Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3735 . 3736 . 3737 . 3738 . 3739 . 3740 . 3741 . 3742 . 3743 . 3744 . 3745 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:44
- Nahlásit

Biluška
můžeš specifikovat ten link
osmá stránka třetí zdola

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:46
- Nahlásit

kejtlin
Bože to je xicht . Fakt jak Lilátko . Jak to myslí, že se nenašel majitel když je tetovaná? Tam zítra zavolám a podám si je

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:49
- Nahlásit

Jsem musela samozřejmě taky kliknout na ten pitomej útulek. Už jsem si vybrala asi stopadesát psů! To byl zase nápad na večer teda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 20:53
- Nahlásit

Biluška
Jak to myslí, že se nenašel majitel když je tetovaná
nevím, bud´ ji nemá přihlášenou, nebo o ni nemá zájem nebo nevím, essi tam fakt budeš volat, tak dej vbědět co ti řekli.

leila
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:00
- Nahlásit

Biluška
mas mail zpatky, jinac nevim kdo si to bere...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:09
- Nahlásit

kejtlinno prave,ze ti policejni si do me nechteli kousnout,ach jo,uz se fakttesim na noveho psa,jak ho hajan bude pekne cvicit,ja taky,fakt mi asi neni souzenej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:12
- Nahlásit

nemethova5
neboj, dočkáš se, už máš vyhlídnutou nějakou chovku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:42
- Nahlásit

kejtlin
nevím, bud´ ji nemá přihlášenou, nebo o ni nemá zájem nebo nevím, essi tam fakt budeš volat, tak dej vbědět co ti řekli.
Když je tetovaná tak je s tím slavným cárem papíru. To znamená, že se dá snadno zjistit kdo je chovatel. Teď je otázka zda ho útulek kontaktoval a nemá zájem (v tom případě to ode mě slízne), nebo se na to útulek vykašlal (v tom případě to slíznou oni ).

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:55
- Nahlásit

kejtlinjo mam z dvorakova sadu,maji tam moc pekny chlupace.jen abych se vubec dockala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 21:58
- Nahlásit

Biluška
to já vím, že je s PP když má tetování, chovatele třeba kontaktovali, ale on nemusí vědět, kdo je nový majitel feny, bud´ ji někdo prodal dál, nebo chovatel ztratil smlouvu, já bych počkala co ti řekne útulek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 23:15
- Nahlásit

Děfčata já si teď večer zatopila, usla sem u telky, probudilo mě strašný vedro, šla sem se s mářou ochladit ven, detonačky jak blázen, tak sme jen obešly okruh na vodítku, teď musim odvětrávat, tak stojim na balgoně a čekam, až se mi doma trošku ochladí. To by s jinak nedalo spát. Kupodivu trošku fungá přípojka

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 23:23
- Nahlásit

Už se odvětralo, takže jedna noční báseň:

Teploučko vyvěrá z bytu,
lezu zas v pýžu do nočního krytu.
Odvětrám z vesela ústřední hic,
tak zase ráno, teďkonc těpic!

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 00:31
- Nahlásit

Gerda
Moc hezký. Bych si toho tepla trochu vzala, nefunguje nám plynovej kotel, tak tu mám jak murně, kort, když mám pokoj nahoře a vystrčenej ve štítu. I ty prsty mi už mrznou, jak píšu. Asi si vezmu do postele holky, aby mě zahřály.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 02:58
- Nahlásit

jdu spat ani jsem nestihla vsechno docist proc tolik pisete, kdyz nestiham cist?
dobrou

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 05:53
- Nahlásit

Dobré jitro, dnes bude úplněk a prý hodně vožralejch.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 07:02
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak mi byli venku,psiska lítali jak střeštění,do toho lilo,ale bylo nám vše krásně
Lola1
já nepiju,maximálně si připiji vodou z vodovodu ,otázka je jestli neusnu kome 22 hodiny
jinak dnes dávaj tolik filmů a pohádek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 07:34
- Nahlásit

tak psiska dostali dlabanec a mi jdem koukat na pohádku z postýlky

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 08:45
- Nahlásit

dobréránomagoři!

Dnes vás opět poctím svou návštěvou, až do neděle.

Btw - byl jste už někdo v sexshopu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 09:32
- Nahlásit

čus babizny, vstávejte a ....no dobře, tak dneska dřít nemusíte, ale jenom úplně výjimečně, moc si na tu situaci nezvykejte

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 09:58
- Nahlásit

Nazdar blázni starý! Sem přišla do práce až teď, museli sme bejt s mařenou dlouho venku, jelikož je to její jediná pořádná dnešní procházka. Už aby bylo zejtra, doufám, že se řádně vyprochajdíme.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:17
- Nahlásit

tak holky se rozvalujou na posteli,dasty na zemi a před chvilkou jsme byli na okružní vycházce,zatím žádné petardy nebyli,tak snad až navečír a dali jsme si k snídani vánočku se studeným mlékem
Gerda
já myslela že máš dnes volno
zetra proberem ty granule,beru všecky psi
dávaj - at žijí duchové,jdu zas do postýlky
večer udělám 2 veky chlebíčků,půjdem páníkovi naproti a tady svítí slunko

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:37 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Tak uš víme,že máme fajn sousedy...oboje.
Ti co maj to vsteklýho bělouše(uš sme přišli na to,že se mu nelíbí Cecílije a Ota ) přišli pokecat k plotu a byli v pohodě,dokonce vycinkali psa,gdyš začal prudit pro nic za nic.
A ti druzí,no tak k nim se vypravila Bůca na náfštěvu dobře zamaskovanou dírou v jejich plotě a soused se ještě přišel vomluvit a že prej na jaře udělaj plot novej.A gdyš sem Bůcu s Brůsem zavřela na malej dvorek(5x10m),tak mi sousedka přišla říct,že to dělat nemusím,že manžel díru zadělal a gdyby našli jinou,tak od nich nemaj kam utýct,ale na dvorku se tváří strašně nešťastně.
Tož tak to je vobrat oproti Bylanům asik o 180°.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:39
- Nahlásit

jablunka
Tak uš víme,že máme fajn sousedy...oboje.
tak to je největší štěstí...

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:40
- Nahlásit

jbat
tak to je největší štěstí...
To mi povídej,po zkušenostech s mynulým sousedem sem měla strach.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:42
- Nahlásit

jablunka
Neboj, to nemusí mít dlouhého trvání

Když těsně po nastěhování zakouslo Lilátko slepici sousedům tak paní tvrdila, že to nic, to neva, no šak sou to psy, ne neplaťte to, nic se neděje...a o dva dny později obdržel obecní úřad první v dlouhé řadě stížností na Kotkovou a její psy

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:44
- Nahlásit

jablunka
uš sme přišli na to,že se mu nelíbí Cecílije a Ota
na to zas nebylo tak těžký přijít, ne? ))))

Jinak je to moc super, pani, že se vám v novém líbí, že aji sousedííí se vám zdaj fajný, moc vám to přeju, ať se vám líbí furt a hodně a čim dál tim víc! Jak to budou mít harantí se školou? Hnet po vánočkách jdou mezi nový spolužácí? Nebo jak daleko ste se votstěhovali?

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:52
- Nahlásit

Gerda
Jak to budou mít harantí se školou? Hnet po vánočkách jdou mezi nový spolužácí? Nebo jak daleko ste se votstěhovali?

vodstěhovali sme se vo 25m dál vod Bylan,tagže 40km vod školy.Matýsek po vakacích nastupuje tady ve Vilémově,ale Terka bé domů jezdit jen na víkendy.
Biluška
Neboj, to nemusí mít dlouhého trvání
Já věřím a doufám,že bude.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:24
- Nahlásit

No jasně, vždyť je to divný...

http://www.novinky.cz/koktejl/188027-majitelku-koc ky-znervoznovala-hravost-zvirete-tak-zavolala-poli cii.html

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:26
- Nahlásit

Hepi ňů jír...

Kdo jsem, jak se jmenuju a proč těch tequil bylo tolik? Od půl páté zvracím. Měla jsem jít na sedm do práce, tak jsem se na to vysrala a ve stavu velmi neschopném jsem se před kompa posadila až teď.
A ti ichtylové volají aji na Silvestra.
Ale jsem tady poslední den, seru na ně.

jbat
jo, byli jsme v sexshopu v Hamburku, měli tam moc pěkné vvěci, například koňskou masku, psí masku a plynovou masku, málem jsem se udělala.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 11:41
- Nahlásit

Čus vobludy.
To je nádhera, je kolik je a já ležím ještě v posteli. Ale budu muset vstát, abych došla s holkama a pořádně se vyřádili, pak je budu muset zavřít do kotce, aby nebyl nějakej malér.
Haranti nám na dvůr házej petardy a Becky je tak blbá, že by ji klidně vzala do huby.

<< 1 ... 3735 . 3736 . 3737 . 3738 . 3739 . 3740 . 3741 . 3742 . 3743 . 3744 . 3745 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání