Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3753 . 3754 . 3755 . 3756 . 3757 . 3758 . 3759 . 3760 . 3761 . 3762 . 3763 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:23
- Nahlásit

Tak co je to tady?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:23
- Nahlásit

Děcka jsem fiřízená. Už nechci být žena farmáře.
Drahá polovička odjela pryč a mi tady nechala na krku fšecku tu havěť. Králéky si teda poklidil sám (a ty zrovna poklízím ráda), drůbeži nasypala jeho mamka, ale na mě tady zbyly kozy, ofce, čokli, fretka, kočky a já nevím co fšechno ešče.

Vyšla jsem potmě poklízet. Rožnu ve chlívě, kde máme řepu, prdne žárovka (samozřejmě, ta kur.a čekala na mě), baterku jsem nenašla, a tak jsem si svítila mobilem. Debilní slípky mi mezitím zdrhly na dvůr (podotýkám, že tady máme cca 40 slepic). Zahnala jsem je zpátky, vydolovala jsem dva kýble řepy, rozsekala jsem ji napůl, jdu s tím na zahradu ke kozám a ovcám, cestou sebou seknu, řepu vysypu. No nechtějte slyšet těch kurev, co tady lítaly... Pomazlila jsem se s kozenama a zželelo se mi jich, a tak jsem šla pro oves, aby se měly dobře. Beran mě chtěl trknout, a tak jsem si nadávala, že jsem na ně tak hodná. Ještě jsem jim dala seno a konečně byl klid. A zítra ráno znova...
A to mám štěstí, že tady teď žádnou kozu nedojím, pač kdybych měla třá ještě 3 kozy podojit tak tam jsem ještě teď.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:28
- Nahlásit

pawLINka
Já si to s tebou vyměním, mi nevadí krmit a poklízet zvěř

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:31
- Nahlásit

pawLINka
tagle si kamarád zlomil nohu, má 5 koní, 4 ovce, 3 kozy a asi 200ks drůbeže husy, kachny, slepice, 7psů, králíky a morčata asi 20ks, andulky asi 50 ks a kočky 4 a prasata 3 k tomu moje zvířena měla jsem zrovna dovolenpu sem plánovala jak odjedu na chalupu s psiskama a lítala jsem kolem zvířat, ty kurvy jsou zvyklý na zelený, takže jsem denně sekala 2 vozy zelenýho, rúčo tupou kosou, pak mě napadlo vzít si z domova křovinořez, samozřejmě došla struna jenže to stejně neřešilo to, že jsem to musela shrabat vím přesně o čem mluvíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:33
- Nahlásit

to snad neni možný, rozdala jsem psiskům po večeři sušený uši a vybrali si že je budou kousat na tašce od notebooku a gauči, pak jsem nje teda vykázala na místa, ale už je stejně všechno mastný

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:34
- Nahlásit

Mucholabka
No já jsem na to zvyklá, vždycky jsme měli doma zvířata. Ale ono je to o zvyku - jsem zvyklá, že to děláme společně

Ale klidně přijeď - hlavně až budou kozeny dojit.

A hlavně mám naše kozy ráda. Hlavně kozla Evžena. To je můj miláček

Evžen - lovec žen:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:39
- Nahlásit

kejtlin
5 koní, 4 ovce, 3 kozy a asi 200ks drůbeže husy, kachny, slepice, 7psů, králíky a morčata asi 20ks, andulky asi 50 ks a kočky 4 a prasata 3
Krom koní to máme podobné.

5 koz, 2 ovce, cca 40 slepic, x hus, x kačen, x perliček, cca 20 králíků (v létě jich bylo mnooohem víc), 10 morčat, xy holubů, xy andulek, korel, zpěváků, papoušek žako, 5 psů, 4 kočky, fretka, křepelky. No určitě jsem na něco zapomněla. V létě je tady toho mnohem víc.

Jo, a mimochodem - ten můj chlap jel do Německa na výstavu drůbeže.
A nechtějte ani vědět kolik taková výstavní husa, slepice a nebo třá králík stojí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:50
- Nahlásit

Mám krátkonápojku, takže rychle:

Lola - pani, máte kásný vnoučky, nejou vám vůbec podobný, to voni budou asi po taťkoj, ne?

Bajkonurka - tyjo!l Utramegagratulace největší panu Velkobajkonůrovi! Byl krásný malinký štěndo. Dárek dáme zítra, až budu zas u normálního kompjůteru.

KOCOUREK SE NAŠEL, už je u lucynky, byl v přeprafce, dyš sme nandavali maso, lucynka je moc ráda, se jí ani nedivim, teda.

pavlínkanebojaksetopíše - nač tolik zvěře čéče? Nečetla ty si náhodou Válku s mnohozvířetem?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:56
- Nahlásit

pawLINka
já to vím, kamarád je má taky výstavní tu drůbež a já mám přísun kuřat slepic nosných protože má o jedno bílý pírko víc a pro něj je ta slípka bezcená, já je mám na vejce mě je to jedno no a líhne si sám, takže když má kohouty nějak moc, tak je dostanu pro psy.
zapomněla jsem na krůty počet neví a holuby počet velký

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:00
- Nahlásit

kejtlin
Joo, morky máme taky

Líhnem taky sami, kohouty dostávají taky psíci a taky prodáváme na vajíčka když to neodpovídá
Ještě to chce vědět jaké plemeno ten známý chová, třá rozšíříme kontakty.

A s králíkama je to to samý - jezdí pro ně do Německa za těžký Ojra a přitom vypadají stejně jak ti naši z ČR

Gerda
Nač tolik zvířat?
Ani sama nevím. To už je úchylka prostě... A rozjíždí se to čím dál víc....
Ale na jaře budeme mít čistou burskou kozu, na tu se těšííím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:09
- Nahlásit

pawLINka
jaký plemeno ten známý chová
nevim, v drubině se nevyznám, má nějaký zakrslý myslím japonky, husy tuluský a labutí, pak slípky tuším minorky, dál fakt nevím. zeptám se a zkouknu, až tam pojedu.
ty jsi z českomoravský vrchoviny? víš já jen že morky máte taky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:12
- Nahlásit

kejtlin
Jsem ze Zlínského kraje (nevím jak to tady pojmenovat)

Tak to zjisti, protože kontaktů není nikdy dost. Hlavně kdyby nááhodou měl stejné plemeno.

A huž dost, totok je fóra vo čoklech.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:21
- Nahlásit

Mažu ovčákoj kloub loketní olezlej hnusnej třezalkovym olejíčkem a najednou slyšim "chrust chrust". Ta mrcha stará mi sežrala víčko - jako fakt sežrala. Zabiju jí, zabiju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:23
- Nahlásit

kachna_
Zabiju jí, zabiju.
toho pejska na dožití, co do švestek už nevydrží? ))))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:33
- Nahlásit

Dnes super den, celý jsem ho strávila v nové práci mimo Ostravu aniž by po mně kdokoli řval nebo něco chtěl (na to nejsem zvyklá), zítra mám volno a budeme vyřizovat stavební povolení

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:35
- Nahlásit

já už dneska ty psy zabiju, nejenže mi od uší umastili všechno možný, ještě mi vylili kafe, punč-to mi obzvlášt´ vadí měla jsem na něj chut´ už teda mám náhradní, shodili otevřenou flašku s colou, takže se to všude lepí i přes třikrát vytření celé místnosti, dál rozkousali krém na ruce, zapalovač a jeden obojek-to vše od 19hod, to jsem přijela z práce.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:36
- Nahlásit

kejtlin
Cos jim udělala prosimtě?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:37
- Nahlásit

kejtlin
co je punč? chci taky.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:38
- Nahlásit

Ahoj lidi jsem moc stastnej clovek, kocourek je doma uz Vam tu nebudu knourat, ze je ztracenej. Ja jsem tak rada ani jsem uz nedoufala. A stalo se z nej tulidlo, jak byl predtim plachej ted se necha hladit a chovat normalne cucim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:41
- Nahlásit

lucYnka XIII
ty vado,tak to gratulace!!!! ses překonala..to bych byla neřekla,že se ještě dohledá! supééééér

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:41
- Nahlásit

pawLINka
nic vždycky jsem to zjistila po příchodu do obýváku co zas provedli, nevím co jim dneska je.
Mucholabka
takový červený má to 40% alkoholu, koupíš to v krámu je to dost sladký to mi trochu vadí, dál trochu do hrnku nebo sklenky, podle toho jak chceš silnej, dávám necelou čtvrtku hrnku a doleješ vařící vodou, případně dosladíš jestli hodně sladíš.

Tinta76
# Zasláno: 5 Led 2010 21:42 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

lucYnka XIII
jak byl predtim plachej ted se necha hladit a chovat normalne cucim.
všechno zlý je k něčemu dobrý tož to je super, že se našel, ťutík

Jinak dobrej večír všem přeju

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:43
- Nahlásit

kejtlin
ćebrený, čebrený, ale co? piju jen kvalitní chlast, na mě si s krabicovým vínem a stalinovýma slzama nikdo nepřijde

pawLINka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:48
- Nahlásit

Mucholabka
piju jen kvalitní chlast, na mě si s krabicovým vínem
Cha cháá, na krabičáku jsem odchovaná.
To byly časy, pááání, to byly časy... A tak vznikla má láska ke psům.. Chodili jsme s kámoškou venčit, abysme měly záminku pro chlast.

Ale v poslední době už piju většinou teda flaškový víno, asi stárnu.
A jinak vede Tequilla!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:52
- Nahlásit

Mucholabka
ćebrený, čebrený ale co
no vinný punč, jinej název to nemá, to ti bude chutnat to chutná každýmu i mě

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 21:55
- Nahlásit

http://www.toptoys.cz/katalog/toys/extremni-hracka -pro-psy-zapasnik

hihihi

A jinak vede Tequilla!!!
Tequila v kombinaci se Staropramenem je velmi výbušná. Horem dolem

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 23:20
- Nahlásit

davidkova renata
ty vado,tak to gratulace!!!! ses překonala..to bych byla neřekla,že se ještě dohledá! supééééér
ja su taky moc stastna a uz zustane asik u nas na furt.

Jinac k vetamixu - nedodali lososy a kaprosumce a zapocitali je ale jsem dneskaj tak stastna, ze jsem jim ani nevolala se stiznosti, az zitra zavólam a budu hodna. Ale nechali mi tu tri bedinky ty po sto korunach, tak je prodam jestli nedaj lososy.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 01:02 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

lidi jeste nespim jeste jucham, ze kocour je doma evidentne se lovit nenaucil bo je to kost a kuze byl nekde asi celou dobu zalezly a zrejme ty dva tydny nemel nic v hube. Ja sí ho vykrmim Me to az ted dochazi, ze uz ho tady mam, mam asi to dlouhy vedeni, ale mela jsem takovy strach, ze to zas nebude on, nebo ze se neco stane, ze jsem se ani poradne netesila, az ted mi to nak doslo Uzzas jdu jen jsem se chtela s vama podelovat o to, ze si jucham.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 01:05
- Nahlásit

lucYnka XIIIpani,jucham s vama a kde celou dobu byl?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 01:21
- Nahlásit

nemethova5
a kde celou dobu byl?
to netusim asi nekde v sene zalezli, protoze mel obrovskeho klistaka

<< 1 ... 3753 . 3754 . 3755 . 3756 . 3757 . 3758 . 3759 . 3760 . 3761 . 3762 . 3763 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání