Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3744 . 3745 . 3746 . 3747 . 3748 . 3749 . 3750 . 3751 . 3752 . 3753 . 3754 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 16:58
- Nahlásit

impact
Kdyby je nikdo nechtěl, tak já si je klidně vezmu.
zapomeň ympakte! Na týdle foře žebrám já! Pošlu na tbe psy, eště jednou to zkus! )))))) Najdi si svou foru,kde ti nic nedají. Lakomcíííí zlííí!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 16:59
- Nahlásit

davidkova renata
že by do jiný dymenze??? či paralelního vesmíru?? to je možný bo jí s sebou přibalili lylátko
Tsss, Lilátko je náhodou malinký hodný mimozemšťánek, včera se vůbec nebála upírů . Jako jediný pes co tam byl Puma se teda taky nebála, ale šlapala jim po hrobech. Lilátko mělo k mrtvým úctu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:02
- Nahlásit

aren
fifýn je fešákto zase jo.A Lesanka se krásně srovnala co?
Gerda
a dyš budu měřit dva metry devadesát sedum,
taxe vozvi aš je budeš měřit ty Dlouhý bidlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:03
- Nahlásit

aren
Hele, tak ji to takhle nějak napiš. Není na tom nic divného.
A nebuď skromná, stejně to dáš do psů, tak to není pro Tebe.

Mě to teda divné přijde. Asi mám nějaké jiné vnímání reality . Ať to paní klidně dá do těch útulků, mají jich tam dost a všechny v hrozném stavu

impact
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:04
- Nahlásit

davidkova renata

Gerda
Jestli máš víc čoklůch jak já, tak je zkus poslat.

Biluška
Re: Fenka čaká na skládke už 2 týždne!

od oti » Štv, 08. Okt 2009, 10:41
Nemáte někdo adresu Bilušky?
Mohli bychom zorganizovat kontrolu.

Dobře tě tam perou.

aren
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:05
- Nahlásit

davidkova renata
tydle
To nevidím až takové strašné. Jsou tam různé názory a dohady způsobené nedostatkem informací. Kdyby tam Biluška dala víc info a fotek hned, mohla předejít spekulacím.

aren
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:09
- Nahlásit

davidkova renata
fifýn je fešákto zase jo.A Lesanka se krásně srovnala co?
Jo, jo Samou radost dělají mamince

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:10
- Nahlásit

aren
Kdyby tam Biluška dala víc info a fotek hned, mohla předejít spekulacím.
No já jsem fakt myslela, že je to moje právo, ne moje povinnost. Už na podzim jsem ti říkala, že tam chodit nechci, protože mi vadí ty spousty týraných psů. Kam se podívám samé "súrné, pomožte..." a "týrané štěně...", nebo "zachraňte...". Mě to prostě psychicky vadí, mám pak pocit, že musím pomoc úplně všem což jaksi pochopitelně nemůžu.

Koukla jsem tam až předevčírem, v souvislosti s těma novýma fotkama Getky a nestačila jsem se divit. Přiznávám,že jsem byla docela zklamaná a zaskočená. Zvlášť když tam kdosi vytrhával z kontextu moje příspěvky tady z žumpy. Chápu, že ty holky jsou zvědavé, ale vymáhat informace takovýmto způsobem už mi přijde dost drsné .
Mimochodem, moje adresa už léta visí na mých stránkách, netřeba ji nikde pracně zjišťovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:12
- Nahlásit

impact
Pučim si vot pawlínky tu nasranou picbumku, jak nemá ráda sních!

A vůbec, neznám nikoho, kdo by nechtěl peníze, biluše je evidentně mimo kondici.

aren
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:13
- Nahlásit

Mucholabka
Tak ji vyřiď, že jsem fenku včera viděla na vlastní oči a byla krááááásnááááá. FAKT.
Já věřím. Ale takové to vyřizování, že jedna paní povídala, že její známá viděla, to moc věrohodné není. Jako pro ty lidi na slovensku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

aren
To nevidím až takové strašné. Jsou tam různé názory a dohady způsobené nedostatkem informací
jo dyk sem psala,že to do jistý míry chápu,ale sere mě kača,která je jinej živočišnej druh než my ,což je známo už z dob starý poradny a kopíruje krávoviny o úpa jiným čoklovi neznaje žádný souvislosti a nic.Tak at čte celý moje téma dnes a denně a pak kopíruje,umělkyně
edit..já tam dřív taky chodila,ale přestala jsem přesně z důvodů co biluše..je tam tý hrůzy na mne prostě fakt moc a dělat nemůžu nic..

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:20
- Nahlásit

aren
Jako pro ty lidi na slovensku.
No tak ať se ti lidi ze Slovenska seberou a přijedou se podívat. Předvedu jim Getku i všechny ostatní psy, barák, zahradu.... Nemám problém. Jezdí mi sem spousta lidí. U nás doma se pořádají gulaky, byl tu základní tábor dogtreku, intenzivka agility.... neustále je tu spousta lidí a všichni vídají mé psy (někteří i nedobrovolně a moc, že jo Reneesko ) . Klidně můžou slovenky uspořádat výpravu a přijet, i buchtu jim upeču (no tak ne, řeknu mamince, aby ji upekla )

Otázka je jestli se pak zase nezačnou množit fámy typu "a je to vůbec tatáž čuba? ".

aren
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:21
- Nahlásit

Biluška
Jo, jasně, je to právo, ne povinnost. Ale pochop zase prosím ty holky tam, že mají strach o další osud té fenky. Mnohokrát se spálily. Neznají Tě. Není to nic proti Tobě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:25
- Nahlásit

aren
Jo, jasně, je to právo, ne povinnost. Ale pochop zase prosím ty holky tam, že mají strach o další osud té fenky. Mnohokrát se spálily. Neznají Tě. Není to nic proti Tobě.
Ale jo, já je v zásadě chápu. Jen mě to mrzí. Zase tak úplně bez zpráv nebyli, tlumočilas jim moje vzkazy. Pokud od každého majitele umístěného psa chtějí podrobné raporty tak se ani moc nedivím, že mají takové problémy s umisťováním.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:27
- Nahlásit

čili taghle...já si ty prachy teda vemu,posílám číslo účtu,tak doufám,že to nebé nějak dlouho trvat!

aren
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:33
- Nahlásit

davidkova renata
No vidíte, paní, jak je to prosté.

impact
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:34
- Nahlásit

Gerda
impact
Pučim si vot pawlínky tu nasranou picbumku, jak nemá ráda sních!

Ne ne ne, picbumi jsou kamarádi.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:38 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Nazdár! O víkendu nikdo neleze komínem?
Procházka byla fčera fajná. Bajkonůr opět chněl doma, protože ty idioti na Silvestra nevystříleli všechnu munici, tak to udělali včera.
Čevéčko Ohniváček je náš miláček a s tetou Kamilou jsou kamarádi. To Kamila mi vybrala chovku a rodiče pro štěně. Díky ní mám Bajkonůra.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 17:39
- Nahlásit

davidkova renatacau pani,reknu ti novinu,na argosu byli dva a jeden cokl jako hlidat a vykradli jim objekt,se smeju,az se za bruch popadam,ja to rikala,ja to rikala,psala jsem ti meila pani s priveskem veverky a vy osobo jedna ani obraz ani zvuk!no,je toho dost,tak vyckavam,co bude,at se zase posmeju,nad neschopnosti nekterejch lidi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:30
- Nahlásit

Baico
víkendu nikdo neleze komínem
zamrs
nemethova5
meyla sem četla to proberem vorálně,ale SMS teda síla,to je kokot
gdy to vykradli..fčera? to sou amatéřííí a tim nemyslim jen ty hlídače

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:44
- Nahlásit

davidkova renatajj,vcera ,ne jsou to ko.oti a ten nejvetsi z.rd,ja mu to preju,byla jsem dnes za znamym pravnikem,na to je paragraf,to co mi napsal je trestne,takze jsem roztocila takovou akci,ze se z toho i firma u ktere delam pose.e!!!zabomysi valky,jak to chteli,tak to maji,ja jim je predvedu!!!uz je to na cajtech,pani,dnes a zitra mam volno,tak az v pondeli,jo?volal mi osobne pan mazur,jeden ze spolecniku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:46
- Nahlásit

Nazdař mrazíci
davidkova renata
schválně essi ti bistřejší uhodnou čeho... no??? ...jistěěěě VEVERKY
no jako chápeš jak jsem ho viděla hned sem tě měla před vočima a to nešlo nekoupit a nedat ti to
Gerda
abysme nesjížděli moc z teho kopca, že už nevyjedem, toš sme sjeli a hrabali a hrabali....nakonec sme se prohr
tagže máme rejhy před vrátkama jo tak se připraf na brigádu a budeš zahazovat
Biluška
hele essi ty nejsi ňáká divná vemeš si čubu a ani nechceš prachy, to chce přece každej né

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:48
- Nahlásit

nemethova5
dnes a zitra mam volno
aháá ..už zase????? no tak jo.ale sou to kreténi,dobře ste udělala!!
Alexa
no jako chápeš jak jsem ho viděla hned sem tě měla před vočima a to nešlo nekoupit a nedat ti to
ne,to jako fakt nechápu!

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:51
- Nahlásit

Alexa
Pani a vy odkud znáte Kamilu s Ohnivákem
Jinak jsem včera večír viděla moc zajímavej dokument na Z1 o psech, co lítali do vesmíru v Rusku. Bylo to moc dojemný, jak ti výzkumnící na ně vzpomínali a bylo vidět, jak je měli rádi. Jinak víte, že štěně od Strelky měl Kenedy v Bílým domě?

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:52
- Nahlásit

Alexa
hele essi ty nejsi ňáká divná vemeš si čubu a ani nechceš prachy, to chce přece každej né
Pokud to znamená, že mám někomu cizímu napsat a požádat ho, aby mi ty prachy poslal tak snad fakt radši ani nechci Si umím své peníze vydělat sama
Což mi teda připomíná, že bych měla začít dřít a nějak se mi do toho nechce

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:53
- Nahlásit

davidkova renataano zase,maji tam plnou lednici neboztiku,bohuzel nestihaji,ja jim rikala,ze jim pomohu,se smaly,jako ja ti rikala,ze ta trpelivost mi jednou pretece a bohuzel,uz se stalo,porad si nechat kydat na hlavu,to nikdo dlouho nevydrzi,ne?

Alexa
Člen
- Nahlásit

Baico
Pani a vy odkud znáte Kamilu s Ohnivákem
byli s námi na táboře na Zbraslavi

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Baico
, jak ti výzkumnící na ně vzpomínali a bylo vidět, jak je měli rádi
do hajzlu s takovou láskou!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:56
- Nahlásit

Baicohm,ale uz nebylo pekny,ze ti psi zhebli kvuli vede,to tam meli radsi nacpat trestance.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
do hajzlu s takovou láskou!!
Já to vidim trošku jinak. Tihle psi se měli na rozdíl od ostatních tuláků alespoň kus života hezkej.

<< 1 ... 3744 . 3745 . 3746 . 3747 . 3748 . 3749 . 3750 . 3751 . 3752 . 3753 . 3754 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání