| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:09
- Nahlásit
Alexa
Bíííííílááááá orchideeeeeeeej
blbá. je naprosto blbá!
a ono se jako může ven jen nenormálně?
lidi, který vod božího rána vyřvávaj Bílou órchiji, sou nenormální a tim pádem choděj ven enem nenormálně
Ne sem ale myslela, že jako bude VIDĚT DO DLOUHO! Že se člověk nebude muset potácet temnotou - dyš jako pracující lit příde dom po setmění, žeáno.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:15
- Nahlásit
PetraK
Fifi
Sem holt priznivec prevence, proste kdyz nechci, aby pes nezdrhal, tak ho zajistim
no mi to taky přijde jako nejlogičtější řešení. Zbytek (krom úprav plotu) fakt nepobírám.
Jsem na tom stejně,radši sme plot upravili tak,aby čubka nezdrhala a jinak je s náma v domě.nějak furt nemám kotcáky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:23
- Nahlásit
jablunka
Jsem na tom stejně,radši sme plot upravili tak,aby čubka nezdrhala a jinak je s náma v domě.nějak furt nemám kotcáky
já jsem preventista maximalista, takže bych se prostě v dnešní době i bála psa nechat na zahradě, když bych nebyla doma páč bych furt přemýšlela nad tím, jestli ho třeba někdo neukradne, jestli mu tam někdo něco "dobrýho" nedá. Vím, může to tam pohodit i když tam ten pes nebude a on to může zdlábnout když budu doma, ale... jednak už se takhle ty příležitosti zmenšujou a pak - budu-li vycházet ze situace teď a tady s Ešusem- ano nebufetí (a doufám, že to tak zůstane), podařilo se mi -díky jemu, není to moje zásluha - že ze země nesebere nic bez dovolení (proto i to moje vláčení kuřete, místo pamlsků na stopě, abych si to prostě nezmršila),ale pes sám doma (a bohatý ), tedy sám na zahradě - přeci jen.... páníček tam není....., takže co kdyby.... . No prostě sichr je sichr. A utíkal-li by mi pes, prostě by byl doma a hotofson, nevidím v tom problém, zvlášť, když tedy majitelé nechtějí asi investovat lautr do ničeho - třeba to co navrhuje impact by mohlo být bezbolestný řešení.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:32
- Nahlásit
Už jsem viděla dva ploty takto upravené a funguje to - stačí na stávající plot navařit cca 30 cm úhelníky, nahnuté směrem dovnitř (v rozestupu sloupků) a napnout mezi ně dva tři dráty (lanka). Působí to jako mechanická zábrana, psa to srazí z vršku plotu zpátky. A není to nic náročného ani drahého, sice to malinko hůř vypadá, ale je to jistota.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:52
- Nahlásit
Sejde se nás tam hodně?????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:53
- Nahlásit
PetraK
takže bych se prostě v dnešní době i bála psa nechat na zahradě, když bych nebyla doma páč bych furt přemýšlela nad tím, jestli ho třeba někdo neukradne, jestli mu tam někdo něco "dobrýho" nedá.
Gdysi sem se toho nebála,ale před téměř osmi lety sem se dopracovala ke stejnému.Pokud jsou psi na zahradě chvilku sami,znamená to,že třeba vytahuju prádlo z pračky,nebo dávám na záchod dítě,ale to jsou jen minutofky a teď bychpsa na zahradě samotnýho nenechala,ani když jdu na nákup,což v místě bydliště znamená max 20 minut.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 09:57
- Nahlásit
Alexa
já půjdu do pekla,.je tam krásně teploučko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:12
- Nahlásit
Dobré ráno jelita a jitrničky, mařenu naučily kočky přelejzat zeď, tak sem stavěla novou, bo jí to taky bafčilo, hlídat sousedům zahrady proti nim a nepustit je tam. Kdekoli najde skulinu, de se tam podivat. Ze začátku zalejzala za všechny ploty, protože byla ráda za plotem, zalezla za sebemenší plůtek a koukala krz šprušle a vrtěla ocasem nebo štěkala.
Jinak nic, venku je zima jako blázen, fčera sem si zas operovala bradavici, už mám dvě. Přesto, že jí mám řádně ap ořádně vypálenou, už ji mám znova a k tomu jako bonus eště jednu. Tak sem je vydloubávala, ale vzhledem k tomu, že z toho děsně teče kref, takže už pak nevidíte, co operujete. Máma si objednala novou postel, mahagónovou se zvedacíma noškama, s polohovacim roštem, šířkou 120 bude spát jako pán, teď eště musíme vybrat madračku. Vyfásla sem po mámě rozkládací gauč, takže uš nemám doma takovou uzvěnu. Jupí!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:13
- Nahlásit
jablunka
a teď bychpsa na zahradě samotnýho nenechala,ani když jdu na nákup,což v místě bydliště znamená max 20 minut
a jsem ráda, že v tom nejedu sama teda. Jo, řečeno s klasikem (Blemondem).... "Časy se mění Kamile!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:14
- Nahlásit
Gerda
fčera sem si zas operovala bradavici, už mám dvě.
a tetkon zkus voperovat peněženku. Ale musí bejt plná, aby to mělo ten správnej oučinek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:17
- Nahlásit
čau kreténi,nevim essi sem jitrnička nebo jelítko...pomožte!!
Pavlina Moravcova
Ano, je to divný, ale pes, kterýho měli babička tak žil celý život. Ten zas nosil špalek přímo přidělanej na obojojku jako závaží měl o pár kilo víc, ale hlavně to tomu psovi rozhodí těžiště a už neskočí tak vysoko.
spíš bych řekal,že ste celkově dost divná rodina..eště že nejsu pes,mohal bych se dostat k tvý babičce a to bych si fakt nepřála
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:23
- Nahlásit
PetraK
a jsem ráda, že v tom nejedu sama teda
pani, šak já bych samotnou čubu na zahradě taky nenechala, hlavně se bojim toho, že by jí tam někdo hodil něco otrávenýho, lidé jsou fakt zlé. Já brala dovnitř i sousedovu čupku, dyš von někam vodjel na víkend a nechal ji tam bezprizorní.
tetkon zkus voperovat peněženku
to aspoň nebude tak bolet ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
jelítko
tady neni co řešit. Ste pani jelito.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:31
- Nahlásit
Gerda
pani, šak já bych samotnou čubu na zahradě taky nenechala, hlavně se bojim toho, že by jí tam někdo hodil něco otrávenýho, lidé jsou fakt zlé. Já brala dovnitř i sousedovu čupku, dyš von někam vodjel na víkend a nechal ji tam bezprizorní
je nás víc, nebojíme se tedy vlka nic. Jak může někdo proboha nechat celej víkend psa na zahradě samotnýho?? Co to je za kreténa?
to aspoň nebude tak bolet
no jak se to vezme, dybyste voperovala blbě, můžete taky vykrvácet, to bez pochyby.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:36
- Nahlásit
PetraK
vona měla kočičí dvířka do domku, do předsíně. Ale já jí brala k nám, dostávala lepší žrádlo, vykrásnila se jí srst, Mařka měla společnici, mohly loudit ve dvou, jinak měla moc pěknou velkou boudu, ale prostě když už sme měli spojenýá zahrady, nebyl problém vostarat i sousedoj čupku.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:38
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Á, koukám, že se tu řeší ploty a útěky.
U nás je to dost zajímavý .... okolo pozemku máme zdi a už vím, že Brut se dokáže z místa dostat do výšky 2 m, s rozběhem by to bylo daleko víc. Tím pádem je docela problém v tom, že se přes zeď vyškrábe na střechu koupelny a má přístup k sousedům ( všem, co s námi sdílejí danou část zdi).
Piraňa se sice neodrazí tak vysoko, ale zase víc přemýšlí a dokáže si najít jinou cestičku, takže na tý střeše skončí taktéž.
Z druhé strany máme zeď, kterou postupně opravujeme, zvyšujeme a hlavně zpevňujeme ( vede k azyláku). Od tý doby, co se Brut podíval jednomu čumícímu bezďákovi do očí, tak se nikdo ke zdi nikdo z nich neodvažuje. Brut nahoru neskáče, piraňa by si cestičku vždycky našla. Naštěstí oba vědí, že jsou dobře lapitelní a tak pokud se nepromenáduje nikde kočka sebevrah, tak je klid.
Jinak jediné vhodné řešení by byla dle mně úprava plotu .... buď zvýšit nebo naklopit. U nás bude výška 2,2 a ještě přijde nahoru kovové naklopení..... čistě pro jistotu.
PetraK
jablunka
já psy nechávám venku, když jdu pryč. Ovšem jen v nejnutnějším případě...jinak jsou zavřený doma. Ovšem, pokud jsem doma, tak si lítaj po dvorku a nijak je neomezuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 10:52
- Nahlásit
Děfčata, právě sem na rouvrklubu vyhrála soutěž v nejšpinavějšim interyjéru auta )) Škoda že nesoutěžil pan argosek, nemusela sem bejt první )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:07
- Nahlásit
Gerda
rouvrklubu vyhrála soutěž v nejšpinavějšim interyjéru auta
a jáká je cena? vyčištění autíka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:17
- Nahlásit
Alexa
není žádná cena, jen je všechny uklidnilo, jak mají krásná a čistá auta. Nkteří dokonce snad aji zakazují jíst harantům ve voze sušenky ))) Depááák, takový auto, to je užitková věc, stačí když to jede, nemusí to bejt eště vypíglovaný...ale je fakt, že to zas nemusí bejt jako prase, no, někdy knédla umyju zevnitř.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:25
- Nahlásit
Gerda
no, někdy knédla umyju zevnitř.
hele a má to cenu? Pak povezeš Nánu se smradlavejma nohama a můžeš mejt znova
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:31
- Nahlásit
Alexa
Pak povezeš Nánu se smradlavejma nohama a můžeš mejt znova
už nebudu vozit Nánu, až budu mít čisté auto, a taky ne března a jeho špinavého mnohopsa, jenom krásnou čistou voňavou maryji (než se vyválí v hovně)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:36
- Nahlásit
Gerda
vona měla kočičí dvířka do domku, do předsíně.
hm nojo, proč si teda ichtyl nepořídil kočku . A co by chůdě žrala, kdyby nebylo Tebe a Mařenky? Co by pila, kdyby si třeba vylila vodu?? Ichtyl je to, no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:39
- Nahlásit
Gerda
Škoda že nesoutěžil pan argosek, nemusela sem bejt první )))
škoda, že jsme nesoutěžili my. nebyl by první ani pan argošek. naše auto ač osobní, jeví se být spíše nákladní-neb vozí stromy /přes celý auto/, cihly, síment a tak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:42
- Nahlásit
děfčata pozortéééééé - takhle se na ty pracháče musí - slíbit jim seks! http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/188319-vid ina-sexu-otevre-muzskou-penezenku-nejrychleji.html
PetraK
ona měla v té předsíni misku s jídlem a vodou, kočky měli taky, proto ty dvířka do domku. Jejich kočkyp rávě naučili Mařenu lézt přes zeď.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda
takhle se na ty pracháče musí - slíbit jim seks
no co je na tom převratnýho??? na týdle bázi fungujou štětky už vot pravjeku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:49
- Nahlásit
davidkova renata
no co je na tom převratnýho???
no že to jenom slíbíš...ale pak asi musíš děsně rychle utikat, aji s těma darama podpáždi....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:52
- Nahlásit
Gerda
ona měla v té předsíni misku s jídlem a vodou,
i jo, to jsem pochopila, ale co jsem nepochopila, že tomu člověkovi nevadilo, že si tu vodu třeba může vylejt, žrádlo může sežrat najednou ( a tak dobrý, bude mít hladovku sice, ale to nikoho ešče nezabilo, ale ta voda??) a co kdyby onemocněla, zlomila si na zahradě nohu, cizí kočka jí vyškrábla voko..... možnstí je spousta, prostě nechápu, že někdo může takhle klíďo píďo odjet.
aji s těma darama podpáždi...
už to vidim, jak utikám s barákem v podpáždí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:55
- Nahlásit
PetraK
už to vidim, jak utikám s barákem v podpáždí!
dyš vy ste megaloman,pani ,nač hnet barák..s bazénem se bé bježet určo lepčí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 11:55
- Nahlásit
PetraK
jak utikám s barákem v podpáždí!
ty si za slib seksu dostala barák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2010 12:00
- Nahlásit
davidkova renata
nač hnet barák..s bazénem se bé bježet určo lepčí
nač bazén, dyš si ho nemáš kam postavit?
Alexa
ty si za slib seksu dostala barák
halt umí slibovat, no.
|