| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 01:13
- Nahlásit
StaHi
A proc tu vahu ztracis, si ji nak hlidej, zizalo!
Alexa
tady máte pár šarmantních mužů
woe...
Ebony
krasnej song.
A v tom novym dvacetdeset posilam pri uplnku carodejnicim pozdravy a ostatnim prani vseho nej - a predevsim zdravi. A at to steka . Teda primerene..nebo obcas.. nebo jen na povel - Rekni Haf. Hezky novy rok, Zumpo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 05:05
- Nahlásit
dobrý 1 den v roce 2010
tak mi šli spát už kolem 22,30 a já se vzbudila až v 00,12 bo už to bouchalo,psi sice našpicovali ušiska,ale dobrý
jinak s těmi petardami,tady to bouchalo tak jednou za půl hodky,jinak byl klid,i večer kolem 22 jsem vzala smečku normálně navolno na okružní vychajdu, E. bez problému byla
ted jsme byli venku,bo D. měl večer přes 800 gramů masa + přílohu,tak dělal krásnej bobeček
jdem ještě trochu spinkat a pak hurá na vejlet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 05:09
- Nahlásit
Gerda
já tě možná zneužiju na zpáteční cestu,podle toho abych nečekala dlouho na bus,jezdí jednou za hodinu ,uvidím
ale stačí jenom k metru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 07:09
- Nahlásit
čáu žumpo, nejhnusnější den v roce jsme přežili ve zdraví at´ už psiska co mi zůstali doma a i ti co jsem upíchla na hlídání, bo se strašně bojej a jeden má nemocný srdíčko, občas to s ním sekne, není taky nejmladší, ale všechno dopadlo dobře, dojela jsem z noční a půjdu chrnět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 07:11
- Nahlásit
Krásný a šťastný Nový rok fšem kamarádům. Ať se vám splní fšechno, po čem toužíte. A včil vstávejte a dřete, to je hrůza kolik času proflákáte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 07:55 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Biluška
vid,jak na novej rok,tak pocelej rok
tady je naprostej Boží klid,nikde nikdo,v baráku jsou dokonce i Ukáčka jsou zticha,venku jezděj jenom taxíci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 08:03
- Nahlásit
Krásný nový rok blázni starý, ať se vám daří vše, co si budete přát!
brezen2008
Jasný, to je v pohodě, vemu tě klíďo na cestu zpět.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 08:20
- Nahlásit
Alexa
pár šarmantních mužů
sem se letos poprvé posmála.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 08:26
- Nahlásit
A eště novoroční báseň, než se půjdu plavit do sprcháče:
V novém roce každý den,
plňte si svůj velký sen,
kdo tam ještě nebyl,
nechť nafštíví Jemen
a neni jako debyl,
až se ho něhgdo zeptá, kde to je.
A krom toho sem si spomněla, že moje spolužačka byla děsně voblíbená v jordáncku, dyš tam byla s ministerstvem na výletě, bo se menuje petra mojžíšová )))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 08:30
- Nahlásit
Přeji všem do roku 2010 hodně síly,aby se vše dařilo
hodně zdraví,aby se to dalo přežít
hodně dobrých myšlenek,aby se dalo leccos změnit a svět se stal trochu lepším
a tady posílám trochu té pozitivní energie:
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 09:03
- Nahlásit
Dobre den.
Vse nej do noveho roku, hlavne zdravicko a zbytek snad prijde sam, preji Gi + Mafian + Mamba a 8 nudlicek + Moulic + Mordor + Maggie.
Sli jsme uz v deset dom, pac blbecci ozrali hazeli petardy i v hospode. Vcil jsem posnidala vyvar z kuratka a jdu jeste spat bo mam tak ze tri promile jeste. Tak dobrou noc.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 09:37
- Nahlásit
impact
Vcil jsem posnidala vyvar z kuratka
To nebylo dobře! Vše,co pochází z pernaté se nesmí na Nový rok jíst,bo by ti štěstí mohlo uletět.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 09:43
- Nahlásit
Neessi to jsi nemohla napsat nez jsem to sezrala?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 09:46
- Nahlásit
A na vobed mam kacenu. To mi ten rok pekne zacal.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 11:06
- Nahlásit
Biluška
v 7:11 A včil vstávejte a dřete, to je hrůza kolik času proflákáte , víš, že se říká "jak na Nový rok tak po celý rok ? Fuj! Vstávat celý rok takhle brzy a ještě k tomu dřít !
Tož Vám všem a všem co máte rádi ( to znamená i pejskům) hodně , hodně zdraví po celý rok 2010, no někomu by mohly i nějaké ty peníze přijít , ale to zdraví je přeci jen nejdůležitější , tak at nechybí
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 11:34
- Nahlásit
Čus vobludy. Tak jsem se právě vzbudila. Teda takhle dobře mi už dlouho nebylo. Na to, že si půlku noci nepamatuju, vůbec ni mi nejni.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 12:32
- Nahlásit
zdar lidi,
to ste nechlastali, že ste tady už od rána?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 12:39
- Nahlásit
miisha
No, jestli půl dvanáctý říkáš ráno? Ráno jsem šla spát.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 12:48
- Nahlásit
Tak ja mam problemy se spankem. Strasne tezko a dlouho usinam. Pokud nejsem vylita jak vcera. A pokud se vzbudim pozdeji jak cirka o pul 7, tak uz znova neusnu. I kdybych sla spat ve tri. A ono to ani nema moc cenu. Snazit se dalsi dve hodiny usnout.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 12:54
- Nahlásit
impact
to tě upřímně lituji, ale vidíš existuje řešení! slavit silvestr každý den
Pavlina Moravcova
to tak jsem vstávala i já, ale já se nestihla ani opít, usla jsem u filmu...a ráno jsem úzkostlivě přemýšlela jak ten film skončil a teprve u kávy mi došlo, že jsem ho nedokoukala
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 12:59
- Nahlásit
Tak to já šla spát prej ve 4, ale nějak si to nepamatuju.
Tak když už je jedna, tak bych už měla vylést z postele a jít ven s těma čoklama.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:00
- Nahlásit
Miisha tak alkohol ucinkuje skvele, ale chodit denne nalita spat.. Jednu dobu se k tomu pridal i stres z toho, ze nemuzu usnout, tak to byla jeste vetsi sranda. To jsem pak stridala medunku, alkohol a prasky. No a pak jsem se na vsechno vyflakla a zvykla si, ze nespim a ted uz dva roky cekam, kdy me to slozi.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:01
- Nahlásit
To je v perdeli, ať to přepnu kamkoliv, tak tam žvaní prezident.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:04
- Nahlásit
tak mi jsme se vrátili z prima vycházky
viděli jsme: vymazlený čévečka,hrob pro davídkovou,zoo.....
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:11
- Nahlásit
impact
no spánek je důležitej...zkoušela si trochu udělat škatule hejbejte se s postelí, nábytkem nebo rovnou přesunutím ložnice? anebo víš co se říká, kde si lehne pes, tam se spí dobře - tak spi se psem
Pavlina Moravcova
To je v perdeli, ať to přepnu kamkoliv, tak tam žvaní prezident.
neříkalas, že deš s psiskama?
brezen2008
já zatím vidím je na metr daleko, máme tady skvělou mlhu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:12
- Nahlásit
miisha
jo to tam bylo taky všude a ještě pršelo do toho
jdem do postýlky
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:13
- Nahlásit
Když mě se nechce z postele.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 13:30
- Nahlásit
Pěkné poledne fšem, zejména můdr, bo je zjevná zas jen skokem, tak jí honem musim vypozdravit - ahoooooj můůůdr v novém rocéééééé!
Maryje uš je debordelizovaná, ti zasraní čokli mi zmazali auto, příště je zmlátím hnedle, jak je uvidím. Fotky budou mázlé, bo byla mlha jako blázen. Potkali sme za plotem mimina čévéček - namazlení kreténci, oblízali všechny naše čokly, elis nejvíc. Maryje nebyla zlá na poseronku od Pavlii, tak to sem ráda, bo Pavlii je suseda a bude s náma křižovati les. Mám hlat, jdu k maměnce na vobjět. Nikdo nevzal mlíko, takže sme kafe nepili, jen ti debilní čokli chlemtali pívo, nejvíc nanda a poseronka brixa, kerý sem půl cesty řikala leopard. Tk šup do postýlek, čekají nás pohátky a jídlo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 14:19
- Nahlásit
Miisha bohuzel me to provazi uz ve tretim bydlisti, tze mistem, kde spim to nebude. A psi nejradsi spi v posteli. To je zivotospravou, tim jak ne/chodim spat a tak. Bych musela prekopat veskerej casovej harmonogram a to fakt nejde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 14:22
- Nahlásit
ramštajn,kreténi
dovolim si nesouhlasit s gerdou f tom,že náš čekaj pohátky bo f telce dávaj úpa howno!!!!!!!!!! Souhlasim ale s tim ,že ty kreténi zasrali vod bahna co mohli ,dále s tim ,že čévéčka sou úpa normální čokli jako každý jiný coš si myslim už delší dobu a taky s tim,že nána je slušnej alkáč bo chlemtala pííívo s výrazem vyloženě zoufalým,následována jen o krůček pozadu poseronkou bryksou..
du se svalit bo za chvílu jedééém an vobrany,ta svině by mohla bejt večer dost mrtvá..
|