala, ted mam cubky pro radost, ne vycvik.
povinný branný cvíčo či co to bylo jak sme to dělali s čoklama..plazení ,střelba ze vzduchofky a hot granátem na cí
Jiste, Prebory BVK (takhle to mam zapsany, co to vlastne znamenalo, uz nevim.. branna vychova kretenu?). a zadrz na 100 m. Pamatuju taky, nesnasela jsem behani.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:28
- Nahlásit

Fifi
Prebory BVK (takhle to mam zapsany, co to vlastne znamenalo, uz nevim..
Branný výcvikový kurs......taktéž sem se jednu účastnila.Dopadla sem podobně jako Davídkojc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:29
- Nahlásit

jablunka
Dalsi fosilije.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:29
- Nahlásit

Fifi
ale je to prijemny zavzpominat
nefim no..dyš se u teho chytíte do pasti...třá ste ale masochysta
branna vychova kretenu
asi..by to sedělo
Gerda
zavolej mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 3726 . 3727 . 3728 . 3729 . 3730 . 3731 . 3732 . 3733 . 3734 . 3735 . 3736 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání